2 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Kapele për fëmijë 3,700 L

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance jeshile, dhe strehë dizajn me vija me ngjyrë të bardhë dhe zezë. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
 • Kapele për fëmijë 3,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance blue, me printin e tigrit dhe strehë me ngjyrë të bardhë . Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories