Karrocat Bugaboo Ant përshtaten plotësisht  me stilin e jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj.  Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

9 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bugaboo Ant Organizer Black 6,900 L

  Bugaboo Ant Organizer është krijuar posaçërisht për prindërit që duan të mbajnë gjithmonë në dorë sendet më kryesore. Mund ta bashkëngjitni drejtpërdrejt në pikat e integruara në Bugaboo Ant ose ta përdorni si një organizator të vogël udhëtimesh dhe ta merrni me vete kudo. Ky organizator do t’ju japë hapësirë shtesë ruajtëse për aksesorët kryesorë të udhëtimit, të tilla si telefoni juaj, aksesorë, dokumenta, etj.

  Karakteristikat:

  • Një mënyrë e përshtatshme për të mbajtur sendet tuaja ndërsa jeni në lëvizje
  • Lehtë për t’u ngjitur dhe hequr
  • Mund të përdoret si organizues udhëtimi

  Ka stok

 • Bugaboo Ant Style Set Black 24,500 L

  Bugaboo Ant Style Set vjen me gjithçka që ju nevojitet për t’i dhënë karrocave tuaj një pamje elegante dhe për t’i siguruar fëmijës tuaj rehati dhe mbrojtje që i nevojiten. Kur kombinoni këtë set me Bazën Ant Bugaboo të Bugaboo, do të keni një karrocë të plotë të udhëtimit. Seti përfshin një tendë dielli dhe pëlhurë ndenjëse. Pëlhura e sediljes dhe pëlhura e shiritave do ta bëjnë udhëtimin më të rehatshëm për vogëlushët tuaj, ndërsa pëlhura e tendës së diellit do të ofrojë një mbrojtje maksimale nga dielli, era dhe shiu.

  Karakteristikat:

  • Bugaboo Ant Style Set vjen me gjithçka që ju nevojitet për t’i dhënë karrocave tuaj një pamje elegante
  • Sigurojnë rehati dhe mbrojtje maksimale
  • Plotëson më së miri karrocën tuaj Bugaboo Ant

  Të dhëna teknike:

  • Materiali jashtëm: 100% poliestër
  • Larja: Në proces në 30 gradë

  Ka stok

 • Bugaboo Ant Raincover 6,900 L

  Bugaboo Ant Raincover, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të përgatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Bugaboo Ant. Madhësia e saj kompakte ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e ndjenjëse që mund ta keni me vete.

  Karakteristika:

  • Sipërfaqja transparente i lejon fëmijëve të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
  • Përmban vrima ajrimi në sipërfaqen transparente për rrjedhje optimale të ajrit
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Instalim i lehtë

  Ka stok

 • Bugaboo Ant Transport Bag 6,400 L

  Mbajeni karrocën tuaj Bugaboo Ant të mbrojtur nga gërvishtjet, dëmtimet nga uji dhe papastërtitë me çantën e transportit Bugaboo Ant. Kjo çantë karroce vjen me një rrip të dobishëm që ju lejon ta mbani me lehtësi kur jeni në lëvizje. E krijuar enkas për të shtuar komoditetin në udhëtime, kjo çantë transporti mund të paloset në një madhësi kompakte kur nuk përdoret.

  Karakteristikat:

  • Mban karrocën  të mbrojtur nga uji, papastërtitë dhe gërvishtjet
  • Një mënyrë e përshtatshme për të transportuar karrocën tuaj kur nuk është në përdorim
  • Lehtë për t’u ngritur dhe transportuar falë dorezave  të transportit

  Ka stok

 • Bugaboo Ant Stroller – Aluminium/ Pink Melange 71,400 L

  Karroca Bugaboo Ant Aluminum  përshtatet plotësisht stilit të jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Kjo karrocë është, deri në 22 kg, e përputhshme me vendin e automjetëve. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj. Shporta e pasme e bagazhit mund të mbajë deri në 5 kg dhe është projektuar posaçërisht për t’u palosur kur është plotësisht e ngarkuar, duke e bërë atë super të përshtatshëm për udhëtime. Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

  Karakteristika:

  • Është shumë praktike dhe karrocën mund ta shtyni lehtësisht
  • Ofron komoditet dhe rehati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin
  • Bugaboo Ant Aluminum është e vogël, por e fuqishme
  • Shporta e bagazhit të pasëm mban peshë deri në 5 kg
  • Ka një amortizim të gjithanshëm për një udhëtim të shpejtë dhe të qetë edhe në rruge jo shumë të përshtatshme
  • Tendë dielli UPF 50+ për mbrojtje shtesë

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: Deri 22 kg
  • Pesha: 7.2 kg
  • Palosje kompakte: 55 x 38 x 23 cm
  • Lartësi e rregullueshme: 95 – 104 cm

  S’ka stok

 • Bugaboo Ant Stroller- Aluminium/Black 71,400 L

  Karroca Bugaboo Ant Aluminum  përshtatet plotësisht stilit të jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Kjo karrocë është, deri në 22 kg, e përputhshme me vendin e automjetëve. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj. Shporta e pasme e bagazhit mund të mbajë deri në 5 kg dhe është projektuar posaçërisht për t’u palosur kur është plotësisht e ngarkuar, duke e bërë atë super të përshtatshëm për udhëtime. Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

  Karakteristika:

  • Është shumë praktike dhe karrocën mund ta shtyni lehtësisht
  • Ofron komoditet dhe rehati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin
  • Bugaboo Ant Aluminum është e vogël, por e fuqishme
  • Shporta e bagazhit të pasëm mban peshë deri në 5 kg
  • Ka një amortizim të gjithanshëm për një udhëtim të shpejtë dhe të qetë edhe në rruge jo shumë të përshtatshme
  • Tendë dielli UPF 50+ për mbrojtje shtesë

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: Deri 22 kg
  • Pesha: 7.2 kg
  • Palosje kompakte: 55 x 38 x 23 cm
  • Lartësi e rregullueshme: 95 – 104 cm

  S’ka stok

 • Bugaboo Ant Base Aluminum 46,900 L

  Bugaboo Ant Base Aluminum është e vogël, por e fuqishme, e cila vjen me elementët bazë për karrocën tuaj. Shasia e karrocës, rrotat e përparme dhe të pasme do të jenë mjeti për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj.  Edhe pse me përmasa kompakte, Bugaboo Ant Base  vjen gjithashtu me shportën e bagazhit të poshtëm dhe të pasme, të cilat mund të mbajnë deri në 8 kg në total. Shporta e pasme e bagazhit mund të mbajë deri në 5 kg dhe është projektuar posaçërisht për t’u palosur kur është plotësisht e ngarkuar, duke e bërë atë super të përshtatshëm për udhëtime. Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur. Kur kombinohet me setin Bugaboo Ant Style Set, ju do të keni një karrocë udhëtimi të plotë, gati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin.

   Karakteristikat:

  • Bugaboo Ant Base Aluminum është e vogël, por e fuqishme
  • Përmban dy shport bagazhi
  • Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar
  • Ofron komoditet dhe rehati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin

  S’ka stok

 • Bugaboo Ant Style Set in Grey Melange/Pink Melange 24,500 L

  Bugaboo Ant Style Set vjen me gjithçka që ju nevojitet për t’i dhënë karrocave tuaj një pamje elegante dhe për t’i siguruar fëmijës tuaj rehati dhe mbrojtje që i nevojiten. Kur kombinoni këtë set me Bazën Ant Bugaboo të Bugaboo, do të keni një karrocë të plotë të udhëtimit. Seti përfshin një tendë dielli dhe pëlhurë ndenjëse. Pëlhura e sediljes dhe pëlhura e shiritave do ta bëjnë udhëtimin më të rehatshëm për vogëlushët tuaj, ndërsa pëlhura e tendës së diellit do të ofrojë një mbrojtje maksimale nga dielli, era dhe shiu.

  Karakteristikat:

  • Bugaboo Ant Style Set vjen me gjithçka që ju nevojitet për t’i dhënë karrocave tuaj një pamje elegante
  • Sigurojnë rehati dhe mbrojtje maksimale
  • Plotëson më së miri karrocën tuaj Bugaboo Ant

  Të dhëna teknike:

  • Materiali jashtëm: 100% poliestër
  • Larja: Në proces në 30 gradë

  S’ka stok

 • Bugaboo Ant Footmuff Black 14,300 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Bugaboo Ant Footmuff.  Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë.  Bugaboo Ant Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike. Kordoni i pjesës së sipërme, tërheqës, ju  ndihmon për të mbuluar plotësisht fëmijët nga lart.

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë
  • Mund të hapet nga të dyja anët (sipër dhe poshtë), falë zinxhirit me dy drejtime
  • Mund të lahet në makinë larëse

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 64 x 40 x 18 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories