16 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Geta (2 palë) 3,900 L
  12-14 vjeç

  Set getash me dy ngjyra të ndryshme, me material pambu, poliamid, elastan dhe fije metalike. Janë të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta.

  Karakteristikat:

  • Set getash me dy ngjyra dhe dizajne të ndryshme-
  • Materiali:  75% pambuk 22% poliamid 2% elastan 1% fije metalike
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 12 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta leshi 3,400 L
  5- 6 vjeç8-10 vjeç12-14 vjeç

  Geta leshi ngjyrë gri, me 61% lesh 33% poliamid 2% viskozë 1% fibër e metalizuar 1% poliestër dhe 2% elastan. Janë të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta.

  Karakteristikat:

  • Geta leshi ngjyrë gri
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe  rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 5 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta blu pambuku 3,400 L
  8 vjeç10-12 vjeç

  Geta pambuku, të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 8 – 12 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta pambuku me vija 2,990 L
  8 vjeç8-10 vjeç12-14 vjeç14-16 vjeç

  Geta me dizajn me vija dhe me material pambuku, të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 16 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta me dizajn me vija dhe me material  100 % pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 8 – 16 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta pambuku 2,400 L
  12-14 vjeç

  Geta të bardha me material pambuku të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 12 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta të bardha me material pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe  rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 12 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta të kuqe (2 palë) 3,300 L
  8-10 vjeç

  Geta të kuqe me material 72% pambuk, 22% poliamid, 2% poliestër, 1% fije metalike dhe 3% elastan.  Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta të kuqe pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 8 – 10 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta leshi pink 3,300 L

  Geta leshi me efekte të përdredhura në anë, me material 41% lesh 39% akrilik 15% poliamid 2% pambuk 2% elastan 1% fije e metalizuar. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta.

  Karakteristikat:

  • Geta leshi me efekte të përdredhura anësore
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

  Ka stok

 • Geta gri me yje 2,900 L
  12-14 vjeç

  Geta gri me printe yjesh dhe me material pambuku. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 12 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta me printe yjesh
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 12 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta vishnje pambuku 2,900 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Geta të punuara me thurje pambuku, ngjyrë vishnje. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat  janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë vishnje
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 8 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta rozë pambuku 3,300 L

  Geta të punuara me thurje pambuku ngjyrë rozë. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta.

  Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku ngjyrë rozë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C

  Ka stok

 • Geta të zeza 2,900 L
  3- 4 vjeç5- 6 vjeç8-10 vjeç12-14 vjeç

  Geta të zeza me material 92% poliamid 8% elastan. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta të zeza me material 92% poliamid 8% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 3 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta lejla pambuku 2,900 L
  3- 4 vjeç8-10 vjeç

  Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta lejla me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe ultra rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 3 – 10 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta blu me pika 3,400 L
  10-12 vjeç14-16 vjeç

  Geta blu me pika të kuqe dhe me logon e Petit Bateau tek thembra, me material 82% pambuk 17% poliamid 1% elastan. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 10 deri në 16 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta blu me pika të kuqe dhe me stampën e Petit Bateau tek thembra, me material 82% pambuk 17% poliamid 1% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 10 – 16 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta blu pambuku 2,900 L
  5- 6 vjeç8-10 vjeç12-14 vjeç

  Geta blu me material prej pambuku. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 5 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta blu me material prej pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta gri pambuku 3,400 L
  8 vjeç8-10 vjeç10-12 vjeç12-14 vjeç

  Geta gri me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Të përsosura për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Sigurojnë ngrohtësi dhe rehati edhe në ditët më të ftohta. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta gri me material 80% pambuk 18% poliamid 2% elastan
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: nga 8 deri 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
 • Geta pambuku të bardha 3,400 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të bardhë. Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave. Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale. Getat janë të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 14 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Geta të punuara me thurje pambuku dhe ngjyrë të bardhë
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati maksimale
  • Janë perfekte për të plotësuar veshjet dimërore të vajzave
  • Mosha: 8 – 14 vjeç

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Cikël larje në 30 °C
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories