4 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karrocë Bugaboo Butterfly – Black/ Forest Green 58,900 L

  Bugaboo Butterfly është karroca ultra-kompakte e palosshme  në 1 sekondë për përditshmërinë dhe mbi të gjitha për udhëtime, si afër dhe larg. Falë rehatisë maksimale, hapjes së lehtë dhe dizajnin ultra-kompakt, ju dhe fëmija juaj në rritje do të gëzoni liri të plotë në aventurat tuaja.

  1 dorë, 1 sekondë, 1 lëvizje, kjo është e gjitha. Karroca Butterfly mund të paloset menjëherë me njërën dorë. Lëreni dorën tjetër të lirë për të mbajtur fëmijën tuaj ose për të mbajtur sende ushqimore. Nuk ka nevojë të rregulloni as sediljen, mbështetësen e këmbëve apo të hiqni aksesorët, sepse gjithçka paloset së bashku. Hapja është po aq e lehtë, thjesht shtypni dy butonat me njërën dorë dhe ngrijeni lart për një hapje pa mundim.

  Larg syve por asnjëherë jashtë mundësive. Falë dizajnit të tij kompakt, Butterfly paloset në madhësinë e një çante mesatare – që do të thotë se mund ta merrni me vete në makinë, nën një tavolinë kafeneje apo edhe në udhëtimet tuaja në aeroplan si bagazh dore. Dizajni i tij për të qëndruar vetë në këmbë është i shkëlqyeshëm për ta vendosur edhe në hapësirat më të vogla. Është gjithashtu shumë i lehtë, kështu që thjesht merreni dhe shkoni me të kudo që dëshironi.

  Komoditet i klasit të parë për shëtitjet tuaja të përditshme. Karroca ultra kompakte Butterfly është gati në momentin që bashkë-piloti juaj i vogël mund të qëndrojë i ulur dhe do të zgjasë me familjen tuaj për vitet në vijim. Akomodoni një të porsalindur me përdorimin e përshtatësve të sediljeve të makinës (shiten veçmas) dhe Bugaboo Turtle Air ose One by Nuna. Ai përmban një ndenjëse të bollshme me sedilje të mbushura dhe një mbështetëse shpine ultra të lartë për të mbështetur të vegjlit në rritje.

  Rripat e sigurisë me 5 pika janë super të shpejta për t’u hapur e mbyllur. Kur është koha e gjumit, sedilja shtrihet thuajse plotësisht në një pozicion të sheshtë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të shijojë një gjumë të qetë pas lojës. Një mbështetëse këmbësh e rregullueshme me pesë pika siguron që këmbët e vogëlushëve të mbështeten dhe të mund të pushojnë teksa jeni në lëvizje.

  Ultra kompakte por super e fortë. Karroca Butterfly është ndërtuar dhe testuar për të tejkaluar çdo standard cilësie që ekziston. Falë bllokimit të avancuar me 4 rrota dhe manovrimit me një dorë, shëtitjet në qytet ose kudo që t’iu çojnë aventurat tuaja janë të qeta, të sigurta dhe të këndshme. Butterfly është i vogël në madhësi por shporta e saj nuk është. Ruani deri në 8kg në shportën e saj të gjerë.

  Karakteristikat:

  • Karrocë ultra kompakte e palosshme një sekondë
  • I lejon vogëlushëve të shijojnë lirinë e plotë në shëtitjet e përditshme
  • Është e lehtë, praktike për t’u manovruar dhe rezistente.
  • Ofron komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
  • Dizajn i bukur dhe elegant
  • Plotësisht ergonomike

  Përshtatet:

  • Pesha: 7.29 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Materiali i pëlhurave: 100% poliestër
  • Përmasat maksimale e hapur: 92.5 x 45 x 102 cm
  • Përmasat e mbyllur: 45 x 23 x 54 cm

   

  Ka stok

 • Karrocë Bugaboo Butterfly – Midnight black 58,900 L

  Bugaboo Butterfly është karroca ultra-kompakte e palosshme  në 1 sekondë për përditshmërinë dhe mbi të gjitha për udhëtime, si afër dhe larg. Falë rehatisë maksimale, hapjes së lehtë dhe dizajnin ultra-kompakt, ju dhe fëmija juaj në rritje do të gëzoni liri të plotë në aventurat tuaja.

  1 dorë, 1 sekondë, 1 lëvizje, kjo është e gjitha. Karroca Butterfly mund të paloset menjëherë me njërën dorë. Lëreni dorën tjetër të lirë për të mbajtur fëmijën tuaj ose për të mbajtur sende ushqimore. Nuk ka nevojë të rregulloni as sediljen, mbështetësen e këmbëve apo të hiqni aksesorët, sepse gjithçka paloset së bashku. Hapja është po aq e lehtë, thjesht shtypni dy butonat me njërën dorë dhe ngrijeni lart për një hapje pa mundim.

  Larg syve por asnjëherë jashtë mundësive. Falë dizajnit të tij kompakt, Butterfly paloset në madhësinë e një çante mesatare – që do të thotë se mund ta merrni me vete në makinë, nën një tavolinë kafeneje apo edhe në udhëtimet tuaja në aeroplan si bagazh dore. Dizajni i tij për të qëndruar vetë në këmbë është i shkëlqyeshëm për ta vendosur edhe në hapësirat më të vogla. Është gjithashtu shumë i lehtë, kështu që thjesht merreni dhe shkoni me të kudo që dëshironi.

  Komoditet i klasit të parë për shëtitjet tuaja të përditshme. Karroca ultra kompakte Butterfly është gati në momentin që bashkë-piloti juaj i vogël mund të qëndrojë i ulur dhe do të zgjasë me familjen tuaj për vitet në vijim. Akomodoni një të porsalindur me përdorimin e përshtatësve të sediljeve të makinës (shiten veçmas) dhe Bugaboo Turtle Air ose One by Nuna. Ai përmban një ndenjëse të bollshme me sedilje të mbushura dhe një mbështetëse shpine ultra të lartë për të mbështetur të vegjlit në rritje.

  Rripat e sigurisë me 5 pika janë super të shpejta për t’u hapur e mbyllur. Kur është koha e gjumit, sedilja shtrihet thuajse plotësisht në një pozicion të sheshtë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të shijojë një gjumë të qetë pas lojës. Një mbështetëse këmbësh e rregullueshme me pesë pika siguron që këmbët e vogëlushëve të mbështeten dhe të mund të pushojnë teksa jeni në lëvizje.

  Ultra kompakte por super e fortë. Karroca Butterfly është ndërtuar dhe testuar për të tejkaluar çdo standard cilësie që ekziston. Falë bllokimit të avancuar me 4 rrota dhe manovrimit me një dorë, shëtitjet në qytet ose kudo që t’iu çojnë aventurat tuaja janë të qeta, të sigurta dhe të këndshme. Butterfly është i vogël në madhësi por shporta e saj nuk është. Ruani deri në 8kg në shportën e saj të gjerë.

  Karakteristikat:

  • Karrocë ultra kompakte e palosshme një sekondë
  • I lejon vogëlushëve të shijojnë lirinë e plotë në shëtitjet e përditshme
  • Është e lehtë, praktike për t’u manovruar dhe rezistente.
  • Ofron komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
  • Dizajn i bukur dhe elegant
  • Plotësisht ergonomike

  Përshtatet:

  • Pesha: 7.29 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Materiali i pëlhurave: 100% poliestër
  • Përmasat maksimale e hapur: 92.5 x 45 x 102 cm
  • Përmasat e mbyllur: 45 x 23 x 54 cm

   

  Ka stok

 • Shufër mbështetëse – Bugaboo Butterfly 6,200 L

  Mbështetësja Bugaboo Butterfly është e rëndësishme për sigurinë e vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve me karroca. Vendosja dhe heqja e saj është e thjeshtë dhe tejet praktike.

  Karakteristika:

  • Mbështetëse sigurie për karrocat Bugaboo Butterfly
  • Ofron siguri edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj duke i dhënë gjithashtu një vënd për t’u mbështetur
  • Vendoset dhe hiqet me shpejtësi dhe lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë

  Ka stok

 • Karrocë Bugaboo Butterfly – Black/ Stormy Blue 58,900 L

  Bugaboo Butterfly është karroca ultra-kompakte e palosshme  në 1 sekondë për përditshmërinë dhe mbi të gjitha për udhëtime, si afër dhe larg. Falë rehatisë maksimale, hapjes së lehtë dhe dizajnin ultra-kompakt, ju dhe fëmija juaj në rritje do të gëzoni liri të plotë në aventurat tuaja.

  1 dorë, 1 sekondë, 1 lëvizje, kjo është e gjitha. Karroca Butterfly mund të paloset menjëherë me njërën dorë. Lëreni dorën tjetër të lirë për të mbajtur fëmijën tuaj ose për të mbajtur sende ushqimore. Nuk ka nevojë të rregulloni as sediljen, mbështetësen e këmbëve apo të hiqni aksesorët, sepse gjithçka paloset së bashku. Hapja është po aq e lehtë, thjesht shtypni dy butonat me njërën dorë dhe ngrijeni lart për një hapje pa mundim.

  Larg syve por asnjëherë jashtë mundësive. Falë dizajnit të tij kompakt, Butterfly paloset në madhësinë e një çante mesatare – që do të thotë se mund ta merrni me vete në makinë, nën një tavolinë kafeneje apo edhe në udhëtimet tuaja në aeroplan si bagazh dore. Dizajni i tij për të qëndruar vetë në këmbë është i shkëlqyeshëm për ta vendosur edhe në hapësirat më të vogla. Është gjithashtu shumë i lehtë, kështu që thjesht merreni dhe shkoni me të kudo që dëshironi.

  Komoditet i klasit të parë për shëtitjet tuaja të përditshme. Karroca ultra kompakte Butterfly është gati në momentin që bashkë-piloti juaj i vogël mund të qëndrojë i ulur dhe do të zgjasë me familjen tuaj për vitet në vijim. Akomodoni një të porsalindur me përdorimin e përshtatësve të sediljeve të makinës (shiten veçmas) dhe Bugaboo Turtle Air ose One by Nuna. Ai përmban një ndenjëse të bollshme me sedilje të mbushura dhe një mbështetëse shpine ultra të lartë për të mbështetur të vegjlit në rritje.

  Rripat e sigurisë me 5 pika janë super të shpejta për t’u hapur e mbyllur. Kur është koha e gjumit, sedilja shtrihet thuajse plotësisht në një pozicion të sheshtë, në mënyrë që fëmija juaj të mund të shijojë një gjumë të qetë pas lojës. Një mbështetëse këmbësh e rregullueshme me pesë pika siguron që këmbët e vogëlushëve të mbështeten dhe të mund të pushojnë teksa jeni në lëvizje.

  Ultra kompakte por super e fortë. Karroca Butterfly është ndërtuar dhe testuar për të tejkaluar çdo standard cilësie që ekziston. Falë bllokimit të avancuar me 4 rrota dhe manovrimit me një dorë, shëtitjet në qytet ose kudo që t’iu çojnë aventurat tuaja janë të qeta, të sigurta dhe të këndshme. Butterfly është i vogël në madhësi por shporta e saj nuk është. Ruani deri në 8kg në shportën e saj të gjerë.

  Karakteristikat:

  • Karrocë ultra kompakte e palosshme një sekondë
  • I lejon vogëlushëve të shijojnë lirinë e plotë në shëtitjet e përditshme
  • Është e lehtë, praktike për t’u manovruar dhe rezistente.
  • Ofron komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
  • Dizajn i bukur dhe elegant
  • Plotësisht ergonomike

  Përshtatet:

  • Pesha: 7.29 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Materiali i pëlhurave: 100% poliestër
  • Përmasat maksimale e hapur: 92.5 x 45 x 102 cm
  • Përmasat e mbyllur: 45 x 23 x 54 cm

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories