30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Varëse- Lovely Charms Cat 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë maceje të gdhendur hollë në një zinxhir metalik të pikturuar në portokalli. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një figurinë macejetë gdhendur hollë në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në portokalli
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Surprise Felin 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike në një zinxhir metalik të pikturuar në ngjyrë rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 2.7 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Surprise Sirene 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike në një zinxhir metalik të pikturuar në ngjyrë rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 2.7 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  S’ka stok

 • Varëse- Lovely Surprise Totem 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike në një zinxhir metalik të pikturuar në ngjyrë rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 2.7 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Surprise Tsarine 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike në një zinxhir metalik të pikturuar në ngjyrë rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me me një figurinë surprizë që hapet me dy anë panoramike
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 2.7 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Tiger 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të tigrit. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë në të bronztë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të ëmbël të tigrit/li>
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E bronztë

  Ka stok

 • Varëse- Charm Anouk Tinyly 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me figurinën e bukur, të personazheve Anouk, të gdhendur në një zinxhir të pikturuar në manushaqe. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me figurinën e gdhendur në një zinxhir ngjyrë manushaqe
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Spring 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të një vajze me peizazh pranveror. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë të bronztë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të një vajze me peizazh pranveror
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E bronztë

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Divine 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të një vajze. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë në të smeraldë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të një vajze
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E smeraldë

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Plumes 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të një vajze dhe një maceje. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë në të bronztë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të një vajze dhe një maceje
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E bronztë

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Cat 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të maceve. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë në të bronztë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të ëmbël të maceve
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E bronztë

  Ka stok

 • Varëse- Charm Berry Tinyly 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me figurinën e bukur, të personazheve Berry, të gdhendur në një zinxhir metalik të pikturuar në rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me figurinën e gdhendur në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Charm Flore Tinyly 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me figurinën Tinyly, të personazheve Flore, të gdhendur në një zinxhir metalik të pikturuar në të gjelbërt smeraldi. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me figurinën Tinyly të gdhendur në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në të gjelbërt smeraldi
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Sweet Oiseau 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse shumë e bukur e cila përmban një ilustrim të ëmbël të një zogu Cabochon. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik, me ngjyrë në të bronztë, ka një gjatësi prej 42 cm.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një ilustrim të ëmbël të një zogu Cabochon
  • Zinxhiri është me gjatësi prej 42 cm
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 2 x 2.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 7 x 13 x 0.5 cm
  • Ngjyra e zinxhirit: E bronztë

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Charms Darling 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë dreri të gdhendur hollë në një zinxhir metalik të pikturuar në blu. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një figurinë dreri të gdhendur hollë në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në blu
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse- Lovely Charms Fairy 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë zane të gdhendur hollë në një zinxhir metalik të pikturuar në blu. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një figurinë zane të gdhendur hollë në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në blu
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  S’ka stok

 • Varëse- Lovely Charms Sweet 1,400 L

  Zbuloni hijeshitë e ëmbla të varëses ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me një figurinë të gdhendur hollë në një zinxhir metalik të pikturuar në rozë. Një bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata falë paketimit të saj. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Karakteristikat:

  • Varëse e bukur me një figurinë të gdhendur hollë në një zinxhir metalik
  • Zinxhiri prej 55 cm është i pikturuar në rozë
  • Bizhuteri e bukur që do ishte perfekte edhe për dhurata

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Kutia e dhëmbëve të qumështit- Mémoire d’enfant 3,100 L

  Zbuloni kutinë e dhëmbëve të qumështit  Mémoire d’enfant nga Moulin Roty.  Një kuti dhëmbësh rrëshire me portretin e miut magjik, e cila  do të mbajë në mënyrë të çmuar dhëmbët e parë të vogëlushëve tuaj. Dizajni i saj e bën që të përshtatet në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Rrëshirë
  • Diametri: 6 cm

  S’ka stok

 • Kutia e dhëmbëve të qumështit- Les Jolis Trop Beaux 3,100 L

  Zbuloni kutinë e dhëmbëve të qumështit  Les Jolis Trop Beaux nga Moulin Roty.  Një kuti dhëmbësh rrëshire me portretin dy miqëve simpatik, e cila  do të mbajë në mënyrë të çmuar dhëmbët e parë të vogëlushëve tuaj. Dizajni i saj e bën që të përshtatet në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Rrëshirë
  • Diametri: 6 cm

  S’ka stok

 • Kutia e dhëmbëve të qumështit- Les Moustaches 3,100 L

  Zbuloni kutinë e dhëmbëve të qumështit nga koleksioni Les Moustaches nga Moulin Roty.  Një kuti dhëmbësh rrëshire me portretin e maceve Lulu, e cila  do të mbajë në mënyrë të çmuar dhëmbët e parë të vogëlushëve tuaj. Dizajni i saj e bën që të përshtatet në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Rrëshirë
  • Diametri: 6 cm

  Ka stok

 • Rrake dore – Rakuni 2,100 L

  Wrist rattle, Mr. Raccoon, do ti tërheqë fëmijëve vëmendje për shumë kohë pasi shumë tinguj nxiten me çdo lëvizje që bëjnë. Ka një përshtatje të lirshme dhe është bërë nga materialet realisht shumë të buta.

  Karakteristikat:

  • Tingujt e ndryshëm do të tërheqin vëmendjen e fëmijëve
  • Është e bërë nga materiale shumë të buta
  • Lahet në proces 30 grade dhe lereni të thahet në proces natyral

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 19 x 6 cm

  Ka stok

 • Wrist rattle- Lepuri 2,100 L

  Wrist rattle, Mr. Rabbit, do ti tërheqë fëmijëve vëmendje për shumë kohë pasi shumë tinguj nxiten me çdo lëvizje që bëjnë. Ka një përshtatje të lirshme dhe është bërë nga materialet realisht shumë të buta.

  Karakteristikat:

  • Tingujt e ndryshëm do të tërheqin vëmendjen e fëmijëve
  • Është e bërë nga materiale shumë të buta
  • Lahet në proces 30 grade dhe lereni të thahet në proces natyral

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 19 x 6 cm

  S’ka stok

 • Ҫantë udhëtimi 9,800 L

  Ҫanta e udhëtimit perfekte për të gjitha llojet e aventurave! Me një dizenjo ngjyrash manhitëse të kafes dhe rozës, kjo ҫantë gjithnjë do jetë e këndshme dhe shumë praktike falë madhësisë së saj.

  Karakteristikat:

  Mareiali i jashtëm, lëkurë mikrofibër PU

  Materiali i brendshëm, nailon rezistent ndaj ujit

  Ngjyra: Kafe dhe Rozë

  Dimensionet: 38 x 13 x 27 cm

  S’ka stok

 • Lepuri Nin-Nin 5,500 L

  Lepuri Nin-Nin, i bërë në pëlhurë shumë të butë dhe duke shfaqur Nin-Nin lepurin, ai/ ajo do të pëlqejë ta ngjyrosë atë. Shoku perfekt për të vegjlit. Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj për një dhuratë unike.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 24 x 24cm
  • Në pambuk dhe elastan
  • Lajeni në 30 gradë,ne proçes delikat, pa lagështirë të thatë

  S’ka stok

 • Arkë Kursimesh “Elefanti” 4,600 L

  Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 11 x 13,5 cm
  • Materiali: Rezinë

  S’ka stok

 • Arkë Kursimesh “Ujku Loulou” 4,800 L

  Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 17 cm i lartë
  • Materiali: Rezinë

  Ka stok

 • Arkë Kursimesh “Ҫajniku” 4,900 L

  Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15 x 9 x 14 cm
  • Materiali: Rezinë

  Ka stok

 • Arkë Kursimesh “Kali Zadig” 4,800 L

  Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 13 x 6.5 x 13 cm
  • Materiali: Rezinë

  Ka stok

 • Arkë Kursimesh “Pula Zaza” 4,600 L

  Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 16.5 cm i lartë
  • Materiali: Rezinë

  S’ka stok

 • Arkë kursimesh- Mademoiselle and Ribambelle 4,600 L

  Arka e kursimeve- Mademoiselle and Ribambelle nga Moulin Roty është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të veglit tuaj të mbajnë kursimet e tyre të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, dhe përshtatt në mënyrë perfekte me dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lartësia: 20 cm
  • Materiali: Rezinë

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories