Çdo ditë me YOYO², që nga lindja dhe buzëqeshja e parë e vogëlushëve. Funksionale, e gjithëanshme dhe ultra kompakte që i siguron vogëlushëve tuaj rehati optimale, kudo dhe kurdo. Edhe nëse hipni në avion, autobuz apo kur ikni me pushime, shqetësimet janë zero sepse  paloset dhe hapet në një moment. Mund të merret edhe në dorë dhe mund ta vendosni kudo.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karroce- Babyzen YOYO² Toffee (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YYOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Red (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Ginger (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YYOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Black (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO²  është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Grey (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Aqua (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

   • Paloset dhe transportohetlehtësisht
   • Shporta e magazinimit XXL
   • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
   • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
   • Pëlhura të lëvizshme
   • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Taupe (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Black 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Taupe 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Aqua 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Toffee 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Ginger 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Red 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Grey 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  Ka stok

 • YOYO 0+ Newborn Pack 34,200 L
  PeppermintRot Red

  YOYO 0+ Newborn Pack  është shoqëruesi ideal për të porsalindurit tuaj. Produkti është përmirësuar ndjeshëm duke qenë më i butë. më i rehatshëm, komod dhe me rrip për lëvizje optimale të foshnjës tuaj.

  Karakteristikat:

  • Më i butë dhe i rehatshëm
  • Komod
  • Rrip i rregullueshëm për lëvizje optimale të foshnjës
  • Paloset plotësisht
  • Përmban mbulesë këmbësh dhe mbështetëse koke

  Të dhënat teknike:

  • Mosha e përshtatshme: 0-  6 muajsh
  • Peshë mbajtëse:  9 kg
 • Çadra YOYO+ 6,100 L

  Mbroni të vogëlushët tuaj tuaj nga dielli  me çadrën YOYO+,  e cila është krijuar posaçërisht si aksesorë për karrocat BABYZEN’s YOYO +. Ofron mbrojtje UPF 50+ dhe niveli më i madh i errësirës që mbron plotësisht foshnjat nga dielli i fortë. Me çadrën YOYO+ asnjë gjë nuk mund ti pengojë prindërit për të nxjerrë shëtitje vogëlushët  e tyre.

  Karakteristikat:

  • Mund të lidhet me të gjitha versionet YOYO (0+ ose 6+)
  • Ofron mbrojtje UPF 50+
  • Përshtatet lehtësisht në çdo pozicion
 • Mburoja e insekteve YOYO+ 4,500 L

  Mburoja e insekteve YOYO 6+ mban mushkonjat dhe insektet larg fëmijës tuaj ndërsa lejoni ajrin të qarkullojë. I thjeshtë për tu instaluar dhe palosur. Mburoja e insekteve YOYO ofron mbrojtje optimale për vogëlushin tuaj.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje maksimale ndaj mushkonjave dhe insekteve
  • E thjeshtë për tu instaluar dhe palosur

  Ka stok

 • Suporte Karroce për këmbët 6,100 L

  Suporte Karroce për këmbët dizejnuar posaçërisht për YOYO, e rregullueshme në disa pozicione me një mbulesë të butë mbushëse. Ky aksesor i ri lejon që foshnja juaj të flejë mirë në YOYO-n e tij /saj. Palosja dhe shpalosja me pjesën tjetër të këmbës është shumë e lehtë duke siguruar ultra-rehati gjatë daljeve!

  Karakteristikat:

  • Ngjyra e zezë
  • Mosha +6 muajsh

  Ka stok

 • Veshje karroce YOYO 6+ 7,200 L
  BlackGingerPeppermintTaupeToffee

  Veshje karroce 6 + ofron mbrojtje dhe rehati të klasit të parë me setin e tekstilit 6+. Seti përmban një jastëk dhe një tendë. Ulësja e butë i siguron vogëlushët tuaj një vend komod për t’u çlodhur dhe zbuluar botën. Është e pajisur me mbrojtje UV 50+ duke mbrojtur në mënyrë optimale vogëlushin tuaj nga rrezet e dëmshme UV. Materiali i papërshkueshëm nga uji siguron që vogëlushi juaj të qëndrojë i thatë edhe në shi. Ekziston edhe një xhep i vogël zip në pjesën e pasme të tendës, në të cilën mund të mbani të gjitha gjërat e vogla që ju nevojiten kur jeni në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Ofron mbrojtje dhe rehati të klasit të parë me setin e tekstilit 6+
  • Seti vjen me një jastëk dhe një tendë
  • Është e pajisur me mbrojtje UV 50+
  • Material i papërshkueshëm nga uji
 • Veshje karroce Air France 6+ 9,600 L

  Veshje Karroce Air France ofron mbrojtje dhe rehati i klasit të parë me setin e tekstilit 6+. Seti vjen me një jastëk dhe një tendë. Ulësja e butë i siguron vogëlushët tuaj me një vend komod për t’u çlodhur dhe zbuluar botën. Është e pajisur me mbrojtje UV 50+ duke mbrojtur në mënyrë optimale vogëlushin tuaj nga rrezet e dëmshme UV. Materiali i papërshkueshëm nga uji siguron që vogëlushi juaj të qëndrojë i thatë edhe në shi. Ekziston edhe një xhep i vogël zip në pjesën e pasme të tendës, në të cilën mund të mbani të gjitha gjërat e vogla që ju nevojiten kur jeni në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • ofron mbrojtje dhe rehati i klasit të parë me setin e tekstilit 6+
  • Seti vjen me një jastëk dhe një tendë
  • Është e pajisur me mbrojtje UV 50+
  • Material i papërshkueshëm nga uji

  Ka stok

 • Doreza Babyzen YOYO 7,700 L

  Dorezat Babyzen YOYO janë krijuar posaçërisht për t’i mbajtur duart të ngrohta gjatë motit të ftohtë. Janë projektuar në mënyrë universale për t’u ngjitur në timonin e çdo karroce falë kapjes me zinxhir. Ofrojnë rehati dhe ngrohtësi maksimale në lëvizje, ndërsa ju lejojnë të hiqni lehtësisht duart tuaja sipas nevojës dhe kur të keni nevojë. Këto doreza ju vijnë në ndihmë prindërve si aksesorë gjatë shëtitjeve në temperatura të ulta.

  Karakteristikat:

  • Mbajnë duart ngrohtë
  • Janë të papërshkueshme nga uji
  • Doreza universale, pasi përshtatet për çdo karrocë
  • Vendosen dhe hiqen me lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mund të lahet në makinë në 30°C
  • Përmasat: 25 x 18 x 4 cm
  • Pesha: 245 g

  Ka stok

 • Mbajtës gote Babyzen YOYO 4,500 L

  I krijuar posaçërisht për YOYO. Shumë e qëndrueshme dhe që mund të bashkangjitet në 6 pika në shasi, duke ju lejuar të rregulloni një për veten tuaj dhe një për fëmijën tuaj që gjithmonë të ketë në dorë pijet.

  Ka stok

 • Çantë karroce 9,200 L

  Çantë karroce | Mbroni BABYZEN YOYO + kur udhëtoni, duke përdorur çantën e markës së re. Kjo çantë udhëtimi paloset dhe mund të ruhet në shportën poshtë sediljes. Mund ta mbani në shpatull me rrip! Me një xhep para dhe një rrip që ju lejon ta lidhni atë me bagazhin tuaj, kjo çantë është një aksesor i domosdoshëm për t’ju bërë udhëtime me YOYO + edhe më të lehtë.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për tu palosur dhe shpalosur
  • Mund të lidhet me bagazhet me rrip, kështu që nuk do të duhet t’i bartni gjatë gjithë kohës
  • Lehtë për tu ruajtur një herë e palosur
  • Mund të mbahet mbi shpatullën tuaj ose në shpinë, thjesht lini shiritat që nuk ju duhen brenda çantës
  • I lehtë, për të shkuar kudo që dëshironi me YOYO tuaj
  • Më e lehtë për të vendosur YOYO 0+ brenda

  Ka stok

 • YOYO+ Car Seat Adapters 8,200 L

  Bashkoni sediljen e makinës tuaj mbi karrocën tuaj YOYO në një fraksion sekonde me përshtatësit të sediljeve të makinës.Këto janë sediljet e përputhshme të makinave.

  • Ndenjësja e makinës YOYO nga BeSafe®
  • BeSafe iZi Go Modular X1
  • Cybex Cloud Z
  • Cybex Aton Q
  • Bebe Confort / Maxi Cosi Pebble Pro

  Ka stok

 • Babyzen Ride on Board YOYO+ 12,900 L

  Babyzen Ride on Board YOYO+ vjen ekskluzivisht për karrocat YOYO +. Lidhet me karrocën tuaj YOYO + lehtësisht dhe vetëm me një lëvizje. Prindërit nuk kanë më nevojë ta mbajnë fëmijën e tyre për të hipur në karrocë, por ata mund ta bëjnë lehtësisht dhe pa problem vetë. Madje fëmijët tuaj mund të zgjedhin të qëndrojnë  ulur në shalën që hiqet dhe vendoset lehtë.

  Karakteristikat:

  • Mund të mbajë peshë deri në 44 kg
  • Montohet dhe çmontohet lehtësisht
  • Paloset shpejt dhe thjeshtë

  Ka stok

 • Mbulesë dimërore YOYO Red 16,800 L

  Mbulesë dimërore YOYO Red, nga Babyzen, është krijuar për t’u përshtatur në mënyrë të përsosur në karrocën YOYO dhe është aksesori i fundit për ti mbajtur vogëlushët tuaj komod dhe të mbrojtur gjatë motit të ftohtë dhe me erë. Është e butë dhe me material cilësor për të shmangur humbjen e nxehtësisë, sikurse e projektuar në mënyrë inovative me mbrojtje kundër papastërtisë.  YOYO mund të paloset me kapësen e bashkangjitur, duke lejuar që karroca juaj të mbetet kompakte dhe të vazhdojë të kursejë hapësirë ​​në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Mbulesa është plotësisht e shkëputshme
  • Kapuç i kthyeshëm i integruar
  • Ajrosje për të kontrolluar nxehtësinë
  • Paloset tërësisht me karrocën
  • Përmban edhe një çantë të vogël transporti
  • Mbrojtje e brendshme dhe të jashtme kundër papastërtisë
  • Përshtatet me karrocat YOYO dhe YOYO+
  • Bërë nga 100% poliester kundër ujit
  • Heqja dhe ngjitja është shumë e lehtë
  • Lahet në makinë larëse në 30 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 740 gr
  • Përmasat: 90 x 40 cm

  Ka stok

 • Mbulesë dimërore YOYO Air France Blue 16,800 L

  Mbulesë dimërore YOYO Air France Blue, nga Babyzen, është krijuar për t’u përshtatur në mënyrë të përsosur në karrocën YOYO dhe është aksesori i fundit për ti mbajtur vogëlushët tuaj komod dhe të mbrojtur gjatë motit të ftohtë dhe me erë. Është e butë dhe me material cilësor për të shmangur humbjen e nxehtësisë, sikurse e projektuar në mënyrë inovative me mbrojtje kundër papastërtisë.  YOYO mund të paloset me kapësen e bashkangjitur, duke lejuar që karroca juaj të mbetet kompakte dhe të vazhdojë të kursejë hapësirë ​​në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Mbulesa është plotësisht e shkëputshme
  • Kapuç i kthyeshëm i integruar
  • Ajrosje për të kontrolluar nxehtësinë
  • Paloset tërësisht me karrocën
  • Përmban edhe një çantë të vogël transporti
  • Mbrojtje e brendshme dhe të jashtme kundër papastërtisë
  • Përshtatet me karrocat YOYO dhe YOYO+
  • Bërë nga 100% poliester kundër ujit
  • Heqja dhe ngjitja është shumë e lehtë
  • Lahet në makinë larëse në 30 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 740 gr
  • Përmasat: 90 x 40 cm

  Ka stok

 • Babyzen YOYO Connect Frame Black 58,200 L

  YOYO Connect Frame Black do ta transformojë karrocën tuaj YOYO në një karroce dyshe super kompakte. Në fakt funksionon si një YOYO e dytë e lidhur në pjesën e pasme dhe ofron të gjitha veçoritë karrocës standarde YOYO², përveç rrotave të përparme. Ky aksesor unik është i përputhshëm me kornizat YOYO² dhe YOYO+ dhe mund të përdoret në konfigurime të shumta.

  Karakteristikat:

  • Sistemi i palosjes me një dorë, njëlloj si YOYO² standarte
  • E përputhshme me  YOYO² dhe YOYO+ në konfigurime të shumta
  • Palosje kompakte për ruajtje të lehtë
  • Lehtësi dhe fleksibilitet në drejtim
  • Rrip sigurie dore për siguri më të madhe
  • Përfshin rripin e shpatullave dhe çantën e transportit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 52 x 44 x 24 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: +0 muajsh

   

  Ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Peppermint (Classic) 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO² është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO² është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës. Me karrocën BABYZEN ™ YOYO² vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  S’ka stok

 • Karroce- Babyzen YOYO² Peppermint 65,400 L

  Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

  Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

  Karakteristikat kryesore:

  • Paloset dhe transportohetlehtësisht
  • Skeleti i bardhë
  • Shporta e magazinimit XXL
  • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Pëlhura të lëvizshme
  • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
  • Ergonomike
  • Përshtatet në hapësirat më të vogla
  • Perfshin çantën që mban karrocën

  Të dhëna teknike: 

  • Pesha: 6.6 kg
  • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories