Marka e njohur e veshjeve për fëmijë The Bonnie mob është themeluar në vitn 2005. Motoja e ndjekur nga kompania, është po e njëjtë, “Buy once, Buy well, Pass it on”. Cilësia dhe jetëgjatësia e produkteve të The Bonnie mob është pika kyçe që e ka dalluar në treg.

The Bonnie mob ofron një gamë të gjërë produktesh duke filluar nga të porsalindurit deri tek fëmijët e moshës 4-5 vjeç. Pothuajse të gjitha produktet e ofruara janë të bëra nga 100% pambuku organik. Dizajni dhe funsksionaliteti nuk mbeten pas duke ofruara veshje me ngjyra dhe që adhurohen nga fëmijët.

Janë shfaqur 1–24 nga 77 produkte

SHPORTA NË BEE

close