Wooly Organic është një markë e njohur e themeluar në Liepaja, qyteti letonez i Erindit pranë Detit Baltik. Çdo produkt i Wooly Organic prodhohet në një punishte tradicionale nga punonjës të kualifikuar. Lënda e parë dhe materiale për produktet përzgjidhen me një kujdes të veçantë dhe janë të gjithë me prejardhje nga europa.

Të gjitha materialet janë natyrore. Pëlhurat organike janë 100% pa toksina të dëmshme, ngjyrues apo pesticide. Mbushjet janë 100% me fibra misri, jo- alergjikë dhe anti-bakterial.

Janë shfaqur 1–24 nga 28 produkte

SHPORTA NË BEE

close