30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Çantë shkolle – Bag Grape 10,400 L

  Çanta ideale për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Ofron hapësira të bollshme si në brëndësi ashtu sikurse në xhepat e jashtëm në formë zarfi. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe plot ngjyra që do të tërheqin vëmendjen e gjithë fëmijëve. E  papërshkueshme nga uji dhe mund të mbahet në shpinë ose në dorë falë dorezës në pjesën e sipërme.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 32 x 8 x 23,5 cm
  • Material i papërshkrueshëm nga uji
  • Rripa të rregullueshëm sipas madhësisë

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Bag Poppy 10,400 L

  Çanta ideale për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Ofron hapësira të bollshme si në brëndësi ashtu sikurse në xhepat e jashtëm në formë zarfi. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe plot ngjyra që do të tërheqin vëmendjen e gjithë fëmijëve. E  papërshkueshme nga uji dhe mund të mbahet në shpinë ose në dorë falë dorezës në pjesën e sipërme.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 32 x 8 x 23,5 cm
  • Material i papërshkrueshëm nga uji
  • Rripa të rregullueshëm sipas madhësisë

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Camp yellow 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Special Edition Acorn 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm me zinxhir. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – BMX 10,400 L

  Çantë shkolle Paris BMX versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Tiger Navy 12,000 L

  Çantë shkolle ideale për fëmijët e moshës 2-6 vjeç. Dizajn dhe stil unik. Një nga më të preferuarat e markës Jeune Premier. Të gjithë fëmijët do ta adhurojnë këtë çantë, falë ngjyrave që mund të kombinohen lehtësisht me çdo veshje dhe printeve super të lezetshme. Mban gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët e vegjël dhe ushqim me vete. Është praktike, me materiale cilësore dhe dizajn ergonomik. Gati për shkollë!

  Karakteristikat:

  • Ndarje që përshtaten lehtësisht me formate A4
  • 1 ndarje shtesë e brendshme me zinxhir
  • 1 xhep i gjerë përpara
  • 1 xhep anësor për të mbajtur një shishe uji
  • Etiketa për emrin
  • 2 rripa ergonomik të përforcuar dhe të rregullueshëm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 32 x 10 x 26.5 cm
  • Pesha: 670 gram
  • Volumi: 7 litra
  • Mosha e përshtatshme 2-6 vjeç
  • Materiali: Poliestër

  Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë me një leckë me pak ujë e sapun  

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Gingham 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm me kapak. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Cherry Red 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Boom L 8,400 L

  Çantë shpine e madhe shkolle. Me stil, rezistente ndaj ujit, praktike dhe shumë e lehtë. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë. Kjo çantë mund të përshtatet në mënyrë të përsosur edhe për aktivitete sportive, eksursione ose shëtitje në park. Ka hapësira të mjaftueshme për të mbajtur çdo gjë që i nevojitet një fëmije gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Ndarje kryesore me zinxhir
  • Xhep i jashtëm
  • Xhep anësor për shishe
  • E përshtatshme për formatin A5
  • Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë
  • Praktike dhe komode
  • Rezistente dhe e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliestër e papërshkrueshme nga uji
  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Volumi: 11 litra

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Vintage Copper 6,900 L

  Çantë ideale për shkollë por edhe për eskursione të shkurtra në fundjavë. Dizajni është tërheqës dhe praktik, me dy xhepa të vegjël para dhe hapje me kapak. Peshon përafërsisht 250 gram dhe është gjithashtu shumë e fortë e rezistente. Jeni gati ti bëni zili gjithë shkollës?

  Karakteristikat:

  • Hapje me kapak
  • Mund ta mbani në dore ose në shpinë
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Pastrohet lehtësisht me leckë të njomë

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
  • Pesha: 250 gram
  • Materiali jashtëm: 100% poliestër

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Vintage Navy 6,900 L

  Çantë ideale për shkollë por edhe për eskursione të shkurtra në fundjavë. Dizajni është tërheqës dhe praktik, me dy xhepa të vegjël para dhe hapje me kapak. Peshon përafërsisht 250 gram dhe është gjithashtu shumë e fortë e rezistente. Jeni gati ti bëni zili gjithë shkollës?

  Karakteristikat:

  • Hapje me kapak
  • Mund ta mbani në dore ose në shpinë
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Pastrohet lehtësisht me leckë të njomë

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
  • Pesha: 250 gram
  • Materiali jashtëm: 100% poliestër

  Ka stok

 • Çantë ushqimi termike – Blue 1,400 L

  Çantë termike për mbajtjen e ushqimeve të ngrohta ose të freskëta, një aksesor i vyer që vogëlushëve tuaj nuk duhet ti mungojë. E lehtë dhe shumë praktike, ajo mund të merret me vete në shkollë, në aktivitetet në natyrë me klasën ose në udhëtimet e fundjavave familjare.

  Karakteristikat:

  • Nga brenda është e izoluar termikisht për të mbajtur ushqimin të freskët ose të ngrohtë
  • Material cilësor dhe rezistent
  • Përmasa perfekte për më të vegjlit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20x 20 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-7 vjeç

   

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Cirku i Lepurit 8,200 L

  Kjo çantë shpine kaq simpatike me printime argëtuese lepujsh është e përsosur për  të mbajtur librat apo sendet e domosdoshme për kopësht apo shkollë. Me një dizajn elegant, të thjeshtë dhe të zgjuar, i përshtatet kërkesave dhe nevojave të fëmijëve nga mosha 3 deri ne 10 vjec. Një ide dhurate e përkryer dhe shumë e vlerësuar.

  Karakteristikat

  • E përshtatshme për fëmijë nga mosha 3 deri në 10 vjec.
  • Çanta ka një ndarje kryesore dhe dy xhepa të veçantë në pjesën e përparme.
  • Materiali: pambuk i veshur i papërshkrueshëm nga uji
  • Pastrohet lehtësisht
  • Përmasat: përafërsisht 26 x 19 x 12 cm
  • E disponueshme në tre variante & ngjyra të ndryshme.

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Cirku i Pandës 8,200 L

  Kjo çantë shpine kaq simpatike me printime argëtuese pandash është e përsosur për  të mbajtur librat apo sendet e domosdoshme për kopësht apo shkollë. Me një dizajn elegant, të thjeshtë dhe të zgjuar, i përshtatet kërkesave dhe nevojave të fëmijëve nga mosha 3 deri ne 10 vjec. Një ide dhurate e përkryer dhe shumë e vlerësuar.

  Karakteristikat

  • E përshtatshme për fëmijë nga mosha 3 deri në 10 vjec.
  • Çanta ka një ndarje kryesore dhe dy xhepa të veçantë në pjesën e përparme.
  • Materiali: pambuk i veshur i papërshkrueshëm nga uji
  • Pastrohet lehtësisht
  • Përmasat: përafërsisht 26 x 19 x 12 cm
  • E disponueshme në tre variante & ngjyra të ndryshme.

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Cirku i Koalës 8,200 L

  Kjo çantë shpine kaq simpatike me printime argëtuese koalash është e përsosur për  të mbajtur librat apo sendet e domosdoshme për kopësht apo shkollë. Me një dizajn elegant, të thjeshtë dhe të zgjuar, i përshtatet kërkesave dhe nevojave të fëmijëve nga mosha 3 deri ne 10 vjec. Një ide dhurate e përkryer dhe shumë e vlerësuar.

  Karakteristikat

  • E përshtatshme për fëmijë nga mosha 3 deri në 10 vjec.
  • Çanta ka një ndarje kryesore dhe dy xhepa të veçantë në pjesën e përparme.
  • Materiali: pambuk i veshur i papërshkrueshëm nga uji
  • Pastrohet lehtësisht
  • Përmasat: përafërsisht 26 x 19 x 12 cm
  • E disponueshme në tre variante & ngjyra të ndryshme.

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Blu 9,400 L

  Çantë praktike me linja të pastra dhe dizajn elegant. Është e bërë nga material ekologjik 100% pambuk. Rripi që mbyll çantën është prej lëkure. Model i cili mund të përdorët edhe nga fëmijët pak më të rritur.

  Karakteristikat

  • Çantë shpine me cilësi të lartë
  • Me një model bashkëkohor për fëmijë
  • Rrip lëkure
  • Material ekologjik 100% pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30.5 x 21.5 cm

  Ka stok

 • Çantë shkolle – Rozë 9,400 L

  Çantë praktike me linja të pastra dhe dizajn elegant. Është e bërë nga material ekologjik 100% pambuk. Rripi që mbyll çantën është prej lëkure. Model i cili mund të përdorët edhe nga fëmijët pak më të rritur.

  Karakteristikat

  • Çantë shpine me cilësi të lartë
  • Me një model bashkëkohor për fëmijë
  • Rrip lëkure
  • Material ekologjik 100% pambuk

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30.5 x 21.5 cm

  Ka stok

 • Çantë shkolle – WildLife 18,900 L

  Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 6-8 vjeç.  It Bag Midi WildLife nënkupton me të vërtetë frazën “Back To School”. Vjen me një dizajn ku ju do të jeni padiskutim në qendër të vëmendjen me dizajnin e kafshëve mike. Ky model  është  frymëzuar nga çantat e shkollës prej lëkure në kohët e vjetra, por që ri-sillen sot me të gjitha funksionalitetet moderne që i bëjnë ato klasike të përjetshme. Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore. Fëmijët që ulen për herë të parë në bankat e shkollës do ta tërheqin me të vërtetë vëmendjen e klasës me këtë çantë të veçantë.

  Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 14.5 x 38 cm
  • Pesha: 900 gram
  • Volumi: 16.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 6-8 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

  Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Lighthouse Red 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë. Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Map Green 10,500 L

  Çantë shpine e madhe, perfekte për në shkollë ose për ekskursionet në natyrë.Hapësira të bollshme si në brëndësi, ku mund të gjeni një llastik të posaçëm për të vendosur një shishe uji ashtu sikurse në xhepin e jashtëm në formë zarfi. Sticky Lemon i ka dhënë një jetë të re plastikës PET, duke e transformuar në pëlhura moderne dhe super rezistente. Cilësinë e materialeve do ta vlerësoni sapo ta keni çantën në dorë.

  Karakteristikat :

  • Përmasa: 27 x 13 x 38 cm
  • Gjatësia maksimale e rripave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara & pambuk
  • Materiali i brendshëm: najlon i papërshkrueshëm nga uji
  • Llastik i brëndshëm për të mbajtur në këmbë shishen e ujit
  • Mosha : +6 vjeç por e përshtatshme edhe për të rritur
  • E përshtatshme për libra ose dosje A4

  Këshilla për pastrimin:

  Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

   

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Funny Monster 6,500 L

  Marka franceze Jojo Factory prodhon çanta super të veçanta,  që fëmijët do të jenë krenarë t’i përdorin ç’do ditë. Kjo çantë shpine e lezetshme është bërë nga një pëlhurë xhinsi e ricikluar dhe është e veshur me RPET të ricikluar në anën e pasme për ta bërë atë të papërshkueshme nga uji. Rripat janë të rregullueshëm dhe të mbushur me sfungjer të rehatshëm. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë. Përdoreni këtë çantë për në kopësht, shkollë ose eksursione në natyrë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 x 28 x 12 cm
  • Rekomandohet larje në pastrim kimik
  • 2 ndarje me xinxhir
  • 2 xhepa anësor të hapur
  • 1 ndarje me zinxhir në anën e pasme

  S’ka stok

 • Çantë shkolle Paris Flower Leopard (L) 10,400 L

  Çantë shkolle Flower Leopard versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale, ushqim të marrë nga shtëpia dhe një shishe uji.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anësor për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Unicorn 10,400 L

  Çantë shkolle Paris Unicorn versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale, ushqim të marrë nga shtëpia dhe një shishe uji.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anësor për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Çantë shkolle – Dinosaur 10,400 L

  Çantë shkolle Paris Dinosaur versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle Paris Unicorn Starlight (L) 10,400 L

  Çantë shkolle Paris Unicorn  Starlight versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle Paris Unicorn Polkadots (L) 10,400 L

  Çantë shkolle Paris Unicorn  me pika versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Gran Turismo 10,400 L

  Çantë shkolle Paris Gran Turismo versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A4
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Mbushje me sfungjer tek rripat dhe në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14.5 x 38 x 32 cm
  • Volumi: 16.2 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle – Unicorn Blu 8,400 L

  Çantë shpine versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A5
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Mbushje me sfungjer tek rripat

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Volumi: 11 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle Amsterdam Unicorn Rozë (L) 8,400 L

  Çantë shpine versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A5
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Mbushje me sfungjer tek rripat

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Volumi: 11 litra

  S’ka stok

 • Çantë shkolle Amsterdam Skate Galaxy (L) 8,400 L

  Çantë shpine versioni i madh, e bërë me poliestër rezistente ndaj ujit. E këndshme, praktike dhe shumë komode. Mund ta mbani në dorë ose ta hidhni në shpinë dhe falë rripave të mbushur me sfungjer nuk do të ndjeni dhimbje. Përmasat e bollshme të kësaj çante ju lejojnë të fusni në të jo vetëm librat dhe aksesorët shkollorë por edhe sendet tuaja personale dhe ushqim të marrë nga shtëpia.

  Karakteristikat:

  • 2 ndarje kryesore me zinxhir
  • 1 xhep anash për të mbajtur shishen e ujit
  • E përshtatshme për formatin e librave A5
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Mbushje me sfungjer tek rripat

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 37 x 12 cm
  • Volumi: 11 litra

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories