19 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Rroba banjo 5,500 L
  10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra të zezë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  3 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat. Janë  të bëra nga kombinimi poliestër, poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat
  • Me rripa të trashë dhe të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër, Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 4,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan dhe me dantella. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë
  • Me rripa të hollë dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,200 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Rroba banjo 4,400 L
  4 vjeç5 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  6 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës jeshile, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës jeshile dhe me detaje
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës pink, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës pink dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  4 vjeç6 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës blu, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 6 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës blu dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me ngjyrë të verdhë, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me ngjyrë të verdhë dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, plot ngjyra verore dhe me me printe lulesh shumëngjyrëshe. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe me me printe lulesh shumëngjyrëshe
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  4 vjeç5 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me ngjyrë të kuqe dhe me dantella tek pjesa e rripave,  dhe të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn ngjyrë të kuqe me me dantella tek rripat
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/8/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Tuta plazhi 5,500 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me  kombinim ngjyrash bardhë dhe blu.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat 5  vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi 5,500 L
  6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me printe yjesh dhe ngjyra verore.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me yje dhe ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi 5,500 L
  5 vjeç6 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me printe yjesh dhe ngjyra verore.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 5 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me yje dhe ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi 4,400 L
  8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me vija.  Janë të bëra nga poliamid dhe elastan që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me vija
  • Praktike dhe komod
  • Bërë nga poliamid dhe elastan

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliami, Elastan
 • Tuta plazhi 5,500 L
  3 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me ngjyrë të kuqe dhe dizajn veror.  Janë të bëra 100% nga poliestër dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë, rezistente ndaj kripës dhe klorit. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Ngjyrë të kuqe
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Bërë nga poliestër dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë
  • Rezistente ndaj kripës dhe klorit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% nga poliestër
 • Tuta plazhi 5,500 L
  3 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me printe të bukura breshkash dhe ngjyra verore.  Janë të bëra 100% nga poliestër i ricikluar dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë, rezistente ndaj kripës dhe klorit. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Kombimin i bukur ngjyrash dhe printe breshkash
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Bërë nga poliestër e ricikluar dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë
  • Rezistente ndaj kripës dhe klorit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% nga poliestër i ricikluar
 • Tuta plazhi 4,400 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me printe të bukura breshkash dhe ngjyra verore.  Janë të bëra 100% nga poliestër i ricikluar dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë, rezistente ndaj kripës dhe klorit. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Kombimin i bukur ngjyrash dhe printe breshkash
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Bërë nga poliestër e ricikluar dhe mbrojnë nga rrezet ultravioletë
  • Rezistente ndaj kripës dhe klorit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% nga poliestër i ricikluar
 • Rroba banjo 4,900 L5,500 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Rroba banjo me dy pjesë me një kombinim ngjyrash të bukura dhe të bëra nga poliamidi. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Me dy pjesë
  • Kombimin i bukur ngjyrash
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories