Sophie La Girafe është krijuar që në vitin 1961 dhe i ka qëndruar besnike konceptit të saj. Historia e xhirafës Sophie nis në pyllin Havea, në Francë. Sophie është e përbërë nga një lëng më element kryesor qumeshtin, siç quhet ndryshe Latex, që gjendet vetëm në 10% të disa bimëve me lule. Ky lëng është 100% natyral, i sigurtë dhe i certifikuar.

Për të krijuar Sophie La Girafe përzgjidhet një një sasi e kontrolluar lëng qumështi që më pas dërgohet në fabrikë për t’u transformuar në xhirafën që kaq shumë e duam dhe e adhurojmë. Sophie La Girafe u drejtohet pesë shqisave të zhvillimit të një bebeje, duke i dedikuar një kujdes të veçantë rritjes së shendetshme te tyre.

Janë shfaqur 20 produkte

SHPORTA NË BEE

close