30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Fustan për festa dhe ceremoni 8,600 L
  10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani liri, i cili vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka dhe pjesa e fundit. Vjen me një dizajn të thjeshtë dhe plot finesë.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 20,200 L
  8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani i tylit vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga mëngët dhe pjesa e fundit. Vjen me një dizajn të thjeshtë dhe plot finesë.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër
  • Mosha: 8/10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 8,700 L
  12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka, tyli dhe pjesa e fundit. Vjen me dy shtresa, edhe pse me dizajn të ndryshëm, krijojnë një kombinim të bukur.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Poliamid
  • Mosha:  12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 9,400 L
  5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani i tylit vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga mëngët, tyli dhe pjesa e fundit.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan tyli me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Poliamid
  • Mosha: 5/10/ 12 vjeç
 • Fustan për festa dhe ceremoni 9,600 L
  3 vjeç5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Festat do jenë akoma më të bukura dhe të veçanta këtë verë me fustanin e ceremonisë dhe eventeve të ofrurar nga Petit Bateau. Fustani vjen me një dizajn të veçantë, ngjyrë të bardhë dhe me mëngë të shkurtra. Plot stil, elegancë dhe me detaje të bukura, duke filluar nga jaka, tyli dhe pjesa e fundit.

  Karakteristikat:

  • Fustan veror për evente dhe cermoni
  • Dizajn dhe stil i veçantë
  • Fustan me mëngë të shkurta
  • Ideal për festa

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk, Poliestër, Elastan, Poliamid
  • Mosha: 3/5/10/ 12 vjeç
 • Tuta të shkurtra- Të kuqe 3,600 L
  5 vjeç6 vjeç10 vjeç

  Tuta të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë, e bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Tuta të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 5/6/10 vjeç
 • Pantallona të shkurtra për vajza 5,500 L6,100 L
  3 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pantallona të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë,  bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një  rrip me të njejtin dizajn në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth. Janë perfekte për një veshje verore dhe mund të kombinohen lehtësisht me bluza.

  Karakteristikat:

  • Pantallona të shkurtra për vajza
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 3/8/10/12 vjeç
 • Bluzë me rripa për vajza 3,100 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me rripa,  komode dhe perfekte për verën, e cila vjen me dizajn e një breshke me ngjyra verore. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me rripa për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Komode
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të gjata 3,800 L4,100 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata,  ideale për pranverë, verë dhe vjeshtë, e cila vjen me dizajn me kombinim ngjyrash të ëmbla për vajza dhe me printe lulesh. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të gjata për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Kombinim ngjyrash të ëmbla
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 3,100 L3,600 L
  5 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë ngjyrë blu, me printime kombinime ngjyrash të bardhë dhe verdhë. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 2,900 L3,400 L
  5 vjeç6 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print me panoramikë surfing, ngjyrë të bardhë dhe kontrast blu tek jaka. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/8/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të shkurtra 2,900 L3,100 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print plot ngjyra, me panoramikë lulesh dhe një zog. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për djem me mëngë të shkurtra 3,200 L3,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me dizajn të veçantë, print trigri, ngjyrë nuance të së kuqes dhe me kontraste tek jaka. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për djem
  • Ideale për sezonin veror
  • Dizajn i veçantë
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë për vajza me mëngë të shkurtra 3,800 L4,000 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  ideale për verën, e cila vjen me dizajn me kombinim ngjyrash të ëmbla për vajza. Është bërë me material cilësor prej pambuku duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me një perçinë duke e bërë praktike në heqje dhe veshje. Gjithashtu vjen me detaje të veçanta tek mëngët.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra për vajza
  • Ideale për sezonin veror
  • Kombinim ngjyrash të ëmbla
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Fustan me mëngë të shkurtra 6,300 L
  6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn me ngjyrë blu marine, xhep të vogël dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë blu marine, xhep të vogël dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/8/10/ 12 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,900 L6,500 L
  3 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn me ngjyrë blu marine, xhep të vogël dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë blu marine, xhep të vogël dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 3/5/6/8/ 12 vjeç
 • Fustan Popsicle me mëngë të shkurtra 9,600 L
  2-3 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku organik dhe elastani, me dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk oranik dhe Elastan
  • Mosha: 2-3 vjeç
 • Fustan poplin me mëngë të shkurtra 6,900 L7,600 L
  5 vjeç10 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn të veçantë, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 5/10 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,500 L6,500 L
  3 vjeç5 vjeç8 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn ngjyrë nuance portokalli dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn ngjyrë nuance portokalli dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 3/5/8 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,900 L
  5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn ngjyrë nuance violë, jakë me detaje dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore. Pjesa e pasme poshtë jakës është e hapur me perçina për lehtësi në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn ngjyrë nuance violë dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 5/10/ 12 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,900 L6,900 L
  4 vjeç5 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn floreal dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore. Pjesa e pasme poshtë jakës është e hapur me perçina për lehtësi në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn floreal dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/5/ 12 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 6,200 L
  6- 7 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-7 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 6,200 L
  6- 7 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-7 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,500 L6,400 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn me ngjyrë në nuancë të kuqe dhe fund me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrëë në nuancë të kuqe dhe fund me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 3/4/5/8/10/ 12 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 4,700 L5,500 L
  4 vjeç12 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn me ngjyrë të kuqe me vija. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë të kuqe me vija

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/ 12 vjeç
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,900 L
  2-3 vjeç4-5 vjeç6- 7 vjeç

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 2- 3/ 4-5/ 6-7 vjeç
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 5,200 L
  4-5 vjeç

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën nga 4-5 vjeç. Bluza vjen me dizajn plot ngjyra verore dhe me printe LOVE gjithandej. Padiskutim fëmijët do ta adhurojnë që ta mbajnë veshur. Është bërë me material cilësor, 95% pambuku organik dhe 5% elastan, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe me printe LOVE gjithandej
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4-5 vjeç
  • Materiali: 95% Pambuk organik dhe 5% elastan
 • Kapele për fëmijë 3,700 L

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance jeshile, dhe strehë dizajn me vija me ngjyrë të bardhë dhe zezë. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
 • Kapele për fëmijë 3,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance blue, me printin e tigrit dhe strehë me ngjyrë të bardhë . Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
 • Rroba banjo 5,500 L
  10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra të zezë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories