Çadrat për fëmijë janë një aksesor i domosdoshëm, sidomos për fëmijët që shkojnë në kopësht ose në shkollë. Çadrat për fëmijë të ofruara nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu, për të gjithë pjesën e trupit.

Mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. E veçanta e tyre qëndron tek dizanji i bukur me shumëngjyra dhe me panoramika tërheqëse me figura të ndryshme.

14 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Çadër – Peshqit 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot peshq shumëngjyrësh.

  Karakteristikat:

  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët
  • Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu
  • Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot peshq shumëngjyrësh.
  • Çadra është transparente

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Çadër- Faces 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot fytyra të lumtura shumëngjyrëshe.

  Karakteristikat:

  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët
  • Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu
  • Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot fytyra të lumtura shumëngjyrëshe.
  • Çadra është transparente

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Çadër – Hapësira 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot ngjyra me tematikë hapësirën.

  Karakteristikat:

  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët
  • Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu
  • Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramikë plot ngjyra me tematikë hapësirën
  • Çadra është transparente

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Çadër – Nën shi 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë çadrash shumëngjyrëshe nën shi

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 68 x 70 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Në natyrë 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë brektosash lozonjare që luajnë

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Robotët 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë me robot shumëngjyrësh

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Lejleku 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë rrethuar në fundore me drita të vogla, lule dhe zogj të ndryshëm

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 83 x 83 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Lulet edhe zogjtë 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë me lule dhe zogj

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Lulet 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë lule talle shumëngjyrëshe.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  S’ka stok

 • Çadër – Njëbrirëshi 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë shumëngjyrëshe të kombinuar në mënyrë perfekte bashkë me Unicorns.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Në pyll 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë shumëngjyrëshe të kombinuar në mënyrë perfekte.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Ylberi 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë shumëngjyrëshe të kombinuar në mënyrë perfekte.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  S’ka stok

 • Çadër – Në xhungël 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë të asaj çfarë Savana ofron, kafshë të ndryshme, diell dhe ngjyra të theksuara.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

 • Çadër – Bota nën ujore 1,800 L

  Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me panoramikë të botës nënujore.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 70 x 68 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

   

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories