Një kategori e dedikuar argëtimit dhe edukimit. Formoni emrin tuaj, të prindërve, gjyshërve ose miqve tuaj me gërmat plot ngjyra dhe të ndryshme në dizajn. Shkronja të ndryshme të alfabetit me grafika kafshësh dhe ngjyra të ndryshme  u mundësojnë fëmijëve të kalojnë disa orë argëtuese, por gjithashtu mund të formojnë emra ose togëfjalësha të bukur.  Këto shkronja origjinale prej druri janë bërë me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, për të ngacmuar aftësitë krijuese të fëmijëve. Ne e formuan emrin tonë, Bee Kids!

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Gërma druri me kafshë- H 350 L

  Shkronja “H”, me figurën e mrekullueshme të dy pinguinëve  dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • 38 shkronja magnetike – Kapitale 2,200 L

  Ky set prej 38 shkronjash magnetike shumëngjyrëshe është i përsosur për të mësuar alfabetin duke u argëtuar. Shkronjat mund ti vendosni tek një tabelë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do të ndihmojnë fëmijët të mësojnë shkronjat, të dallojnë zanoret nga bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 21 x 3 x 20 cm

   

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – Z 350 L

  Shkronja “Z”, me figurën e mrekullueshme të një palloi, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – Y 350 L

  Shkronja “Y”, me figurën e mrekullueshme të një lepurushi, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – X 350 L

  Shkronja “X”, me figurën e mrekullueshme të një majmuni, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – W 350 L

  Shkronja “W”, me figurën e mrekullueshme të dy zogjve, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – V 350 L

  Shkronja “V”, me figurën e mrekullueshme të një shpendi në fluturim, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – U 350 L

  Shkronja “U”, me figurën e mrekullueshme të një gjeli, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – T 350 L

  Shkronja “T”, me figurën e mrekullueshme të një shqiponje, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – R 350 L

  Shkronja “R”, me figurën e mrekullueshme të një elefanti, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – Q 350 L

  Shkronja “Q”, me figurën e mrekullueshme të një luani duke fjetur, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – P 350 L

  Shkronja “P”, me figurën e mrekullueshme të një arushi Panda, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – M 350 L

  Shkronja “M”, me figurën e mrekullueshme të një gjarpri, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – K 350 L

  Shkronja “K”, me figurën e mrekullueshme të një pilivese në fluturim, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – G 350 L

  Shkronja “G”, me figurën e mrekullueshme të një majmuni, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – F 350 L

  Shkronja “F”, me figurën e mrekullueshme të një krokodili, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – E 350 L

  Shkronja “E”, me figurën e mrekullueshme të një ariu, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – D 350 L

  Shkronja “D”, me figurën e mrekullueshme të një nusepashke, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – C 350 L

  Shkronja “C”, me figurën e mrekullueshme të një peshku, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – B 350 L

  Shkronja “B”, me figurën e mrekullueshme të një shpendi, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma druri me kafshë – A 350 L

  Shkronja “A”, me figurën e mrekullueshme të një tirgi, me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jetë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin. Figurat simpatike do e kthejnë orën e studimit në argëtim ose mund të përdoren për fëmijët e vegjël për tu familjarizuar me shkronjat.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 5.5 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma F kafe 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma F portokalli 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma W lejla 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma W jeshile 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma Z jeshile 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma Z e kuqe 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma Y portokalli 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma Y lejla 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Gërma X bojëqielli 350 L

  Gërma prej druri frymëzuar nga kafshët në pjesë të ndryshme të botës. Me ngjyra të ndezura dhe me detaje fantastike, do të jenë një nxitës i përsosur për fëmijët në fazat e para të njohjes me alfabetin ose një aksesor simpatik dekori në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Me përmasa afërsisht 8 x 1 x 8 cm
  • E pajisur me një ngjitëse për tu vendosur ku të dëshironi
  • Të përshtatshme që nga lindja
  • Materiali: dru

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories