Veshje dimërore duke filluar që nga të porsalindurit deri tek fëmijët  të bëra prej Pambuku Organik  të certifikuar nga GOTS 

Bee Kids ka përzgjedhur për ju prindër veshjet me dizajnet e fundit, plot ngjyra dhe materiale cilësore, që vogëlushët dhe fëmijët tuaj të mos e ndjejnë aspak dimrin. Triko, kapuçë, tuta, bluza dhe shumë veshje të tjera  të bëra  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me ngjyra të adhurueshme nga fëmijët.  Ato janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer falë një pafundësie zgjedhjesh, për një veshje të rehatshme dimërore për të vegjlit tuaj.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Pulovër pambuku – Clover long 1,470 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Pulovër për djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Nessie pink 2,550 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër pambuku – Thistle 1,470 L
  2-3 vjeç

  Pulovër për vajza e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue Seal 2,550 L
  2-3 vjeç

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue Moon 2,220 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Blue jaquard 2,550 L
  4-5 vjeç

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS dhe kashmir. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastike dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku dhe kashmiri
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Oban – Gri 1,860 L
  2-3 vjeç

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk dhe kashmir. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Stewie – Blue 1,860 L
  2-3 vjeç

  Tuta uniseks të bëra me pambuk dhe kashmir. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta për djem dhe vajza
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 95 % pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS 5 % kashmir
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Lachlan – Thistle Harem 1,470 L
  2-3 vjeç

  Tuta për vajza të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku për vajza
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Tuta Lachlan – Clover Harem 1,470 L
  3- 4 vjeç

  Tuta për vajza dhe djem të bëra me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. Janë të rehatshme, të buta në lëkurë si dhe shumë të ngrohta. Kombinojini me pulovrën dhe trikon e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Brezi elastik dhe këmbëzat eleastike ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e tyre dhe ju japin gjithashtu disa centimetra më shumë për panolinot.

  Karakteristikat:

  • Tuta pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • Të rehatshme, super të buta dhe të ngrohta
  • Kombinojini me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahen në lavatriçe me 30°C
 • Pulovër – Sunshine Moon 2,220 L
  3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Pulovër për vajza dhe djem e bërë me pambuk organik të çertifikuar nga GOTS. E rehatshme, e butë në lëkurë si dhe shumë e ngrohtë. Kombinojeni me tutat e së njëjtës linjë për një komplet të mrekullueshëm plot stil. Mëngët elastik dhe hapja me kopsa anësore ndihmojnë në veshjen dhe heqjen e bluzës me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Pulovër pambuku uniseks
  • Material i ajrosshëm që nuk lejon mbinxjehjen
  • E rehatshme, super e butë dhe e ngrohtë
  • Kombinojeni me pjesët e tjera të së njëjtës linjë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik  i çertifikuar nga GOTS
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C
  • Mosha: 2 – 4 vjeç
 • Kominoshe – Dungaree Reserve 15,900 L
  4 vjeç

  Kominoshet nga Tiny, të papërshkrueshme nga uji janë zgjidhja perfekte për ditët me shi. Vijnë me një dizajn të bukur me printe shumëngjyrëshe dhe ngjyrë blu. Janë tejet praktike pasi falë dy rripave dhe hapjes me perçina, vishen dhe hiqen me lehtësi. Mund të kombinohen me një bluzë ose pulovër dhe me një xhup për një veshje të ngrohtë, praktike dhe me shumë stil.

  Karakteristikat:

  • Kominoshe për djem dhe vajza
  • Të papërshkrueshme nga uji
  • Me rripa të rregullueshme
  • Praktike dhe komode

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % poliestër
  • Mosha: + 4 vjeç
  • Larje në temperaturë të ulët
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
  • Hekurosini nga brënda – jashtë
 • Pantallona për ski – Apple 5,670 L
  6 vjeç

  Pantallona skish për vajza, të papërshkrueshme nga uji dhe era. Me printe të adhurureshme mollësh dhe dy xhepa të pjerrët anësor. Vishen dhe hiqen lehtësisht falë mbylljes me zinzhir dhe perçinë. Gjërësia e belit është gjithashtu e ndryshueshme me dy rregullues anësor.

  Karakteristikat:

  • Pantallona skish për vajza
  • Gjërësia e belit është e ndryshueshme
  • Mbyllje me perçinë dhe zinxhir
  • 2 xhepa anësor
  • Të papërshkrueshme nga uji dhe era
  • Praktike dhe të rehatshme

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 6 vjeç
  • Materiali: 100 % poliestër
 • Xhaketë pelushi – Polar multicolor 11,120 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Xhaketë sportive shumëngjyrëshe, për vajza dhe djem. Vjen me një jakë të lartë, mbyllje qëndrore me perçina, mëngë dhe fund elastik si dhe 2 xhepa anësorë. Xhaketa është e realizuar me mbushje pelushi të butë dhe super të ngrohtë. Mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për vogëlushët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulëta.

  Karakteristikat:

  • Xhaketë sportive pelushi
  • E përshtatshme për vajza dhe djem
  • Super e butë dhe e ngrohtë
  • Jakë e lartë
  • Mbyllje me perçina

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % poliestër
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
 • Xhaketë pelushi – Polar nude 10,720 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Xhaketë sportive pelushi, për vajza dhe djem. Vjen me një jakë të lartë, mbyllje qëndrore me perçina, mëngë dhe fund elastik si dhe 2 xhepa anësorë. Xhaketa është e realizuar me mbushje pelushi të butë dhe super të ngrohtë. Mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për vogëlushët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulëta.

  Karakteristikat:

  • Xhaketë sportive pelushi
  • E përshtatshme për vajza dhe djem
  • Super e butë dhe e ngrohtë
  • Jakë e lartë
  • Mbyllje me perçina

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % poliestër
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
 • Pantallona vintage – Checked 3,870 L
  6 vjeç

  Pantallona pambuku uniseks me stil klasik dhe elegant. Janë tejet praktike, të ngrohta dhe të buta falë përbërjes prej 100 % pambuku. Kombinojini me pulovra, jelek dhe këmisha elegante për një stil vintage shumë të veçantë.

  Karakteristikat:

  • Pantallona pambuku uniseks
  • Stil vintage
  • Praktike, të ngrohta dhe të buta

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuku
  • Mosha: 6 vjeç

  Këshilla:

  • Larje në lavatriçe me 30°C
  • Mos përdorni zbardhues
  • Hekurosini nga jashtë – brënda
 • Pulovër pambuku – Trees 2,370 L
  6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pulovër me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk organik. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Pulovër për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Golf pambuku – Bonjour 1,290 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Golf me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk supima. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Golf për vajza me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme
  • Pambuk supima i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk supima
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – Ultramarine 2,310 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk supima. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk supima i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk supima
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – Apples 2,220 L
  4 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk supima. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk supima i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk supima
  • Mosha: 4 – 6 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – La pluie 2,310 L
  6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pulovër me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk organik. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore ose me xhup gjatë dimrit.

  Karakteristikat:

  • Pulovër për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk organik o çertifikuar nga GOTS
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Tuta pambuku – Trees 1,890 L
  6 vjeç8 vjeç

  Tuta të gjata të gjata super të buta dhe të rehatshme, të bëra me 100 % pambuk organik. Kombinojini me pulovrën e së njëjtës linjë për një komplet pranveror të rehatshëm dhe plot stil.

  Karakteristikat:

  • Tuta të gjata për vajza dhe djem
  • Me bel dhe këmbëza elastike
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm
  • Kombinohet me pulovrën me të njëjtin dizajn

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Tuta pambuku – Green 1,890 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Tuta të gjata të gjata super të buta dhe të rehatshme, të bëra me 100 % pambuk organik. Kombinojini me pulovrën e së njëjtës linjë për një komplet pranveror të rehatshëm dhe plot stil.

  Karakteristikat:

  • Tuta të gjata për vajza dhe djem
  • Me bel dhe këmbëza elastike
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm
  • Kombinohet me pulovrën me të njëjtin dizajn

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – Bon Appetit 2,220 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pulovër me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk organik. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore ose me xhup gjatë dimrit.

  Karakteristikat:

  • Pulovër për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk organik o çertifikuar nga GOTS
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Pulovër pambuku – Taupe 2,220 L
  4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Pulovër me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk organik. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe me funde për një veshje të rehatshme pranverore ose me xhup gjatë dimrit.

  Karakteristikat:

  • Pulovër për vajza dhe djem me mëngë të gjata
  • Me prerje të lirshme dhe jakë rrethore
  • Pambuk organik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk organik o çertifikuar nga GOTS
  • Mosha: 4 – 10 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
 • Xhinse blu – Baggy 1,080 L
  3- 4 vjeç7 vjeç

  Xhinse ngjyrë blu me pjesë të zbardhura dhe një stil shumë modern e të veçantë. Vijnë me një prerje të gjërë dhe super të rehatshme për fëmijët, me bel të shkurtër elastik dhe këmbëza elastike. Kanë dy xhepa të pjerrët përpara dhe dy mbrapa. Mund të kombinohen lehtësisht me pulovra, këmisha, triko dhe xhupa për një veshje të rehatshme dhe plot stil në ç’do stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Xhinse për vajza
  • Ngjyrë blu me pjesë të zbardhura
  • Model baggy i gjërë me pensa dhe 4 xhepa
  • Bel elastik
  • Të buta dhe të rehatshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 75% pambuk, 24% poliester dhe 1% elastan
  • Mosha: 8 – 14 vjeç
  • Lahen në lavatriçe me 30°C
 • Xhinse – Dark Sapphire 990 L
  8 vjeç9 vjeç10 vjeç11 vjeç12 vjeç

  Xhinse për vajza ngjyrë blu e errët, super të buta me bel të lartë me qepje të dyfishtë si dhe xhepa nga të dyja anët, para dhe mbrapa. Mund të kombinohen lehtësisht me pulovra, këmisha, triko dhe xhupa për një veshje të rehatshme dhe plot stil në ç’do stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Xhinse për vajza
  • Ngjyrë blu e errët
  • Model klasik
  • Bel i lartë me qepje të dyfishtë
  • Të buta dhe të rehatshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 8 – 14 vjeç
  • Lahen në lavatriçe me 30°C
 • Xhinse – Blue 810 L
  8 vjeç9 vjeç10 vjeç12 vjeç13 vjeç

  Xhinse klasike ngjyrë blu super të buta, me bel të lartë si dhe xhepa nga të dyja anët, para dhe mbrapa. Mund të kombinohen lehtësisht me pulovra, këmisha, triko dhe xhupa për një veshje të rehatshme dhe plot stil në ç’do stinë të vitit.

  Karakteristikat:

  • Xhinse për vajza
  • Ngjyrë blu me pjesë të zbardhura
  • Model klasik
  • Me bel të lartë
  • Të buta dhe të rehatshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 8 – 14 vjeç
  • Lahen në lavatriçe me 30°C
 • Triko e thurur – Burnished Lilac 1,380 L
  6 vjeç7-8 vjeç9-10 vjeç11-12 vjeç

  Triko për vajza me punim me thurje, prerje e gjatë poshtë vitheve dhe jakë V. Vjen me një karakteristikë të veçantë që është ndarja në dy nuanca të së njëjtës ngjyrë, në njërën anë gjejmë një rozë të vrarë e të lehtë e në tjetrën një rozë më të ndezur. Kjo triko e veçantë është gjithashtu super e butë dhe e ngrohtë e do të zbukurojë të gjitha veshjet dimërore të vajzave.

  Karakteristikat:

  • Triko e thurur për vajza
  • Prerje e gjatë
  • Super e butë, e ngrohtë dhe e rehatshme

  *Këshillë: Lahet në lavatriçe me 40°C me çentrifugë të ulët

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 60% akrilik, 30% poliestër, 7% poliamid, 3% lesh
  • Mosha: 6 – 14 vjeç
 • Pulovër pambuku – Funky 330 L
  9-10 vjeç11-12 vjeç13-14 vjeç

  Bluzë me mëngë të gjata super e butë dhe e rehatshme, e bërë me 100 % pambuk, antialergjik dhe delikat me lëkurat e ndjeshme. Mund të kombinohet lehtësisht me xhinse dhe atlete për një veshje të rehatshme pranverore.

  Karakteristikat:

  • Bluzë për djem me mëngë të gjata
  • Me prerje klasike dhe jakë rrethore
  • Pambuk antialergjik i butë, i ngrohtë dhe i rehatshëm

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100 % pambuk
  • Mosha: 7 – 14 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 40°C
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories