Një kategori e dedikuar produkteve që nxitin krijueshmërinë e fëmijëve tuaj. Plastelina! Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë dhe super të butë, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me e shpejtë. Ngjyra të ndryshme në dispozicion të fëmijëve për të “shfrenuar” imagjinatën, nxitur krijueshmërinë, argëtuar pafundësisht dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve. Mbi të gjitha produktet janë cilësore dhe pa lëndë të dëmshme për fëmijët.

16 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set plasteline 3,800 L

  Seti klasik i plastelinës për fëmijë nga +2 vjeç përfshin:

  4 tubetë plastelinë dhe 21 forma dhe aksesorë për të krijuar gjithçka nga imagjinata e fëmijëve tuaj. Plastelina është e butë dhe nuk lë njolla. Vogëlushët do ta adhurojnë këtë set për shumëllojshmërinë e krijimeve që mund të realizojnë.

  Seti përmban:

  • 4 tubetë plasteline të kuqe, të verdhë, jeshile dhe blu nga 140 gr 
  • 21 pjesë me forma dhe stampime

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Plastelinë e butë
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +2 vjeç
  • Përmasat: 27 x 20 x 7 cm

  Ka stok

 • Kutia e brumit magjik- Mega Box 4,500 L

  Super brumi magjik i ofruar nga Craze nuk thahet, është i pathyeshëm, absolutisht pa erë dhe nuk lë gjurmë. Kutia Mega Box ofron gjithçka që u duhet fëmijëve për orë argëtimi pafund. Përmban të gjitha ngjyrat në 4 tuba secila me përmbajtje 50 g me një total prej 200 g. Mund të formohet lehtësisht, transformohet, mund të pritet dhe është jashtëzakonisht elastik.  Është perfekt për aktivitet krijues dhe argëtues. Ndihmon dhe nxit imagjinatën krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Kutia Mega Box ofron gjithçka që u duhet fëmijëve për orë argëtimi pafund
  • Përmban të gjitha ngjyrat në 4 tuba secila me përmbajtje 50 g
  • Pa erë dhe nuk lë gjurmë
  • Mund të formohet lehtësisht, transformohet dhe mund të pritet
  • Rrit kreativitetin dhe aftësitë artistike

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 200 g
  • Përmasat: 27 x  7.5 x  22.6 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Brumi Magic Craze 1,500 L

  Super brumi inteligjent nuk thahet, është i pathyeshëm, absolutisht pa erë dhe nuk lë gjurmë. Mund të formohet lehtësisht, transformohet, mund të pritet dhe është jashtëzakonisht elastik. Kutia përmban 80 gram brumë me efektin special transparent. Është perfekt për aktivitet krijues dhe argëtues. Ndihmon dhe nxit imagjinatën krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Brum modelimi transparent për fëmijë
  • Pa erë dhe nuk lë gjurmë
  • Mund të formohet lehtësisht, transformohet dhe mund të pritet
  • Rrit kreativitetin dhe aftësitë artistike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 57 x 22 x 32 cm
  • Pesha: 0.08 kg
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Plastelinë me ngjyra (12 copë) 600 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë  me 12 ngjyra të ofruara nga Astra, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërhqëse. 12 ngjyra me shkëlqim në dispozicion të fëmijëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 12 ngjyra me shkëlqim
  • Nuk ngjit
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve

  Ka stok

 • Plastelinë me nuanca shkëlqyese 400 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë me nuanca shkëlqyese të ofruar nga Astra, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërhqëse. 6 ngjyra të ndryshme me shkëlqim në dispozicion të fëmijëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 6 ngjyra me shkëlqim
  • Nuk ngjit
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve

  Ka stok

 • Pulpa letre 400 L

  Pulpa Astra është një material plastik me konsistencën e një brumi të gatshëm, që ngjitet mirë në sipërfaqen e materialeve të tjera. Aplikohet në strukturën e përgatitur më parë në shtresa pasi të jetë tharë. Pas tharjes sipërfaqja e masës së letrës mund të përpunohet me gdhendje duke krijuar forma të bukura. Për ti bërë akoma më të veçanta, krijimet mund të lyhen edhe me bojë. Fëmijët do të ta adhurojnë kohën e argëtimit.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Është një material plastik me konsistencën e një brumi të gatshëm
  • Aplikohet në strukturën e përgatitur më parë në shtresa
  • Mund të krijohen forma nga më të ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 1-3 vjeç
  • Pesha: 0.42 kg

  Ka stok

 • Plastelinë ultra e butë 1,400 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën ultra të butë të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me e shpejtë. 4 ngjyra të ndryshme, e verdhë, jeshile, e kuqe dhe blu, në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 27.5 x 8 x 5.5 cm

  Ka stok

 • Seti plastelinës klasike 3,800 L

  Setin klasik i plastelinës për fëmijë nga 18 muajsh përfshin, 4 tubetë plastelinë, 15 mjete dhe aksesorë për të krijuar gjithçka nga imagjinata e vogëlushëve tuaj. Plastelina është e butë dhe nuk njolloset. Vogëlushët do ta adhurojnë këtë set sepse mund të realizojnë krijime me të vërtetë tërheqëse.

  Seti përmban:

  • 4 tubetë plasteline të kuqe, të verdhë, jeshile dhe blu nga 140 gr 
  • 10 prestare biskotash
  • 1 rul
  • 1 rrotë
  • 2 shirita model
  • 1 presë 

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Plastelinë e butë
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat:  27,5 x 20,5 x 7 cm

  Ka stok

 • Plastelinë natyrale 1,400 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën ultra të butë natyrale të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërheqëse. 4 ngjyra të ndryshme me shkëlqim, e verdhë, blu të errët, portokalli dhe blu të lehta në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Plastelina ultra e butë naturale
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 27.5 x 8 x 5.5 cm

  Ka stok

 • Plastelinë me nuanca shkëlqyese 1,400 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë  me nuanca shkëqyese të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë, e shpejtë dhe më tërhqeëse. 4 ngjyra të ndryshme me shkëlqim, e bardhë, portokalli, jeshile dhe e verdhë në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

   

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Plastelina është me shkëlqim
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 27.5 x 8 x 6.5 cm

  Ka stok

 • Plastelinë e butë 1,400 L

  Krijimi i formave të ndryshme me plastelinën e butë të ofruar nga Djeco, tanimë bëhet më thjeshtë dhe me  e shpejtë. 4 ngjyra të ndryshme në dispozicion të vogëlushëve për të krijuar, për të rritur imagjinatën dhe për tu shkathtësuar në lëvizjen e duarve.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
  • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
  • Nuk lë njolla
  • Shkathtëson lëvizjen e duarve
  • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
  • Përmasat: 27.5 x 8 x 5.5 cm

  Ka stok

 • Plastelina shumëngjyrëshe 1,400 L

  Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një derr, një qenush, një viç dhe një kotele.

  Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: e zezë, jeshile, portokalli dhe jargavan
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.

  Ka stok

 • Plastelina shumëngjyrëshe 1,400 L

  Plastelina shumëngjyrëshe | Modelimi me Plastelina shumëngjyrëshe është një aktivitet i shkëlqyeshëm për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën dhe aftësitë e tyre praktike. Kjo paketë përmban katër enë plastelinë me ngjyra të ndryshme, me forma në kapak për tu përdorur si myk: një lepur, një derr, një pulë dhe një kotele.

  Karakteristikat:

  • Përmban 4 kontejnerë prej 140g
  • Ngjyrat: të bardha, të kuqe, blu dhe të verdha.
  • E përkryer për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.
  • Përmasat: 8cm x 8cm x 30cm
  • Mosha: +3 vjeç.

  Ka stok

 • Brumi Magic Craze Ocean Paradise 1,600 L

  Super brumi inteligjent nuk thahet, është i pathyeshëm, absolutisht pa erë dhe nuk lë gjurmë. Mund të formohet lehtësisht, transformohet, mund të pritet dhe është jashtëzakonisht elastik. Kutia përmban 80 gram brumë me efektin special me shkëlqim dhe ngjyra oqeanike. Është perfekt për aktivitet krijues dhe argëtues. Ndihmon dhe nxit imagjinatën krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Brum modelimi transparent për fëmijë
  • Pa erë dhe nuk lë gjurmë
  • Mund të formohet lehtësisht, transformohet dhe mund të pritet
  • Rrit kreativitetin dhe aftësitë artistike

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.08 kg
  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Brumi Magic Craze 1,500 L

  Super brumi inteligjent nuk thahet, është i pathyeshëm, absolutisht pa erë dhe nuk lë gjurmë. Mund të formohet lehtësisht, transformohet, mund të pritet dhe është jashtëzakonisht elastik. Kutia përmban 20 gram brumë me efektin special me shkëlqim. Është perfekt për aktivitet krijues dhe argëtues. Ndihmon dhe nxit imagjinatën krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Brum modelimi transparent për fëmijë
  • Pa erë dhe nuk lë gjurmë
  • Mund të formohet lehtësisht, transformohet dhe mund të pritet
  • Rrit kreativitetin dhe aftësitë artistike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 23.2 x 16.3 x 0.22 cm
  • Pesha: 0.02 kg
  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Plastelinë – Trupi i kafshëve 2,200 L

  Dekoroni fotografitë e bukura të kafshëve me brumë shumëngjyrësh. Përdorni 6 brumëra me ngjyra të ndryshme modelimi për të krijuar rrathë të vegjël që fëmijët të mund të shtojnë prekje ngjyrash në fotografitë e mrekullueshme të kafshëve. Fotografitë kanë udhëzues rrethi mbi to. Fëmijët mund të zhvillojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike ndërsa mësojnë për ngjyrat e ndryshme në aktivitetin argëtues. Kutia përmban 4 fotografi për të përfunduar dhe brumë modelimi me ngjyrë.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukative
  • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve dhe zhvillimin e aftësive motorike
  • Fëmijët do duhet të dekorojnë fotografitë e kafshëve bazuar edhe në udhëzime
  • Përmban 4 fotografi dhe 6 brumëra me nga 25 gram secili

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 23 x 23 x 4 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories