Orat janë një aksesor i bukur dhe shumë fëmijë i adhurojnë ti mbajnë ato në duar. Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua tregojnë kafshët simpatike që ju mbajnë gjithmonën nën vëzhgim. Gjithashtu janë argëtuese dhe shumë edukative!

Ato mund të kombinohen në mënyrë perfekte me veshjet e përditshme pasi janë shumëngjyrëshe dhe me dizajne tërheqëse. Gjithashtu në këtë kategori do gjeni edhe orat e zgjimit për fëmijë. Janë të bukura, me melodi të këndshme dhe me një dizajn që do ti kthente edhe në dekoruese perfekte të dhomave për fëmijë.

21 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Orë gjumi Kid’Sleep Clock- Gri 7,300 L

  Ora e gjumit për fëmijë është një orë me zile me shumë funksione. Ekrani kryesor e bën më të lehtë të mësuarit për të treguar kohën falë ekranit të dyfishtë analog dhe dixhital. Ka 3 zgjedhje të mundshme alarmi: tren, qyqe ose këngë zogjsh! Në anë, mini-drita e natës është qetësuese dhe gjithashtu vepron si një tregues i orës së alarmit. Nëse figurina ndriçohet në pozicionin e gjumit, fëmija e di se ai ende duhet të flejë. Në kohën e caktuar nga prindërit, figurina shkon në pozicionin e zgjuar.  Kalimi nga pozicioni i shtrirë në pozicionin e zgjuar mund të bëhet me ose pa alarm.

  Karakteristikat:

  • Orë me zile me shumë funksione
  • Me ekran të dyfishtë analog dhe dixhital
  • Të përdoret nën mbikëqyrjen e të rriturve
  • Ka 3 zgjedhje të mundshme alarmi

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 17 x 7 x 14 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Bateritë nuk janë të përfshira
  • Kujdes! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 36 muajsh

  Ka stok

 • Orë me alarm – Peshqit 3,300 L

  Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me këtë orë druri me alarm. Ilustrimet janë shumë të këndshme dhe mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

  Karakteristikat:

  • Punon me bateri
  • Zilja e zgjimit është standarte

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
  • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm

  Ka stok

 • Orë me alarm – Feline 3,300 L

  Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me këtë orë druri me alarm. Ilustrimet janë shumë të këndshme dhe mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

  Karakteristikat:

  • Punon me bateri
  • Zilja e zgjimit është standarte

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
  • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm

  Ka stok

 • Orë dore – Elsa 6,300 L

  Kjo orë jo vetëm që do t’ju tregojë kohën, por ka edhe funksione alarmi, kohëmatësi dhe kronometër. Ka 4 lojëra të integruara për të prezantuar dhe përforcuar mësimin e numërimit, të kundërtave, numrave dhe zgjidhjes së problemeve.  Përfshin 9 faqe të ndryshme të orës dixhitale dhe ekran të ndriçuar. Një aksesor i bukur dhe i veçantë dhe një ide e përsosur dhurate.

  Karakteristikat: 

  • Aksesor i bukur dhe i veçantë
  • Përfshin një alarm, kohëmatës dhe funksione kronometri
  • Përmban 4 lojëra të integruara për të prezantuar dhe përforcuar mësimin e numërimit dhe zgjidhjes së problemeve
  • Përfshin 9 faqe të ndryshme të orës dixhitale dhe ekran të ndriçuar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 21.6 x 15 x 5.8 cm
  • Pesha: 0.64 kg

  Ka stok

 • Orë me alarm – Frozen 13,100 L

  Orë alarmi super në modë me një dritë të butë me shkëlqim, që ndryshon ngjyrat, projekton orarin dhe siluetën e Annës dhe Elsës në tavan. Lëvizni dorën mbi pjësën e sipërme për të bashkëvepruar me lojërat ose për të ndryshuar ngjyrën e dritës. Ora Frozen II Magic Color përfshin gjithashtu 10 faqe  me temë Frozen për të zgjedhur dhe 7 efekte drite me ngjyra të ndryshme. Drita e ndryshimit të ngjyrave, meloditë e integruara dhe radio FM krijojnë gjithashtu një atmosferë relaksuese. Një  ide e bukur dhurate.

  Karakteristikat: 

  • Orë me alarm që projekton figurat e Frozen në tavan
  • Përmban stacione radio të integruara
  • Përmban 4 mini lojëra dhe 2 aktivitete që shfaqen në ekranin LCD
  • Përfshin 10 faqet e orës me tematikë frozen
  • 7 efekte drite
  • Kontrolle me sensorë  lëvizje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 1.6 x 5.8 x 5.5 cm
  • Pesha: 662 g

  Ka stok

 • Orë dore – Shumëgjyrëshe 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël të kuptojnë si funksionojnë akrepat. Do kthehet shumë shpejt në aksesorin e preferuar për të vegjlit tuaj.

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë me të
  • Rripi ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës:  22 x 1.5 cm
  • Rezistenca ndaj ujit: 30.5 metra
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Pop 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua ilustron një pamje plot ngjyra. Gjithashtu argëtuese dhe shumë edukative.

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës:  20 x 1.4 cm
  • Rezistenca ndaj ujit: 30.5 metra
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë me alarm – Hapësira 3,300 L

  Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me orën e alarmit me astronautin me mision në hapësirë. Dizajni dhe iustrimet janë shumë të këndshme dhe mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

  Karakteristikat:

  • E bërë nga druri, plastika dhe metali
  • Punon me bateri

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
  • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm

  Ka stok

 • Orë me alarm – Macja 3,300 L

  Nuk ka zgjim më të ëmbël se sa me orën e alarmit me kotelen e lezetshme. Dizajni dhe ilustrimet janë shumë të këndshme dhe mund të përmbushin më së miri dhe anën dekorative të dhomës së fëmijëve. Ora është e pajisur me një buton drite për të mundësuar dallimin e kohës gjatë natës dhe lëvizja e akrepave nuk i shqetëson aspak vogëlushët gjatë gjumit.

  Karakteristikat:

  • E bërë nga druri, plastika dhe metali
  • Punon me bateri

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 8.5 x 13.5 x 4 cm
  • Përmasat e kutisë: 12 x 15 x 5 cm

  Ka stok

 • Orë dore – Fête 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat. Me një kombinim fantastik ngjyrash mente dhe bezhë, argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë 
  • Nuk mund ti mbani gjatë në ujë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Raccoon 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat, ndërsa numrat jua tregon rakuni që ju mban gjithmonë nën vëzhgim. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë 
  • Nuk mund ti mbani gjatë në ujë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Panda 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat, ndërsa numrat jua tregon panda me një kombinim ngjyrash shumë modern. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë 
  • Nuk mund ti mbani gjatë në ujë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Miushi 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat, ndërsa numrat jua tregon miushi simpatik me ngjyra të këndshme. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk rekomadohet të mbahen gjatë në ujë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Tigër 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat, ndërsa numrat jua tregon tigri simpatik. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk rekomadohet të mbahen gjatë në ujë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Pirati 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  Ka stok

 • Orë dore – Anna 6,300 L

  Kjo orë jo vetëm që do t’ju tregojë kohën, por ka edhe funksione alarmi, kohëmatësi dhe kronometër. Ka 4 lojëra të integruara për të prezantuar dhe përforcuar mësimin e numërimit, të kundërtave, numrave dhe zgjidhjes së problemeve.  Përfshin 9 faqe të ndryshme të orës dixhitale dhe ekran të ndriçuar. Një aksesor i bukur dhe i veçantë dhe një ide e përsosur dhurate.

  Karakteristikat: 

  • Aksesor i bukur dhe i veçantë për fëmijë
  • Përfshin një alarm, kohëmatës dhe funksione kronometri
  • Përmban 4 lojëra të integruara për të prezantuar dhe përforcuar mësimin e numërimit dhe zgjidhjes së problemeve
  • Përfshin 9 faqe të ndryshme të orës dixhitale dhe ekran të ndriçuar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 21.6 x 15 x 5.8 cm
  • Pesha: 0.64 kg

  S’ka stok

 • Orë dore – Fosforeshente 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël të kuptojnë si funksionojnë akrepat. Ky model i veçantë ndriçon në errësirë dhe do të kthehet shumë shpejt në aksesorin e preferuar për të vegjlit tuaj.

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë me të
  • Rripi ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës:  22 x 1.5 cm
  • Rezistenca ndaj ujit: 30.5 metra
  • Diametër ekrani:  3cm

  S’ka stok

 • Orë dore – Macja 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua tregon macja bukuroshe në ngjyrë pink. Gjithashtu janë argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë dhe nuk mund ti mbani gjatë në ujë
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  S’ka stok

 • Orë dore – Super Hero 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojnë akrepat, ndërsa numrat jua ilustron një super hero i nisur në aksion. Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi  ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  S’ka stok

 • Orë dore – Unicorn 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël orën me akrepa. Ndërsa numrat jua ilustron një unicorn me ngjyra të veçanta. Gjithashtu argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizjet e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi prej poliesteri ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  S’ka stok

 • Orë dore – Zemra 3,200 L

  Orat e bukura të Djecos, janë elegante, plot ngjyra dhe i mësojnë fëmijëve të vegjël si funksionojë akrepat.  Argëtuese dhe shumë edukative!

  Karakteristikat:

  • Lëvizje e akrepave pa zhurmë
  • Rezistente ndaj spërkatjeve me ujë, por nuk këshillohet të bëni dush, të futeni në det apo pishinë
  • Rripi ka përmasa 20 cm x 14 mm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e orës: 3 x 20 x 1.4 cm,
  • Pesha: 15 gr
  • Diametër ekrani:  3cm

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories