19 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Pasqyrë makine për fëmijë 2,600 L

  Pasqyra e sigurisë Reer “Safetyview” është ideale për të mbajtur nën vëzhgim mbi të voglin tuaj gjatë udhëtimit, në mënyrë që të ndiheni të sigurt se gjithçka është në rregull. Sipërfaqja e pasqyrës shumë e madhe i siguron fëmijës tuaj rrezen maksimale të shikimit dhe kontaktin më të mirë të mundshëm me sy. Pasqyra e sigurisë Reer mund të instalohet lehtësisht dhe shpejt duke përdorur rripa shtrëngues me fiksim të mbërthyer dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e makinave dhe mund të rregullohet në mënyrë fleksibël.

  Karakteristikat:

  • Redukton rrezikun e aksidenteve
  • Është ideale për të mbajtur nën vëzhgim mbi të voglin tuaj gjatë udhëtimit
  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
  • Xham pasqyre nga materiali sintetik për siguri maksimale

   

  Ka stok

 • Pasqyra Baby XL-2 4,200 L

  Përveç pasqyrës standarde për fëmijë, BeSafe tani  ofron një pasqyrë premium për fëmijë me drita të integruara LED. Kur shtypni telekomandën e vogël, drita zbehet lehtë dhe u mundëson prindërve të shohin fëmijën e tyre në errësirë pa i zgjuar ose shqetësuar. Baby Mirror XL-2 mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar dhe këndi i saj mund të rregullohet lehtësisht me një mekanizëm rrotullues dhe anues. Është testuar dhe përmbush të gjitha standartet për sigurinë e lartë që ofron.

  Karakteristikat:

  • Pasqyrë me dritë LED për kontrollin e fëmijëve
  • Drita e rregullueshme nuk shqetëson fëmijët
  • Mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar
  • Përmbushk kushtet e larta të sigurisë

   

   

  Ka stok

 • Mbulesa e ulëses për fëmijë- iZi Up 4,200 L

  Versioni i ri i mbulesave të sediljeve të makinës për fëmijë BeSafe është bërë me pëlhurë bambuje me cilësi të lartë dhe veshje pambuku. Ky kombinim u ofron prindërve një produkt shumë të butë, mundëson një përshtatje më të mirë dhe një pamje moderne. Falë skedave të instalimit, montimi i produktit në sedilje tani është edhe më i lehtë. Veshja mundëson çdo të papritur që mund të ndodhë gjatë udhëtimit.

  Karakteristikat:

  • Pëlhurë dhe veshje me cilësi të lartë
  • Shumë e butë
  • Përshtatje perfekte dhe pamje moderne
  • Vendoset me shumë lehtësi

   

  Ka stok

 • Pregnant iZi FIX 6,000 L

  Pregnant iZi FIX, janë një aksesor sigurie me të vërtetë me vlerë. Mbrojnë fëmijën tuaj të palindur dhe rrisin rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë.  Përveç mbrojtjes së fëmijës së palindur, BeSafe Pregnant gjithashtu rrit rehatinë për nënën e ardhshme duke reduktuar presionin e pakëndshëm në bark gjatë udhëtimit. Montohet me shumë lehtësi. Rripat shtesë janë për tu lidhur edhe me sediljen e makinës, që siguria të rritet akoma më shumë. Është i këshillueshëm për përdorim pas muajit të dytë të shtatëzanisë.  Në çfarëdo rasti mbrojtja nga dëmtimet është shumë e madhe. Është lehtësisht i vendosshëm dhe nuk ndikon aspak në performancën e rripit të sigurisë së vetë makinës.

  Karakteristikat:

  • Aksesor sigurie me vlerë dyfish, për nënën dhe fëmijën e palindur
  • Rrit rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë
  • Redukton presionin e pakëndshëm në bark
  • Rripat shtesë lidhen me sediljen e makinës
  • Vendoset me shumë lehtësi
  • Mbron shumë nga çdo lëvizje
  • Nuk ndikon në performancën e rripit të sigurisë
  • Këshillohet përdorimi pas muajit të dytë

   

  Ka stok

 • Bazë BeSafe iZi Modular i-Size 31,300 L

  Baza BeSafe iZi Modular i-Size është projektuar posaçërisht për sediljen e makinës. Instalohet në makinën tuaj duke përdorur pikat e ankorimit ISOFIX për t’ju siguruar  se sedilja është e siguruar siç duhet. Të dy treguesit optikë dhe akustikë konfirmojnë instalimin e saktë. Krahët Isofix dhe shiriti i rrotullimit janë të ndryshueshëm dhe i ofrojnë pasagjerëve të vegjël hapësirë ​​për këmbët kur përdoren me ndenjësen e makinave.

  Karakteristikat:

  • Ofron siguri maksimale
  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
  • Krahët Isofix dhe shiriti i rrotullimit janë të ndryshueshëm

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 0 deri në 4 vjeç
  • BeSafe iZi Go Modular i-Size
  • BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
  • iZi Modular (RF) i-Size

  Ka stok

 • Mbulesa e ulëses për fëmijë- iZi Up X3/iZi UP X3 FIX 5,300 L

  Versioni i ri i mbulesave të sediljeve të makinës për fëmijë BeSafe është bërë me pëlhurë bambuje me cilësi të lartë dhe veshje pambuku. Ky kombinim u ofron prindërve një produkt shumë të butë, mundëson një përshtatje më të mirë dhe një pamje moderne. Falë skedave të instalimit, montimi i produktit në sedilje tani është edhe më i lehtë. Veshja mundëson çdo të papritur që mund të ndodhë gjatë udhëtimit.

  Karakteristikat:

  • Pëlhurë dhe veshje me cilësi të lartë
  • Shumë e butë
  • Përshtatje perfekte dhe pamje moderne
  • Vendoset me shumë lehtësi

   

  Ka stok

 • Pregnant iZi FIX 5,800 L

  Pregnant iZi FIX, janë një aksesor sigurie me të vërtetë me vlerë. Mbrojnë fëmijën tuaj të palindur dhe rrisin rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë.  Përveç mbrojtjes së fëmijës së palindur, BeSafe Pregnant gjithashtu rrit rehatinë për nënën e ardhshme duke reduktuar presionin e pakëndshëm në bark gjatë udhëtimit. Montohet me shumë lehtësi. Rripat shtesë janë për tu lidhur edhe me sediljen e makinës, që siguria të rritet akoma më shumë. Është i këshillueshëm për përdorim pas muajit të dytë të shtatëzanisë.  Në çfarëdo rasti mbrojtja nga dëmtimet është shumë e madhe. Është lehtësisht i vendosshëm dhe nuk ndikon aspak në performancën e rripit të sigurisë së vetë makinës.

  Karakteristikat:

  • Aksesor sigurie me vlerë dyfish, për nënën dhe fëmijën e palindur
  • Rrit rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë
  • Redukton presionin e pakëndshëm në bark
  • Rripat shtesë lidhen me sediljen e makinës
  • Vendoset me shumë lehtësi
  • Mbron shumë nga çdo lëvizje
  • Nuk ndikon në performancën e rripit të sigurisë
  • Këshillohet përdorimi pas muajit të dytë

   

  Ka stok

 • Baby mirror 2,600 L

  Një pasqyrë e bebeve BeSafe, e cilas do t’ju ndihmojë ju dhe vogëlushët tuaj të komunikoni dhe ju do të keni kontroll të plotë mbi atë se si ndihen dhe nëse janë apo jo duke fjetur apo thjesht duke pushuar. Është perfekte për prindërit të cilët mund të kryejnë ndonjë aktivitet të shpejt dhe në të njejtën kohë të kenë kontroll mbi vogëlushët e tyre.

  Ka stok

 • BeSafe iZi Transfer Light Grey 5,000 L

  BeSafe iZi Transfer është njësi e transferimit të foshnjeve pa probleme nga karroca në makinë, në shtëpi ose anasjellas pa i shqetësuar aspak. Është projektuar për t’iu përshtatur dhe mbështetur formën natyrale të foshnjës dhe mundëson transferimin e foshnjës tuaj pa ndryshuar pozicionin e gjumit.

  Karakteristikat:

  • Zhvilluar në bashkëpunim të ngushtë me fizioterapistët
  • Lejon transferimin në çdo situatë të përditshme, brenda dhe jashtë makinës
  • Projektuar për t’iu përshtatur dhe mbështetur formën natyrale të foshnjës
  • Mundëson transferimin pa probleme të foshnjës pa ndryshuar pozicionin e tyre të gjumit
  • Mbushje shtesë në zonën e kokës për rehati dhe mbështetje shtesë
  • Përshtatja e rehatshme gjatë bartjes ndihmon në qetësimin e foshnjës duke e bërë atë të ndihet i “mbështjellë”

  Të dhënat teknike:

  • Lartësia e shtatit: përafërsisht 56- 68 cm
  • Pesha maksimale: 9 kg
  • Mosha: Përafërsisht 1- 6 muajsh

   

  Ka stok

 • Ndihmues gjumi 4,900 L

  Ndihmësi i gjumit BeSafe, në formë gjysmëhëne, e bën më të lehtë për fëmijët që të mbështesin kokën anash. Në këtë mënyrë e bën më të natyrshme që koka e tyre të qëndrojë brenda mbështetëses së kokës së sediljes pa kufizuar lëvizjen e kokës në një aksident. Rripi i montimit kapet lehtësisht tek sedilja dhe mund të rregullohet në lartësi për një përshtatje më të mirë. Fëmija mund ta rrotullojë ndihmësin e gjumit në pozicionin më të rehatshëm për ta dhe mund ta kthejë atë mbi mbështetësen e kokës kur nuk e përdor.

  Karakteristikat:

  • Në formë gjysmëhëne
  • Mbështje pothuajse natyrale
  • Rripi i montimit kapet lehtësisht tek sedilja
  • Lehtësisht e rregullueshme në lartësi
  • Mund të pozicionohet sipas dëshirës

   

  Ka stok

 • Rripi i shtatëzanisë 5,800 L

  Rripat e shtatzënisë BeSafe, janë një aksesor sigurie me të vërtetë me vlerë. Mbrojnë fëmijën tuaj të palindur dhe rrisin rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë.  Përveç mbrojtjes së fëmijës së palindur, BeSafe Pregnant gjithashtu rrit rehatinë për nënën e ardhshme duke reduktuar presionin e pakëndshëm në bark gjatë udhëtimit. Është i këshillueshëm për përdorim pas muajit të dytë të shtatëzanisë.  Në çfarëdo rasti mbrojtja nga dëmtimet është shumë e madhe. Është lehtësisht i vendosshëm dhe nuk ndikon aspak në performancën e rripit të sigurisë së vetë makinës. Rripi i shtatzënisë BeSafe është testuar në përputhje me ECE r16.

  Karakteristikat:

  • Aksesor sigurie me vlerë dyfish, për nën dhe fëmijën e palindur
  • Rrit rehatinë e nënës gjatë lëvizjes me makinë
  • Redukton presionin e pakëndshëm në bark
  • Vendoset me shumë lehtësi
  • Mbron shumë nga çdo lëvizje
  • Nuk ndikon në performancën e rripit të sigurisë
  • Këshillohet përdorimi pas muajit të dytë

   

  Ka stok

 • Kapës rripash 2,100 L

  Kapësi dhe mbajtësi i rripave ofruar nga BeSafe është një aksesor i vyer shtesë.  Mban rripat e shpatullave në vend, duke e bërë më të vështirë për fëmijët tuaj ti heqin ato gjatë lëvizjeve të shumta. Falë tij rritet akoma më shumë siguria e ofruar.

   

  Ka stok

 • Mbulesë Tableti & Sendiljeje 7,500 L

  Mbulesa e tabletave dhe sediljeve BeSafe ofron një mënyrë të sigurt për të përdorur tabletët gjatë udhëtimeve. Garanton mbrojtje dhe siguri falë një mekanizmi mbyllës inteligjent Fidlock që mban gjithçka në vend. Është fleksibël në rregullimin e lartësisë dhe përshtatet me të gjitha llojet e sediljeve të automjeteve. Ndahet edhe në dy pjesë dhe ka dy xhepa anësorë të mbyllur me zinxhir për të mbajtur aksesorë shtesë.

  Karakteristikat:

  • Një mënyrë të sigurt për të përdorur tabletët gjatë udhëtimeve
  • Mekanizë mbyllës inteligjent Fidlock
  • Fleksibël në rregullimin e lartësisë
  • Përshtatet me të gjitha llojet e sediljeve të automjeteve
  • Përmban dy xhepa anësor me zinxhir për aksesorë shtesë

  Ka stok

 • Rrjeta insekteve Lux Seats 4,500 L

  Rrjeta e insekteve Lux Seats mban mushkonjat dhe insektet larg vogëlushëve tuaj ndërsa ata shijojnë shëtitjet me karrocat Lux Seats. Është  shumë e thjeshtë për tu vendosur dhe hequr.  Rrjeta E insekteve Lux Seats ofron mbrojtje optimale ndaj insekteve dhe në të njejtën kohë lejon qarkullimin e lirshëm të ajrit.

  Karakteristikat:

  • Mban larg  mushkonjat dhe insektet
  • Vendoset dhe hiqet me shumë lehtësi
  • Lejon qarkullimin e lirshëm të ajrit

  Ka stok

 • Pasqyrë makine për fëmijë 3,000 L

  Pasqyra e sigurisë Reer “BabyView” është ideale për të mbajtur nën vëzhgim mbi të voglin tuaj gjatë udhëtimit, në mënyrë që të ndiheni të sigurt se gjithçka është në rregull. Me pasqyrën BabyView, ju gjithmonë nën kontroll vogëlushët tuaj pa u shpërqendruar gjatë udhëtimit. Sipërfaqja e pasqyrës është e harkuar për shikueshmëri maksimale. Përveç kësaj, falë bashkimit të topit, ai mund të përshtatet individualisht sipas nevojave dhe automjetit. Materiali i pasqyrës është prej plastike në mënyrë që në rast aksidenti të mos krijohen copa.

  Karakteristikat:

  • Redukton rrezikun e aksidenteve
  • Është ideale për të mbajtur nën vëzhgim mbi të voglin tuaj gjatë udhëtimit
  • Sipërfaqe pasqyre e lakuar për më shumë dukshmëri
  • Mbërthimi në shufrën e mbështetëses të kokës

   

  S’ka stok

 • Mbrojtëse ndaj shiut 4,800 L

  Mbrojtëse ndaj shiut dhe kushteve atmosferike për vogëlushët është aksesor i vyer gjatë lëvizjeve ose daljev në mot të keq. Ofron komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët duke mbajtur larg shqetësimet nga shiu dhe lagështira. Është e bërë materiale rezistente ndaj ujit për t’u mbrojtur nga shiu, pjesë e përparme e mbyllur me zinxhir dhe materiale të testuara kimikisht për të siguruar mirëqenien e vogëlushëve. Hapet dhe paloset shpejt  në xhepin e integruar të ruajtjes.

  Karakteristikat:

  • Aksesor i vyer gjatë lëvizjeve ose daljeve në mot me shi
  • Ofron komoditet dhe rehati
  • Mbron vogëlushët nga lagështia dhe shiu
  • Bërë materiale rezistente ndaj ujit
  • Përshtatet në një hapësirë deri në 75 cm
  • Pjesë e përparme e mbyllur me zinxhir
  • Materiale të testuara kimikisht për të siguruar mirëqenien e vogëlushëve
  • Hapet dhe paloset shpejt

  S’ka stok

 • Mbrojtëse ndaj insekteve dhe diellit 3,900 L

  Mbrojtëse ndaj insekteve dhe diellit për vogëlushët është aksesor i vyer gjatë lëvizjeve ose daljeve. Ofron komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët duke mbajtur larg shqetësimet nga insektet e ndryshme, por edhe nga rrezet e diellit. Është e bërë prej pëlhure, e cila është elastike dhe e tejdukshme, duke iu përshtatur një hapësire nga 40 deri në 75 cm. Falë materialit përbërës mundëson ajrosjen dhe shikueshmëri.

  Karakteristikat:

  • Aksesor i vyer gjatë lëvizjeve ose daljeve në verë
  • Ofron komoditet dhe rehati
  • Mbron vogëlushët nga shqetësimet e insekteve dhe rrezeve të diellit
  • Pëlhura mundëson ajrosjen
  • Përshtatet në një hapësirë nga 40 deri në 75 cm

  S’ka stok

 • Pasqyra Baby XL 4,200 L

  Përveç pasqyrës standarde për fëmijë, BeSafe tani  ofron një pasqyrë premium për fëmijë me drita të integruara LED. Kur shtypni telekomandën e vogël, drita zbehet lehtë dhe u mundëson prindërve të shohin fëmijën e tyre në errësirë pa i zgjuar ose shqetësuar. Baby Mirror XL mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar dhe këndi i saj mund të rregullohet lehtësisht me një mekanizëm rrotullues dhe anues. Është testuar dhe përmbush të gjitha standartet për sigurinë e lartë që ofron.

  Karakteristikat:

  • Pasqyrë me dritë LED për kontrollin e fëmijëve
  • Drita e rregullueshme nuk shqetëson fëmijët
  • Mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar
  • Përmbushk kushtet e larta të sigurisë

   

   

  S’ka stok

 • Rrjeta insekteve Lux Carry Cots 4,500 L

  Rrjeta e insekteve Lux Carry Cots mban mushkonjat dhe insektet larg vogëlushëve tuaj ndërsa ata shijojnë shëtitjet e mbasaditeve. Është shumë e thjeshtë për tu vendosur dhe hequr.  Rrjeta e insekteve Lux Carry Cots ofron mbrojtje optimale ndaj insekteve dhe në të njejtën kohë lejon qarkullimin e lirshëm të ajrit.

  Karakteristikat:

  • Mban larg  mushkonjat dhe insektet
  • Vendoset dhe hiqet me shumë lehtësi
  • Lejon qarkullimin e lirshëm të ajrit
  • Përshtatet për Mios & Priam

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories