12 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karrocë Balios S Lux SLV Sea Shell Beige 50,400 L

  Karroca Cybex Balios S Lux është shoqëruesi ideal nëse jeni duke shëtitur të vegjlit tuaj ose keni dalë për blerje në dyqane. I përshtatet në mënyrë perfekte jetës moderne dhe stilit urban. Karroca rritet gjithashtu me rritjen e vogëlushëve tuaj. E përshtatshme që nga lindja dhe pozicioni ergonomik i ndenjës së karrocës e bën Balios S Lux zgjedhjen ideale për prindërit e rinj.  Karroca Cybex Balios S Lux do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi, rehati maksimale dhe mbrotje si nga dielli dhe faktorët e tjerë atmoseferik gjatë udhëtimeve. Por, jo vetëm kaq, një kosh pazari e bën akoma më perfekte këtë karrocë. Mbani të gjitha blerjet tuaja pa shqetësuar aspak vogëlushët dhe duke mos u vënë në vështirësi në drejtim.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Karroca rritet me familjen tuaj
  • I pështatet perfekt stilit modern dhe jetës urbane
  • Ergonomike
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Kosh mbajtës për pazaret
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 81-90 x 60 x 100-110 cm
  • Përmasat palosur: 40 x48.5 x 65 cm
  • Mosha: Deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 22 kg
  • Pesha: 11.7 kg
  • Pesha mbajtëse e koshit blerjeve: Deri në 5 kg

  Ka stok

 • Cot S Lux Lava Grey 34,800 L

  Gjatë gjithë muajve të parë të foshnjës, djepi S është perfekt për në lëvizje. Doreza mbajtëse e Cot S është e vendosur përgjatë mbulesës së diellit për mbajtje të lehtë. Gjithashtu është i pajisur me një dyshek shkumë të butë dhe komod që mbështet një pozicion të saktë të shtrirjes për të voglin tuaj. Tenda e shkëlqyeshme UPF50+ mbron vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Me një pëlhurë të brendshme që është po aq e ngrohtë dhe e rehatshme sa pambuku, djepi nuk është vetëm super i gjerë, por gjithashtu ofron një vend të rehatshëm e të mbrojtur për foshnjën tuaj që të flejë gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Përbëhet nga një dyshek shume super i butë dhe komod
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Pëlhurë pambuku
  • Përputhet me Balios S Lux, Talos S Lux, Eezy S Line

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha maksimale mbajtëse: 9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  Ka stok

 • Cot S Lux Moon Black 34,800 L

  Gjatë gjithë muajve të parë të foshnjës, djepi S është perfekt për në lëvizje. Doreza mbajtëse e Cot S është e vendosur përgjatë mbulesës së diellit për mbajtje të lehtë. Gjithashtu është i pajisur me një dyshek shkumë të butë dhe komod që mbështet një pozicion të saktë të shtrirjes për të voglin tuaj. Tenda e shkëlqyeshme UPF50+ mbron vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Me një pëlhurë të brendshme që është po aq e ngrohtë dhe e rehatshme sa pambuku, djepi nuk është vetëm super i gjerë, por gjithashtu ofron një vend të rehatshëm e të mbrojtur për foshnjën tuaj që të flejë gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Përbëhet nga një dyshek shume super i butë dhe komod
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Pëlhurë pambuku
  • Përputhet me Balios S Lux, Talos S Lux, Eezy S Line

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha maksimale mbajtëse: 9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  Ka stok

 • Balios S – Përshtatës për car-seat 7,500 L

  Bashkoni sediljen e makinës tuaj me karrocën tuaj Cybex Balios S në një fraksion sekonde me përshtatësit të sediljeve të makinës. Falë tyre ju mund ti lëvizni vogëlushët tuaj nga makina në karroca ose anasjella pa i shqetësuar gjumin ose rehatinë.

