Dedikuar higjenës, ushqyerjes në mënyrë të shëndetshme dhe përkujdesjes për vogëlushët tuaj. Ju nuk keni nevojë për qese plastike, që nuk janë edhe të këshillueshme nga ana e higjenës, për të paketuar një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj. Lunch Box-et e ofruara dhe aksesorët e tjerë të mbajtjes së ushqimit janë perfekt për vogëlushët që shkojnë në kopësht dhe fëmijët në shkollë. Përmasat janë ideale për duart e fëmijve, me materiale jo të dëmshme dhe me dizajne shumë të këndshme që do adhurohen nga fëmijët.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • 3 Kuti ushqimi- Deer friends Powder Mix 1,360 L

  Paketoni lehtësisht një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj edhe jashtë shtëpisë. Ky set me 3 kuti në tre madhësi të ndryshme është zgjidhja ideale, një për pjatën kryesore dhe dy të tjera për shoqërueset. Kapaku  hermetik është i lehtë për t’u përdorur edhe nga duart e vogla dhe do të ruajë gjithashtu freskinë e përbërësve. Të realizuara nga materiale jo të dëmshme me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga plastika dhe silikoni pa PVC
  • Kapakë hermetik për të prandaluat rrjedhjet dhe për të ruajtur freskinë
  • Mund të lahen në pjatalarëse

  Të dhëna teknike:

  • Kapacitetet: 240 ml, 330 ml, 500 ml

  Ka stok

 • 3 Kuti ushqimi- Lalee Sand mix 1,360 L

  Paketoni lehtësisht një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj edhe jashtë shtëpisë. Ky set me 3 kuti në tre madhësi të ndryshme është zgjidhja ideale, një për pjatën kryesore dhe dy të tjera për shoqërueset. Kapaku  hermetik është i lehtë për t’u përdorur edhe nga duart e vogla dhe do të ruajë gjithashtu freskinë e përbërësve. Të realizuara nga materiale jo të dëmshme me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga plastika dhe silikoni pa PVC
  • Kapakë hermetik për të prandaluat rrjedhjet dhe për të ruajtur freskinë
  • Mund të lahen në pjatalarëse

  Të dhëna teknike:

  • Kapacitetet: 240 ml, 330 ml, 500 ml

  Ka stok

 • Lunch box Arthur All together Sandy 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor me printe safari.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Bicycle Cloud blue 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor me printe biçikletash.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Kids Sandy 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor me printe vogëlushësh.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Leopard Sandy 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor me printe leopardi

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Leo Misty lilac 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Papaya Pale tuscany 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Lunch box Arthur Paint Stroke Sandy 3,910 L

  Tas inoksi me kapak silikoni – ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë hermetik është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me inoks ushqimor dhe kapak silikoni
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Vjen me 3 nëndarje
  • Nuk përmban materiale të dëmshme

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 900 ml
  • Përmasat: 5.5 x 13.5 x 17 cm
  • Materiali i kutisë: 100% çelik inoks
  • Materiali kapakut: 100% silikon

  Ka stok

 • Bento Box Yeti 3,910 L

  Tas silikoni ushqimor ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me silikoni ushqimor
  • Pa plumb, pa ftalate, pa PVC, pa BPA
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Nuk përmban materiale të dëmshme
  • Mund ta lani në pjatalarëse

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 1270 ml
  • Përmasat: 20.32 x 12.7 x 6.35 cm

  Ka stok

 • Bento Box Llama 4,080 L

  Tas silikoni ushqimor ideal për për të paketuar një vakt të shëndetshëm për fëmijët tuaj të cilët mund ta marrin me vete në kopësht dhe shkollë! Kapaku i sigurtë është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla, ndalon rrjedhjet e ushqimeve dhe gjithashtu ruan freskinë e tyre. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Tas i bërë me silikoni ushqimor
  • Pa plumb, pa ftalate, pa PVC, pa BPA
  • I sigurtë ndaj rrjedhjeve
  • Ruan freskinë e ushqimeve
  • Nuk përmban materiale të dëmshme
  • Mund ta lani në pjatalarëse

  Të dhëna teknike:

  • Kapaciteti: 1270 ml
  • Përmasat: 20.32 x 12.7 x 6.35 cm

  Ka stok

 • Shishe termike inoksi Miqtë e Detit Beige 3,060 L

  Shishe termike prej inoksi 18/8 e krijuar enkas për më të vegjlit. E mban lëngun të ngrohtë deri në 12 orë dhe të ftohtë deri në 24 orë. Shishja termo metalike është prej çeliku të cilësisë së lartë, gjë që e bën shishen shumë të qëndrueshme dhe jetëgjatë. Nuk ka veshje nga brenda dhe nuk lëshon aroma apo kimikate.

  Karakteristikat:

  • Materiali inoks 18/8
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 7 x 7 x 15 cm
  • Kapaciteti:  350 ml
  • Nuk mund ta vendosni në mikrovalë ose në frigorifer

   

  Ka stok

 • Shishe uji inoksi Raffi Mustard 2,125 L

  Shishe uji prej inoksi 18/8 e krijuar enkas për më të vegjlit me një sistem anti derdhje që fëmija juaj të mund të pijë në autonomi të plotë. Falë mbylljes praktike nuk do të humbasë asnjë pikë. Duke hapur kapakun, do të gjeni një pipëz silikoni për ta bërë përdorimin akoma më të thjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Materiali inoks 18/8
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 7 x 7 x 15 cm
  • Kapaciteti:  350 ml
  • Mos e ngrohni, temperatura nuk duhet të kalojë 70°C
  • Nuk mund ta vendosni në mikrovalë ose në frigorifer

   

  Ka stok

 • Shishe uji inoksi Croco Green 2,125 L

  Shishe uji prej inoksi 18/8 e krijuar enkas për më të vegjlit me një sistem anti derdhje që fëmija juaj të mund të pijë në autonomi të plotë. Falë mbylljes praktike nuk do të humbasë asnjë pikë. Duke hapur kapakun, do të gjeni një pipëz silikoni për ta bërë përdorimin akoma më të thjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Materiali inoks 18/8
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 7 x 7 x 15 cm
  • Kapaciteti:  350 ml
  • Mos e ngrohni, temperatura nuk duhet të kalojë 70°C
  • Nuk mund ta vendosni në mikrovalë ose në frigorifer

   

  Ka stok

 • Shishe uji inoksi Elphee Blue 2,125 L

  Shishe uji prej inoksi 18/8 e krijuar enkas për më të vegjlit me një sistem anti derdhje që fëmija juaj të mund të pijë në autonomi të plotë. Falë mbylljes praktike nuk do të humbasë asnjë pikë. Duke hapur kapakun, do të gjeni një pipëz silikoni për ta bërë përdorimin akoma më të thjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Materiali inoks 18/8
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 7 x 7 x 15 cm
  • Kapaciteti:  350 ml
  • Mos e ngrohni, temperatura nuk duhet të kalojë 70°C
  • Nuk mund ta vendosni në mikrovalë ose në frigorifer

   

  Ka stok

 • Shishe uji inoksi Ozzo Powder 2,125 L

  Shishe uji prej inoksi 18/8 e krijuar enkas për më të vegjlit me një sistem anti derdhje që fëmija juaj të mund të pijë në autonomi të plotë. Falë mbylljes praktike nuk do të humbasë asnjë pikë. Duke hapur kapakun, do të gjeni një pipëz silikoni për ta bërë përdorimin akoma më të thjeshtë.

  Karakteristikat:

  • Materiali inoks 18/8
  • Pa materiale të dëmshme
  • Përmasa: 7 x 7 x 15 cm
  • Kapaciteti:  350 ml
  • Mos e ngrohni, temperatura nuk duhet të kalojë 70°C
  • Nuk mund ta vendosni në mikrovalë ose në frigorifer

   

  Ka stok

 • Shishe uji Liewood (350 ml) 2,975 L
  Nature Mist MixSpace Sandy MixSunset/Apple Blossom MixSuperhero/dune mix

  Shishje uji perfekte për vogëlushët që shkojnë në çerdhe ose kopësht, e sigurtë dhe e lehtë. Pipza e silikonit e thjeshtëzon pirjen nga shishja edhe për fëmijët që sapo kanë filluar të pijnë ujë. E bërë nga silikon me cilësi të lartë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga silikon me cilësi të lartë, jo toksik
  • Pa BPA dhe pa ftalate
  • Dizajni i përshtatur më së miri për fëmijë të vegjël

  Të dhënat teknike:

  • Kapaciteti: 350 ml
  • Përmasat: 18 x 6 x 6 cm
 • Mbajtëse termale e shisheve të ujit 1,785 L

  Me këtë mbajtëse  të shisheve termike, mund ta merrni lehtësisht shishen tuaj të pijes me vete kudo ku shkoni, për shëtitje, kopësht, shkollë apo eskursione. Mbajtësja e shisheve përshtatet me të dyja madhësitë e shisheve të ujit Trixie 350 dhe 500 ml. Ka një shtresë kundër ujit dhe veshje termike për ta mbajtur pijen tuaj të nxehtë ose të ftohtë. Rripi i rregullueshëm ju lejon të mbani mbajtësen e shisheve në mënyra të ndryshme, p.sh. në të gjithë trupin ose mbi shpatullën tuaj. Gjithashtu për ta bërë akoma më të adhurueshme vjen edhe me një veshje dizajni me kafshë të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për ta marrë me vete kudo nga fëmijët
  • Përshtatet për madhësitë 350 dhe 500 ml
  • Ka një shtresë kundër ujit dhe veshje termike
  • Rripi i rregullueshëm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21 cm
 • Shishe uji Trixie (500 ml) 3,060 L
  Z. AlpacaZ. KoalaZ. PinguinZ. TigërZj. Gjirafa

  Shishe uji, 500 ml, për fëmijë, është perfekte për ta marrë me vete në shkollë, eskursione, daljet e mbasditeve ose në udhëtime. Është e bërë prej inoksi, është e lehtë, rezistente dhe nuk lëshon asnjë substancë toksike. Dizajni është projektuar për të qenë praktik në përdorim nga fëmijët, jo shumë të trasha që të mbahen me lehtësi nga duart e fëmijëve. Gjithashtu janë edhe  shumë të këndshme, me larmishmëri ngjyrash shoqëruar me kafshë të ndryshme. Shishja vjen e shoqëruar me kapak. Mund të mbahet lehtësisht kudo në çantat e shpinës. Dizajni i lëmuar e bën më të lehtë procesin e pastrimit.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për ta marrë me vete kudo nga fëmijët
  • Është e bërë prej inoksi, është e lehtë dhe rezistente
  • Nuk lëshon asnjë substancë toksike
  • Madhësia është perfekte për duart e fëmijëve
  • Dizajni i lëmuar e bën më të lehtë procesin e pastrimit
  • Mund ta pastroni me dorë me ujë të ngrohtë dhe  sapun ose në pjatalarëse

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Inoks
  • Madhësia: 500 ml
  • Përmasat: 20 x 6.5 cm
 • Shishe uji Trixie (350 ml) 2,720 L
  Z. DinosaurZ. HipopotamZ. MiushZ. PinguinZ. Tigër

  Shishe uji, 350 ml, për fëmijë, është perfekte për ta marrë me vete në shkollë, eskursione, daljet e mbasditeve ose në udhëtime. Është e bërë prej inoksi, është e lehtë, rezistente dhe nuk lëshon asnjë substancë toksike. Dizajni është projektuar për të qenë praktik në përdorim nga fëmijët, jo shumë të trasha që të mbahen me lehtësi nga duart e fëmijëve. Gjithashtu janë edhe  shumë të këndshme, me larmishmëri ngjyrash shoqëruar me kafshë të ndryshme. Shishja vjen e shoqëruar me kapak. Mund të mbahet lehtësisht kudo në çantat e shpinës. Dizajni i lëmuar e bën më të lehtë procesin e pastrimit.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për ta marrë me vete kudo nga fëmijët
  • Është e bërë prej inoksi, është e lehtë dhe rezistente
  • Nuk lëshon asnjë substancë toksike
  • Madhësia është perfekte për duart e fëmijëve
  • Dizajni i lëmuar e bën më të lehtë procesin e pastrimit
  • Mund ta pastroni me dorë me ujë të ngrohtë dhe  sapun ose në pjatalarëse

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Inoks
  • Madhësia: 350 ml
  • Përmasat: 15.5 x 6.5 cm
 • Shishe uji silikoni Nuuroo- Bering Sea 2,380 L

  Shishe uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. Shishja është bërë nga silikoni 100% LFGB, i cili është pa kimikate të dëmshme dhe i miratuar për ushqim. Kapaku është prej plastike pa ftalate dhe përshtatet mirë në shishe.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga silikoni 100% LFGB
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme
  • Kapaku është prej plastike pa ftalate
  • Vjen me kapacitet 350 ml
  • Dizajn i bukur me ilustrim elefanti dhe ngjyra të kombinuar këndshëm

  Ka stok

 • Shishe uji silikoni Nuuroo- Mahogany 2,380 L

  Shishe uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. Shishja është bërë nga silikoni 100% LFGB, i cili është pa kimikate të dëmshme dhe i miratuar për ushqim. Kapaku është prej plastike pa ftalate dhe përshtatet mirë në shishe.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga silikoni 100% LFGB
  • Nuk përmban kimikate të dëmshme
  • Kapaku është prej plastike pa ftalate
  • Vjen me kapacitet 350 ml
  • Dizajn i bukur me ilustrim elefanti dhe ngjyra të kombinuar këndshëm

  Ka stok

 • Shishe uji Nuuroo Bertil- Caramel Cafe 3,315 L

  Shishe uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. E bërë nga inoksi, me kapcitet 350 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Shishja ka një funksion termik, kështu që i mban lëngjet të ngrohta për 12 orë ose të ftohta për 24 orë. Gjithashtu vjen me dy kapakë të ndryshëm. Të dy kapakët kanë doreza dhe mund të ngjiten lehtësisht në një çantë ose karrocë fëmijësh.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • I mban lëngjet të ngrohta për 12 orë ose të ftohta për 24 orë
  • Ngjitet lehtësissht në një çantë ose karrocë fëmijësh
  • Vjen me kapacitet 350 ml
  • Dizajn me ilustrime ariut dhe ngjyrë karamel

  Ka stok

 • Shishe uji Nuuroo Bertil- Space Light Green 3,315 L

  Shishe uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. E bërë nga inoksi, me kapcitet 350 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Shishja ka një funksion termik, kështu që i mban lëngjet të ngrohta për 12 orë ose të ftohta për 24 orë. Gjithashtu vjen me dy kapakë të ndryshëm. Të dy kapakët kanë doreza dhe mund të ngjiten lehtësisht në një çantë ose karrocë fëmijësh.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • I mban lëngjet të ngrohta për 12 orë ose të ftohta për 24 orë
  • Ngjitet lehtësissht në një çantë ose karrocë fëmijësh
  • Vjen me kapacitet 350 ml
  • Dizajn me ilustrime hapësire dhe ngjyrë nuance jeshile

  Ka stok

 • Shishe uji Lassing- Adventure rose (550 ml) 3,060 L

  Shishe uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në kopesht dhe shkollë.  Bërë nga 100% Tritan është pa BPA, e padëmshme, rezistente ndaj rrjedhjeve dhe ideale pije të ftohta dhe të vakëta. Vjen me kapacitet 550 ml, është perfekte për tu mbajtur nga duart e vogla dhe e mban ujin higjenikisht shumë të pastër

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga plastika me cilësi të lartë, jo toksike
  • Pa BPA dhe pa ftalate
  • Me kapacitet 550 ml

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 7 x 7 x 23 cm
  • Pesha: 150 gr
  • Kapaciteti: 550 ml
  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • Shishe uji Lassing- Aventurat Rozë (700 ml) 4,250 L

  Shishje uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin ngjyrë nuance rozë. Ka kapacitet 700 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Madhësia dhe kapaku për pirjen e uji është perfekt për t’u përdorur nga duart e vogla. Është e bërë nga material 100% inoksi, ndërsa kapaku mbyllës me materiale inoks, dru mbabuje dhe me unazë silikoni ushqimor.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • Certifikuar me standartet DIN EN 14350:2020-08
  • Ky produkt nuk është i përshtatshëm për pastrim në makinë larëse enësh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 7.6 x 7.6 x 27 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 354 gr
  • Kapaciteti: 700 ml

  Ka stok

 • Shishe uji Lassing- Aventurat Rozë (460 ml) 3,825 L

  Shishje uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin ngjyrë nuance rozë. Ka kapacitet 460 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Madhësia dhe kapaku për pirjen e uji është perfekt për t’u përdorur nga duart e vogla. Është e bërë nga material 100% inoksi, ndërsa kapaku mbyllës me materiale inoks, dru mbabuje dhe me unazë silikoni ushqimor.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • Certifikuar me standartet DIN EN 14350:2020-08
  • Ky produkt nuk është i përshtatshëm për pastrim në makinë larëse enësh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 6.8 x 6.8 x 23.2 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 278 gr
  • Kapaciteti: 460 ml

  Ka stok

 • Shishe uji Safari Adventure Tipi 3,060 L

  Shishje uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. E bërë nga inoksi, mban 500 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Vjen me dy opsione kapakësh, kapaku praktik me vidë me kllapa prej çeliku inoks e bën të lehtë për t’u mbajtur ose ngjitur, ndërsa kapaku sportiv e bën më të lehtë për fëmijët të pinë në mënyrë të pavarur. Madhësia dhe kapaku për pirjen e uji është perfekt për t’u përdorur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • Përputhet me kërkesat e FDA-së Evropiane
  • Ky produkt nuk është i përshtatshëm për pastrim në makinë larëse enësh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17.2 x 7.3 cm
  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • Shishe uji Safari Yummy 3,060 L

  Shishje uji perfekte për të vegjlit tuaj që shkojnë në çerdhe dhe kopësht me dizajnin e këndshëm. E bërë nga inoksi, mban 500 ml, është pa BPA, e pathyeshme dhe rezistente ndaj rrjedhjeve. Vjen me dy opsione kapakësh, kapaku praktik me vidë me kllapa prej çeliku inoks e bën të lehtë për t’u mbajtur ose ngjitur, ndërsa kapaku sportiv e bën më të lehtë për fëmijët të pinë në mënyrë të pavarur. Madhësia dhe kapaku për pirjen e uji është perfekt për t’u përdorur nga duart e vogla.

  Karakteristikat:

  • Rezistent ndaj erës, gërvishtjeve dhe thyerjeve
  • Bërë nga çelik inoks me cilësi të lartë
  • Përputhet me kërkesat e FDA-së Evropiane
  • Ky produkt nuk është i përshtatshëm për pastrim në makinë larëse enësh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17.2 x 7.3 cm
  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • 3 Kuti ushqimi- Miqtë e Detit ngjyrë mikse 1,360 L

  Paketoni lehtësisht një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj edhe jashtë shtëpisë. Ky set me 3 kuti në tre madhësi të ndryshme është zgjidhja ideale, një për pjatën kryesore dhe dy të tjera për shoqërueset. Kapaku  hermetik është i lehtë për t’u përdorur edhe nga duart e vogla dhe do të ruajë gjithashtu freskinë e përbërësve. Të realizuara nga materiale jo të dëmshme me një dizajn shumë të këndshëm fëminor.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga plastika dhe silikoni pa PVC
  • Kapakë hermetik për të prandaluat rrjedhjet dhe për të ruajtur freskinë
  • Mund të lahen në pjatalarëse

  Të dhëna teknike:

  • Kapacitetet: 240 ml, 330 ml, 500 ml

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories