30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set çorapesh (5 copë) 3,100 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 5 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (5 copë) 3,100 L
  6 vjeç10 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 5 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (2 copë) 1,900 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 2 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (5 copë) 3,400 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për fëmijët, me dizajne dhe ngjyra të ndryshme, të bëra  me material pambuku. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape për fëmijët
  • Përmban 5 palë me dizajne dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape për djem 3,400 L
  6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh, me dizajne dhe printe të ndryshme. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 4 deri më 14 vjeç dhe përmban 5 palë me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh me dizajne dhe printe të ndryshme
  • Përmban 5 palë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (3 palë) 1,900 L
  12-1415-18

  Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme, curry dhe gri. Ky set, i përshtatshëm për fëmijët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme, curry dhe blu. Ky set, i përshtatshëm për fëmijët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme. Ky set, i përshtatshëm për fëmijët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme anthracite dhe olive. Ky set, i përshtatshëm për fëmijët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me dy kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh (3 palë) 1,900 L
  12-1415-1819-22

  Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme, midis pink dhe rust. Ky set, i përshtatshëm për fëmijët, përmban 3 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh, me tre kombinime ngjyrash të ndryshme
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për fëmijë (2 palë) 1,900 L2,200 L
  4 vjeç6 vjeç10 vjeç14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës së kuqe dhe të bardhë  me printe me lulesh. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 4 deri në 14 vjeç përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjyrës së kuqe dhe të bardhë  me printe me lulesh
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 1,900 L
  12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me ngjyrë portkokalli dhe njëra pale me dizajn me vija. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 12 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material cilësorë. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me ngjyrë portkokalli dhe njëra pale me dizajn me vija
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape 1,600 L
  6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Çorape, me printe lulesh dhe kombinim ngjyrash blu dhe bezhë. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 6 deri më 10 vjeç dhe përmban 1 palë me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape, me printe lulesh dhe kombinim ngjyrash blu dhe bezhë.
  • Përmban 1 palë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 1,900 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me ngjyrë bezhë dhe pink dhe me detaje zemre. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material cilësorë. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me ngjyrë bezhë dhe pink dhe me detaje zemre
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (3 palë) 2,900 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra dhe kombinime, lejla, gri dhe të bardhë. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 3 palë të ndryshme me material cilësorë. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra dhe kombinime, lejla, gri dhe të bardhë.
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (3 palë) 2,600 L
  8-10 vjeç

  Set çorapesh të shkurtra për vajza, me tre ngjyra të ndryshme të ëmbla. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 10 vjeç dhe përmban 3 palë të ndryshme me material cilësorë. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh të shkurtra për vajza, me tre ngjyra të ndryshme të ëmbla
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape 1,400 L
  8-10 vjeç

  Çorape, me ngjyrë uniformë dhe me detaje me fije elstan. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 10 vjeç dhe përmban 1 palë me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape, me ngjyrë uniformë dhe me detaje me fije elstan
  • Përmban 1 palë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (3 palë) 2,900 L
  8-10 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra të ndryshme dhe me detaje me fije elastan. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 10 vjeç dhe përmban 3 palë të ndryshme me material prej pambuku me elastan. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra të ndryshme dhe me detaje me fije elastan
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (3 palë) 2,900 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra të ndryshme dhe me detaje me fije elastan. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 3 palë të ndryshme me material prej pambuku me elastan. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me tre ngjyra të ndryshme dhe me detaje me fije elastan
  • Përmban 3 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L
  8-10 vjeç

  Set çorapesh për vajza, një palë gri dhe tjetra me kombinim ngjyrash dhe printe zemrash. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 10 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material prej pambuku me elastan. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, një palë gri dhe tjetra me kombinim ngjyrash dhe printe zemrash
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L2,400 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me detaje dhe pompone, kombinuar me dy ngjyra jeshile dhe rozë. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material prej pambuku me elastan. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me detaje dhe pompone, kombinuar me dy ngjyra jeshile dhe rozë
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape 2,000 L2,200 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Çorape, me ngjyrë blu smoking dhe me detaje. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 1 palë me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape, me ngjyrë blu smoking dhe me detaje.
  • Përmban 1 palë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me model dhe një me ngjyrë uniforme. Të veçanta i bëjnë edhe detajet. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material prej pambuku me elastan. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me model dhe një me ngjyrë uniforme
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me ngjyra të ndryshme dhe me printe me zemër. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material cilësorë. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me ngjyra të ndryshme dhe me printe me zemër.
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Çorape 2,200 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Çorape, me dy ngjyra të bardhë marshmallow, dhe me dizajn me pika. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 1 palë me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Çorape, me dy ngjyra të bardhë marshmallow, dhe me dizajn me pika
  • Përmban 1 palë
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L
  8-10 vjeç12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me dy ngjyra pink dhe gri, me pompone. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 8 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me dy ngjyra pink dhe gri, me pompone
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
 • Set çorapesh për vajza (2 palë) 2,200 L
  12-14 vjeç

  Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjurës pink dhe me printe me zemra. Ky set është i përshtatshëm për moshat nga 12 deri më 14 vjeç dhe përmban 2 palë të ndryshme me material cilësor. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve.

  Karakteristikat:

  • Set çorapesh për vajza, me nuanca të ngjurës pink dhe me printe me zemra
  • Përmban 2 palë të ndryshme
  • Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi gjatë qëndrimit në shtëpi ose daljeve

  Këshilla:

  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories