30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Varëse për fëmijë – Lovely Charms Elfe 1,400 L

  Zbuloni hijeshinë e bizhuve për fëmijë të ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me kukullën e gdhendur hollë në një zinxhir metalik ngjyrë rozë. Një ide dhurate fantastike falë edhe paketimit të veçantë. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse për fëmijë – Lovely Charms Tutti 1,400 L

  Zbuloni hijeshinë e bizhuve për fëmijë të ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me kukullën e gdhendur hollë në një zinxhir metalik ngjyrë lejla. Një ide dhurate fantastike falë edhe paketimit të veçantë. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse për fëmijë – Lovely Charms Luz 1,400 L

  Zbuloni hijeshinë e bizhuve për fëmijë të ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me kukullën e gdhendur hollë në një zinxhir metalik ngjyrë blu. Një ide dhurate fantastike falë edhe paketimit të veçantë. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e figurinës: 3.5 cm
  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Ngjyrues për flokët – Njëbrirëshi 1,300 L

  Shkumësi i flokëve Njëbrirëshi, i jep ngjyrën e dëshiruar flokëve tuaj. Ngjyruesit janë të përbërë nga produkte jo të dëmshme për flokun. Me 2 ngjyra argëtuese e shumë të veçanta.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Lahet menjëherë dhe nuk lë shenja

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.031 kg

  Ka stok

 • Ngjyrues për flokët – Sirena 1,300 L

  Shkumësi i flokëve Sirena, i jep ngjyrën e dëshiruar flokëve tuaj. Ngjyruesit janë të përbërë nga produkte jo të dëmshme për flokun. Me 2 ngjyra argëtuese e shumë të veçanta.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Lahet menjëherë dhe nuk lë shenja

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.031 kg

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë – Blu 900 L

  Rose është manikyri i parë i thonjve i sigurtë për fëmijë. Me ujë trëndafili dhe i pasuruar me biotinë dhe vitaminë C.   Koleksioni i ri Rose është me bazë uji,  pa erë,  pa parabene dhe pa përbërës të dëmshëm.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u hequr vetëm me ujë dhe sapun
  • Në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës për fëmijë
  • Me bazë uji
  • Miqësore me mjedisin
  • Nuk janë testuar tek kafshët

  Të dhënat teknike:

  • Paketimi: 7 ml

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë – Rozë 900 L

  Rose është manikyri i parë i thonjve i sigurtë për fëmijë. Me ujë trëndafili dhe i pasuruar me biotinë dhe vitaminë C.   Koleksioni i ri Rose është me bazë uji,  pa erë,  pa parabene dhe pa përbërës të dëmshëm.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u hequr vetëm me ujë dhe sapun
  • Në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës për fëmijë
  • Me bazë uji
  • Miqësore me mjedisin
  • Nuk janë testuar tek kafshët

  Të dhënat teknike:

  • Paketimi: 7 ml

  Ka stok

 • Stickers për thonj – Sirena 400 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni dhe zbukuroni thonjtë me këto stickers me forma të larmishme. Përmban figurina me sirena shumëngjyrëshe.  Ngjitëset e thonjve janë 100% të sigurta dhe jo të dëmshme për fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.005 kg

  Ka stok

 • Stickers për thonj – Flamingo 400 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni dhe zbukuroni thonjtë me këto stickers me forma të larmishme. Përmban figurina me flamingo shumëngjyrësh.  Ngjitëset e thonjve janë 100% të sigurta dhe jo të dëmshme për fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.005 kg

  Ka stok

 • Shkëlqyes thonjsh 2 në 1- Magic Dust Pink 1,200 L

  Shkëlqyes për thonjt me përbërje 100 % natyrale dhe të sigurtë. Me ngjyra të bukura dhe me xixa, perfekte për një look natyral e te kuruar.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen lehtësisht vetëm me ujë dhe sapun
  • Në përputhje me ligjet  europiane të kozmetikës

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.030 kg

   

  Ka stok

 • Shkëlqyes thonjsh 2 në 1- Magic Dust Blue 1,200 L

  Shkëlqyes për thonjt me përbërje 100 % natyrale dhe të sigurtë. Me ngjyra të bukura dhe me xixa, perfekte për një look natyral e te kuruar.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen lehtësisht vetëm me ujë dhe sapun
  • Në përputhje me ligjet  europiane të kozmetikës

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.030 kg

   

  Ka stok

 • Shkëlqyes buzësh- Toffee Apples 1,200 L

  Shkëlqyes buzësh me përbërje 100 % natyrale dhe të sigurtë. Me ngjyra të bukura dhe me xixa, perfekte për një look natyral e te kuruar.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen lehtësisht vetëm me ujë dhe sapun
  •  Në përputhje me ligjet   europiane të kozmetikës

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.027 kg

   

  Ka stok

 • Seti me tatuazhe Giga Pack 1,700 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni pafund dhe ndryshoni look-un tuaj në minutë me këtë set me tatuazhe argëtuese. Absolutisht jo  të dëmshëm për lëkurën dhe hiqen shumë lehtë pas përdorimit. Seti vjen me dizajn plot ngjyra dhe me ilustrime të ndryshme, rreth 64 të tilla.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen dhe vihen lehtësisht
  • Përmban 64 dizajne

  Ka stok

 • Tatuazh për fytyrën Njëbrirëshi 600 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni pafund dhe ndryshoni look-un tuaj në minutë me këtë tatuazh për fytyrën. Absolutisht jo  i dëmshëm për lëkurën dhe hiqet shumë lehtë pas përdorimit. Vjen me dizajn plot ngjyra dhe ilustrimin e njëbrirëshit

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen dhe vihen lehtësisht

  Ka stok

 • Tatuazh për fytyrën Brazil 600 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni pafund dhe ndryshoni look-un tuaj në minutë me ktë tatuazh për fytyrën. Absolutisht jo  i dëmshëm për lëkurën dhe hiqet shumë lehtë pas përdorimit.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen dhe vihen lehtësisht
  • Pesha prej 13 g

  Ka stok

 • Kapëse flokësh, Lepuri në hënë (Nr. 20) 350 L

  Kapëse flokësh, Lepuri në hënë, shumë të bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vijnë me një dizajn të bukur, me ngjyra nuance të verdhë dhe portokalli. Me gjatësi 8 cm dhe me madhësi Nr. 20.

  Ka stok

 • Kapëse flokësh, Lepuri në hënë (Nr. 17) 350 L

  Kapëse flokësh, Lepuri në hënë, shumë të bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vijnë me një dizajn të bukur, me ngjyra nuance pink dhe blu. Me gjatësi 8 cm dhe me madhësi Nr. 17.

  Ka stok

 • Kapëse flokësh, Lepuri në hënë (Nr. 19) 350 L

  Kapëse flokësh, Lepuri në hënë, shumë të bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vijnë me një dizajn të bukur, me ngjyra nuance rozë dhe manushaqe. Me gjatësi 8 cm dhe me madhësi Nr. 19.

  Ka stok

 • Lidhëse flokësh me gëzof (Nr. 16) 350 L

  Lidhëse flokësh me gëzof, shumë e bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vjen me një dizajn të bukur, me ngjyrë nuance kafe dhe mund të përdoret edhe si buzylyk. Ka përmasa 18 x 11 cm dhe me madhësi Nr. 16.

  Ka stok

 • Aksesorë- Veshë lepurushi (Nr. 5) 450 L

  Aksesorë, veshë lepuri, shumë të bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vijnë me një dizajn të bukur, me dy ngjyra të ndryshme, nuance gri dhe jeshile. Vinë me gjatësi 5 cm dhe me madhësi Nr. 5.

  Ka stok

 • Aksesorë- Veshë lepurushi (Nr. 8) 450 L

  Aksesorë, veshë lepuri, shumë të bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vijnë me një dizajn të bukur, me dy ngjyra të ndryshme, nuance gri dhe jeshile. Vinë me gjatësi 5 cm dhe me madhësi Nr. 8.

  Ka stok

 • Kordel flokësh (Nr. 1) 480 L

  Kordel i bukur për vajza, nga kompania Safe N Beautiful. Vjen me një dizajn të bukur, ngjyrë nuance pink. Është aksesor perfekt për të krijuar një kombinim të bukur. Vjen me përmasa 18 x 11 cm dhe me madhësi Nr. 1.

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë- Cheerleader 1,100 L

  Manikyrët e markës Snails janë të parët 100% natyral dhe të sigurtë për fëmijë. Me bazë uji, pa aromë dhe pa përbërës të dëmshëm. Vendosen dhe hiqen lehtësisht, duke larë duart me ujë dhe sapun.

  Karakteristikat:

  • Në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës
  • Janë të sigurtë
  • Nuk përmbajnë parabene ose materiale të tjera toskike
  • Janë miqësore me mjedisin
  • Nuk janë testuar tek kafshët

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.030 kg

  Ka stok

 • Varëse për fëmijë – Lovely Charms Flutura 1,400 L

  Zbuloni hijeshinë e bizhuve për fëmijë të ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me fluturën  e gdhendur hollë në një zinxhir metalik të kuq. Një ide dhurate fantastike falë edhe paketimit të veçantë. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Varëse për fëmijë – Lovely Charms Ballerina 1,400 L

  Zbuloni hijeshinë e bizhuve për fëmijë të ofruar nga Djeco. Një varëse e bukur me balerinën e gdhendur hollë në një zinxhir metalik të kuq. Një ide dhurate fantastike falë edhe paketimit të veçantë. Zinxhiri metalik ka një gjatësi prej 55 cm dhe është i pikturuar.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 9 x 13 x 3 cm

  Ka stok

 • Byzylykë shumëngjyrësh 600 L

  Zbuloni hijeshinë e këtij seti byzylykësh për fëmijë. 6 byzylykë të bërë 100% nga silikoni me ngjyra të ndryshme. Një ide e bukur dhe e veçantë dhurate.

  Të dhënat teknike:
  Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë 1,100 L

  Manikyri Cherry Queen, në ngjyrë çiklamin është një nga manikyrat më të sigurtë që do të gjeni kudo në botë. Ka aromë shumë të këndshme dhe një formulë me bazë uji (52%), polimer akrilik dhe ngjyra jo toksike.

  Shishet janë të gjitha shumë tërheqëse dhe të pajisura me një unazë për fëmijë me harqe të vogla të adhurueshme.

  Hiqen lehtë, mjafton që fëmijët të fërkojnë duart me ujë dhe sapun dhe më pas të ri-fillojnë të luajnë me ngjyra të reja nga e para.

  Janë në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës

  Nuk përmbajnë parabene

  Shishet e ambalazhit janë të riciklueshme

  Nuk janë testuar tek kafshët

  Mosha: + 3 vjeç

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë ngjyrë çiklamin 900 L

  Rose është manikyri i parë i thonjve i sigurtë për fëmijë. Me ujë trëndafili dhe i pasuruar me biotinë dhe vitaminë C.   Koleksioni i ri Rose është me bazë uji,  pa erë,  pa parabene dhe pa përbërës të dëmshëm.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u hequr vetëm me ujë dhe sapun
  •  Në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës për fëmijë
  • Me bazë uji
  • Miqësore me mjedisin
  • Nuk janë testuar tek kafshët

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.0750 kg

  Ka stok

 • Manikyr për fëmijë- Rozë Neon 900 L

  Rose është manikyri i parë i thonjve i sigurtë për fëmijë. Me ujë trëndafili dhe i pasuruar me biotinë dhe vitaminë C.   Koleksioni i ri Rose është me bazë uji,  pa erë,  pa parabene dhe pa përbërës të dëmshëm.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u hequr vetëm me ujë dhe sapun
  • Në përputhje me ligjet europiane të kozmetikës për fëmijë
  • Me bazë uji
  • Miqësore me mjedisin
  • Nuk janë testuar tek kafshët

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.0750 kg
  • Mosha: + 3 vjeç

  Ka stok

 • Tatuazh për fytyrën ”Macja e mesnatës” 600 L

  Nxiteni imagjinatën, argëtohuni pafund dhe ndryshoni look-un tuaj në minutë me ktë tatuazh për fytyrën. Absolutisht jo  i dëmshëm për lëkurën dhe hiqet shumë lehtë pas përdorimit.

  Karakteristikat:

  • Nuk përmbajnë  materiale të dëmshme
  • Hiqen dhe vihen lehtësisht

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories