26 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Tabela Luaj & Mëso Stokke® MuTable™ DISKcover- Reth botës 3,570 L
  Rreth Botës

  Lojërat e tavolinës janë një mënyrë e shkëlqyeshme për fëmijët që të mësojnë duke qenë socialë dhe duke u argëtuar. DISKcovers po angazhojnë disqe me dy lojëra për t’u përdorur me tryezën e lojës Stokke® MuTable™ dhe F-Holder për të ndihmuar të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë numrat, shkronjat dhe shumë më tepër. Ato ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh me nivele të ndryshme vështirësie për fëmijët nag 3 deri në 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tabela lojërash të dyanshme me tema argëtuese dhe edukative
  • Për përdorim me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™ dhe F-Holder
  • Ndihmon të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë përmes lojës imagjinative
  • Argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1 kg
 • Tabela Luaj & Mëso Stokke® MuTable™ DISKcover- Ring o Stories 3,570 L
  Ring o Stories

  Lojërat e tavolinës janë një mënyrë e shkëlqyeshme për fëmijët që të mësojnë duke qenë socialë dhe duke u argëtuar. DISKcovers po angazhojnë disqe me dy lojëra për t’u përdorur me tryezën e lojës Stokke® MuTable™ dhe F-Holder për të ndihmuar të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë numrat, shkronjat dhe shumë më tepër. Ato ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh me nivele të ndryshme vështirësie për fëmijët nag 3 deri në 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tabela lojërash të dyanshme me tema argëtuese dhe edukative
  • Për përdorim me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™ dhe F-Holder
  • Ndihmon të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë përmes lojës imagjinative
  • Argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1 kg
 • Tabela Luaj & Mëso Stokke® MuTable™ DISKcover- Shkronjat & Numrat 3,315 L
  Shkronjat & Numrat

  Lojërat e tavolinës janë një mënyrë e shkëlqyeshme për fëmijët që të mësojnë duke qenë socialë dhe duke u argëtuar. DISKcovers po angazhojnë disqe me dy lojëra për t’u përdorur me tryezën e lojës Stokke® MuTable™ dhe F-Holder për të ndihmuar të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë numrat, shkronjat dhe shumë më tepër. Ato ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh me nivele të ndryshme vështirësie për fëmijët nag 3 deri në 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tabela lojërash të dyanshme me tema argëtuese dhe edukative
  • Për përdorim me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™ dhe F-Holder
  • Ndihmon të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë përmes lojës imagjinative
  • Argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1 kg
 • Tabela Luaj & Mëso Stokke® MuTable™ DISKcover- Fruta & Perime 3,315 L
  Fruta & Perime

  Lojërat e tavolinës janë një mënyrë e shkëlqyeshme për fëmijët që të mësojnë duke qenë socialë dhe duke u argëtuar. DISKcovers po angazhojnë disqe me dy lojëra për t’u përdorur me tryezën e lojës Stokke® MuTable™ dhe F-Holder për të ndihmuar të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë numrat, shkronjat dhe shumë më tepër. Ato ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh me nivele të ndryshme vështirësie për fëmijët nag 3 deri në 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tabela lojërash të dyanshme me tema argëtuese dhe edukative
  • Për përdorim me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™ dhe F-Holder
  • Ndihmon të vegjlit dhe fëmijët të mësojnë përmes lojës imagjinative
  • Argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1 kg
 • Skenarët argërtues për Stokke® Mutable™ 3,315 L
  KështjellaNatyraPanairi argëtimitQyteti

  Jini krijues dhe krijoni historitë tuaja me skenarët argëtues të sjellë posaçërisht për Stokke® MuTable™ Play Table. Skenarët shumëfishojnë argëtimin dhe zhvillojnë pafund imagjinatën krijuese të fëmijëve. Janë të disponueshëm në një gamë të gjerë dizajnesh përfshirë kështjella, natyrë, shtëpi kukullash, shtëpi heronjsh dhe shumë tjera gati për tu zbuluar nga fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Skenarët janë krijuar për t’u përdorur në kombinim me Kullën e Tullave
  • E krijuar për t’iu përshtatur tryezës së luajtjes Stokke® MuTable™
  • Shumë lodra opsionale për të treguar histori të ndryshme
  • Lehtë për t’u montuar dhe çmontuar
  • Argëtuese dhe zhvillojnë imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.6kg
  • Mosha: +3 vjeç
 • Mbajtësja e lodrave për Stokke® Mutable™ 3,570 L

  Një aksesor i vyer dhe tejet praktik  për të ruajtur stilolapsa, lapsa, markera dhe lodra të vogla. Vendoset anash snë njërën prej tri anët e Stokke® MuTable™. Mund të shtoni deri në tre aksesorë  mbajtës lodrash anësore në çdo Stokke® MuTable™.

  Karakteristikat:

  • Ideale për të ruajtur stilolapsa, lapsa, markera dhe lodra të vogla
  • Mund të rrotullohet në të gjitha drejtimet
  • Mund të ngjitet në njërën ose në të tre anët e Stokke® MuTable™

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 19 x 10 x 9 cm

  Ka stok

 • Karrige Liewood Baxter – Jeshile 11,815 L

  Karrigia Baxter për fëmijë nga Liewood me stil skandinav dhe linja të pastra, është një aksesor jo vetëm funskional por edhe një element dizajni i veçantë në dhomën e gjumit të fëmijëve. Model që kujton karriget e shkollës, me mbështetëse të harkuar dhe skelet alumini, mbi një bazë druri ahu. I konceptuar enkas për fëmijët duke ofruar mbështetje të rehatshme e qëndrim të drejtë dhe të njëtrajtshëm të trupit. Është ideale për të luajtur, lexuar, për bërë detyrat apo për të konsumuar ushqimet tuaja të preferuara. Kushdo qoftë arsyeja që do t’ju shtyjë të blini këtë karrige, rehatia dhe dizajni elegant i saj do t’ju bëjnë për vete menjëherë!

  Karakteristikat:

  • Karrige druri me skelet alumini
  • E fortë, e rehatshme dhe rezistente
  • Siguron mbështetje të plotë e qëndrim të drejtë dhe të njëtrajtshëm të trupit
  • Lartësia e karriges është 42.5 cm
  • Mosha e rekomanduar: + 3 vjeç

  Ka stok

 • Karrige Liewood Baxter – E kuqe 11,815 L

  Karrigia Baxter për fëmijë nga Liewood me stil skandinav dhe linja të pastra, është një aksesor jo vetëm funskional por edhe një element dizajni i veçantë në dhomën e gjumit të fëmijëve. Model që kujton karriget e shkollës, me mbështetëse të harkuar dhe skelet alumini, mbi një bazë druri ahu. I konceptuar enkas për fëmijët duke ofruar mbështetje të rehatshme e qëndrim të drejtë dhe të njëtrajtshëm të trupit. Është ideale për të luajtur, lexuar, për bërë detyrat apo për të konsumuar ushqimet tuaja të preferuara. Kushdo qoftë arsyeja që do t’ju shtyjë të blini këtë karrige, rehatia dhe dizajni elegant i saj do t’ju bëjnë për vete menjëherë!

  Karakteristikat:

  • Karrige druri me skelet alumini
  • E fortë, e rehatshme dhe rezistente
  • Siguron mbështetje të plotë e qëndrim të drejtë dhe të njëtrajtshëm të trupit
  • Lartësia e karriges është 42.5 cm
  • Mosha e rekomanduar: + 3 vjeç

  Ka stok

 • Tavolinë shumë – funksionale 19,635 L

  Me linja të lakuara dhe dizajn funsional kjo tavolinë druri është e përkryer për aktivitete loje dhe studimi. Pjesa e sipërme përbëhet nga një dërrasë e zezë klasike e cila shërben si bazë tavoline por gjithashtu mund të përdoret si tabelë për të shkruar ose vizatuar me shkumës. Tavolina është e pajisur me 2 ndarje në pjesën e poshtme për të ruajtur shkumësa, lapsa, fletore, libra ose aksesorë të tjerë të nevojshmëm në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat: 

  • Tavolinë shumëfunksionale e përkryer për  të luajtur ose për të studiuar
  • E pajisur me 2 ndarje ku mund të ruhen aksesorë të ndryshëm si shkumësa, lapsa, fletore apo libra
  • Baza e tavolinës është dërrasë e zezë mbi të cilën mund të shkruhet ose vizatohet me shkumës
  • Këmbët janë të bëra me material druri të fortë e të qëndrueshëm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 52 x 48.8 x 43.8 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Tavoline Multifunksionale Stokke® Mutable™ 24,650 L

  Tavolina multifunksionale e lojës Stokke® MuTable™ përshtatet me nevojat fizike dhe zhvillimore të fëmijve tuaj në rritje. Me 4 pozicione lartësie të rregullueshme, tavolina e lojës mund të përdoret nga fëmijët e moshave të ndryshme. Me 4 tabela kreative dhe të këmbyeshme për lojëra, kthehet në vendin e përsosur për fëmijët tuaj për të luajtur dhe për të bërë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh. MuTable është një fitues ndërkombëtar i çmimit Red Dot Design Award 2019 dhe i vlerësuar me Çmimin e Artë të Zgjedhjes së Prindërve Amerikanë 2019 për kategorinë e lodrave.

  Karakteristikat:

  • Aktivitete angazhuese për të nxitur kreativitetin dhe zhvillimin
  • Lartësia e rregullueshme nga 45 në 59 cm
  • E bërë me dru dhe materiale cilësore për qëndrueshmëri
  • E lehtë për tu montuar
  • Vrima qendrore me një mbulesë për të pastruar lehtësisht lodrat
  • Me 4 tabela kreative dhe të këmbyeshme për lojëra

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 15.5 kg
  • Materiali: Dru
 • Karrige Stokke® Mutable™ 7,225 L

  Të krijuara për t’u përshtatur me tavolinën e lojës Stokke® MuTable™ janë karrige funksionale dhe të gjithanshme. Falë dizajnit mund të përdoren për fëmijë të moshave të ndryshme. Janë  bërë prej druri të fortë, të sigurt dhe të qëndrueshëm që i bën karriget prej  Stokke® MuTable™ ideale për përdorim nga të vegjlit. Gjithashtu lartësia është fleksibël dhe e rregullueshme falë këmbëzave fleksibël. Ngjyra i bën akoma më të këndshme për arredimin e dhomave të fëmijëve ose këndit të lojrave në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • E bërë nga druri i fortë me bojë jo toksike me bazë uji
  • Këmbë të ndashme dhe të ndërrueshme
  • Lartësia e rregullueshme për mosha të ndryshme
  • E përputhshme me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 27 x 27 x 48 cm
  • Materiali: Dru
  • Pesha: 3 kg
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Super tavolina e aktiviteteve 18,870 L

  Super tavolina e aktiviteteve, është perfekte për një numër të pafundëm lojërash: lojëra me kukulla, lojëra me formim, domino, puzzle, vizatim, gdhëndje me plastelinë dhe shumë aktivitete të tjera. Mund të vendosni mbi të trena të lëvizshëm por edhe tabela të ndryshme aktiviteti. Është shumë e lehtë për tu montuar dhe mund të vendoset tek dhoma e fëmijëve ose tek këndi i lojërave në shtëpi. Sipërfaqja e bollshme lejon dy fëmijë të kryejnë aktivitete të veçanta njëkohësisht. Tavolina ka lartësi të përshtatshme për fëmijë, duke i lejuar ata të arrijnë çdo pikë të saj me lehtësi. Mund të luani të ulur në dysheme ose duke e vendosur mbi një tavolinë. Përmban edhe një sirtar të madh ku mund të ruhen lodra ose aksesorë. Tavolina me shumë aktivitete nga Melissa & Doug është e lehtë për t’u kujdesur, fshijeni atë me një leckë të pastër dhe të thatë ose me fshesë korenti për të ruajtur pamjen e saj origjinale për vite me rradhë.

  Karakteristikat:

  • Tavolinë aktiviteti me materiale cilësore, rezistente dhe jetëgjatë
  • Sirtar  me tërheqje për ruajtje lodrash ose aksesorësh
  • Është perfekte për një shumëllojshmëri lojërash si lojëra me kukulla, lojëra me formim, domino, puzzle, vizatim, gdhëndje me plastelinë dhe shumë aktivitete të tjera
  • Mund ta vendosni mbi një tavolinë ose të luani të ulur në dysheme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 17.8 x 142.2 x 61 cm

  Ka stok

 • Karrige Lulu – Les Moustaches 8,840 L

  Karrige për fëmijë Les Moustaches me material druri të fortë dhe rezistent. Mbështetësja e gdhëndur me formën e fytyrës së një maceje është një element dekori i bukur dhe i veçantë. Ajo është e lidhur me dy shufra metalike që i japin qëndrueshmëri dhe siguri të lartë karriges. Përmasat janë të menduara posaçërisht për fëmijët nga 3 vjeç e sipër duke e bërë këtë karrige ideale si për të lexuar e studiuar ashtu edhe për të luajtur.

  *Përshtatet me elemtë të tjerë arredimi si tavolinë dhe karrige nga koleksioni ”Les Moustaches”

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të njomë
  • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
  • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose për të ngrënë vakte të shpejta
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve
  • Pjesë e koleksionit Les Moustaches të përbërë nga lloje të ndryshme karrigesh e tavolinash

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Karrige Fernando – Les Moustaches 8,840 L

  Karrige për fëmijë Les Moustaches me material druri të fortë dhe rezistent. Mbështetësja e gdhëndur me formën e fytyrës së një maceje është një element dekori i bukur dhe i veçantë. Ajo është e lidhur me dy shufra metalike që i japin qëndrueshmëri dhe siguri të lartë karriges. Përmasat janë të menduara posaçërisht për fëmijët nga 3 vjeç e sipër duke e bërë këtë karrige ideale si për të lexuar e studiuar ashtu edhe për të luajtur.

  *Përshtatet me elemtë të tjerë arredimi si tavolinë dhe karrige nga koleksioni ”Les Moustaches”

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të njomë
  • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
  • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose për të ngrënë vakte të shpejta
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve
  • Pjesë e koleksionit Les Moustaches të përbërë nga lloje të ndryshme karrigesh e tavolinash

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Tavolinë Les Moustaches 18,615 L

  Për një moment studimi apo loje, tavolina prej druri Les moustaches do të adhurohet nga fëmijët tuaj falë stilit të veçantë dhe pikturave origjinale. Jo vetëm funksionale por edhe një element dekori fantastik në dhomën e fëmijës. Baza e tavolinës është e pikturuar si një qiell me yje të ndritshme me gjysëm hënën në mes. 

  Karakteristikat:

  • Tavolinë druri origjinale dhe rezistente
  • E lehtë dhe e shpejtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojëra në grup
  • Jo vetëm funksionale po edhe një element dekori fantastik që do të zbukurojë çdo dhomë fëmijësh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 60 x 46.5 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Seti Farmhouse – Tavolinë & 4 Karrige 36,465 L

  Çdo fëmijë ka nevojë për hapësirën e tij personale të lojës dhe studimit. Ky set i qëndrueshëm dhe i bukur me tavolinë dhe 4 karrige nga KidKraft është vendi i përsosur për të luajtur, për të shijuar një vakt të mirë ose për të bërë detyrat e për të lexuar. Seti vjen në ngjyrë të bardhë elegante dhe klasike dhe do të duket i mrekullueshëm si në dhomën e gjumit ashtu edhe në dhomën e ndenjes.

  Karakteristikat:

  • Materiale të forta dhe rezistente
  • Seti përbëhet nga një tavolinë dhe 4 karrige druri në ngjyrë të bardhë
  • E lehtë për tu montuar dhe e pajisur me një fletore me udhëzime të detajuara
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojëra në grup
  • Dizajn klasik dhe elegant

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 59.9 x 59.9 x 48.26 cm
  • Materiali: Dru
  • Ngjyra: E bardhë

  Ka stok

 • Set për fëmijë – Tavolinë & 4 Karrige 30,515 L

  Tavolinë dhe karrige druri, të forta e të thjeshta për tu montuar me përmasa të përshtatshme për fëmijë. Tavolina vjen në ngjyrë druri të çelur ndërsa 4 karriget kanë 4 ngjyra të ndryshme: blu, e kuqe, jeshile dhe e verdhë. Ideale për të luajtur, për projekte arti kreative, për të ngrënë ushqimet tuaja të preferuara dhe jo vetëm. Ky set ka përmasa ideale për fëmijë nga 3 deri në 8 vjeç por është mjaftueshëm i fortë për të akomoduar shumicën e të rriturve! Tavolina dhe karriget janë shumë të thjeshta dhe të shpejta për tu montuar dhe gjithashtu janë jashtëzakonisht rezistente.

  Karaktersistikat:

  • Tavolinë druri në ngjyrë natyrale dhe 4 karrige druri në ngjyra të ndryshme klasike ( e kuqe, jeshile, blu dhe e verdhë) për fëmijë
  • E përsosur për lojëra, projekte arti, lexim, vizatim, ngrenie, lojëra në grup e shumë funksione të tjera
  • Karriget mbajnë pesha deri në 68 kilogram
  • Mosha e rekomanduar: +3 vjeç

  Ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Mbulesë silikoni për Stokke® Mutable™ 8,075 L

  Mbulesë silikoni për t’u përdorur për Stokke® MuTable™ që e mban tavolinën e preferuar të lojës së fëmijës tuaj të duket bukur, sikurse e mbron nga gërvishtjet ose derdhjet. E bërë nga silikoni me cilësi të lartë, është e lehtë për t’u ngjitur dhe hequr dhe më e rëndësishmja, mbron tryezën.

  Karakteristikat:

  • Mbulesë silikoni për Stokke® MuTable™
  • Mbron tavolinën nga ushqimet, pijet dhe rrëmujët e derdhura
  • Lehtë për t’u vendosur dhe hequr

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 9 x 24 cm

  S’ka stok

 • OFERTËLimitedSold Out
  Çantë e vogël për Stokke® Mutable™ 3,570 L
  IgloosMullinjNeutralPulaRobotë

  Çanta e ruajtjes së lodrave për tryezën tuaj Stokke® MuTable™. Çanta e pambukut Stokke® MuTable™ është një çantë magazinimi lodrash që është krijuar për të shfrytëzuar sa më shumë tavolinën e lojës Stokke® MuTable™. E bërë prej pambuku me mbyllje të përshtatshme me fije tërheqëse, mund të ngjitet dhe hiqet lehtësisht nga tavolina. E disponueshme në një larmi ngjyrash dhe modelesh dizajnesh, e bën pastrimin edhe më argëtues.

  Karakteristikat:

  • E bën pastrimin të lehtë duke e vendosur çantën poshtë vrimës në Stokke® MuTable™
  • Lehtë për t’u ngjitur dhe hequr
  • E disponueshme ne ngjyra dhe modele te ndryshme
  • E bërë prej pambuku të butë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 5 x 22 cm
  • Materiali: Pambuk

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Seti Star Tavolinë & Karrige 25,245 L

  Seti star, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen linja me të pastra, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
  • Përshin një tavolinë ngjyrë natyrale
  • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
  • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë ylli
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyrat: Natyrale, e kuqe dhe blu

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Seti Heart – Tavolinë & 2 Karrige 25,245 L

  Seti i zemrave me tavolinë dhe 2 karrige nga KidKraft, është vendi ideal për lojëra, vizatime, projekte artistike ose për të ngrënë vaktet e shpejta. Me linja të pastra dhe elegante, ngjyra të ëmbla dhe gdhëndje në formë zemrash ky set përshtatet më së miri me çdo dekor dhome dhe do të jetë në qëndër të vëmëndjes në çdo dhomë fëmijësh. Tavolina është e pajisur me 2 kosha praktik në ngjyrë rozë dhe lejla në të cilët mund të vendosni kukullat e preferuara, lodra të vogla, lapsa dhe lapustila me ngjyrë, fletore ose sende të tjera të nevojshme për dhomën e fëmijëve. Koshat mund të hapen nga të dyja anët e tavolinës.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra me dru, MDF dhe plastikë
  • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
  • Nën tavolinë ka 2 kosha mbajtës në ngjyrë rozë dhe lejla
  • Përfshin 2 karrige druri me gdhëndje në formë zemre
  • E lehtë për tu montuar
  • Ideale për aktivitete të ndryshme dhe lojëra në grup
  • Stil elegant dhe modern me ngjyra të ëmbla
  • Materiale të forta dhe rezistente

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyrat: E bardhë, rozë dhe lejla

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Set modern Tavolinë & Karrige 24,140 L

  Seti modern, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë perfekte për lojra, aktivitete argëtuese ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri dhe MDF
  • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
  • Përfshin 2 karrige druri të bardha
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn modern dhe elegant

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 59.69 x 59.69 x 48.26 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyra: E bardhë

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Set Tavolinë & Karrige 22,695 L

  Me një dizajn të lëmuar të drurit të përkulur, tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv. Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë dhe një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës gjithashtu. Karrigia gjithashtu ka një model druri të përkulur që konturon bukur trupat e vegjël. Ky grup përfshin një tavolinë dhe 1 karrige. Loja dhe argëtimi me këtë set do të jetë akoma më emocionues.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi
  • Tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv
  • Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë
  • Një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës
  • Seti është i bërë me material druri

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 58 x 44.7 x 43.9 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 7.51 kg

  S’ka stok

 • OFERTËLimitedSold Out
  Karrige të animuara 8,840 L

  Kjo karrige nga Moulin Roty me animime të ndryshme me portretet e hipopotamit, luanit dhe maces, në pjesën e mbështetëses. Madhësia e saj është përshtatur për fëmijët dhe është ideale për të lexuar, për të luajtur ose për të ngrënë. Kjo dhuratë e bukur dekoron dhomën e gjumit të një fëmije ose dhomën e lojërave.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha 3 vjeç e lart
  • Dimensionet: 30 x 30 x 56 cm
  • Materialet: dru i ngurtë (MDF)
  • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të lagur.
  • Ngjyra: Blu.

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Karrige për fëmijë të vegjël – Plan Toys S 7,820 L

  Karrigia e parë perfekte për të vegjlit tuaj, e krijuar për të kryer një mori aktivitetesh brënda ambjenteve të shtëpisë nga mëngjesi deri në darkë! Me forma të rrumbullakëta ergonomike dhe linja elegante, kjo karrige është jo vetëm e fortë dhe e rehtashme për fëmijët por gjithashtu ofron një suport fastastik për shpinën dhe shtyllën kurrizore.

  E ndërtuar nga druri i ricikluar i gomës i tharë në furrë pa kimikate, e montuar me ngjitës E-zero pa formaldehid dhe e veshur me ngjyra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për fëmijët nga mosha +3 vjeç
  • Forma ergonomike të përshtatshme për kurrizin e fëmijëve të vegjël

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 29.9 x 27.5 x 35.5 cm
  • Materiali: Dru
  • Karrigia vjen e pa montuar
  • Këmbët mund të montohen dhe hiqen shumë lehtësisht
  • Lartësia e ulëses nga toka është 21.6 cm

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Set me tryezë & 4 karrige 36,465 L

  Jepini fëmijëve tuaj stil dhe funksion, të gjitha në 1 me këtë komplet tavoline dhe karrige nga KidKraft. Pa hequr dorë nga dizajni do i siguroni fëmijëve mobilje të përshatshme për përmasat dhe nevojat e tyre për të cilat do të jeni të gjithë krenarë. Sipërfaqet lehtësisht të pastrueshme janë një vlerë e shtuar e këtij seti, duke i dhënë mundësinë fëmijëve jo vetëm të luajnë e të jenë kreativ por edhe të konsumojnë ushqimet e tyre të preferuara në tryezën e tyre. Me 4 karrige në dispozicion ata do të mund të ftojnë edhe miqtë e tyre sa herë të dëshirojnë. Montimi i të gjitha elementëve është i thjeshtë dhe shpejtë. Ky set tavoline me karrige është i përshtatshëm për moshat 3 deri në 8 vjeç. Pavarësisht nëse është koha e ushqimit, koha e leximit ose koha e lojës, ky set për fëmijë Mid-Century ofron një dizajn të qëndrueshëm dhe klasik që ju dhe fëmijët tuaj mund ta shijoni vit pas viti.

  Karakteristikat:

  • Set me 1 tryezë dhe 4 karrige
  • Dizajn ergonomik i përshtatshëm për përmasat dhe nevojat e fëmijëve
  • Stil elegant dhe klasik me ngjyra neutrale, i përshtatshëm për të gjitha stilet e shtëpive 
  • Materiale të forta dhe të qëndrueshme që i rezistojnë kohës
  • Mund të përdoret për aktivitete krijuese, studim ose si tryezë ngrenie
  • Mosha e rekomanduar: nga 3 – 8 vjeç
  • Sipërfaqja e tryezës është prej druri

   

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories