19 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,400 L2,700 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bluze me mëngë të shkurtra, set 2 copë, për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 2 bluze vjen me dizajn klasik në ngjyrë të bardhë. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set bluzesh  me mëngë të shkurtra,  2 copë
  • Vijnë me dizajn klasik ngjyrë të bardhë
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Kanatjere për vajza set- 2 copë nga 3 deri në 12 vjeç 2,400 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Kanatjere për vajza set-2 copë për moshën nga 3 deri në 12 vjeç. Seti me 2 kanatjere me rripa dhe me dizajn klasik në ngjyrë të bardhë. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set kanatjeresh me 2 copë
  • Vijnë me dizajn klasik ngjyrë të bardhë
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Bluzë me mëngë të gjata 2,400 L3,100 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bluze me mëngë të gjata, set 2 copë, copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 2 bluze vjen me dizajn klasik në ngjyrë të bardhë. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set bluzesh  me mëngë të gjata,  2 copë
  • Vijnë me dizajn klasik ngjyrë të bardhë
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Kanatjere për djem set- 2 copë nga 2 deri në 12 vjeç 2,400 L2,700 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Kanatjere për djem set-2 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 2 kanatjere me rripa dhe me dizajn klasik në ngjyrë të bardhë.. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set kanatjeresh me 2 copë
  • Vijnë me dizajn klasik ngjyrë të bardhë
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Bluza me mëngë të shkurtra set- 3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 5,200 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bluza me mëngë të shkurtra, set me 3 copë, për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti vjen me printe të ndryshme dhe dizajne të ndryshme. Produktet janë me material cilësor prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set bluzesh 3 copë
  • Vijnë me printe dhe ngjyra të ndryshme
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Bluza me mëngë të shkurtra set- 3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 5,200 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bluza me mëngë të shkurtra, set me 3 copë, për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti vjen me printe të ndryshme dhe dizajne të ndryshme. Produktet janë me material cilësor prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set bluzesh 3 copë
  • Vijnë me printe dhe ngjyra të ndryshme
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Mbathje për vajza set- 3 copë nga 3 deri në 12 vjeç 3,500 L
  3 vjeç4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Mbathje për vajza set-3 copë për moshën nga 3 deri në 12 vjeç. Seti me të brendshme vjen me printe shumëngjyrëshe, dizajne të ndryshme dhe me detaje anësore. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set të brendshmesh me 3 copë
  • Vijnë me printe të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Bokse për djem set- 5 copë nga 2 deri në 12 vjeç 6,900 L
  2 vjeç3 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bokse për djem set-3 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti vjen me dizajne të ndryshme. Produktet janë me material cilësor prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set boksesh me 5 copë
  • Vijnë me printe të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Kanatjere për djem set- 3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 4,800 L
  3 vjeç6 vjeç

  Kanatjere për djem set-3 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 3 kanatjere me rripa dhe me dizajne plot ngjyra. Seti vjen me tre dizajne të ndryshme, me printe blu, dhe me vija ngjyra të ndryshme. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set kanatjeresh me 3 copë
  • Vijnë me printe të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Bluze me mëngë të shkurtra set- 2 copë nga 2 deri në 12 vjeç 3,500 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Bluze me mëngë të shkurtra, set me 2 copë, për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti vjen me printe yjesh dhe ngjyrë uniformë. Produktet janë me material cilësor prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set bluzesh
  • Vijnë me printe yjesh dhe ngjyrë uniformë
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Mbathje për vajza set- 5 copë nga 2 deri në 12 vjeç 6,900 L
  2 vjeç3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç

  Mbathje për vajza set-5 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 5 të brendshme me printe shumëngjyrëshe, dizajne të ndryshme dhe me detaje anësore. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set të brendshmesh me 5 copë
  • Vijnë me printe të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Kanatjere për vajza set- 3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 4,800 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Kanatjere për vajza set-3 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Seti me 3 kanatjere me rripa të thurur dhe detaje. Seti vjen me tre dizajne të ndryshme, me printe zemrash blu, me printe macesh dhe me ngjyrë uniformë bojëqielli. Produktet janë me material cilësorë prej pambuku  dhe të certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Set kanatjeresh me 3 copë
  • Vijnë me printe të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
  • Certifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex
  • Ofrojnë butësi maksimale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 2/3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: 100% pambuk
 • Bluza me mëngë të shkurtra për djem – Set me 2 copë 3,600 L
  5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Bluza me mëngë të shkurtra për djem – Set me 2 copë për 3 deri në 12 vjeç. Set me 2 bluza me mëngë të shkurtra. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

  Karakteristikat:

  • Petit Bateau garanton që produktet e tij të përfunduara janë plotësisht të sigurta
  • 100% pambuk
  • Mosha 3-12 vjeç
 • Bluza me mëngë të shkurtra për djem – Set me 2 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç 3,600 L
  10 vjeç12 vjeç

  Bluza me mëngë të shkurtra për djem – Set me 2 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Ky set përmban 2 bluza me mëngë të shkurtra. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

  Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç
 • Mbathje për djem Set- 5 copë nga 2 deri në 12 vjeç 6,600 L
  12 vjeç

  Mbathje për djem Set- 5 copë për moshën 2 deri 12 vjeç. Pako me 5 palë mbathje.Rrip i belit elastik.Shumë dekorative me ndërthurjen e saj të ngjyrave të kundërta. Seti vjen në një kuti mjaft shumëngjyrëshe.

  Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100%. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët). Petit Bateau është gjithmonë në anën e brezave të ardhshëm!

  Karakteristikat:

  • Petit Bateau garanton që produktet e tij janë plotësisht të sigurta
  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç
 • Mbathje për djem Set – 3 copë nga 6 deri në 12 vjeç 4,600 L
  2 vjeç3 vjeç12 vjeç

  Mbathje për djem Set- 3 copë për moshën nga 6 deri në 12 vjeç. Pako me 3 palë mbathje. Rrip i belit elastik. Shumë dekorative me ndërthurjen e saj të ngjyrave të kundërta. Seti vjen në një kuti mjaft shumëngjyrëshe.

  Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100%. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët). Petit Bateau është gjithmonë në anën e brezave të ardhshëm!

  Karakteristikat:

  • Petit Bateau garanton që produktet e tij janë plotësisht të sigurta
  • 100% pambuk
  • Mosha 6-12 vjeç
 • Kanatjere për djem set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 5,200 L
  5 vjeç12 vjeç

  Kanatjere për djem set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç. Përmban 3 kanatjere të thurrura. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 % nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët). Duke kontrolluar të gjitha fazat e procesit të prodhimit. Petit Bateau është gjithmonë në anën e brezave të ardhshëm!

  Karakteristikat:

  • Prerje kontrastuese e qafës
  • Seti vjen në një kuti shumëngjyrëshe
  • Petit Bateau garanton që produktet e tij të jenë plotësisht të sigurta.
  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç
 • Mbathje për vajza set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç 3,400 L
  8 vjeç12 vjeç

  Mbathje për vajza set-3 copë për moshën nga 2 deri në 12 vjeç. Pako me 3 palë mbathje me thurrje. Seti vjen në një kuti shumëngjyrëshe.Produkt i çertifikuar me Standardin 100% nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

  Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët).

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç
 • Kanatjere për vajza set-3 copë nga 3 deri në 10 vjeç 5,200 L
  2 vjeç3 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Kanatjere për vajza set-3 copë për moshën nga 3 deri në 10 vjeç. Seti me 3 kanatjere me rripa të thurur. Hark i vogël dhe prerje piktori. Seti vjen në një kuti shumëngjyrësh. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën.

  Karakteristikat:

  • 100% pambuk
  • Mosha 3-10 vjeç
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories