Një kategori e dedikuar tërësisht për botën e fëmijëve dhe shkollën. Duke filluar nga çantat me dizajne moderne dhe cilësi superiore të markave me të njohura europiane. Modele çantash që do t’i emocionojnë fëmijët tuaj që të shkojnë në shkollë plot buzëqeshje dhe me lumturi të pafundme në dajlet e mbasditeve ose të udhëtimeve të fundjavave.

Pa harruar produktet e kancelarisë që do të plotësojnë më së miri setin e shkollës për fëmijët tuaj. Bojra të ndryshme, skica, libra ngjyrosjeje, blloqe shënimesh dhe shumë aksesorë të tjerë që do të rritin krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Çantë lapsash- Gri 5,000 L

  Një kuletë e përsosur për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj. Praktike dhe e lehtë në peshë, ajo mund të futet lehtësisht në çantën e shkollës.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 9 cm
  • Materiali jashtëm: 100% poliester
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Çantë lapsash- Rozë 5,000 L

  Një kuletë e përsosur për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj. Praktike dhe e lehtë në peshë, ajo mund të futet lehtësisht në çantën e shkollës.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 9 cm
  • Materiali jashtëm: 100% poliester
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Çantë shpine Majmuni- Blu 6,000 L

  Kjo ҫantë shpine elegante, e cila ka pamjen me ilustrimin e majmunit simpatik dhe me ngjyrë nuance blu, është shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje 100% pambuku . Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga 100% pambuku
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 32 x 25 x 9 cm
  • Volumi: 10 litra
  • Pesha: 300 gr

  Ka stok

 • Çantë shpine Majmuni- Blu/I Kuq 6,000 L

  Kjo ҫantë shpine elegante, e cila ka pamjen me ilustrimin e majmunit simpatik dhe me ngjyrë nuance blu/kuqe, është shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku e poliesteri . Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 23 x 29 x 10 cm
  • Volumi: 4 litra
  • Pesha: 230 gr

  Ka stok

 • Çantë shpine Majmuni- Blu 5,900 L

  Kjo ҫantë shpine elegante, e cila ka pamjen me ilustrimin e majmunit simpatik dhe me ngjyrë nuance blu, është shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku e poliesteri . Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 27 x 20 x 12 cm
  • Volumi: 6 litra
  • Pesha: 270 gr

  Ka stok

 • Çantë shpine Majmuni- E kuqe 5,900 L

  Kjo ҫantë shpine elegante, e cila ka pamjen me ilustrimin e majmunit simpatik dhe me ngjyrë nuance të kuqe, është shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku e poliesteri . Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 27 x 20 x 12 cm
  • Volumi: 6 litra
  • Pesha: 270 gr

  Ka stok

 • Çantë shpine- Blu 5,900 L

  Kjo ҫantë shpine elegante, e cila ka pamjen e qenushëve simpatikë dhe me ngjyrë nuance blu. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku, poliesteri dhe me astarë 100% najlon. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku, poliesteri dhe astarët 100% najlon
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 28 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Çantë kopështi Tigri- Rozë 5,900 L

  Kjo ҫantë shpine elegante me dizajn Danez, ka pamjen e një tigri  simpatik. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku dhe poliesteri. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

  Karakteristikat

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 23 x 16 cm
  • Volumi:  5 litra
  • Mosha: 2- 6 vjeç

  Ka stok

 • Çantë sportive- Blu 6,000 L

  Çantë sportive, e cila vjen me një dizajn me ilustrimin e bufit simpatik dhe me ngjyrë nuance blu/jeshile. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje 100% poliesteri. Mbahet falë dorezave ose hidhet në krah, dhe është perfekte për aktivitete sportive.

  Karakteristikat:

  • Çantë sportive, e cila vjen me një dizajn shumë të bukur
  • Bërë nga material 100% poliesteri
  • E papërshkueshme nga uji
  • Vjen me përmasa 37 x 30 x 19 cm
  • Me peshë 400 gr

  Ka stok

 • Çantë Storm- Gri 5,900 L

  Çantë sportive, e cila vjen me një dizajn me ilustrime shumëngjyrëshe dhe me ngjyrë gri. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje 100% poliesteri. Mbahet faleë dorezave dhe është perfekte për udhëtime fundjave për të marrë çdo gjë me vete.

  Karakteristikat:

  • Çantë sportive, e cila vjen me një dizajn me ilustrime shumëngjyrëshe
  • Bërë nga material 100% poliesteri
  • E papërshkueshme nga uji
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë
  • Vjen me përmasa 22 x 38 cm

  Ka stok

 • Çantë kopështi Aske – Gri 5,900 L

  Kjo çantë shpine është elegante, e cila vjen me një dizajn me ilustrime shumëngjyrëshe dhe me ngjyrë gri. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku dhe poliesteri. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në shkollë.

  Karakteristikat:

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në shkollë
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë
  • Vjen me përmasa 34 x 27 x 17

  Ka stok

 • Çantë kopësht Aske – Rozë 5,900 L

  Kjo ҫantë shpine është elegante, e cila vjen me një dizajn me ilustrime shumëngjyrëshe dhe me ngjyrë rozë. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku dhe poliesteri. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në shkollë.

  Karakteristikat:

  • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në shkollë
  • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
  • E papërshkueshme nga uji
  • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
  • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

  Ka stok

 • Set kutish paketimi ushqimi Miqtë e Detit- Mustardë (3 copë) 1,800 L

  Ju nuk keni nevojë për qese plastike, që nuk janë edhe të këshillueshme nga ana e higjenës, për të paketuar një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj. Ky set me kuti paketuese është zgjidhja perfekte, i cili vjen  në tri madhësi të ndryshme, për ti ndarë në mënyrë perfekte ushqimet.   Kapaku i sigurt dhe i fiksuar është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla. Gjithashtu është e bërë nga materiale jo të dëmshme dhe ka një dizajn shumë të këndshë me tematikë ferme.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga plastika dhe silikoni pa PVC
  • Dizajn rezistent ndaj rrjedhjeve me kapak të mbyllur për fëmijët
  • I sigurt për tu larë në lavapjatë
  • Me kapacitete 240 ml, 330 ml, 500 ml

  Ka stok

 • Shishe uji Miqtë e Detit- Mustardë/Gri 1,800 L

  Shishe uji e krijuar enkas për më të vegjlit me një sistem anti derdhje që fëmija juaj të mund të pijë në autonomi të plotë. Falë mbylljes praktike nuk do të humbasë asnjë pikë. Duke hapur kapakun, do të gjeni një pipëz silikoni për ta bërë përdorimin akoma më të thjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 6.5 x 6.5 x 20 cm
  • Kapaciteti:  350 ml

  Mos e përdorni në mikrovalë!

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Bag Grape 10,400 L

  Çanta ideale për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Ofron hapësira të bollshme si në brëndësi ashtu sikurse në xhepat e jashtëm në formë zarfi. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe plot ngjyra që do të tërheqin vëmendjen e gjithë fëmijëve. E  papërshkueshme nga uji dhe mund të mbahet në shpinë ose në dorë falë dorezës në pjesën e sipërme.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 32 x 8 x 23,5 cm
  • Materiali: Najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Rripa të rregullueshëm sipas madhësisë

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Bag Poppy 10,400 L

  Çanta ideale për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Ofron hapësira të bollshme si në brëndësi ashtu sikurse në xhepat e jashtëm në formë zarfi. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe plot ngjyra që do të tërheqin vëmendjen e gjithë fëmijëve. E  papërshkueshme nga uji dhe mund të mbahet në shpinë ose në dorë falë dorezës në pjesën e sipërme.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 32 x 8 x 23,5 cm
  • Materiali: Najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Rripa të rregullueshëm sipas madhësisë

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Macja 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Ariu 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Panda 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Krokodili 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Pinguini 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Lepuri 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Dragoi 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Njëbrirëshi 3,500 L

  Kjo çantë shpine e ëmbël nga Eurekakids është shumë praktike, e butë, e lehtë dhe me hapësirën e duhur për të futur gjërat për në kopësht ose një shëtitje në natyrë. E bërë 100% prej pambuku.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 20 x 15 cm
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha e përshtatshme +12 muajsh
  • Lahet në lavatriçe në 30ºC

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Camp yellow 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Special Edition Acorn 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm me zinxhir. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Lighthouse Red 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Map Green 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Panda 7,500 L

  Çantë shpine versioni i vogël, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm me zinxhir. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 20 x 13 x 26 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e uji

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë kopështi – Bear 7,500 L

  Çantë shpine versioni i vogël, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 20 x 13 x 26 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories