30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Çantë karroce Priam – Black 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Xplory® X – Signature Black 33,500 L

  Çanta e re e ndërrimit Xplory X mund të vendoset në karrocë duke ju lejuar të keni duart e lira por gjithashtu të keni gjithmonë afër gjithçka që ju nevojitet. Praktike dhe e gjerë falë xhepave të madhësive të ndryshme, përfshin një xhep anësor të papërshkueshëm nga uji për lehtësi përdorimi. Brënda saj do të gjeni gjithashtu tapetin e ndërrimit i cili është projektuar me një mbushje shtesë për t’i dhënë rehtinë maksimale bebit gjatë ndërrimit edhe jashtë rehatisë së shtëpisë tuaj.

  **Çanta Xplory X Signature Black mund të përdoret me të gjitha karrocat Stokke

  Karakteristikat:

  • E papërshkrueshme nga uji
  • Pastrohet lehtësisht
  • Mund ta mbani në krah ose ta vendosni në karrocë
  • Hapësirë e mjaftueshme për të mbajtur të gjithë aksesorët e nevojshëm

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
  • Përmasat e jashtme: 47 x 15 x 31 cm
  • Pesha: 1 kg

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Autumn Gold Burnt Red 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Khaki Green/ Brown 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Nautical Blue 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë krahu – Libelle Black 8,900 L

  Kjo çantë udhëtimi është një aksesor i vyer që prindërve u duhet medoemos gjatë shëtitjeve me të veglit e tyre. Sipas nevojave dhe preferencave ajo mund të lidhet tek karroca ose mund të mbahet në krah. Kjo çantë përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep të jashtëm për lehtësi përdorimi.

  Karakteristikat:

  • Çantë për karrocë
  • Me disa xhepa në madhësi të ndryshme
  • Pastrohet lehtësisht
  • Mund të mbahet në krah ose të lidhet në karrocë
  • Tejet praktike dhe funskionale

  E përputshme me karrocat:

  • Eezy S Line / Beezy
  • Libelle

   

  Ka stok

 • Çantë ndërrimi Priam – Birds of Paradise 26,500 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Priam është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një dizajn modern, me ngjyra të gjalla dhe me një print me tematikë xhunglën. Ngarkesa maksimale për çantën është 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike
  • Dizajn modern
  • Mbajtëse shishesh e izoluar me zinxhir dhe e lëvizshme

  Ka stok

 • Çantë karroce Mios – Nautical Blue 20,000 L

  Çanta tote Cybex Platinum vjen me një dizajn modern, praktik dhe lehtësisht të kombinueshëm. Ngarkesa maksimale është 4 kg, e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet  të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe ose tasa izo-termik. Çanta vjen me shumë ndarje të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi rezistent ndaj ujit dhe lagështisë.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Mos mbani lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe apo tasa izo-termik
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e lëvizshme
  • Hapësirë kundra ujit për rroba të lagura
  • Dizajn modern lehtësisht i kombinueshëm
  • E përshtatshme për karrocat Cybex Mios

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 4 kg
  • Materiali: 100 % poliestër

  Ka stok

 • Organizuese për karroca Lassig – Star blue 3,200 L

  Kjo çantë karroce nga Lassig është një aksesor i dobishëm për të ruajtur pijet, ushqimet dhe aksesorët të tjerë që mund të nevojiten gjatë shëtitjeve me karrocë. Bashkëngjitet me shumë lehtësi tek të gjitha karrocat e fëmijëve. Është perfekte për eskursione të shkurtra, udhëtime një ditore ose për shëtitjet e pasditeve. Dizajni e bën shumë praktike dhe të lehtë në përdorim. Falë materialit reflektues dhe ngjyrës së theksuar mund ta dalloni lehtësisht gjatë natës dhe në ambjente të errëta.

  Karakteristikat:

  • Dizajn modern dhe praktik
  • Bashkëngjitet me lehtësi me çdo karrocë fëmijësh
  • Siguron dukshmëri në errësirë falë materialit reflektues

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Përmasat: 36 x 13 x 17 cm
  • Pesha: 0,24 kg
  • Kapaciteti: 3.25 litra

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Cybex – Simple Flowers Light Pink 36,000 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Simple Flowers Light Pink është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, një mbajtëse shishesh termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike
  • Me 7 xhepa të ndryshëm
  • Dizajn modern
  • Mbajtëse shishesh e izoluar me zinxhir

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce – Special edition Koi 26,500 L

  Koleksioni i ri CYBEX Fashion KOI bashkon simbolikën e krijesave enigmatike nënujore të mitologjisë japoneze me teknologjitë, materialet dhe metodat moderne të qepjes. Aplikime dhe qëndisje me cilësi të lartë mbi një material reflektues dhe kristalor, ato harmonizohen në mënyrë perfekte me të gjitha linjat kryesore prêt-à-porter. Çanta praktike e ndërrimit Cybex Koi është e pajisur me një ndarje të papërshkueshme nga uji për sendet e lagura, një mbajtëse shisheje dhe një dyshek ndërrimi gjithashtu të papërshkrueshëm nga uji.

  Karakteristikat:

  • Termoizoluese
  • Këshillohet të mos mbahen lëngje të nxehta brënda nëse nuk gjenden në shishe apo tasa izo-termike
  • Tapet ndërrimi i papërshkrueshëm nga uji
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e levizshme
  • Pjesë e koleksionit Special Edition Koi për karrocat Cybex Koi

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 1.41 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Mios – Mustard Yellow 20,000 L

  Çanta tote Cybex Platinum vjen me një dizajn modern, praktik dhe lehtësisht të kombinueshëm. Ngarkesa maksimale është 4 kg, e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet  të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe ose tasa izo-termik. Çanta vjen me shumë ndarje të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi rezistent ndaj ujit dhe lagështisë.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Mos mbani lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe apo tasa izo-termik
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e lëvizshme
  • Hapësirë kundra ujit për rroba të lagura
  • Dizajn modern lehtësisht i kombinueshëm
  • E përshtatshme për karrocat Cybex Mios

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 4 kg
  • Materiali: 100 % poliestër

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Mustard Yellow 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce – Mountain Blue 24,900 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Priam është në modë, praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
  • Vjen me dizajn modern
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe grep
  • Pjesa e jashtme dhe veshja e bërë nga 100% poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce – Manhattan Grey 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Xplory® X – Ruby Red 22,600 L

  Një aksesor i vyer që prindërve i nevojitet modoemos gjatë shëtitjeve me fëmijën e tyre. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjithë aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në ç’do situatë. Kjo çantë përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor ku mund të mbani aksesorë që duhet t’i arrini me lehtësi. Në brendësi do të gjeni gjithashtu një çantë të vogël me zinxhir ku mund të mbani kremra, çcuca ose aksesorë të tjerë të vegjël si dhe një shtresë mbrojtëse për ndërrimin e bebit kudo që ndodheni.

  Karakteristikat:

  • Çantë karroce për Stokke® Xplory® X
  • Materiali i çantës ka mbrotjte UPF 50+
  • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtësisht
  • Dorezë për ta mbajtur në dorë
  • Rripa për ta hedhur në shpinë
  • Përmban disa xhepa me madhësi të ndryshme
  • Një çantë e vogël me zinxhir
  • Një shtresë për ndërrimin e bebit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
  • Pesha: 0.88 kg

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Xplory® X – Royal Blue 22,600 L

  Një aksesor i vyer që prindërve i nevojitet modoemos gjatë shëtitjeve me fëmijën e tyre. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjithë aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në ç’do situatë. Kjo çantë përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor ku mund të mbani aksesorë që duhet t’i arrini me lehtësi. Në brendësi do të gjeni gjithashtu një çantë të vogël me zinxhir ku mund të mbani kremra, çcuca ose aksesorë të tjerë të vegjël si dhe një shtresë mbrojtëse për ndërrimin e bebit kudo që ndodheni.

  Karakteristikat:

  • Çantë karroce për Stokke® Xplory® X
  • Materiali i çantës ka mbrotjte UPF 50+
  • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtësisht
  • Dorezë për ta mbajtur në dorë
  • Rripa për ta hedhur në shpinë
  • Përmban disa xhepa me madhësi të ndryshme
  • Një çantë e vogël me zinxhir
  • Një shtresë për ndërrimin e bebit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
  • Pesha: 0.88 kg

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Xplory® X – Modern Grey 22,600 L

  Stokke® Xplory® X – çanta e karrocës  është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Çantë karroce
  • Materiali i çantës është  UPF 50+ dhe pa PFC
  • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë
  • I bashkëngjitet karrocave Stokke
  • Dorezë për ta mbajtur në dorë
  • Rripa për ta hedhur në shpinë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
  • Pesha: 0.88 kg

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Xplory® X- Rich Black 22,600 L

  Stokke® Xplory® X – çanta e karrocës  është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Materiali i çantës është  UPF 50+ dhe pa PFC
  • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë
  • I bashkëngjitet karrocave Stokke
  • Dorezë për ta mbajtur në dorë
  • Rripa për ta hedhur në shpinë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
  • Pesha: 0.88 kg

   

  Ka stok

 • Çantë karroce Soho Grey 22,900 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Priam është në modë, praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
  • Vjen me dizajn modern
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe grep
  • Pjesa e jashtme dhe veshja e bërë nga 100% poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  S’ka stok

 • Çantë ndërrimi Priam DJ Khaled 32,300 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Priam është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një dizajn modern, me ngjyra të gjalla dhe me një print me tematikë panoramikën e xhunglës.  Ngarkesa maksimale për çantën është 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesa maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
  • Vjen me dizajn modern
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e levizshme

  S’ka stok

 • Organizuese për karroca Lassig – Star Deep Green 3,200 L

  Kjo çantë karroce nga Lassig është një aksesor i dobishëm për të ruajtur pijet, ushqimet dhe aksesorët të tjerë që mund të nevojiten gjatë shëtitjeve me karrocë. Bashkëngjitet me shumë lehtësi tek të gjitha karrocat e fëmijëve. Është perfekte për eskursione të shkurtra, udhëtime një ditore ose për shëtitjet e pasditeve. Dizajni e bën shumë praktike dhe të lehtë në përdorim. Falë materialit reflektues dhe ngjyrës së theksuar mund ta dalloni lehtësisht gjatë natës dhe në ambjente të errëta.

  Karakteristikat:

  • Dizajn modern dhe praktik
  • Bashkëngjitet me lehtësi me çdo karrocë fëmijësh
  • Siguron dukshmëri në errësirë falë materialit reflektues

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Përmasat: 36 x 13 x 17 cm
  • Pesha: 0,24 kg
  • Kapaciteti: 3.25 litra

   

  S’ka stok

 • Organizuese për karroca Reflective Star blue 3,200 L

  Organizuesja e karrocave, Reflective Star blue, është një alternativë e dobishme për të ruajtur pijet, ushqimet dhe aksesorët e tjerë. Bashkëngjitet me shumë lehtësi me karrocat e fëmijëve.  Është perfekte për eskursione të shkurtra, udhëtime njëditore ose fundjave.  Dizajni e bën shumë praktike dhe të lehtë në përdorim. Madje siguron një dukshmëri më të mirë gjatë muzgut dhe errësirës. Kjo falë materialit reflektues dhe ngjyrë së theksuar.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për të mbajtur pije, ushqime ose aksesorë
  • Dizajn modern dhe praktik
  • Bashkëngjitet me lehtësi me çdo karrocë fëmijësh
  • Siguron dukshmëri gjatë errësirës falë materialit reflektues

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Përmasat: 36 x 13 x 17 cm
  • Pesha: 0,24 kg
  • Kapaciteti: 3.25 litra

   

  S’ka stok

 • Çantë karroce Bugaboo Forest Green 19,800 L

  Me ndarjet e bollshme, që ofron çanta Bugaboo, ju mund të mbani me vete gjithçka që mund t’i duhet fëmijëve tuaj. Pëlhura e cilësisë së lartë kundër ujit në pjesën e jashtme e bën atë rezistente ndaj derdhjeve, ndërsa dy ndarjet e brendshme që pastrohen lehtësisht, janë perfekte për ndarjen e lagësht nga e thata.  Falë përshtatësve universalë dhe grepave të integruara të bashkëngjitjes, çanta e ndërrimit është e përputhshme me pothuajse të gjitha karrocat Bugaboo. Përmban edhe dyshek ndërrimi dhe vend të dedikuar për shishet.

  Karakteristikat:

  • Hapësirë të bollshme për të mbajtur çdo gjë të nevojshme me vete
  • Përfshin 2 ndarje kryesore për të ndarë sendet e lagura nga të thata
  • Pëlhura cilësore e jashtme është rezistente ndaj ujit dhe derdhjeve
  • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
  • Vjen me dizajn modern
  • Mund të mbahet edhe në dorë ose varet tek karroca Bugaboo

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Forest Green

  S’ka stok

 • Çantë karroce Bugaboo – Midnight Black 19,800 L

  Me ndarjet e bollshme që ofron çanta Bugaboo, ju mund të mbani me vete gjithçka që mund t’i duhet fëmijëve tuaj dhe juve. Pëlhura e cilësisë së lartë kundër ujit në pjesën e jashtme e bën atë rezistente ndaj derdhjeve ndërsa dy ndarjet e brendshme që pastrohen lehtësisht, ju mundëson të ndani lehtësisht rrobat a po sendet e lagura nga të thatat. Falë përshtatësve universalë dhe grepave të integruara, çanta e ndërrimit është e përputhshme me pothuajse të gjitha karrocat Bugaboo. Përmban edhe një dyshek ndërrimi dhe një hapësirë të dedikuar për shishet.

  Karakteristikat:

  • Hapësirë të bollshme për të mbajtur çdo gjë të nevojshme me vete
  • Përfshin 2 ndarje kryesore për të ndarë sendet e lagura nga të thatat
  • Pëlhura cilësore e jashtme është rezistente ndaj ujit dhe derdhjeve
  • Ngarkesë maksimale prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Përfshin një tapet për ndërrimin e pelenave
  • Ka një hapvsirë të dedikuar për shishet
  • Mund të mbahet në dorë ose varet tek karroca Bugaboo

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Midnight Black

  S’ka stok

 • Çantë karroce Bugaboo Stormy Blue 19,800 L

  Me ndarjet e bollshme, që ofron çanta Bugaboo, ju mund të mbani me vete gjithçka që mund t’i duhet fëmijëve tuaj. Pëlhura e cilësisë së lartë kundër ujit në pjesën e jashtme e bën atë rezistente ndaj derdhjeve, ndërsa dy ndarjet e brendshme që pastrohen lehtësisht, janë perfekte për ndarjen e lagësht nga e thata.  Falë përshtatësve universalë dhe grepave të integruara të bashkëngjitjes, çanta e ndërrimit është e përputhshme me pothuajse të gjitha karrocat Bugaboo. Përmban edhe dyshek ndërrimi dhe vend të dedikuar për shishet.

  Karakteristikat:

  • Hapësirë të bollshme për të mbajtur çdo gjë të nevojshme me vete
  • Përfshin 2 ndarje kryesore për të ndarë sendet e lagura nga të thata
  • Pëlhura cilësore e jashtme është rezistente ndaj ujit dhe derdhjeve
  • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
  • Vjen me dizajn modern
  • Mund të mbahet edhe në dorë ose varet tek karroca Bugaboo

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Stormy Blue

  S’ka stok

 • Çantë karroce Bugaboo Grey Melange 19,800 L

  Me ndarjet e bollshme, që ofron çanta Bugaboo, ju mund të mbani me vete gjithçka që mund t’i duhet fëmijëve tuaj. Pëlhura e cilësisë së lartë kundër ujit në pjesën e jashtme e bën atë rezistente ndaj derdhjeve, ndërsa dy ndarjet e brendshme që pastrohen lehtësisht, janë perfekte për ndarjen e lagësht nga e thata.  Falë përshtatësve universalë dhe grepave të integruara të bashkëngjitjes, çanta e ndërrimit është e përputhshme me pothuajse të gjitha karrocat Bugaboo. Përmban edhe dyshek ndërrimi dhe vend të dedikuar për shishet.

  Karakteristikat:

  • Hapësirë të bollshme për të mbajtur çdo gjë të nevojshme me vete
  • Përfshin 2 ndarje kryesore për të ndarë sendet e lagura nga të thata
  • Pëlhura cilësore e jashtme është rezistente ndaj ujit dhe derdhjeve
  • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
  • Vjen me dizajn modern
  • Mund të mbahet edhe në dorë ose varet tek karroca Bugaboo

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Grey Melange

  S’ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Brushed Grey 17,400 L

  Çantë ndërrimi Stokke® Brushed Grey është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite ose kudo ku shkojnë. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi. Përfshihet edhe dysheku i ndërrimit dhe dy mbajtëse shishesh.

  Karakteristikat:

  • Mund të ngjitet në karrocë ose të përdoret si një çantë shpine në krahë
  • 4 xhepa të jashtëm dhe 3 xhep të brendshëm
  • Dy mbajtëse shishesh
  • Përshtatet me të gjitha karrocat Stokke®
  • Përfshin një dyshek ndërrimi të palosshëm për ndryshime të shpejta në lëvizje
  • Pa PFC
  • Ofron disa pozicione të ndryshëm mbajtëse

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 40 x 30 x 18 cm
  • Material: 100% Poliestër dhe EVA

   

  S’ka stok

 • Çantë karroce Stokke® Deep Blue 17,400 L

  Çantë ndërrimi Stokke® Deep Blue është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite ose kudo ku shkojnë. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi. Përfshihet edhe dysheku i ndërrimit dhe dy mbajtëse shishesh.

  Karakteristikat:

  • Mund të ngjitet në karrocë ose të përdoret si një çantë shpine në krahë
  • 4 xhepa të jashtëm dhe 3 xhep të brendshëm
  • Dy mbajtëse shishesh
  • Përshtatet me të gjitha karrocat Stokke®
  • Përfshin një dyshek ndërrimi të palosshëm për ndryshime të shpejta në lëvizje
  • Pa PFC
  • Ofron disa pozicione të ndryshëm mbajtëse

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 40 x 30 x 18 cm
  • Material: 100% Poliestër dhe EVA

   

  S’ka stok

 • Çantë karroce Nanobebe 14,500 L

  Me çantën e shpinës Bébé, dizajni modern dhe prakticiteti bashkohen për të krijuar  shoqëruesin më të mirë të udhëtimit, të përshtatshëm për çdo aventurë me vogëlushët. Qoftë ky udhëtim ditor, pune, për tek çerdhja ose një vizitë tek gjyshërit. Çanta mundëson që të paketoni të gjitha aksesorët kryesor të nevojshëm. Pjesa e brëndshme përshin xhepa funkSionale, për të ruajtur pelenat, peceta dhe aksesorë të tjerë. Gjithashtu përfshihet edhe dysheku i ndërrimit. Xhepat anësorë mundësojnë ruajtjen e aksesorëve që mund të nxirren shpejt, ndërsa ofron edhe opsione të ndryshme, për ta mbajtur në dorë ose për t`ia bashkëngjitur karrocës. Pëlhura përbërëse është cilësore dhe e papërshkueshme nga uji.

  Karakteristikat:

  • Pëlhurë e qëndrueshme, e papërshkueshme nga uji
  • Dizajni modern dhe prakiticitet
  • Mundëson që të paketoni të gjitha aksesorët kryesor të nevojshëm
  • Opsione të ndryshme për mbajtjen
  • Përmban xhepa anësore për shpejtësi
  • Përmban edhe dyshekun e ndërrimit

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories