30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Magic Slime – Varëse çelësash 1,600 L

  Me CRAZE MAGIC SLIME argëtimi është i garantuar! Lëngu i ngjyrosur mund të shtypet dhe tërhiqet ose thjesht mund ta shikoni të rrjedhë ose pikojë. Një argëtim gjenial rrugës për në shkollë, gjatë pushimeve të shkurtra ose kur mësuesi nuk po shikon. Me varësen magic slime ju do keni argëtimin gjithmonë me vete. Është praktik dhe duket super cool. 

  *Shënim: Nëse slime është shumë e lëngshme, derdhni lëngun e ngjyrosur në një pjatë të madhe dhe lëreni të thahet gjatë natës.

  Karakteristikat:

  • Lëng i ngjitshëm jeshil
  • Derdheni, përplaseni në tavolinë, jepini formë ose thjeshtë shikojeni të rrjedhë
  • Rrit kreativitetin
  • Argëtim i siguruar
  • Vareni në çantë që ta keni gjithmonë me vete

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjeç
  • Pesha: 25 ml

  Ka stok

 • Komponim fiksues 300 L

  Komponim fiksues për përdorim të shumëfishtë. E përkryer për shtëpi, shkollë dhe zyrë. E përkryer për ngjitjen e posterave dhe nivelimin e fotografive.

  Karakteristikat:

  • Komponim fiksues
  • Për përdorim të shumëfishtë
  • E përkryer për ngjitjen e posterave

  Ka stok

 • Mprehësë lapsash 300 L

  Mprehësë lapsash me dy vrima  nga Astra. Kanë një kapacitet të madh mbajtës, të lehta për tu mbajtur dhe me dizajn ergonomik. Tehu është prej çeliku.  Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Mprehësë lapsash me dy vrima
  • Dizajn ergonomik
  • Kapacitet të madh mbajtës
  • Teh prej çeliku
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps inoksi me majë iridiumi 700 L

  Stilolaps inoksi me rimbushje me majë iridiumi. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance blu. Stilolapsi ka bojë të zëvendësueshme. Dizajn ergonomik, që nuk rrëshqet, e përshtatshme për ata që shkruajnë me të djathtën ose të majtën.  Perfekt për një dhurate simbolike

  Karakteristikat:

  • Stilolaps inoksi me majë iridiumi
  • Dizajn ergonomik
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme
  • Përfshin edhe 2 rimbushje
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps me majë iridiumi 500 L

  Stilolaps plastik me rimbushje me majë iridiumi. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance rozë dhe me ilustrime të  muffins. Stilolapsi ka bojë të zëvendësueshme.

  Karakteristikat:

  • Stilolaps plastik
  • Me majë iridiumi
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Orar shkolle- Barcelona 200 L

  Orari shkollor me motive të ekipit të Barcelonës është shoqëruesi perfekt për të gjithë fansat e vegjël të futbollit dhe ekipit spanjoll. Përmban 6 ditë jave dhe është i bërë nga letër e fortë. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Orar shkollor
  • Bërë nga letër e fortë
  • Vjen i personalizuar me logon e Barcelonës
  • Me përmasa 22.5 x 15.5 cm
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Orar shkolle- Real Madrid 200 L

  Orari shkollor me motive të ekipit të Real Madrid është shoqëruesi perfekt për të gjithë fansat e vegjël të futbollit dhe ekipit spanjoll. Përmban 6 ditë jave dhe është i bërë nga letër e fortë. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Orar shkollor
  • Bërë nga letër e fortë
  • Vjen i personalizuar me logon e Real Madrid
  • Me përmasa 22.5 x 15.5 cm
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps me rimbushje 500 L

  Stilolaps plastik me rimbushje, për shkrim. Ka trashësi maje 0.8 mm dhe është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu. Stilolapsi është me tërheqje dhe ka deri në 4500 metra gjatësi shkrimi me një rimbushje. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Stilolaps plastik që tërhiqet
  • Ka trashësi maje 0.8 mm
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu
  • Gjatësia e vijës së shkrimit është 4500 metra
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps me rimbushje 600 L

  Stilolaps metalik me rimbushje, për shkrim, me ngjyrë blu marine. Ka trashësi maje 0.8 mm dhe është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu. Stilolapsi është me tërheqje dhe ka deri në 4500 metra gjatësi shkrimi me një rimbushje. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Stilolaps metalik që tërhiqet
  • Ka trashësi maje 0.8 mm
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu
  • Gjatësia e vijës së shkrimit është 4500 metra
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps me rimbushje 900 L

  Stilolaps metalik me rimbushje, për shkrim, me ngjyrë blu marine. Ka trashësi maje 0.8 mm dhe është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu. Stilolapsi është me tërheqje dhe ka deri në 4500 metra gjatësi shkrimi me një rimbushje. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Stilolaps metalik që tërhiqet
  • Ka trashësi maje 0.8 mm
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu
  • Gjatësia e vijës së shkrimit është 4500 metra
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Stilolaps me rimbushje 900 L

  Stilolaps metalik me rimbushje, për shkrim. Ka trashësi maje 0.8 mm dhe është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu. Stilolapsi është me tërheqje dhe ka deri në 4500 metra gjatësi shkrimi me një rimbushje. Perfekt për një dhurate simbolike.

  Karakteristikat:

  • Stilolaps metalik që tërhiqet
  • Ka trashësi maje 0.8 mm
  • Është me rimbushje të zëvendësueshme ngjyrë blu
  • Gjatësia e vijës së shkrimit është 4500 metra
  • Perfekt për një dhurate simbolike

  Ka stok

 • Enë mbajtëse & pastruese 200 L

  Enë mbajtëse dhe pastruese për ti ardhur në ndihmë fëmijëve gjatë aktivitetit të ngjyrosjes. Mund ta zgjedhin për të pastruar furçën ose penelin dhe si mbajtëse. Ndihmon në mbajtjen pastër dhe ndaj derdhjeve të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Kapaciteti mbajtës 150 ml
  • Përmasat e enës 6 x 8.5 cm

  Ka stok

 • Kompas 500 L

  Kompas të përshtatshme për duart dhe veprimet e fëmijëve nga mosha +3 vjeç. Kryejnë të gjitha funksionet e nevojshme. E veçanta qëndron tek dizajni modern dhe ergonomik që mundëson hapjen e lehtë dhe madhësi lehtësisht të rregullueshme.

  Karakteristikat:

  • Të lehta dhe të sigurta në hapje
  • Dizajn modern dhe ergonomik
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese

  Ka stok

 • Gërshërë 200 L

  Gërshërë të përshtatshme për duart dhe veprimet e fëmijëve nga mosha +3 vjeç. Kryejnë të gjitha funksionet e nevojshme. E veçanta qëndron tek dizajni që mundëson hapjen e lehtë dhe në mënyrë të sigurtë.

  Karakteristikat:

  • Të lehta dhe të sigurta në hapje
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +3 vjeç

  Ka stok

 • Gërshërë 200 L

  Gërshërë të përshtatshme për duart dhe veprimet e fëmijëve nga mosha +3 vjeç. Kryejnë të gjitha funksionet e nevojshme. E veçanta qëndron tek dizajni që mundëson hapjen e lehtë dhe në mënyrë të sigurtë.

  Karakteristikat:

  • Të lehta dhe të sigurta në hapje
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +3 vjeç

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Libri i Fermës 1,700 L

  Përvishni mëngët, mbushni me ujë lapsin dhe filloni pikturoni! Fëmijët do të mund të pikturojnë faqet e këtij libri me një shënues uji magjik, duke zbuluar gradualisht vizatimet  që fshihen poshtë. Kur thahen, kthehen në gjendjen e tyre origjinale, duke i lejuar t’i ngjyrosin sa herë të duan duke filluar nga zero. Përveç kësaj, elementët që shfaqen në anglisht shpjegohen në anën e pasme të çdo fletë, duke i familjarizuar fëmijët edhe me gjuhën. Është i përsosur si për argëtim ashtu edhe për të mësuar.

  Karakteristikat:

  • Përfshin 4 fletë dhe një shënues uji
  • Aktivitet ngjyrosjeje me ujë
  • Krijues dhe argëtues
  • Panoramika të fermës
  • Përfshin fjalë në gjuhën angleze
  • Rrit krijueshmërinë tek fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25,3 x 15,1 x 3 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Bllok aktiviteti A3 1,400 L

  Me këtë bllok aktivitetei të vegjlit në shtëpi do të bëhen artistë të vërtetë. Ata mund të ngjyrosin dhe vizatojnë ku të duan. Përmban 30 fletë format A3 dhe është perfekt për tiu futur botës artistike. Aktivitetet krijuese dhe manuale i ndihmojnë fëmijët të rrisin kreativitetin, t’u ofrojnë atyre një mënyrë për të shprehur ndjenjat dhe shqetësimet e tyre dhe të zhvillojnë fantazinë e tyre.

  Karakteristikat:

  • Bllok për aktivitete krijuese
  • Përmban 30 fletë të bardha A3
  • Perfekt për aktivitete krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: A3/ 297 x 420 mm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Reveal Pad Space 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë hapësinore përfshin katër skena emocionuese për t’u ngjyrosur (satelitë, anije raketore, ulje hënore dhe stacion hapësinor) dhe aktivitete “Kërko-gjej” për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Adventure Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë aventura përfshin katër labirinte me shumë shtigje dhe skena për t’u ngjyrosur, aktivitete “Kërko-gjej” dhe numërimi për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 24.5 x 15.24 x 1.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Underwater Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ndiqni shigjetat për të zbuluar shtigjet e fshehura nënujore që çojnë në aventura argëtuese dhe më pas plotësoni skenat përreth. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 4.3 x 21.59 x 33.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Vehicles Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me ngjyrosje të rrugëve ku duhet të kalojnë automjetet e ndryshme. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 4.1 x 26.67 cm

  Ka stok

 • Krijo – Gërmat 3,300 L

  Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese. Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara. Ky set nxit kreativitetin e fëmijëve me një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse. Gjithashtu për ti dhënë ide përfshihet edhe një udhëzues. Aktivitet perfekt për të nxitur imagjinatën krijuese, shkathtësimin dhe argëtimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Seti i duhur për aktivitet ngjyrosjeje dhe imagjinatë krijuese
  • Fëmijët do duhet të krijojnë shkronjat e tyre të personalizuara
  • Përmban një mori shkronjash në dispozicion, sfonde të bukura, 8 ngjyra dhe një ngjitëse
  • Aktivitet argëtues dhe shkathtësues

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 23 x 6 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç

  Ka stok

 • Dosje Tinou (2 copë) 600 L

  Seti dosjeve tinou, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore. Ky set përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik. Mund të mbani materiale për kopësht, shkollë ose krijimet e aktiviteteve kreative të vizatimeve ose ngjyrosjeve. Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur.

  Karakteristikat:

  • Seti dosjeve Tinou, është ideal për ti mbajtur të organizuar krijimet dhe materialet shkollore
  • Përmban 2 dosje me kapak dhe me ilustrime shumëngjyrëshe me efekt metalik
  • Madhësia i bën shumë praktike për tu mbajtur
  • Mbyllje edhe me llastik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 21 cm

  Ka stok

 • Set shkrimi Misa 600 L

  Set shkrimi Misa është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara. Ky set përmban 24 fletë shkrimi dhe 12 zarfe me dizajne shumë të bukur, panoramika e një vajze e rrethuar me lule dhe flutura. Ky është perfekt për tu dërguar ftesa për ditëlindje shokëve dhe shoqeve ose për ti dërguar urime të personalizuara për festat e fundvitit.

  Karakteristikat:

  • Set shkrimi Misa është ideal për ti dhënë një tjetër stil letrave të dërguara.
  • Përmban 24 fletë shkrimi dhe 12 zarfe me dizajne shumë të bukur
  • Perfekte për ftesa ditëlindjesh ose urimesh të personalizuar për festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:19 x 15 x 1cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Martyna (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme, njëri me një dre shumëngjyrësh dhe tjetri me një zog shumëngjyrësh. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Camille (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme shumëngjyrëshe. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Aurélia (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime me skica të ndryshme, njëri në ngjyrë të argjendë dhe tjetri në të artë.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Rose (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme plot ngjyra, njëri me një zanë dhe tjetri me një panoramikë lulesh.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Mini bllok shënimesh- Marie (2 copë) 600 L

  Ky set me 2 mini blloqe shënimesh, përmban një mini bllok me rreshtim dhe një pa rreshtim, me nga 40 faqe secila. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertinat vijnë me ilustrime të ndryshme plot ngjyra, njëri me një mace simpatike e cila po pushon tek raftet dhe tjetri me një zog që qëndron mbi një çajnik.  Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 2 mini blloqe shënimesh me nga 40 faqe secila
  • Një me rreshtim dhe tjetri bosh me kopertina të ndryshme shumëngjyrëshe
  • Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 10 x 15 x 0.5 cm

  Ka stok

 • Bllok shënimesh- Camille 600 L

  Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe. Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë  shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur. Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik me figurina të ndryshme shumëngjyrëshe. Madhësia e bën perfekte për tu marrë me vete në çantën e shkollës ose kopështit.

  Karakteristikat:

  • Një bllok  shënimesh i mrekullueshëm, me 48 faqe dhe me detaje në secilën faqe
  • Fëmijët do të adhurojnë të shkruajnë shënimet ose mendimet e tyre në këtë bllok të bukur
  • Kopertina ka një ilustrim me efekt metalik me figurina të ndryshme shumëngjyrëshe

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e fletores: 15 x 19 x 0.5 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories