Jo vetëm veshje, lodra, kancelari por edhe këndi më dashur i librit, vjen me artikuj të përzgjedhur. Botime për fëmijë edukative, shumë cilësore dhe që përmbajnë histori të ndryshme. Të dedikuara edhe për grup-mosha të ndryshme.

Një pafundësi zgjedhjesh, duke filluar nga seritë e aventurave të Konit, seritë edukative, Më quajnë, me personazhe të ndryshme, vijnë për ju në një kënd dedikuar librit. Këndi i librit në Bee Kids do të pasurohet vazhdimisht me botime cilësore.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • 9 Miqtë e mi 600 L

  Përshkrim i shkurtër

  ibri 9 MIQTË E MI është hartuar sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor. Libri është strukturuar me 9 kapituj, që iu përgjigjen 9 muajve mësimorë, nga tetori deri në qershor. Në secilin muaj fëmija do të njihet me nga një personazh: Arusha Ada, Dinozauri Dino, Tigri Tigo, Pinguini Pigo, Majmuni Moja, Flutura Fufu, Patoku Pam, Bretkosa Besi, Lepurushi Lori. Nëpërmjet ilustrimeve tërheqëse dhe personazheve zbavitëse, fëmija njëkohësisht do të mësojë dhe do të argëtohet. Çdo mësim ka një ose dy faqe, ku fëmija heton (investigon), lexon figurën, tregon, dallon, numëron, pyet, përgjigjet, vepron, zgjedh (rrugën drejtimin), lidh të njëjtat, dallon ndryshimet. ngjyros, vizaton, shkruan.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Rita Petro
  • ISBN: 9789928282217
  • Faqe: 176
  • Viti botimi: 2018

  Ka stok

 • Dosja hop hop 540 L

  Përshkrim i shkurtër

  Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar në bazë të programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për ciklin parashkollor sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Grup autorësh
  • ISBN: 9789928022493

  Ka stok

 • Meso, argetohu dhe pergatitu per klasen e pare 360 L

  Përshkrim i shkurtër

  Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Anette Weber
  • Viti botimit: 2018
  • ISBN: 9786082370460
  • Mosha: 5-6 vjeç

  Ka stok

 • Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Shoqëria është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër ShkoIIat 9-yjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës së atletikës të shkollës së saj. Kjo i dhuron kënaqësi, por i merr edhe shumë kohë. Ajo nuk dëshiron as të heqë dorë nga stërvitja. por as të Iërë pas dore shoqet e saj dhe Filipin. Teksa ajo përpiqet t’i përballojë të gjitha këto. Paulit i duhet të Iuftojë me problemet e tij. Koni dhe shoqet e shokët e saj e kuptojnë që ai ka nevqjë për mbështetjen e tyre, edhe pse ai i refuzon. A do të munden ata ta ndihmojnë Paulin?

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Dagmar Hobfeld
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928024954
  • Faqe: 176

  Ka stok

 • Koni, Billi dhe banda e vajzave 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Shoqërisë ndonjëherë i nevojitet guxim Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, nxënëse e klasës paralele,keqtrajton shokët e saj të klasës. Papritur ajo e ka kap me Billin. Ç’mund të bëjë Koni për shoqen e saj? Si mund ta ndihmojë Billin,për të shpëtuar nga banda e Tanjvs? Për fat, me të është edhe Ana me Dinën. Shoqet e vërteta mund t’i besojnë njëra-tjetrës. Me ta është edhe Filipi, gjithnjë i gatshëm për t’i ndihmuar.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Dagmar Hobfeld
  • Viti botimit: 2016
  • ISBN: 9789928026385
  • Faqe: 176

  Ka stok

 • Koni dhe shoqëria 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Më në fund hyn në gjimnaz. Por, në fillim, me klasën e re nuk është aq e thjeshtë sa kishte menduar. Shkolla i duket kot! Mësuesja e re kujdestare i ka sytë si të një zvarraniku. Të tjerët tashmë njihen mes tyre që nga shkolla fillore. Por gjëja më e keqe në klasën e saj të re është një grup vajzash, që udhëhiqen nga Xhaneta. Klasa e saj do të bëje një ekskursion. Koni nuk dëshiron të udhëtojë me mësuesen e saj që i ngjan një zvarraniku dhe me bandën e Xhanetës. Përpjekjet e saj për të mos shkuar në këtë udhëtim dështojnë. A “do t’i mbijetojë” ajo këtij udhëtimi me klasën? Por… ky udhëtim sjell aventura dhe të papritura për Konin dhe klasën e saj.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2016
  • ISBN: 9789928026354
  • Faqe: 160

  Ka stok

 • Koni dhe poni kërcimtar 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni është e lumtur. Më në fund ajo do të shkojë në fermën e kuajve. Koni mezi po pret të shohë përsëri kalin e saj të preferuar Karlinën. Së bashku me Anën, ajo do të ndjekë një kurs akrobacie mbi kalë. Një kalë i cirkut, Amadeusi, ka nevojë urgjente për ndihmën e tyre. A do të mundet Koni dhe miqtë e saj ta ndihmojnë?

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026323
  • Faqe: 92

  Ka stok

 • Koni udhëton nëpër detin Mesdhe 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni udhëton me prindërit dhe Jakobin për në Greqi. Më në fund, pushime! Në ishullin e Kretës, çdo gjë është krejt ndryshe nga shtëpia. Deti është i madh dhe blu. Në rrugicat e qytetit mund të humbasësh lehtë. Sa mirë që ka grekë që flasin gjermanisht! Në të kundërt, Koni nuk do të ishte gjetur kurrë. Gjithashtu, nuk do të kishte parë kurrë një pallat të vërtetë.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026170
  • Faqe: 96

  Ka stok

 • Me quajnë…Onufri 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krahasohet, nga studiuesit tanë dhe ata të huaj, me piktorët më të mëdhenj botërorë të asaj kohe. Ngjyra e kuqe, që spikat në shumicën e tablove të tij dhe që simbolizon, mesa duket, përpjekjet e mundimshme të shqiptarëve për liri, e dallon menjëherë nga piktorët e tjerë bashkëkohës, si të Shqipërisë apo dhe ata të Ballkanit.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Grup autorësh
  • Viti botimit: 2019
  • ISBN: 9789928300003
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Aleksader Moisiu 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de Rada, me origjinë arbëreshe. Që në rini e më pas, jeta ime u lidh me magjinë e skenës, me teatrin dhe me kinematografinë. Kam interpretuar rolet më të spikatura të botës së teatrit, deri në ditët e fundit të jetës sime. Ndonëse linda dhe jetova jashtë Shqipërisë, në zemrën time mbeti e paharruar fëmijëria që kalova në Durrës, dhe një dashuri e pashuar për gjithçka shqiptare.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Luan Rama
  • Viti botimit: 2016
  • ISBN: 9789928028082
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Ibrahim Kodra 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Piktori Ibrahim Kodra lindi në Ishëm të Durrësit më 1918 dhe vdiq më 2006 në Milano, ku jetonte prej më shumë se gjysmë shekulli. Me një krijimtaritë madhe prej gjashtë mijë veprash, ai konsiderohet si një nga modernët më të fuqishëm të piktorëve shqiptarë të gjysmës së dytë të shekullit të XX. Në historinë ë artit modern shqiptar e europian, Ibrahim Kodra ishte një nga profilet origjinale më spikatëse që edhe pse jetoi jashtë Shqipërisë, gjyrat dhe tema shqiptare ishin në thelbin e tij artistik. Bota e njohu si një pararendës të një qytetërimi të ri.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Luan Rama
  • Viti botimit: 2017
  • ISBN: 9789928029775
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Dora d’Istria 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Shqiptarët nuk janë as sllavë dhe as helenë, por përfaqësuesit e një qytetërimi të vjetër, një nga më të lashtit e Europës, i cili ka lënë monumentet dhe kujtesën e vet në dy brigjet e Adriatikut dhe të detit Jon, me Skënderbeun, idealin e Mesjetës dhe Boçarin, personifikimin kalorësiak të kohëve moderne.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Luan Rama
  • Viti botimit: 2016
  • ISBN: 9789928028006
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Isak Njuton 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Përshëndetje, më quajnë Njuton, Isak Njuton. Në moshën tuaj adhuroja të ndërtoja shpikjet e mia të çuditshme. Një ditë ngrita në fluturim disa balona, të cilave u ngjita disa drita që i frikësuan fqinjët. Sa gallatë! Më pëlqenin shumë edhe orët, kështu që arrita të ndërtoja një orë që funksiononte me forcën e ujit, dhe një ore die!lore, që më bëri të famshëm në gjithë vendin. Por nuk njihem nëgjithë botën për këtë orë, por per një kokërr mollë. Po, po, për një kokërr të thjeshtë molle!

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Octavi Lopez
  • Viti botimit: 2018
  • ISBN: 9789928258977
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Marko Polo 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Me Pierin, bashkëshortin tim, kalonim orë të pafundme, duke pyetur se cili element kimik mund të ishte ai që lëshonte këto rrezatime kaq të habitshme. E quajtëm polonium. Më pas zbuluam radiumin. Dhe atë dukuri e quajtëm radioaktivitet.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Nuria Barba
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026002
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë…Mari Kyri 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Me Pierin, bashkëshortin tim, kalonim orë të pafundme, duke pyetur se cili element kimik mund të ishte ai që lëshonte këto rrezatime kaq të habitshme. E quajtëm polonium. Më pas zbuluam radiumin. Dhe atë dukuri e quajtëm radioaktivitet.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Luis Culgota
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026019
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Me quajnë… Gandi 550 L

  Përshkrim i shkurtër

  Lindi në Probandar, një qytet i vogël në Indinë Perëndimore. Ai ishte një njeri me pamje elegante dhe i veshur mjaft thjeshtë: mbështillej vetëm me një cohë të bardhë. Më vonë të gjithë do ta thërrisnin Mahatma (Shpirt i lartësuar), sepse Gandi ia përkushtoi gjithë jetën e tij idealit për të bindur dhe për t`u treguar njerëzve, se dhuna është forma më e keqe për të luftuar për barazi mes pushtuesve dhe të shtypurve, mes të pasurve dhe të varfërve. Duke bërë një jetë të thjeshtë dhe shembullore, si modeli më i mirë për të tjerët dhe duke shndërruar fjalën në armën e tij më të mirë, ai kontribuoi jo vetëm në përmirësimin e gjendjës së njerëzve më pak të privilegjuar apo të diskriminuar, por luajti një rol vendimtar në arritjen e pavarësisë së Indisë. Për fat të keq, në mënyrë paradoksale, një nga pacifistët më të mëdhenj të botës vdiq i vrarë nga një fanatik fetar.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Lara Toro
  • Viti botimit: 2016
  • ISBN: 9789928025999
  • Faqe: 64

  Ka stok

 • Raft librash – Bufi 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave , i cili vjen i zbukuruar me stampimin e bufit, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Raft mbajtës librash me stampim bufi
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
  • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
  • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  Ka stok

 • Raft librash – Dragoi 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave, i cili vjen i zbukuruar me stampimin e dragoit jeshil, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Raft mbajtës librash me stampim dragoi
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
  • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
  • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  Ka stok

 • Raft librash – Sloth 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë këtij rafti tërheqës, dëshira për të lexuar do të vijë krejt natyrale. Fëmijët arrijnë të shohin qartë kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen më shumë, duke nxitur kështu dashurinë për leximin dhe ndjesinë vendimmarrëse. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin.

  Karakteristikat:

  • Raft librash me printe kafshësh
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modeli është tërheqës për të vegjlit dhe do të duket shumë bukur nëpër shtëpi
  • Aksesor i domosdoshëm për ç’do fëmi

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  Ka stok

 • Raft librash – Luani 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave luani, i cili vjen i zbukuruar me stampimin e luanit, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Raft mbajtës librash me stampim luani
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
  • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
  • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  Ka stok

 • Raft librash – Elefanti 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave elefanti, i cili vjen i zbukuruar me stampimin e elefantit ngjyrë pink, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Raft mbajtës librash me stampim elefanti
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
  • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
  • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  Ka stok

 • Raft librash – Yeti 6,800 L

  Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë këtij rafti tërheqës, dëshira për të lexuar do të vijë krejt natyrale. Fëmijët arrijnë të shohin qartë kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen më shumë, duke nxitur kështu dashurinë për leximin dhe ndjesinë vendimmarrëse. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin.

  Karakteristikat:

  • Raft librash me printe kafshësh
  • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
  • Modeli është tërheqës për të vegjlit dhe do të duket shumë bukur nëpër shtëpi
  • Aksesor i domosdoshëm për ç’do fëmi

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
  • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

  S’ka stok

 • Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujtinën “Finkenshtajn” i pret një ndeshje emocionuese futbolli, një garë dhe loja me fantazmën. Por aventura më e madhe e tyre është humbja dhe kërkimi i qenit të bujtinës, Bobit, i cili u zhduk pa lënë gjurmë. Këto aventura janë tipike të Maksit. Ai, Paulina dhe Niki e dinë se ç’duhet bërë në këto raste.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Christian Tielmann
  • Viti botimit: 2014
  • ISBN: 9789292354688
  • Faqe: 84

  S’ka stok

 • Koni, Filipi dhe puthja në dëborë 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të u shfaq një zemër, ajo ndjeu se kjo Krishtlindje do të ishte shumë romantike dhe e bukur. Por pastaj mori vesh që planet e Filipit ishin ndryshe nga sa e kishte imagjinuar dhe aspak romantike. A do të mundet Koni të shpëtoje festën e saj të Krishtlindjes dhe ta kalojë atë me Filipin?

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Dagmar Hobfeld
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026187
  • Faqe: 184

  S’ka stok

 • Koni, Filipi dhe supervajza 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e sheh. Fluturat në stomak nuk po i ikin. Përkundrazi, ajo bëhet gjithnjë e më keq, kur një vajzë e re shfaqet në shkollën e tyre. Larisa jo vetëm që është shumë e bukur, por është edhe superinteligjente, sportiste e zonja dhe mjaft e gatshme për të ndihmuar të tjerët. Ajo është kaq e përsosur në të gjitha drejtimet, sa duket sikur vjen nga një botë tjetër. Brenda Konit ndizet sinjali i alarmit. Mos kjo bukuroshja e re po shoqërohet me Filipin? Por Ana, si gjithnjë, ka një plan. Koni do ta mundë Klarisën me “armët” e saj më të forta!

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Dagmar Hobfeld
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026316
  • Faqe: 180

  S’ka stok

 • Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës 650 L

  Përshkrim i shkurtër

  Në shkollën e Konit, nxënësit i kanë zënë ethet e festës që do të zhvillohet shumë shpejt dhe të gjithë duan t’ia kalojnë sa më bukur. Koni, Ana, Billi dhe Dina duhet të kujdesen për pijet dhe muzikën, por Ana nuk e ka shumë mendjen te kjo detyrë. Duket se për të, kompjuteri i ri dhe bisedat në internet me të tjerët janë më argëtuese se shoqet e saj. Dhe, cili na qenka ky Njeriu i Hënës, kaq i mistershëm, i cili na e mban Anën peng?

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Dagmar Hobfeld
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026156
  • Faqe: 164

  S’ka stok

 • Koni dhe çasti i shumëpritur i akullores 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni, Ana dhe Billi kalojnë disa ditë pushime në Itali. Shoqet vizitojnë gjyshen e Billit në një fshat të vogël, në afërsi të Napolit. Koni njihet me Romën, lahet në detin Mesdhe dhe ngjitet në Vezuv. Por, mbi të gjitha, në Romë Koni dhe shoqet e saj shijojnë akullorën më të mirë në botë!

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928024961
  • Faqe: 104

  S’ka stok

 • Koni dhe dasma 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  E hatashme! Prindërit e Billit do të martohen dhe Koni është e ftuar! Dasma e pare në jetën e saj, ku ajo do të jetë e pranishme. Mbi të gjitha, ajo do të jetë shoqëruesja e nuses dhe do të hedhë petalet. A nuk është pak e rritur për këtë punë? Billit i duket çmenduri që prindërit e saj vendosin të martohen dhe mbi të gjitha, nuk do të veshë fustan në ceremoninë e tyre. Por, s’ka dasmë pa pengesa. Edhe kjo dasmë has disa të tilla.

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2017
  • ISBN: 9789928029560
  • Faqe: 96

  S’ka stok

 • Koni dhe dëbora e madhe 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni dhe familja e saj kanë zgjedhur t’i kalojnë pushimet dimërore në një kasolle të vetmuar në mal. Sa keq, bora që Koni mezi pret të bjerë, nuk duket askund! Por, sapo mbërrijnë, si me magji, bie aq shumë dëborë, sa ata bllokohen e madje, mbesin pa ushqime e pa ngrohje. Çfarë bëjnë ata?

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2015
  • ISBN: 9789928026163
  • Faqe: 92

  S’ka stok

 • Koni dhe cirku i pushimeve 470 L

  Përshkrim i shkurtër

  Koni mezi pret të shkojë në plazh e të flejë në tendën e kampingut. Por papritur gjithçka shkon ters me pushimet e shkurtra dhe familja Klaviter befas e gjen veten duke bërë kamping në kopshtin e shtëpisë së tyre. Nga një ekskursion i vogël del një cirk fantastik pushimesh!

  Detaje:

  • Shtëpia botuese: Albas
  • Autor: Julia Boehme
  • Viti botimit: 2014
  • ISBN: 9789292354794
  • Faqe: 104

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories