30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Atlete kanavace Keep- Stripe Garden green 8,600 L
  2526282930

  Atlete që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitje. Vijnë me dizajn super të bukur, janë super të buta dhe të rehatshme. Pjesa e sipërme është lëkure dhe sholla me gomë TPR i bën ato perfekte për fëmijët.

  • Atlete me dizajn plot ngjyra
  • Me dizajn me vija dhe qafë të gjatë
  • Hapje me ngjitje
  • Super të buta
  • Super komode
  • Punuar me dorë
  • Shollë gome TPR
 • Sandale verore lëkure Grainy- Blue Fog 15,600 L
  23242526

  Sandale lëkure verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance blue të çelët dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR.

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Sandale verore lëkure Grainy- Khaki 15,600 L
  2122232425

  Sandale lëkure verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance kaki dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR.

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Sandale verore lëkure Grainy- Pale Tuscany 15,600 L
  23

  Sandale lëkure verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance roze dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR.

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali TPR
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Atlete kanavace Kim- Pale Tuscany 8,600 L
  2526293032

  Atlete që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitje. Vijnë me dizajn super të bukur, janë super të buta dhe të rehatshme. Pjesa e sipërme është lëkure dhe sholla me gomë TPR i bën ato perfekte për fëmijët.

  • Atlete me dizajn me ngjyrë nuance rozë
  • Me printe leopardësh
  • Hapje me ngjitje
  • Super të buta
  • Super komode
  • Punuar me dorë
  • Shollë gome TPR
 • Atlete kanavace Kim- Midnight Navy 8,600 L
  2627293031

  Atlete që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitje. Vijnë me dizajn super të bukur, janë super të buta dhe të rehatshme. Pjesa e sipërme është lëkure dhe sholla me gomë TPR i bën ato perfekte për fëmijët.

  • Atlete me dizajn me ngjyrë navy
  • Me printe leopardësh
  • Hapje me ngjitje
  • Super të buta
  • Super komode
  • Punuar me dorë
  • Shollë gome TPR
 • Atlete kanavace Kim- Paint Stroke Sandy 8,600 L
  2629313334

  Atlete që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitje. Vijnë me dizajn super të bukur, janë super të buta dhe të rehatshme. Pjesa e sipërme është lëkure dhe sholla me gomë TPR i bën ato perfekte për fëmijët.

  • Atlete me dizajn plot ngjyra
  • Me printe leopardësh
  • Hapje me ngjitje
  • Super të buta
  • Super komode
  • Punuar me dorë
  • Shollë gome TPR
 • Atlete kanavace Kim- Leopard Sandy 8,600 L
  2730313233

  Atlete që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitje. Vijnë me dizajn super të bukur, janë super të buta dhe të rehatshme. Pjesa e sipërme është lëkure dhe sholla me gomë TPR i bën ato perfekte për fëmijët.

  • Atlete me dizajn super të bukur
  • Me printe leopardësh
  • Hapje me ngjitje
  • Super të buta
  • Super komode
  • Punuar me dorë
  • Shollë gome TPR
 • Sandale plazhi- Light pink 3,400 L
  1920212223

  Janë të lehta, të buta dhe ideale për në plazh ose ecje në natyrë. Sandalet janë komode dhe mbrojnë shputat e ndjeshme të këmbëve nga pickimi i insekteve, guaskave, gurëve të mprehtë ose rërës së nxehtë. Tejet praktike për tu veshur dhe hequr falë materialit elastik. Gjithashtu tabani i gomuar kundër rrëshqitjes siguron stabilitet dhe rehati në ecje.

   

  • Sandale verore
  • Ideale për në plazh ose ecje në natyrë
  • Praktike dhe komode
  • Materiali i jashtëm 100% TPR
  • Thembra dhe materiali brëndshëm 100% poliester
 • Sandale plazhi- Grey 3,400 L
  1920212223

  Janë të lehta, të buta dhe ideale për në plazh ose ecje në natyrë. Sandalet janë komode dhe mbrojnë shputat e ndjeshme të këmbëve nga pickimi i insekteve, guaskave, gurëve të mprehtë ose rërës së nxehtë. Tejet praktike për tu veshur dhe hequr falë materialit elastik. Gjithashtu tabani i gomuar kundër rrëshqitjes siguron stabilitet dhe rehati në ecje.

   

  • Sandale verore
  • Ideale për në plazh ose ecje në natyrë
  • Praktike dhe komode
  • Materiali i jashtëm 100% TPR
  • Thembra dhe materiali brëndshëm 100% poliester
 • Sandale plazhi- Blue 3,400 L
  1920212223

  Janë të lehta, të buta dhe ideale për në plazh ose ecje në natyrë. Sandalet janë komode dhe mbrojnë shputat e ndjeshme të këmbëve nga pickimi i insekteve, guaskave, gurëve të mprehtë ose rërës së nxehtë. Tejet praktike për tu veshur dhe hequr falë materialit elastik. Gjithashtu tabani i gomuar kundër rrëshqitjes siguron stabilitet dhe rehati në ecje.

   

  • Sandale verore
  • Ideale për në plazh ose ecje në natyrë
  • Praktike dhe komode
  • Materiali i jashtëm 100% TPR
  • Thembra dhe materiali brëndshëm 100% poliester
 • Sandale plazhi- Caramel 3,400 L
  1920212223

  Janë të lehta, të buta dhe ideale për në plazh ose ecje në natyrë. Sandalet janë komode dhe mbrojnë shputat e ndjeshme të këmbëve nga pickimi i insekteve, guaskave, gurëve të mprehtë ose rërës së nxehtë. Tejet praktike për tu veshur dhe hequr falë materialit elastik. Gjithashtu tabani i gomuar kundër rrëshqitjes siguron stabilitet dhe rehati në ecje.

   

  • Sandale verore
  • Ideale për në plazh ose ecje në natyrë
  • Praktike dhe komode
  • Materiali i jashtëm 100% TPR
  • Thembra dhe materiali brëndshëm 100% poliester
 • Sandale verore Dean Whale Blue 5,900 L
  3031323335

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn me ngjyrë verore dhe  janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar

   

 • Sandale verore Dean Tuscany Rose 5,900 L
  253334

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn me ngjyrë verore dhe  janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar

   

 • Sandale verore Monty Hunter Green 5,400 L
  2730323335

  Sandale verore me dizajn inovativ, plot ngjyra dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn super të bukur, me ngjyra verore dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% material najloni dhe 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Rripat bërë nga 100% najlon
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar
  • Me printe Liewood në thembra

   

 • Sandale verore Jady Nubuck Blue fog 14,400 L
  2324252627

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance blu dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% TPU.

  Karakteristikat:

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% TPU
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Sandale verore Nubuck Dino / navy 15,600 L
  2021222324

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance navy dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% shkume EVO.

  Karakteristikat:

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% shkumë EVO
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Sandale verore Nubuck Apple red 15,600 L
  2023242526

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me kapëse. Vijnë me dizajn super të bukur, ngjyrë nuance të kuqe dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% TPU.

  Karakteristikat:

  • 100% lëkurë dhe tabani prej materiali 100% TPU
  • Ngjyra verore
  • Praktike dhe funksionale

   

 • Sandale verore Monty Apple red multi mix 5,400 L
  2629303233

  Sandale verore me dizajn inovativ, plot ngjyra dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn super të bukur, me ngjyra verore dhe janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% material najloni dhe 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Rripat bërë nga 100% najlon
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar
  • Me printe Liewood në thembra

   

 • Sandale verore Blumer Panda stone grey mix 3,900 L

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn super të bukur, me printe pandash gri, janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar

   

 • Sandale verore Blumer Peach/Sea Shell Mix 3,900 L
  26

  Sandale verore me dizajn inovativ dhe me materiale që plotësojnë plotësisht nevojat e tyre si në aspektin e shëndetit të këmbës ashtu edhe për rehatinë në përdorimin e përditshëm. Të  lehta për t’u veshur dhe hequr falë mbylljes me ngjitës. Vijnë me dizajn super të bukur, me printe frutash pjeshke, janë super të buta dhe të rehatshme. Janë të bëra prej 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë pa toksina dhe lëndë të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • 100% shkumë EVA e butë me peshë të lehtë
  • Pa kimikate të dëmshme si ftalatet
  • Tharje e shpejtë dhe komoditet i lartë
  • Mbyllet me velcro në të dy rripat – lehtë për t’u shtrënguar