Kuletat janë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Janë praktike, të lehta dhe mund të mbahen edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve i bëjnë akoma më të adhurueshme për fëmijët që mund ti kombinojnë edhe me çantat e shkollës.

22 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kuletë- Z. Majmum 2,100 L

  Një çantë lapsash perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Çantë lapsash për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Znj. Flamingo 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Znj. Hippo 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Krokodil 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Çantë lapsash për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Znj. Gaforre 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Elefant 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Luan 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Dhelper 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  •  Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Ari Polar 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Z. Lepur 2,100 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me ngjyra dhe format e kafshëve e bën akoma më të adhurueshme. Zinxhiri për hapjen dhe mbylljen e bën më të thjeshtë dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me forma të kafshëve
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 12 x 5 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Kuletë- Bota nënujore 1,500 L

  Një çantë lapsash perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën e botës së pasur nënujore, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

  Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

  Karakteristikat:

  • Çantë lapsash për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me panoramikën e botës së pasur nënujore
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

  Ka stok

 • Kuletë- Ketrat lozonjarë 1,500 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën e pyllit me ketrat lozonjarë, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

  Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me panoramikën e pyllit me ketrat lozonjarë
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

  Ka stok

 • Kuletë- Udhëtim në hapësirë 1,500 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën e një udhëtimi hapësinor, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

  Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me panoramikën e një udhëtimi hapësinor
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

  Ka stok

 • Kuletë- Vajza ëndërrimtare 1,500 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me vajzën bukuroshe ëndërrimtare, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

  Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra të këndshme me vajzën ëndërrimtare
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

  Ka stok

 • Kuletë- Me zogj dhe lule 1,500 L

  Një kuletë perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën shumëngjyrëse me lule pranverore dhe zogj, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

  Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

  Karakteristikat:

  • Kuletë për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
  • Dizajn dhe stil unik
  • Ngjyra pranverore dhe me dekor me zogj
  • E thjeshtë dhe praktike
  • E papërshkueshme nga uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
  • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
  • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

  Ka stok

 • Navy Flat Bag Yellow Stripe 1,300 L

  Navy Flat Bag Yellow Stripe është e çantë sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Navy Flat Bag Yellow Stripe është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Red Band Navy Flat Bag 1,300 L

  Red Band Navy Flat Bag është çantë e sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyra e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Red Band Navy Flat Bag është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Green Flat Bag with Pink Band 1,300 L

  Green Flat Bag with Pink Band është çantë e sheshtë, tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni dhe ngjyrat e këndshme e bëjnë që fëmijët ta duan dhe ta mbajnë gjithmonë me vete. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Green Flat Bag with Pink Band është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Gray Flat Band Rainbow Bag 1,300 L

  Gray Flat Band Rainbow Bag është çantë e sheshtë “Limited edition”. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni i veçantë  vintage e bën që fëmijët ta duan dhe ta kombinojnë lehtë me veshjen e tyre. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Gray Flat Band Rainbow Bag është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Jeans Flat Band Rainbow Bag 1,300 L

  Jeans Flat Band Rainbow Bag është çantë e sheshtë “Limited edition”. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni i veçantë dhe  ngjyra xhins e bën që fëmijët ta duan dhe ta kombinojnë në mënyrë perfekte me veshjen e tyre. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Jeans Flat Band Rainbow Bag është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Flat Case- Gray and Pink 1,300 L

  Flat Case- Gray and Pink është çantë e sheshtë “Limited edition”. Është tejet praktike për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe aksesorë të tjerë shkollorë. Dizajni i veçantë dhe kombinimi i këndshëm i ngjyrave e bën që fëmijët ta duan dhe të khehet në pjesë e pandashme e tyre. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Flat Case- Gray and Pink është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur dhe praktike.

  Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 21 x 13 cm

  Ka stok

 • Kuletë për lapsa 1,200 L

  Një kuletë lapsash nga OMY, me material pambuku dhe e personalizueshme. Ju mund ta ngjyrosni sipas dëshirës tuaj dhe ta merrni me vete.

  Karakteristikat:

  • Një kuletë e vogël për të mbajtur lapsat
  • Ngjyroset dhe bëhet e personalizuar
  • Për një rezultat më të mirë përdorni bojrat që lahen nga OMY.

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories