30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Orë dore sportive- Purple Flash 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance të purpurt.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore sportive- Pink Target 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash pink dhe pastel.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore sportive- Flash Blue 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance blu.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore sportive- Green Target 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance kafe.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore sportive- Speed Racing 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance të kuqe.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore sportive- Stadium Hero 3,200 L

  Një orë dixhitale sportive elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër dhe një kornizë rrotuluese. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance blu dhe jeshile.

  • Orë dixhitale sportive
  • Me një dizajn plot stil
  • Kornizë rrotulluese
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore dixhitale- Blue Volute 3,200 L

  Një orë dixhitale elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance blu.

  • Orë dixhitale
  • Me një dizajn plot stil
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore dixhitale- Blue Sound 3,200 L

  Një orë dixhitale elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance blu.

  • Orë dixhitale
  • Me një dizajn plot stil
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore dixhitale- Green Snakes 3,200 L

  Një orë dixhitale elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash nuance jeshile dhe me printe gjaspërinjsh.

  • Orë dixhitale
  • Me një dizajn plot stil
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore dixhitale- Pastel Volute 3,200 L

  Një orë dixhitale elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash pastel.

  • Orë dixhitale
  • Me një dizajn plot stil
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore dixhitale- Purple Prisma 3,200 L

  Një orë dixhitale elegante e ilustruar për të mësuar të tregoni kohën. Kjo orë edukative tregon orë, minuta dhe sekonda. Gjithashtu ka një funksion kronometër. Vjen me një dizajn me miksim ngjyrash të purpurta.

  • Orë dixhitale
  • Me një dizajn plot stil
  • Rezistente ndaj ujit
  • Rrip poliesteri me mbyllje kopsash

   

   

   

  Ka stok

 • Orë dore- Flower 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua ilustron një pamje plot ngjyra dhe me printe lulesh.  Gjithashtu argëtuese dhe shumë edukative.

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë
  • Nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 m
  • Diametër ekrani:  3cm

   

  Ka stok

 • Set çorapesh Farmer Lilac 1,900 L
  19-2223-2627-30

  Set çorapesh pambuku, me ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Janë të bëra me material kryesisht pambuku organik dhe iu mundëson vogëlushëve të eksplorojnë shtëpinë pa asnjë shqetësim.

   

  •  2 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Materiali: 87 % pambuk, 12% poliamid dhe 1% elastan
  • Lajini në lavatriçe me 40°C
  • Mos përdorni zbardhues
  • Mos i hekurosni
 • Set çorapesh Farmer Blue 1,900 L
  19-2223-26

  Set çorapesh pambuku, me ngjyra të ndryshme. Ofrojnë rehati, butësi dhe ngrohtësi maksimale. Janë të bëra me material kryesisht pambuku organik dhe iu mundëson vogëlushëve të eksplorojnë shtëpinë pa asnjë shqetësim.

   

  •  2 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Materiali: 87 % pambuk, 12% poliamid dhe 1% elastan
  • Lajini në lavatriçe me 40°C
  • Mos përdorni zbardhues
  • Mos i hekurosni
 • çorape të gjata- Z. Lepur 1,200 L
  16/1819/2122/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape të gjata të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e lepurit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • çorape të gjata- Z. Dhelpër 1,200 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape të gjata të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e dhelprës, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • çorape të gjata- Z. Elefant 1,200 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape të gjata të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e elefantit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape atletesh- Z. Elefant 1,200 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape ateletesh të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e elefantit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape atletesh- Z. Pinguin 1,200 L
  25/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape ateletesh të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e pinguinit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape atletesh- Z. Ariu Polar 1,200 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë me këto çorape ateletesh të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e ariut polar, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape- Z. Lepur 1,400 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë nëpër shtëpi me këto çorape të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e lepurit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape- Z. Pinguin 1,400 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë nëpër shtëpi me këto çorape të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e pinguinit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape- Z. Dhelpër 1,400 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë nëpër shtëpi me këto çorape të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e dhelprës, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape- Z. Luan 1,400 L
  22/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë nëpër shtëpi me këto çorape të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e luanit, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 2 palë çorape- Z. Ariu Polar 1,400 L
  19/2122/2425/27

  Këmbë të lumtura, të thata dhe gjithmonë të ngrohta me miqtë tanë argëtues të kafshëve! Çdo fëmije do t’i pëlqejë të lëvizë nëpër shtëpi me këto çorape të bukura me dizajnin e kafshëve të ndryshme. Janë të bëra nga pambuku organik me cilësi të lartë, të kombinuara me najlon dhe material elastik. Çorapet, me dizajnin e ariut polar, janë të buta, të rehatshme  dhe kanë një përshtatje të mirë me këmbën.

  • Set me 2 palë çorape
  • Me material 60% pambuk organik, 30% najlon dhe 10% material elastik
  • Me dizajn të bukur
  • Janë të buta, të rehatshme dhe të mbajnë ngrohtë
 • Set me 3 palë çorape- Peach/ Sandy 3,100 L
  25/28

  Set me 3 palë çorape për vogëlushët. Me dizajn dhe ngjyra të ndryshme. Falë materialit të butë dhe cilësor, ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

  • 3 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Me material pambuku
  • Lahen në lavatriçe me 40°C
 • Set me 3 palë çorape- Horses / Dark rosetta mix 3,000 L
  17/1819/2122/2425/28

  Set me 3 palë çorape për fëmijë nga 2 deri në 10 vjeç. Me dizajn dhe ngjyra të ndryshme me dizajn me kuaj. Falë materialit të butë dhe cilësor, ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

  • 3 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Material: 80% pambuk, 17% poliamid dhe 3% elastan
  • Lahen në lavatriçe me 40°C
 • Set me 3 palë çorape- Monsters blue mix 3,000 L
  17/1819/2122/2425/28

  Set me 3 palë çorape për fëmijë nga 2 deri në 10 vjeç. Me dizajn dhe ngjyra të ndryshme me dizajn me monstra. Falë materialit të butë dhe cilësor, ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

  • 3 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Material: 80% pambuk, 17% poliamid dhe 3% elastan
  • Lahen në lavatriçe me 40°C
 • Set me 3 palë çorape- Holiday Sunday Mix 3,000 L
  17/1819/2122/2425/28

  Set me 3 palë çorape për fëmijë nga 2 deri në 10 vjeç. Me dizajn dhe ngjyra të ndryshme me tematikë festat e fundvitit. Falë materialit të butë dhe cilësor, ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

  • 3 palë çorape me dizajn dhe ngjyra të ndryshme
  • Për djem
  • Material: 80% pambuk, 17% poliamid dhe 3% elastan
  • Lahen në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku- Cali Tuscany Rose Multi Mix 10,200 L
  98104110

  Pulovër me jakë gjysëm golf, për vajza, super e butë dhe e rehatshme, bërë me pambuk organik. Kombinojeni me tuta ose çfarëdo veshje tjetër, për një veshje plot stil.

   

  • Pulovër me kombinime ngjyrash
  • Me jakë gjysëm golf
  • Bërë nga 100% pambuk organik
  • Super e butë
  • Praktike dhe e rehatshme

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories