22 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set dorashka- shall- kapuç 6,500 L
  10-12 vjeç

  Seti ideal për të përballuar ditët e ftohta të dimrit. Përmban një shall, një kapuç dhe një palë dorashka në ngjyrë të kuqe. Të bukura, të ngrohta e të buta, aksesorët qe s’duhet të mungojnë asnjëherë në garderobën e ç’do fëmije.

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka me thurje 4,400 L
  6-8 vjeç10-12 vjeç

  Dorashka me thurje, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Pambuk 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka 4,400 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Dorashka, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Lesh 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka 4,400 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Dorashka, ngjyrë të kuqe, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Lesh 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka për djem 4,400 L
  6-8 vjeç10-12 vjeç

  Dorashka për djem të cilat janë ideale për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Lesh 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka të thurura me fije lurex 4,400 L
  10-12 vjeç

  Dorashka për vajza të thurura me fije lurex, të cilat janë ideale për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Ngjyra, e bardhë, dhe detajet me fije lurex i bëjnë lehtësisht të kombinueshme me çfarëdo veshje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 48% akrilik 48% lesh 2% fibër metalizuar 2% rreshtim poliamid 100% poliestër
  • Është punim me thurje me fije lurex
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Dorashka të thurura me fije lurex 4,400 L
  10-12 vjeç

  Dorashka për vajza të thurura me fije lurex, të cilat janë ideale për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Ngjyra, e zezë, dhe detajet me fije lurex i bëjnë lehtësisht të kombinueshme me çfarëdo veshje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 49% akrilik 49% lesh 1% fibër metalizuar 1% rreshtim poliamid 100% poliestër
  • Është punim me thurje me fije lurex
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç pompom me fije lurex 4,400 L
  6-8 vjeç

  Kapuç për vajza i thurur me fije lurex, është ideal për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve. Kapuçi është i punuar me shtiza.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 49% lesh 49% akrilik 1% fije metalike 1% rreshtim poliamid 100% poliestër
  • Është i punuar me shtiza  dhe me fije lurex
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Snood Fleece 5,300 L

  Vogëlushët, vajzat, do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Është i thurur me fije Lurex dhe i përbërë nga 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester.

  Karakteristikat:

  • I bërë me material 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  Ka stok

 • Snood me fije Lurex 5,300 L

  Vogëlushët, vajzat, do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Është i thurur me fije Lurex dhe i përbërë nga 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester.

  Karakteristikat:

  • I bërë me material 49% Lesh 49% Akrilik 1% Fije e metalizuar 1% Veshje poliamide 100% Poliester
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  Ka stok

 • Snood me thurje 5,300 L

  Vogëlushët do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Materiali përbërës është me thurje dhe i përbërë nga 50% Akrilik 50% Pambuk 100% Poliester.

  Karakteristikat:

  • I bërë me material 50% Akrilik 50% Pambuk 100% Poliester
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  Ka stok

 • Snood Pink 5,300 L

  Vogëlushët do të ndjejnë ngrohtësinë dhe butësinë maksimale, gjatë ditëve të dimrit, falë këtij shalli. Materiali përbërës është i trikotuar dhe në ngjyrë rozë. Ngjyra dhe dizajni do ta bëjnë të adhurueshëm.

  Karakteristikat:

  • I bërë me material të trikotuar
  • Mban ngrohtë vogëlushët gjatë ditëve të ftohta

  Këshilla:

  • Nuk duhet ta hekurosni
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

  Ka stok

 • Kapuç me pompon të shëndritshëm 4,700 L
  6-8 vjeç

  Kapuç  i thurur me një pompon me fibra reflektuese, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Më të adhurueshëm e bëjnë pomponët reflektues në errësirë.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç me pompon 4,700 L
  6-8 vjeç

  Kapuç  i thurur me një pompon, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç me pompon 4,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Kapuç  i thurur me një pompon, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç me pompon të shëndritshëm 4,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç

  Kapuç  i thurur me një pompon me fibra reflektuese, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Më të adhurueshëm e bëjnë pomponët reflektues në errësirë.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç për vajza 4,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç

  Kapuç për vajza, për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 49% lesh, 49% akrilik, 1% fibër metali, 1% poliamid
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% poliestër
  • Mban vogëlushët gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

  Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Kapuç – Bad hairday 1,800 L

  Kapuç elegant për fëmijë i markës BamBam, ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj!  I bërë prej pambuku  të butë dhe të ngrohtë, ky kapuç është një ide dhurate e shkëlqyer për bebet e sapolindura.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  Ka stok

 • Kapuç – Perfect 1,800 L

  Kapuç elegant për fëmijë i markës BamBam, ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj!  I bërë prej pambuku  të butë dhe të ngrohtë, ky kapuç është një ide dhurate e shkëlqyer për bebet e sapolindura.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  Ka stok

 • Kapuç – I’m a girl 1,800 L

  Kapuç elegant për fëmijë i markës BamBam, ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj!  I bërë prej pambuku  të butë dhe të ngrohtë, ky kapuç është një ide dhurate e shkëlqyer për vajzat e sapolindura.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  S’ka stok

 • Kapuç – I’m a star 1,800 L

  Kapuç elegant për fëmijë i markës BamBam, ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj!  I bërë prej pambuku  të butë dhe të ngrohtë, ky kapuç është një ide dhurate e shkëlqyer për bebet e sapolindura.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  S’ka stok

 • Kapuç – It started with a kiss 1,800 L

  Kapuç elegant për fëmijë i markës BamBam, ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj!  I bërë prej pambuku  të butë dhe të ngrohtë, ky kapuç është një ide dhurate e shkëlqyer për bebet e sapolindura.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Perimetri i kokës: 13 cm
  • Lahet në 30 °
  • Mosha: 0-3 muajsh

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories