Kategori e dedikuar aksesorëve shtesë sa i përket anës funksionale për produktet e ofruara nga Cybex. Produktet janë cilësore dhe i shtojnë vlerë funksionale karrocave dhe ndenjësve për automjete Cybex.

Duke filluar nga çadra e diellit Cybex, rrjeta e insekteve, kupë mbajtësi, çanta e ndërrimit Jeremy Scott, bordi i fëmijëve, adaptuesit dhe Baza Z ISOFix, janë aksesorë të nevojshëm për përdorimin e produkteve të Cybex.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bazë Isofix Z2- E zezë 36,800 L

  Baza Isofix Z2 është projektuar posaçërisht për sediljen e makinës. Instalohet në makinën tuaj duke përdorur pikat e ankorimit ISOFIX për t’ju siguruar  se sedilja është e siguruar siç duhet pa pasur nevojë ta fiksoni me rripinin e sigurimit.  Baza Isofix është projektuar për siguri maksimale dhe thjeshtësi në vendosje dhe heqje. Përshtatet me ndenjëset Cybex Cloud Z2 i-Size dhe Sirona Z2 i-Size. Mundëson rrotullim 180 gradë për Cloud Z2 i-Size dhe 360 gradë Sirona Z2 i-Size.

  Karakteristikat:

  • Ofron siguri maksimale
  • Lartësia e këmbës mbështetëse është e rregullueshme
  • Instalim i thjeshtë me një klikim
  • Përshtatet me Cloud Z2 i-Size dhe Sirona Z2 i-Size

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Black 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Stresë verore Cloud Z – Bezhë 7,900 L

  Një udhëtim i rehatshëm me makinë për fëmijët është një udhëtim i qetë edhe për prindërit. Jepini rehatinë dhe freskinë e nevojshme fëmijëve gjatë verës dhe shijoni udhëtimet me makinë pa stres. Materiali i butë prej viskoze të përftuar nga pema e bambusë, është delikat me lëkurën, thith lagështinë dhe rregullon temperaturën e trupit për të ndihmuar të voglin tuaj të relaksohet në ditët e nxehta.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Ajroset lehtësisht dhe thahet shpejt
  • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Thith lagështinë

  Të dhënat teknike:

  • Lahet në lavatriçe me 30°C me cikël delikat
  • Përshtatet me ndenjësen T Cloud Z

  Ka stok

 • Shtresë verore Cloud Z – Gri 7,900 L

  Një udhëtim i rehatshëm me makinë për fëmijët është një udhëtim i qetë edhe për prindërit. Jepini rehatinë dhe freskinë e nevojshme fëmijëve gjatë verës dhe shijoni udhëtimet me makinë pa stres. Materiali i butë prej viskoze të përftuar nga pema e bambusë, është delikat me lëkurën, thith lagështinë dhe rregullon temperaturën e trupit për të ndihmuar të voglin tuaj të relaksohet në ditët e nxehta.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Ajroset lehtësisht dhe thahet shpejt
  • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Thith lagështinë

  Të dhënat teknike:

  • Lahet në lavatriçe me 30°C me cikël delikat
  • Përshtatet me ndenjësen T Cloud Z

  Ka stok

 • Shtresë verore Cloud Z – E bardhë 7,900 L

  Një udhëtim i rehatshëm me makinë për fëmijët është një udhëtim i qetë edhe për prindërit. Jepini rehatinë dhe freskinë e nevojshme fëmijëve gjatë verës dhe shijoni udhëtimet me makinë pa stres. Materiali i butë prej viskoze të përftuar nga pema e bambusë, është delikat me lëkurën, thith lagështinë dhe rregullon temperaturën e trupit për të ndihmuar të voglin tuaj të relaksohet në ditët e nxehta.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Ajroset lehtësisht dhe thahet shpejt
  • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Thith lagështinë

  Të dhënat teknike:

  • Lahet në lavatriçe me 30°C me cikël delikat
  • Përshtatet me ndenjësen T Cloud Z

  Ka stok

 • Shtresë verore Cybex – Gri 9,200 L

  Mbulesa verore e karrocave Cybex Platinum është krijuar për t’i ofruar rehati dhe mirëqenie fëmijës. Ideale për thithjen dhe rregullimin e lagështisë dhe për ta mbajtur të voglin të freskët dhe të thatë gjatë ditëve më të nxehta. Është bërë nga viskozë e butë, e përftuar nga celuloza e bambusë. E butë dhe delikate në prekje dhe në lëkurën e foshnjës.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Ajroset lehtësisht dhe thahet shpejt
  • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Thith lagështinë

  Të dhënat teknike:

  • Lahet në lavatriçe me 30°C me cikël delikat
  • Përputhet me karrocat Cybex Priam dhe Mios.

  Ka stok

 • Shtresë verore Cybex – E bardhë 9,200 L

  Mbulesa verore e karrocave Cybex Platinum është krijuar për t’i ofruar rehati dhe mirëqenie fëmijës. Ideale për thithjen dhe rregullimin e lagështisë dhe për ta mbajtur të voglin të freskët dhe të thatë gjatë ditëve më të nxehta. Është bërë nga viskozë e butë, e përftuar nga celuloza e bambusë. E butë dhe delikate në prekje dhe në lëkurën e foshnjës.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Ajroset lehtësisht dhe thahet shpejt
  • Shton butësi dhe komoditet për një udhëtim të rehatshëm
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Thith lagështinë

  Të dhënat teknike:

  • Lahet në lavatriçe me 30°C me cikël delikat
  • Përputhet me karrocat Cybex Priam dhe Mios

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Autumn Gold Burnt Red 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Khaki Green/ Brown 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Çantë karroce Priam – Nautical Blue 24,900 L

  Çanta PRIAM është aksesori ideal, praktik dhe i mirëorganizuar, duke ju lejuar të keni gjithçka që ju nevojitet për fëmijën tuaj në rregull dhe afër, si në shtëpi ashtu edhe jashtë. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Nëntë xhepa të brendshëm
  • Mbajtëse shisheje termike dhe e lëvizshme
  • Dyshek ndërrimi
  • Mund të përdoret si çantë, me doreza të rregullueshme dhe është e pajisur me kapëse speciale për fiksimin e saj në shasinë e karrocës Priam

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Wings nga Jeremy Scott 30,000 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Cybex Platinum Footmuff nga ikona globale e modës Jeremy Scott. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve.  Përputhet në mënyrë perfekte me karrocat Cybex Priam, e-Priam dhe Mios. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë. Platinum Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike, falë një mbyllje zinxhir me dy drejtime për të zbërthyer lehtësisht.

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në cikël 30°C

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Petticoat nga Jeremy Scott 30,000 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Cybex Platinum Footmuff nga ikona globale e modës Jeremy Scott. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve.  Përputhet në mënyrë perfekte me karrocat Cybex Priam, e-Priam dhe Mios. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë. Platinum Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike, falë një mbyllje zinxhir me dy drejtime për të zbërthyer lehtësisht.

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në cikël 30°C

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Soho Grey 19,200 L

  Komode dhe elegante, Footmuff Platinum nga Cybex ofron një veshje të rehatshme dhe komode prej leshi për ta mbajtur të voglin tuaj ngrohtë kur temperaturat bien. Është i papërshkueshëm nga uji për t’u mbrojtur në mënyrë të përkryer nga moti i ftohtë, era dhe shiu i lehtë. Materialet e sipërme kanë aplikacione me pamje lëkure dhe kombinohen në perfeksion me karrocat tuaja Priam, e-Priam dhe Mios dhe dizajnin e tyre mahnitës!

  Karakteristikat:

  • E veshur me lesh në gjithë pjesën e brëndshme
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbyllje me zinxhirë
  • Ka hapësira për të kaluar rripin e sigurisë
  • Fiksohet me lehtësi në sediljen e karrocës
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 30°C në cikël delikat

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Yellow 19,200 L

  Komode dhe elegante, Footmuff Platinum nga Cybex ofron një veshje të rehatshme dhe komode prej leshi për ta mbajtur të voglin tuaj ngrohtë kur temperaturat bien. Është i papërshkueshëm nga uji për t’u mbrojtur në mënyrë të përkryer nga moti i ftohtë, era dhe shiu i lehtë. Materialet e sipërme kanë aplikacione me pamje lëkure dhe kombinohen në perfeksion me karrocat tuaja Priam, e-Priam dhe Mios dhe dizajnin e tyre mahnitës!

  Karakteristikat:

  • E veshur me lesh në gjithë pjesën e brëndshme
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbyllje me zinxhirë
  • Ka hapësira për të kaluar rripin e sigurisë
  • Fiksohet me lehtësi në sediljen e karrocës
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 30°C në cikël delikat

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Khaki Green/Brown 19,200 L

  Komode dhe elegante, Footmuff Platinum nga Cybex ofron një veshje të rehatshme dhe komode prej leshi për ta mbajtur të voglin tuaj ngrohtë kur temperaturat bien. Është i papërshkueshëm nga uji për t’u mbrojtur në mënyrë të përkryer nga moti i ftohtë, era dhe shiu i lehtë. Materialet e sipërme kanë aplikacione me pamje lëkure dhe kombinohen në perfeksion me karrocat tuaja Priam, e-Priam dhe Mios dhe dizajnin e tyre mahnitës!

  Karakteristikat:

  • E veshur me lesh në gjithë pjesën e brëndshme
  • E papërshkrueshme nga uji
  • Me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbyllje me zinxhirë
  • Ka hapësira për të kaluar rripin e sigurisë
  • Fiksohet me lehtësi në sediljen e karrocës
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 30°C në cikël delikat

  Ka stok

 • Çantë ndërrimi Priam – Birds of Paradise 26,500 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Priam është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një dizajn modern, me ngjyra të gjalla dhe me një print me tematikë xhunglën. Ngarkesa maksimale për çantën është 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brëndshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike
  • Dizajn modern
  • Mbajtëse shishesh e izoluar me zinxhir dhe e lëvizshme

  Ka stok

 • Çantë karroce Mios – Nautical Blue 20,000 L

  Çanta tote Cybex Platinum vjen me një dizajn modern, praktik dhe lehtësisht të kombinueshëm. Ngarkesa maksimale është 4 kg, e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet  të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe ose tasa izo-termik. Çanta vjen me shumë ndarje të brëndshme, një mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi rezistent ndaj ujit dhe lagështisë.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Mos mbani lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe apo tasa izo-termik
  • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e lëvizshme
  • Hapësirë kundra ujit për rroba të lagura
  • Dizajn modern lehtësisht i kombinueshëm
  • E përshtatshme për karrocat Cybex Mios

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 4 kg
  • Materiali: 100 % poliestër

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – One Love nga Karolina Kurkova 30,000 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Cybex Platinum Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve.  Përputhet në mënyrë perfekte me karrocat Cybex Priam, e-Priam dhe Mios. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë. Platinum Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike, falë një mbyllje zinxhir me dy drejtime për të zbërthyer lehtësisht.

  Kurkova punoi ngushtë me ekipin e CYBEX për koleksionin dhe për këtë arsye nuk është vetëm “fytyra” e këtij koleksioni: ajo vepron si një partnere e vërtetë, një burim idesh dhe një testimonial. Si një nënë në karrierë, njohëse e modës dhe një grua me stil, Karolina e kupton shumë mirë se për çfarë kanë nevojë femrat sot. Dhe mbi të gjitha, atë që ato duan!

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në cikël 30°C

  Ka stok

 • Platinum Footmuff Simply Flowers Beige 30,000 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Cybex Platinum Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve.  Përputhet në mënyrë perfekte me karrocat Cybex Priam, e-Priam dhe Mios. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë. Platinum Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike, falë një mbyllje zinxhir me dy drejtime për të zbërthyer lehtësisht.

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në cikël 30°C

  Ka stok

 • Lite Cot Platinum – Navy Blue 21,100 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Platinum Lite Cot Navy Blue. Lite Cot është një aksesor i lehtë dhe fleksibël për karrocat New Generation Priam, e-Priam dhe Mios dhe mund të përdoret që nga lindja. Mund të fiksohet lehtësisht në njësinë e sediljes Priam, Mios, e-Priam dhe e mban fëmijën tuaj të ngrohtë dhe të qetë edhe në dimër – falë një mburoje të integruar që bllokon erën të hyjë brënda. Lite Cot është një zgjidhje e shkëlqyer për të mbrojtur fëmijën tuaj pa pasur nevojë të shkëputni ndonjë pjesë të karrocës suaj. Komoditeti dhe cilësia e lartë kombinohen me zhdërvjellësinë dhe thjeshtësinë e përdorimit për ta bërë atë shoqëruesin e përsosur të udhëtimit për familjet aktive.

  Karakteristikat:

  • Mbushje e butë dhe e ngrohtë
  • Dyshek i butë dhe i ajrosshëm
  • Mbrojtje e gjithanshme
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit dhe erës
  • Fiksohet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurtë
  • Kontroll ideal i temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 30°C
  • Mbushje e brëndshme: 100 % pambuk

  Ka stok

 • Mbulesë shiu Balios S – Transparent 5,500 L

  Me Cybex Rain Cover Balios S, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të pregatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Eezy S. Përmasat e saj kompakte ju lejojnë ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës. Mbulesa mbron vogëlushët tuaj nga shiu, era dhe lagështia. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë botën, pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristika:

  • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe lagështia
  • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë lehtësisht
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Vendosje dhe heqje e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Transparente

  Ka stok

 • Rain Cover Eezy S 2 Line Transparent 5,500 L

  Me Cybex Rain Cover Eezy S 2 Line, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të përgatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Eezy S. Madhësia e saj kompakte ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës që mund ta keni me vete. Mbulesa mbron të voglëlushët tuaj nga shiu,  era dhe moti me lagështi. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen, pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristika:

  • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe moti me lagështi
  • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushëve të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Vendosje dhe heqje e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Transparente

  Ka stok

 • Çantë karroce Cybex – Simple Flowers Light Pink 36,000 L

  Çanta e ndërrimit Cybex Simple Flowers Light Pink është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, një mbajtëse shishesh termike të lëvizshme dhe një dyshek ndërrimi.

  Karakteristikat:

  • Ngarkesë maksimale prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
  • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në shishe izo-termike
  • Me 7 xhepa të ndryshëm
  • Dizajn modern
  • Mbajtëse shishesh e izoluar me zinxhir

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 2 kg

  Ka stok

 • Cybex Snogga 2 Footmuff – River Blue 13,900 L
  Mustard YellowRiver Blue

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Snøgga Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për t’i mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat pavarsisht motit. Snøgga është projektuar për t’u përshtatur për çdo karrocë fëmijësh, ajo është shoqëruesi i përsosur për aventurat e para të eksploruesve të vegjël në natyrë. Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën e saj dhe të vendoset sapo temperaturat ulen. Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™  ndihmon vogëlushët të qëndrojnë super komodë në temperatura nga 10˚C deri në – 10˚ C duke e bërë Snøgga të domosdoshme gjatë dimrit. Snogga 2 përmban ngjyra të theksuara që përshtaten me çdo sezon dhe materiale të ricikluara, në mënyrë që të jeni të sigurtë se po bëni zgjedhjen e duhur për fëmijët tuaj dhe për ambjentin.

  Karakteristikat:

  • E kategorizuar si TOG 4 për të mbajtur vogëlushët ngrohtë deri në – 10°C kur kombinohet me veshjet e përshtatshme
  • E përshtatshme në temperatura nga 10°C deri në – 10°C
  • I përshtatet çdo karroce fëmijësh
  • Mbyllje me zinxhir në të gjitha drejtimet që mund të përdoret edhe për ajrosje
  • Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën mbajtëse
  • Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™ është edhe më e ngrohtë se puplat
  • Mbyllje totale me tërheqës elastikë për temperaturat më të ulëta

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 50 x 2 cm
  • Pesha: 0.4 kg
  • Lahet në lavatriçe me 30°C
 • Cybex Snogga 2 Footmuff – Magnolia Pink Purple 13,900 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Snøgga Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për t’i mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat pavarsisht motit. Snøgga është projektuar për t’u përshtatur për çdo karrocë fëmijësh, ajo është shoqëruesi i përsosur për aventurat e para të eksploruesve të vegjël në natyrë. Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën e saj dhe të vendoset sapo temperaturat ulen. Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™  ndihmon vogëlushët të qëndrojnë super komodë në temperatura nga 10˚C deri në – 10˚ C duke e bërë Snøgga të domosdoshme gjatë dimrit. Snogga 2 përmban ngjyra të theksuara që përshtaten me çdo sezon dhe materiale të ricikluara, në mënyrë që të jeni të sigurtë se po bëni zgjedhjen e duhur për fëmijët tuaj dhe për ambjentin.

  Karakteristikat:

  • E kategorizuar si TOG 4 për të mbajtur vogëlushët ngrohtë deri në – 10°C kur kombinohet me veshjet e përshtatshme
  • E përshtatshme në temperatura nga 10°C deri në – 10°C
  • I përshtatet çdo karroce fëmijësh
  • Mbyllje me zinxhir në të gjitha drejtimet që mund të përdoret edhe për ajrosje
  • Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën mbajtëse
  • Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™ është edhe më e ngrohtë se puplat
  • Mbyllje totale me tërheqës elastikë për temperaturat më të ulëta

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 50 x 2 cm
  • Pesha: 0.4 kg
  • Lahet në lavatriçe me 30°C

  Ka stok

 • Cybex Snogga 2 Footmuff – Autumn Gold Burnt Red 13,900 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Snøgga Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për t’i mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat pavarsisht motit. Snøgga është projektuar për t’u përshtatur për çdo karrocë fëmijësh, ajo është shoqëruesi i përsosur për aventurat e para të eksploruesve të vegjël në natyrë. Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën e saj dhe të vendoset sapo temperaturat ulen. Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™  ndihmon vogëlushët të qëndrojnë super komodë në temperatura nga 10˚C deri në – 10˚ C duke e bërë Snøgga të domosdoshme gjatë dimrit. Snogga 2 përmban ngjyra të theksuara që përshtaten me çdo sezon dhe materiale të ricikluara, në mënyrë që të jeni të sigurtë se po bëni zgjedhjen e duhur për fëmijët tuaj dhe për ambjentin.

  Karakteristikat:

  • E kategorizuar si TOG 4 për të mbajtur vogëlushët ngrohtë deri në – 10°C kur kombinohet me veshjet e përshtatshme
  • E përshtatshme në temperatura nga 10°C deri në – 10°C
  • I përshtatet çdo karroce fëmijësh
  • Mbyllje me zinxhir në të gjitha drejtimet që mund të përdoret edhe për ajrosje
  • Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën mbajtëse
  • Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™ është edhe më e ngrohtë se puplat
  • Mbyllje totale me tërheqës elastikë për temperaturat më të ulëta

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 50 x 2 cm
  • Pesha: 0.4 kg
  • Lahet në lavatriçe me 30°C

  Ka stok

 • Cybex Snogga 2 Footmuff – Khaki Green/ Brown 13,900 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Snøgga Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për t’i mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat pavarsisht motit. Snøgga është projektuar për t’u përshtatur për çdo karrocë fëmijësh, ajo është shoqëruesi i përsosur për aventurat e para të eksploruesve të vegjël në natyrë. Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën e saj dhe të vendoset sapo temperaturat ulen. Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™  ndihmon vogëlushët të qëndrojnë super komodë në temperatura nga 10˚C deri në – 10˚ C duke e bërë Snøgga të domosdoshme gjatë dimrit. Snogga 2 përmban ngjyra të theksuara që përshtaten me çdo sezon dhe materiale të ricikluara, në mënyrë që të jeni të sigurtë se po bëni zgjedhjen e duhur për fëmijët tuaj dhe për ambjentin.

  Karakteristikat:

  • E kategorizuar si TOG 4 për të mbajtur vogëlushët ngrohtë deri në – 10°C kur kombinohet me veshjet e përshtatshme
  • E përshtatshme në temperatura nga 10°C deri në – 10°C
  • I përshtatet çdo karroce fëmijësh
  • Mbyllje me zinxhir në të gjitha drejtimet që mund të përdoret edhe për ajrosje
  • Ultra-kompakt dhe i lehtë, gjithashtu mund të paketohet për t’u futur lehtësisht në çantën mbajtëse
  • Mbushja e ngrohtë dhe e ajrosshme Thinsulate™ është edhe më e ngrohtë se puplat
  • Mbyllje totale me tërheqës elastikë për temperaturat më të ulëta

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 50 x 2 cm
  • Pesha: 0.4 kg
  • Lahet në lavatriçe me 30°C

  Ka stok

 • Platinum Footmuff – Simply Flowers Light Pink 30,000 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Cybex Platinum Footmuff. Mbështjellësja e këmbëve është e bërë me materiale të buta, me cilësi të lartë dhe është ideuar posaçërisht për ti mbajtur fëmijët tuaj gjithmonë ngrohtë dhe rehat gjatë udhëtimeve.  Përputhet në mënyrë perfekte me karrocat Cybex Priam, e-Priam dhe Mios. Ky është një aksesor i domosdoshëm i karrocave dimërore që ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë. Falë pëlhurës kundër ujit në pjesën e jashtme, fëmijët do të jenë jo vetëm ngrohtë, por edhe të thatë. Platinum Footmuff është lehtësisht e përshtatshme dhe e rregullueshme. Ajo vjen me një mbulesë të sipërme që mund të hapet pjesërisht ose të hiqet plotësisht për rregullimin ideal të temperaturës, në varësi të kushteve të jashtme atmosferike, falë një mbyllje zinxhir me dy drejtime për të zbërthyer lehtësisht.

  Karakteristikat:

  • Mund të paloset dhe hapet me lehtësi
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit
  • Ngjitet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurt
  • Ofron kontroll ideal të temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 37 x 91 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në cikël 30°C

  Ka stok

 • Cybex Kid Board – Black 16,200 L

  Bordi i fëmijëve Cybex i bashkëngjitet karrocës për t’i lejuar vëllezërit e motrat më të mëdhenj të argëtohen duke shëtitur së bashku. Kjo platformë përputhet me karrocat Cybex Priam, Balios S Lux, Balios S 2-në-1, Talos S Lux dhe Talos S 2-në-1.

  Karakteristika:

  • I bashkëngjitet karrocave Cybex Priam, Balios S Lux, Balios S 2-në-1, Talos S Lux dhe Talos S 2-në-1
  • U Mundëson vëllezërve dhe motrave më të mëdhenj të argëtohen duke shëtitur së bashku

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë

  Ka stok

 • Platinum Lite Cot – Soho Grey Mid Grey 21,100 L

  Mbajini fëmijët tuaj ngrohtë dhe të mbrojtur me Platinum Lite Cot Navy Blue. Lite Cot është një aksesor i lehtë dhe fleksibël për karrocat New Generation Priam, e-Priam dhe Mios dhe mund të përdoret që nga lindja. Mund të fiksohet lehtësisht në njësinë e sediljes Priam, Mios, e-Priam dhe e mban fëmijën tuaj të ngrohtë dhe të qetë edhe në dimër – falë një mburoje të integruar që bllokon erën të hyjë brënda. Lite Cot është një zgjidhje e shkëlqyer për të mbrojtur fëmijën tuaj pa pasur nevojë të shkëputni ndonjë pjesë të karrocës suaj. Komoditeti dhe cilësia e lartë kombinohen me zhdërvjellësinë dhe thjeshtësinë e përdorimit për ta bërë atë shoqëruesin e përsosur të udhëtimit për familjet aktive.

  Karakteristikat:

  • Mbushje e butë dhe e ngrohtë
  • Dyshek i butë dhe i ajrosshëm
  • Mbrojtje e gjithanshme
  • Bërë me materiale cilësore, të buta dhe lehtësisht të ajrosshme
  • Mbulesë e jashtme kundër ujit dhe erës
  • Fiksohet me lehtësi në sediljen e karrocës për një udhëtim të sigurtë
  • Kontroll ideal i temperaturës dhe lagështisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 4 vjeç
  • Lahet në lavatriçe me 30°C
  • Mbushje e brëndshme: 100 % pambuk

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories