Kjo kategori u dedikohet të gjithë produkteve për aktivitetet e ngjyrosjes dedikuar fëmijëve. Shumëllojshmëri, unike dhe konceptuar për ti ofruar një tjetër qasje me jetën moderne si të fëmijëve dhe prindërve.

Do gjeni libra ngjyrosjeje, libra skicash, axhenda, blloqe shënimesh, bojëra uji, set ngjyrash, fletore me ngjyrosje, harta xhepi dhe kartolina të ndryshme. Ngjyra të gjalla dhe formate me të vërtetë unike që eksperienca shkollore ose gjatë pushimeve e fëmijëve të jetë e paharrueshme.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bllok aktiviteti A3 1,400 L

  Me këtë bllok aktivitetei të vegjlit në shtëpi do të bëhen artistë të vërtetë. Ata mund të ngjyrosin dhe vizatojnë ku të duan. Përmban 30 fletë format A3 dhe është perfekt për tiu futur botës artistike. Aktivitetet krijuese dhe manuale i ndihmojnë fëmijët të rrisin kreativitetin, t’u ofrojnë atyre një mënyrë për të shprehur ndjenjat dhe shqetësimet e tyre dhe të zhvillojnë fantazinë e tyre.

  Karakteristikat:

  • Bllok për aktivitete krijuese
  • Përmban 30 fletë të bardha A3
  • Perfekt për aktivitete krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: A3/ 297 x 420 mm

  S’ka stok

 • Libër ngjyrosje me ujë- Pad Fairy Tales 1,800 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin tetë faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht.Zbuloni fotografitë e fshehura me stilolapsin e ujit, më pas përdorni lentet e kuqe për të eksploruar edhe më shumë në skenat e detajuara. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 26.67 x 4.1 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Pad Adventures 1,800 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin tetë faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht.Zbuloni fotografitë e fshehura me stilolapsin e ujit, më pas përdorni lentet e kuqe për të eksploruar edhe më shumë në skenat e detajuara. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 26.67 x 4.1 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Reveal Pad Space 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë hapësinore përfshin katër skena emocionuese për t’u ngjyrosur (satelitë, anije raketore, ulje hënore dhe stacion hapësinor) dhe aktivitete “Kërko-gjej” për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Adventure Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë aventura përfshin katër labirinte me shumë shtigje dhe skena për t’u ngjyrosur, aktivitete “Kërko-gjej” dhe numërimi për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 24.5 x 15.24 x 1.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Underwater Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ndiqni shigjetat për të zbuluar shtigjet e fshehura nënujore që çojnë në aventura argëtuese dhe më pas plotësoni skenat përreth. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 4.3 x 21.59 x 33.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Vehicles Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me ngjyrosje të rrugëve ku duhet të kalojnë automjetet e ndryshme. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 4.1 x 26.67 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Jungle 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me temë kafshësh të xhunglës. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Katër aktivitete me temë kafshësh
  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 15.24 x 1.27 cm

  S’ka stok

 • Krijo – Makinat 2,300 L

  Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese. Ky set nxit kreativitetin e fëmijëve me një gamë të gjerë formash dhe sfondesh, ngjitës dhe shkumësa me ngjyra për ti ndihmuar të krijojnë gjithçka që dëshirojnë, kryesisht makina. Seti përmban 6 fletë sfondi, 10 fletë për t’u ngjyrosur, 4 shkumësa ngjyrues me dy anë, një  ngjitës dhe një broshurë udhëzuese. Aktivitet perfekt për të nxitur imagjinatën krijuese, shkathtësimin dhe argëtimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese
  • Fëmijët do duhet të krijojnë makinat e tyre të personalizuara
  • Përmban 6 fletë sfondi, 10 fletë për t’u ngjyrosur, 4 shkumësa ngjyrues me dy anë, një  ngjitës dhe një broshurë udhëzuese
  • Aktivitet argëtues dhe shkathtësues

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  29 x 23 x 6 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç

  S’ka stok

 • Krijo – Gërmat 3,300 L

  Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese. Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara. Ky set nxit kreativitetin e fëmijëve me një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse. Gjithashtu për ti dhënë ide përfshihet edhe një udhëzues. Aktivitet perfekt për të nxitur imagjinatën krijuese, shkathtësimin dhe argëtimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese
  • Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara
  • Përmban një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse
  • Aktivitet argëtues dhe shkathtësues

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 23 x 6 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç

  Ka stok

 • Dosje Tinou (2 copë) 600 L

  Seti dosjeve tinou, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore. Ky set përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik. Mund të mbani materiale për kopësht, shkollë ose krijimet e aktiviteteve kreative të vizatimeve ose ngjyrosjeve. Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur.

  Karakteristikat:

  • Seti dosjeve Tinou, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore
  • Përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik
  • Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur
  • Mbyllje edhe me llastik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 21 cm

  Ka stok

 • Dosje Aurelia (2 copë) 600 L

  Seti dosjeve Aurelia, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore. Ky set përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik. Mund të mbani materiale për kopësht, shkollë ose krijimet e aktiviteteve kreative të vizatimeve ose ngjyrosjeve. Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur.

  Karakteristikat:

  • Seti dosjeve Aurelia, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore
  • Përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik
  • Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur
  • Mbyllje edhe me llastik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 21 cm

  S’ka stok

 • Set shkrimi Lucille 600 L

  Set shkrimi Lucille është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara. Ky set përmban 10 ftesa dhe 10 zarfe me dizajne shumë të bukur, ilustrime shumëngjyrëshe të kafshëve të ndryshme. Ky është perfekt për tu dërguar ftesa për ditëlindje shokëve dhe shoqeve ose për ti dërguar urime të personalizuara për festat e fundvitit.

  Karakteristikat:

  • Set shkrimi Lucille është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara.
  • Përmban 10 ftesa dhe 10 zarfe me dizajne shumë të bukur, ilustrime shumëngjyrëshe të kafshëve të ndryshme
  • Perfekte për ftesa ditëlindjesh ose urimesh të personalizuar për festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 10 x 2.5 cm

  Ka stok

 • Set shkrimi Martyna 600 L

  Set shkrimi Martyna është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara. Ky set përmban 10 ftesa dhe 10 zarfe me dizajne shumë të bukur, panoramika shumëngjyrëshe të kafshëve të ndryshme. Ky është perfekt për tu dërguar ftesa për ditëlindje shokëve dhe shoqeve ose për ti dërguar urime të personalizuara për festat e fundvitit.

  Karakteristikat:

  • Set shkrimi Martyna është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara.
  • Përmban 10 ftesa dhe 10 zarfe me dizajne shumë të bukur, panoramika shumëngjyrëshe të kafshëve të ndryshme
  • Perfekte për ftesa ditëlindjesh ose urimesh të personalizuar për festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 10 x 2.5 cm

  S’ka stok

 • Set shkrimi Misa 600 L

  Set shkrimi Misa është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara. Ky set përmban 24 fletë shkrimi dhe 12 zarfe me dizajne shumë të bukur, panoramika e një vajze e rrethuar me lule dhe flutura. Ky është perfekt për tu dërguar ftesa për ditëlindje shokëve dhe shoqeve ose për ti dërguar urime të personalizuara për festat e fundvitit.

  Karakteristikat:

  • Set shkrimi Misa është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara.
  • Përmban 24 fletë shkrimi dhe 12 zarfe me dizajne shumë të bukur
  • Perfekte për ftesa ditëlindjesh ose urimesh të personalizuar për festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:19 x 15 x 1cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Martyna (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme, njëri me një dre shumëngjyrësh dhe tjetri me një zog shumëngjyrësh. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Camille (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme shumëngjyrëshe. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Aurélia (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime me skica të ndryshme, njëri në ngjyrë të argjendë dhe tjetri në të artë.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Rose (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme plot ngjyra, njëri me një zanë dhe tjetri me një panoramikë lulesh.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Marie (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme plot ngjyra, njëri me një mace simpatike e cila po pushon tek raftet dhe tjetri me një zog që qëndron mbi një çajnik.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Bllok shënimesh- Camille 600 L

  Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik me figurina të ndryshme shumëngjyrëshe. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe
  • Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur
  • Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik me figurina të ndryshme shumëngjyrëshe

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 15 x 19 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Bllok shënimesh- Lucille 600 L

  Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik të vajze bukuroshe hipur mbi kalë. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe
  • Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur
  • Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik të vajze bukuroshe hipur mbi kalë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 15 x 19 x 0.5cm

  Ka stok

 • Fletore sekrete- Marie 1,600 L

  Zbuloni fletoren sekrete të Lovely Paper nga Djeco. Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, e cila vjen me një kopertinë të ilustruar bukur, me një vajzë me ngjyra të këndshme.  Përmban plot 92 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre, ti mbyllin me me kyç dhe 2 çelësa, që sekretet  të mbeten “Top-secret”.  Fletorja shumëngjyrëshe dhe me ilustrime në secilën faqe është një ide dhurate e bukur.

  Karakteristikat:

  • Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, e cila vjen me një kopertinë të ilustruar bukur, me një vajzë dhe me ngjyra të këndshme
  • Përmban plot 92 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre
  • Një kyç dhe dy çelësa
  • Një ide dhurate për ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 15.5 x 20 x 1.2 cm

  S’ka stok

 • Fletore sekrete- Lucille 1,400 L

  Zbuloni fletoren sekrete të Lovely Paper nga Djeco. Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, e cila vjen me një kopertinë të ilustruar bukur, me një vajzë, drerin  dhe me ngjyra të këndshme.  Përmban plot 92 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre, ti mbyllin me me kyç dhe 2 çelësa, që sekretet  të mbeten “Top-secret”.  Fletorja shumëngjyrëshe dhe me ilustrime në secilën faqe është një ide dhurate e bukur.

  Karakteristikat:

  • Një ditar për të mbajtur sekretet më të mëdha nga fëmijët, e cila vjen me një kopertinë të ilustruar bukur, me një vajzë, drerin  dhe me ngjyra të këndshme
  • Përmban plot 92 faqe, ku fëmijët mund të shkruajnë sekretet e tyre
  • Një kyç dhe dy çelësa
  • Një ide dhurate për ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 15 x 20 x 1.2 cm

  S’ka stok

 • Set shënuesish me neon (6 copë) 350 L

  Set me 6 shënues me xhel neon me ngjyrat klasike. Përmbajnë një intensitet ngjyrash fluoreshente dhe trup të tejdukshëm për të parë nivelet e bojës. Janë perfekt për të mbajtur shënime dhe për të theksuar tekste të ndryshme. Vijnë në një format me madhësi perfekte për tu mbajtur dhe mund të merren kudo me vete. Ngjyrat që përmban janë,  rozë, vjollcë, portokalli, everdhë, jeshile dhe blu.

  Karakteristikat:

  • Set me 6 shënues me xhel neon me ngjyrat klasike
  • Përmbajnë një intensitet ngjyrash fluoreshente dhe trup të tejdukshëm për të parë nivelet e bojës
  • Janë perfekt për të mbajtur shënime dhe për të theksuar tekste të ndryshme
  • Vijnë në një format me madhësi perfekte për tu mbajtur dhe mund të merren kudo me vete

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 8 x 8 x 1.8 cm
  • Gjatësia e shënuesit: 8 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  S’ka stok

 • Set stilolapsash me xhel klasikë (10 copë) 1,100 L

  Set me 10 stilolapsa me xhel me ngjyrat klasike. Çdo stilolaps përmban një ngjyrë të caktuar.  Trupi është i tejdukshëm që të kontrollohet niveli i bojës. Mund të përdoren për shkrim, aktivitete krijuese dhe ngjyrosjeje. Për lehtësi dentifikuese, kapaku mbyllës i secilit identifikon ngjyrën e tij.

  Karakteristikat:

  • Set me 10 stilolapsa me xhel me ngjyrat klasike.
  •  Çdo stilolaps përmban një ngjyrë të caktuar
  • Trupi është i tejdukshëm që të kontrollohet niveli i bojës
  • Mund të përdoren për shkrim, aktivitete krijuese dhe ngjyrosjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10 x 14 x 1.4 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Set stilolapsash me xhel Rainbow (6 copë) 800 L

  Set me 6 stilolapsa xhel me ngjyrat pastel të ylberit.  Çdo stilolaps përmban 6 ngjyra që ndryshojnë gjatë përdorimit të tyre. Trupi është i tejdukshëm që të kontrollohet niveli i bojës dhe ngjyra që e pason. Mund të përdoren për shkrim, aktivitete krijuese dhe ngjyrosjeje. Nuancat e ngjyrave janë e verdhë, portokalli, vjollcë, jeshile, blu dhe rozë.

  Karakteristikat:

  • Set me 6 stilolapsa xhel me ngjyrat pastel të ylberit
  • Çdo stilolaps përmban 6 ngjyra që ndryshojnë gjatë përdorimit të tyre
  • Trupi është i tejdukshëm që të kontrollohet niveli i bojës dhe ngjyra që e pason
  • Mund të përdoren për shkrim, aktivitete krijuese dhe ngjyrosjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 7 x 15 x 1.6 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Stilolaps me majë blu 300 L

  Me stilolapsa, me dizajne kaq të këndshëm, detyrat e shtëpisë thjesht mund të bëhen aktiviteti juaj i preferuar i radhës. Boja thathet shpejt për të parandaluar njollosjen, ndërsa madhësia e tyre i përshtatet  perfekt për tu mbajtur nga çdo moshë. Janë ideal për tu pasur në setin e shkollës ose për aktivitete të ndryshme në shtëpi, skicime ose ngjyrosjeje.

  Karakteristikat:

  • Stilolapsa me majë blue dhe me dizajne të këndshme
  • Boja thathet shpejt për të parandaluar njollosjen
  • Madhësia e tyre i përshtatet perfekt për tu mbajtur nga çdo moshë
  • Janë ideal për tu pasur në setin e shkollës ose për aktivitete të ndryshme në shtëpi, skicime ose ngjyrosjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Stilolaps me 6 ngjyra- Tinou 800 L

  Një stilolaps i bukur me 6 ngjyra të ndryshme. Vjen i dizenjuar me figurina kafshësh, lulesh dhe frutash të ndryshme me ngjyra të ndryshme. Është perfekt për të shkruajtur, mbajtur shënime dhe për aktivitete vizatimi ose ngjyrosjeje. Përmban ngjyrat klasike si, e kuqe, rozë, vjollcë, blu, jeshile dhe portokalli. Madhësia e tij është perfekte për t`u mbajtur nga duart  e vogla.

  Karakteristikat:

  • Një stilolaps i bukur me 6 ngjyra të ndryshme
  • Është perfekt për të shkruajtur, mbajtur shënime dhe për aktivitete vizatimi ose ngjyrosjeje
  •  Përmban ngjyrat klasike si, e kuqe, rozë, vjollcë, blu, jeshile dhe portokalli

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15 x 4 x 1.5cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Stilolaps me 6 ngjyra- Lucille 800 L

  Një stilolaps i bukur me 6 ngjyra të ndryshme. Vjen i dizenjuar me figurina kafshësh të ndryshme me ngjyra të ndryshme. Është perfekt për të shkruajtur, mbajtur shënime dhe për aktivitete vizatimi ose ngjyrosjeje. Përmban ngjyrat klasike si, e kuqe, rozë, vjollcë, blu, jeshile dhe portokalli. Madhësia e tij është perfekte për t`u mbajtur nga duart  e vogla.

  Karakteristikat:

  • Një stilolaps i bukur me 6 ngjyra të ndryshme
  • Është perfekt për të shkruajtur, mbajtur shënime dhe për aktivitete vizatimi ose ngjyrosjeje
  •  Përmban ngjyrat klasike si, e kuqe, rozë, vjollcë, blu, jeshile dhe portokalli

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15 x 4 x 1.5cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories