17 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Pizhame nga 2 deri në 12 vjeç 4,600 L4,800 L
  2 vjeç5 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame me mëngë të shkurtra, ngjyrë blu dhe me printe zemrash, të bëra 100% nga pambuku organik,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë me të njejtin dizajn.  Jaka vjen në formë katrore dhe me një kordel. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e mëngëve janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame me mëngë të shkurtra
  • Vijnë në ngjyrë blu dhe me printe zemrash
  • Jaka vjen në formë katrore dhe me një kordel
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/5/6/8/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk organik
 • Pizhame nga 3 deri në 12 vjeç 5,500 L
  6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame me mëngë të gjata, ngjyrë pink dhe me printe zemrash, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë me të njejtin dizajn. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e mëngëve janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame me mëngë të gjata
  • Vijnë në ngjyrë pink dhe me printe zemrash
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame të shkurtra- set me 2 copë 7,400 L8,100 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Pizhame të shkurtra, set me 2 copë, me printe zemrash dhe lulesh , të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë komoditet, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Bluza dhe tutat janë me të njejtin dizajn.

  Karakteristikat:

  • Pizhame të shkurtra
  • Vijnë me printe me printe zemrash dhe lulesh
  • Ofrojnë butësi dhe komoditet maksimal

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame të shkurtra- set 2 copë 7,400 L8,100 L
  5 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame të shkurtra, set me 2 copë, me printe floral dhe me dizajn me printe rrathësh, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë komoditet, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Bluza dhe tutat vijnë me të njejtin dizajn.

  Karakteristikat:

  • Pizhame të shkurtra
  • Vijnë me printe dhe ngjyra të ndryshme
  • Ofrojnë butësi dhe komoditet maksimal

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame nga 2 deri në 12 vjeç 6,100 L6,600 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Pizhame me printe macesh simpatike dhe në ngjyrë pink, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë me të njejtin dizajn. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e këmbëzave janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame
  • Vijnë printe macesh dhe me ngjyrë bazë pink
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame të shkurtra 4,200 L4,400 L
  3 vjeç4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pizhame të shkurtra me dizajn marinari, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë komoditet, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Bluza, vjen me dizajn me vija dhe printi i logos në gjoks, ndërsa  tutat janë në ngjyrë uniforme navy.

  Karakteristikat:

  • Pizhame të shkurtra
  • Vijnë me dizajn marinari
  • Ofrojnë butësi dhe komoditet maksimal

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame të shkurtra 4,400 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Pizhame të shkurtra me printe zemrash, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë komoditet, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Bluza dhe tutat janë në ngjyrë të bardhë me printe zemrash të kuqe.

  Karakteristikat:

  • Pizhame të shkurtra
  • Vijnë me printe zemrash ngjyrë të kuqe
  • Ofrojnë butësi dhe komoditet maksimal

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame të shkurta nga 2 deri në 12 vjeç 4,700 L4,800 L
  3 vjeç4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pizhame të shkurta nga 2 deri në 12 vjeç, ngjyrë blu dhe dizajn me vija, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë me të njejtin dizajn. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e këmbëzave janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame të shkurta
  • Ngjyrë blu dhe dizajn me vija
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame për vajza nga 2 deri në 12 vjeç 4,400 L5,400 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Pizhame për vajza me printe dielle të verdhë dhe të vegjël, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë me të njejtin dizajn dhe pjesa e belit është elastike për tiu përshtatur perfekt masës.

  Karakteristikat:

  • Pizhame
  • Vijnë printe dielle të verdhë dhe të vegjël
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame nga 3 deri në 10 vjeç 6,600 L7,200 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Pizhame me printe të ndryshme të nuancave të ngjyrës blu, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Si trikoja dhe tutat vijnë me të njejtin dizajn. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e këmbëzave janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame
  • Vijnë me printe të ndryshme të nuancave të ngjyrës blu
  • Këmbëzat janë elastike
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame nga 2 deri në 12 vjeç 4,000 L4,700 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Pizhame me printe të vogla blu dhe me detaje me vija të verdha të jaka dhe këmbëzat, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë në ngjyrë të bardhë me printe. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e këmbëzave janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame
  • Vijnë me printe dhe ngjyrë të bardhë
  • Kyçet dhe këmbëzat janë elastike
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame me printe yjesh 4,800 L5,400 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Pizhame me printe yjesh, të bëra 100% nga pambuku,  të cilat  ofrojnë ngrohtësi, butësi dhe nuk irritojnë lëkurën. Trikoja dhe tutat janë në ngjyrë të bardhë me printe yjesh. Gjithashtu për të ofruar ngrohtësi maksimale pjesa e kyçeve dhe këmbëzave janë elastike.

  Karakteristikat:

  • Pizhame
  • Vijnë me printe yjesh dhe ngjyrë të bardhë
  • Kyçet dhe këmbëzat janë elastike
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Pizhame për vajza 4,500 L6,900 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame pink për vajza, me printe të vogla shumëngjyrëshe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën.

  Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100% pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
 • Set pizhame për vajza 5,500 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame për vajza, me printe të vogla ngjyrë të kuqe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Tutat janë me brez elastik për tiu përshtatur në mënyrë perfekte ndërsa pjesa e trikos ka një zbukurim të bukur.

  Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
 • Set pizhame për vajza 3,400 L5,500 L
  2 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame për vajza nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja ka printe të flamingos dhe tutat janë me printe ylberësh pamjeve nga qytete të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
 • Set pizhame për vajza rozë 4,300 L
  6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame për vajza nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta dhe me ngjyrë të ëmbël rozë.
  Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
 • Set pizhame për vajza me printe yjesh 4,000 L
  2 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pizhame për vajza, me tuta me printe yjesh dhe ngjyrë të kuqe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta dhe me një kontrast modelesh dhe ngjyrash, ku triko vjen me stampim dhelpre.
  Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories