30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Mushama shiu unisex 8,900 L9,200 L
  3 vjeç4 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç

  Të gjithë fëmijët duhet ta kenë një mushama shiu në garderobën e tyre. Ky model ikonik i ofruar nga Petit bateau është i kuruar në detaje për të ofruar maksimumin e rehatisë.  Dizajni i veçantë e bën këtë xhaketë jo vetëm funksionale por edhe super stil.

  Karakteristikat:

  • Mushama e papërshkueshme nga uji
  • Mëngët  janë të veshura me llastik për të mos lejuar kalimin erës brënda
  • Plotësohet nga një kapuç i bashkëngjitur, 2 xhepa të jashtëm dhe një i brëndshëm si dhe mbyllje me zinxhir

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10 vjeç
  • Materiali : 100% poliestër e veshur me poliuretan
 • Mushama shiu unisex 8,900 L9,200 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Të gjithë fëmijët duhet ta kenë një mushama shiu në garderobën e tyre. Ky model ikonik i ofruar nga Petit bateau është i kuruar në detaje për të ofruar maksimumin e rehatisë.  Dizajni i veçantë e bën këtë xhaketë jo vetëm funksionale por edhe super stil.

  Karakteristikat:

  • Mushama e papërshkueshme nga uji
  • Mëngët  janë të veshura me llastik për të mos lejuar kalimin erës brënda
  • Plotësohet nga një kapuç i bashkëngjitur, 2 xhepa të jashtëm dhe një i brëndshëm si dhe mbyllje me zinxhir

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 3/4/5/6/8/12 vjeç
  • Materiali : 100% poliestër e veshur me poliuretan
 • Mushama shiu 12,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat nga 3 deri  në 12 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance rozë, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme: 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 12,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë blu, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet si nga djemtë dhe vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha:  3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme : 100% nga pambuku
 • Xhup 16,900 L
  8 vjeç

  Xhup për vajza i përshtatshëm për moshat 8  vjeç,  i papërshkueshëm nga uji, me kapuç dhe ngjyrë të kuqe. Mbyllje e dyfishtë me zinxhir dhe kopsa. Materiali si i jashtëm dhe veshja e brendshme është tejet cilësore duke ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale. Falë materialeve të ajrosshme, nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen.

  Karakteristikat:

  • Xhup për vajza ngjyrë të kuqe
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Mbyllje e dyfishtë me zinxhir dhe kopsa
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Materiali i ajrosshëm nuk lejon nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 8 vjeç
 • Xhup 15,500 L
  5 vjeç8 vjeç

  Xhup për vajza i përshtatshëm për moshat 5 dhe 8  vjeç,  i papërshkueshëm nga uji, me kapuç dhe astar prej leshi. Mbyllje e dyfishtë me zinxhir dhe kopsa. Materiali si i jashtëm dhe veshja e brendshme është tejet cilësore duke ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale. Falë materialeve të ajrosshme, nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen.

  Karakteristikat:

  • Xhup për vajza i përshtatshëm për moshat 5 dhe 8  vjeç,
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Mbyllje e dyfishtë me zinxhir dhe kopsa
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Materiali i ajrosshëm nuk lejon nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 5/8 vjeç
 • Xhup 10,500 L
  5 vjeç6 vjeç

  Xhup për vajza i përshtatshëm për moshat 5 deri në 6 vjeç, me kapuç dhe mëngë në mikroflece, për një shtim të butësisë dhe ngrohtësisë. Materiali si i jashtëm dhe veshja e brendshme është tejet cilësore duke ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale. Falë materialeve të ajrosshme, nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen.

  Karakteristikat:

  • Xhup për vajza i përshtatshëm për moshat 5 deri në 6 vjeç
  • Prerje e bukur me me kapuç dhe mëngë në mikroflece
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Materiali i ajrosshëm nuk lejon nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 5/6 vjeç
 • Pallto 22,100 L
  12 vjeç

  Pallto shumë e bukur, ngjyrë pink që jep një pamje plot stil dhe hijeshi.  E bërë me materiale cilësore prej pambuku dhe poliesteri,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Për të ofruar një mbrojtje maksimale, pallto ofron mbyllje me kopsa dhe detaje të punuar bukur në pjesën e jakës.

  Karakteristikat:

  • Pallto shumë e bukur, ngjyrë pink që jep një pamje plot stil
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Mund të kombinohet me veshje të tjera dimësore

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 12 vjeç
  • Materiali: 75% pambuk dhe 15% poliestër
 • Mushama shiu 18,200 L
  XXS

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë të verdhë, i cili përshin një kapuç i përshtatshëm sipas madhësisë, mbyllje të dyfishtë me zinxir dhe kopsa, dhe dy xhepa. Materialet përbërëse janë poliestër dhe poliamid. Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Kapuçi elastik përshtatet me madhësinë
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Masa: XXS
  • Materialet: Poliestër & Poliamid
 • Mushama shiu 14,800 L
  10 vjeç12 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat 10/12 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë navy, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 10/12 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme : 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 11,900 L
  6 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat 6 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë të verdhë, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet si nga djemtë dhe vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 6 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme : 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 13,900 L14,800 L
  3 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat 3, 10 dhe 12 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë rozë, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 3/10/12 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme : 100% nga pambuku
 • Mushama shiu 12,900 L
  10 vjeç12 vjeç

  Mushama shiu, një produkt që nuk duhet të mungojë për fëmijët. Është e përshtatshme për moshat 10/ 12 vjeç dhe e papërshkueshme nga uji. Vjen me një dizajn ngjyrë rozë të lehtë, i cili përshin një kapuç, jakë të dyfishtë, mëngë elastike dhe dy xhepa. Materiali i jashtëm është i bërë 100% nga poliestër poliuretani, ndërsa veshja e brendshme 100% pambuk për të ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale në ditët me shi. Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe ngjitëse për të ofruar një mbrojtje maksimale për fëmijët. Ngjyra e bën lehtësisht të kombinueshme dhe që adhurohet nga vajzat.

  Karakteristikat:

  • Mushama dimërore e papëshkueshme nga uji
  • Ofron mbrojtje maksimale në ditët me shi
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur, jakë të dyfishtë, 2 xhepa  dhe mbyllje të dyfishtë

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 10/12 vjeç
  • Materiali i jashtëm: 100% nga poliestër poliuretani
  • Veshja e brendshme : 100% nga pambuku
 • Pallto 15,500 L
  12 vjeç

  Pallto, një model klasik për dimër, është e përshtatshme për moshat 12 vjeç. Vjen me një dizajn, i cili përmban 4 xhepa për të mbajtur duart ngrohtë në pozicionin që ju dëshironi, një kapuç të bashkëngjitur dhe ofron mbrojtje maksimale ndaj temperaturave të ulta. Materialet përbërëse janë një miksim pambuku dhe najloni. Kyçet e duarve janë elastike që ofrojnë një mbrojtje maksimale nga të ftohtit.  Ka mbyllje dyfish me zinxhir dhe kopsa. Materiali si i jashtëm dhe veshja e brendshme është tejet cilësore duke ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale.

  Karakteristikat:

  • Pallto model klasik dimëror
  • Mbyllje dyfish me zinxhir dhe kopsa
  • Mëngët elastike ofrojnë mbrojtje maksimale nga të ftohtit
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Përmban kapuç të bashkëngjitur dhe 4 xhepa në pozicione të ndryshme

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 12 vjeç
  • Materialet: Pambuk, poliestër, poliamid, elastan
 • Xhup 2 në 1 17,500 L
  12 vjeç

  Xhup, 2 në 1, i përshtatshëm për moshat 12 vjeç. Kthejeni dhe kombinojeni me cilën anë ju të dëshironi, gri apo mustardë. Përshtatet në mënyrë perfekte sepse vishet nga të dyja anët dhe mëngët janë të heqshme. Mjafton një sekond dhe ju e ktheni në një xhiboks pa mëngë. Materiali si i jashtëm dhe veshja e brendshme është tejet cilësore duke ofruar ngrohtësi dhe butësi maksimale. Falë materialeve të ajrosshme, nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen.

  Karakteristikat:

  • Xhupi vishet nga të dyja anët
  • Mëngët janë të heqshme
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Materiali i ajrosshëm nuk lejon nuk lejon mbinxehjen apo djerësitjen
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 12 vjeç
 • Pallto leshi 23,200 L
  5 vjeç6 vjeç8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Pallto leshi për fëmijë. E bërë me materiale cilësore prej leshi deleje,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Për të ofruar një mbrojtje maksimale, pallto ka edhe një kapuç.

  Karakteristikat:

  • Pallto leshi për fëmijë e bërë me materiale cilësore prej leshi deleje
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi maksimale
  • Mund të kombinohet me veshje të tjera dimësore

  Të dhëna teknike: 

  • Mosha: 4/5/6/8/10/12 vjeç
 • Xhiboks me mëngë të gjata 9,600 L
  10 vjeç12 vjeç

  Xhiboks me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks xhins me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 10/12 vjeç
 • Xhiboks xhins me mëngë të gjata 6,900 L
  8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Xhiboks xhins me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks xhins me mëngë të gjata dhe me mbyllje kopsa
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 88% pambuk 11% Poliester 1% Elastan
  • Mosha: 8/10/12 vjeç
 • Xhiboks 8,000 L
  10 vjeç

  Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir, me një ngjyrë të nuancave të kuqe dhe me xhepa anësore. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir
  • Dizajn me një ngjyrë të nuancave të kuqe dhe me xhepa anësore
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 60% Pambuk dhe 40% Poliestër
  • Mosha: 10 vjeç

  Ka stok

 • Xhiboks 8,000 L
  10 vjeç12 vjeç

  Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir, me një ngjyrë navy  dhe me xhepa anësore. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir
  • Dizajn me një ngjyrë navy  dhe me xhepa anësore
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk dhe Poliestër
  • Mosha: 10/12 vjeç
 • Xhiboks 7,200 L8,000 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir, me një ngjyrë të kuqe  dhe me xhepa anësore. Është shumë i butë në brendësi,  ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me tuta apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Por, jo vetëm, është i përshtatshëm për veshje edhe në pranverë dhe vjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Xhiboks për djem, pa mëngë dhe me mbyllje me zinxhir
  • Dizajn me një ngjyrë të kuqe  dhe me xhepa anësore
  • Materiali përbërës cilësor dhe i butë
  • I përshtatshëm për veshje në disa stinë të vitit

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 60% pambuk dhe 40% Poliestër
  • Mosha: 4/5/6/10/12 vjeç
 • Baby Cosmos Jacket Navy 16,800 L
  4-5 vjeç6- 7 vjeç

  Xhup dimëror ideal për fëmijë, mund të vishet si për vajza dhe djem, me printe blu deti Cosmos është perfekt për ti mbajtur fëmijëtët tuaj ngrohtë. Ai përmban një kapuç të veshur me lesh, dorashka të ndashme, 2 xhepa të përparëm  dhe mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa, për të siguruar mbrojtje maksimale. Materiali i përdorur është cilësor, rezistent ndaj ujit dhe është i ajrosshëm, gjë që nuk lejon mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Material i ajrosshëm dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të vishet si për vajza dhe djem
  • Përmban kapuç dhe dorashka
  • Mbyllet nga para me zinxhir dhe kopsa
  • Ofron mbrojtje maksimale, rehati dhe ngrohtësi

  Të dhëna teknike: 

  • Poliestër i ricikluar i certifikuar nga Shell 100% GRS
  • Lahet në 30 gradë
 • Triko pambuku me zinxhir 7,300 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Triko e thurur  100% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS

  Triko me zinxhir, e bërë 100% nga pambuku organik me dizajnin e veçantë me yjet vezullues. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik
 • Triko me zinxhir 7,300 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Triko e thurur  100% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS

  Triko me zinxhir, e bërë 100% nga pambuku organik me dizajnin e veçantë me yjet vezullues. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik
 • Triko pambuku me zinxhir 9,800 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

  Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë gri dhe me një xhep me macen e dashur  Sam.   Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
  • 5% nga Kashmiri super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Dizajni i bukur  ngjyrë gri dhe me një xhep me macen e dashur  Sam
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir
 • Triko me zinxhir 9,800 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  Triko e bërë  95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

  Triko me zinxhir, e bërë  nga pambuku organik dhe kashmiri super i butë, me një ngjyrë blu të ëmbël dhe me një xhep me macen e dashur  Sam.   Është po aq e butë, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen në mënyrë të përkryer me bluzat, tutat apo kapuçët për një veshje të rehatshme dimërore për fëmijët tuaj. Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen. Gjithashtu në rast se fëmijët do të kenë vapë, ajo mund të mbahet e hapur.

  Karakteristikat:

  • 95% prej Pambuku Organik  i certifikuar nga GOTS
  • 5% nga Kashmiri super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Zinxhiri në pjesën e përparme është tepër praktik për veshjen ose heqjen
  • Dizajni i bukur  ngjyrë blu të ëmbël dhe me një xhep me macen e dashur  Sam
  • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk organik dhe Kashmir
 • Hoodie pambuku me pellush 8,300 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Fëmijët  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Rainbow Stars Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me yjet vezullues shumëngjyrësh e bën shumë të këndshëm për të vegjlit. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë fëmijëve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme për djem dhe vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Hoodie pambuku me pellush 8,300 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Fëmijët  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Love Hearts Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me zemrat simpatike e bën shumë të këndshëm për fëmijët. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë fëmijëve  të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme për vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Hoodie pambuku me pellush 8,300 L
  2-3 vjeç3- 4 vjeç4-5 vjeç

  100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

  Fëmijët  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Cool Cats Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të fëmijët  tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me macet lozonjare e bën shumë të këndshëm për të fëmijët. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë fëmijëve të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
  • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
  • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
  • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
  • Është e përshtatshme si për djem edhe vajza
  • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
 • Kardigan për djem 5,200 L
  10 vjeç12 vjeç

  Kardigan për djem nga 4 deri në 8 vjeç | Kardigan me viza Marinari me simbolin e Petit Bateau mbi supe.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% pambuk
  • Mosha 4-8 vjeç
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories