Sticky Lemon është një markë hollandeze për fëmijë, themeluar në vitin 2016. Sjell stile ndoshta për disa disi të çuditshëm, shumëngjyrëshe, të guximshme dhe plot gëzim. Sticky Lemon eksperimenton me kombinime të shumta ngjyrash me stilin retro.

Vetë koleksionet e Sticky Lemon mbartin si histori të vogla të zakonshme, argëtuese dhe ti bëjnë fëmijët të ndjejnë gjallëri.

Janë shfaqur 1–24 nga 54 produkte

SHPORTA NË BEE

close