  Karakteristika:

  • Ideale karrocat Balios S
  • Mund ti lëvizni vogëlushët tuaj nga makina në karroca ose anasjella pa i shqetësuar gjumin ose rehatinë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë

  Ka stok

 • Cot S Lux Sky Blue 34,800 L

  Gjatë gjithë muajve të parë të foshnjës, djepi S është perfekt për në lëvizje. Doreza mbajtëse e Cot S është e vendosur përgjatë mbulesës së diellit për mbajtje të lehtë. Gjithashtu është i pajisur me një dyshek shkumë të butë dhe komod që mbështet një pozicion të saktë të shtrirjes për të voglin tuaj. Tenda e shkëlqyeshme UPF50+ mbron vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Me një pëlhurë të brendshme që është po aq e ngrohtë dhe e rehatshme sa pambuku, djepi nuk është vetëm super i gjerë, por gjithashtu ofron një vend të rehatshëm e të mbrojtur për foshnjën tuaj që të flejë gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Përbëhet nga një dyshek shume super i butë dhe komod
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Pëlhurë pambuku
  • Përputhet me Balios S Lux, Talos S Lux, Eezy S Line

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha maksimale mbajtëse: 9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  S’ka stok

 • Karrocë Balios S Lux SLV Ocean Blue 50,400 L

  Karroca Cybex Balios S Lux është shoqëruesi ideal nëse jeni duke shëtitur të vegjlit tuaj ose keni dalë për blerje në dyqane. I përshtatet në mënyrë perfekte jetës moderne dhe stilit urban. Karroca rritet gjithashtu me rritjen e vogëlushëve tuaj. E përshtatshme që nga lindja dhe pozicioni ergonomik i ndenjës së karrocës e bën Balios S Lux zgjedhjen ideale për prindërit e rinj.  Karroca Cybex Balios S Lux do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi, rehati maksimale dhe mbrotje si nga dielli dhe faktorët e tjerë atmoseferik gjatë udhëtimeve. Por, jo vetëm kaq, një kosh pazari e bën akoma më perfekte këtë karrocë. Mbani të gjitha blerjet tuaja pa shqetësuar aspak vogëlushët dhe duke mos u vënë në vështirësi në drejtim.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Karroca rritet me familjen tuaj
  • I pështatet perfekt stilit modern dhe jetës urbane
  • Ergonomike
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Kosh mbajtës për pazaret
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 81-90 x 60 x 100-110 cm
  • Përmasat palosur: 40 x48.5 x 65 cm
  • Mosha: Deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 22 kg
  • Pesha: 11.7 kg
  • Pesha mbajtëse e koshit blerjeve: Deri në 5 kg

  S’ka stok

 • Karrocë Balios S Lux Taupe Sky Blue 50,400 L

  Karroca Cybex Balios S Lux është shoqëruesi ideal nëse jeni duke shëtitur të vegjlit tuaj ose keni dalë për blerje në dyqane. I përshtatet në mënyrë perfekte jetës moderne dhe stilit urban. Karroca rritet gjithashtu me rritjen e vogëlushëve tuaj. E përshtatshme që nga lindja dhe pozicioni ergonomik i ndenjës së karrocës e bën Balios S Lux zgjedhjen ideale për prindërit e rinj.  Karroca Cybex Balios S Lux do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi, rehati maksimale dhe mbrotje si nga dielli dhe faktorët e tjerë atmoseferik gjatë udhëtimeve. Por, jo vetëm kaq, një kosh pazari e bën akoma më perfekte këtë karrocë. Mbani të gjitha blerjet tuaja pa shqetësuar aspak vogëlushët dhe duke mos u vënë në vështirësi në drejtim.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Karroca rritet me familjen tuaj
  • I pështatet perfekt stilit modern dhe jetës urbane
  • Ergonomike
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Kosh mbajtës për pazaret
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 81-91 x 60 x 100-110 cm
  • Përmasat palosur: 40 x 48.5 x 65 cm
  • Mosha: Deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 22 kg
  • Pesha: 11.7 kg
  • Pesha mbajtëse e koshit blerjeve: Deri në 5 kg

  S’ka stok

 • Karrocë Balios S Lux SLV Lava Grey 50,400 L

  Karroca Cybex Balios S Lux është shoqëruesi ideal nëse jeni duke shëtitur të vegjlit tuaj ose keni dalë për blerje në dyqane. I përshtatet në mënyrë perfekte jetës moderne dhe stilit urban. Karroca rritet gjithashtu me rritjen e vogëlushëve tuaj. E përshtatshme që nga lindja dhe pozicioni ergonomik i ndenjës së karrocës e bën Balios S Lux zgjedhjen ideale për prindërit e rinj.  Karroca Cybex Balios S Lux do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi, rehati maksimale dhe mbrotje si nga dielli dhe faktorët e tjerë atmoseferik gjatë udhëtimeve. Por, jo vetëm kaq, një kosh pazari e bën akoma më perfekte këtë karrocë. Mbani të gjitha blerjet tuaja pa shqetësuar aspak vogëlushët dhe duke mos u vënë në vështirësi në drejtim.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Karroca rritet me familjen tuaj
  • I pështatet perfekt stilit modern dhe jetës urbane
  • Ergonomike
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Kosh mbajtës për pazaret
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 81-90 x 60 x 100-110 cm
  • Përmasat palosur: 40 x48.5 x 65 cm
  • Mosha: Deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 22 kg
  • Pesha: 11.7 kg
  • Pesha mbajtëse e koshit blerjeve: Deri në 5 kg

  S’ka stok

 • Karrocë Balios S Lux BLK Moon Black 50,400 L

  Karroca Cybex Balios S Lux është shoqëruesi ideal nëse jeni duke shëtitur të vegjlit tuaj ose keni dalë për blerje në dyqane. I përshtatet në mënyrë perfekte jetës moderne dhe stilit urban. Karroca rritet gjithashtu me rritjen e vogëlushëve tuaj. E përshtatshme që nga lindja dhe pozicioni ergonomik i ndenjës së karrocës e bën Balios S Lux zgjedhjen ideale për prindërit e rinj.  Karroca Cybex Balios S Lux do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi, rehati maksimale dhe mbrotje si nga dielli dhe faktorët e tjerë atmoseferik gjatë udhëtimeve. Por, jo vetëm kaq, një kosh pazari e bën akoma më perfekte këtë karrocë. Mbani të gjitha blerjet tuaja pa shqetësuar aspak vogëlushët dhe duke mos u vënë në vështirësi në drejtim.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Karroca rritet me familjen tuaj
  • I pështatet perfekt stilit modern dhe jetës urbane
  • Ergonomike
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Kosh mbajtës për pazaret
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 81-90 x 60 x 100-110 cm
  • Përmasat palosur: 40 x48.5 x 65 cm
  • Mosha: Deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 22 kg
  • Pesha: 11.7 kg
  • Pesha mbajtëse e koshit blerjeve: Deri në 5 kg

  S’ka stok

 • Cot S Lux Ocean Blue 34,800 L

  Gjatë gjithë muajve të parë të foshnjës, djepi S është perfekt për në lëvizje. Doreza mbajtëse e Cot S është e vendosur përgjatë mbulesës së diellit për mbajtje të lehtë. Gjithashtu është i pajisur me një dyshek shkumë të butë dhe komod që mbështet një pozicion të saktë të shtrirjes për të voglin tuaj. Tenda e shkëlqyeshme UPF50+ mbron vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Me një pëlhurë të brendshme që është po aq e ngrohtë dhe e rehatshme sa pambuku, djepi nuk është vetëm super i gjerë, por gjithashtu ofron një vend të rehatshëm e të mbrojtur për foshnjën tuaj që të flejë gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Përbëhet nga një dyshek shume super i butë dhe komod
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Pëlhurë pambuku
  • Përputhet me Balios S Lux, Talos S Lux, Eezy S Line

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha maksimale mbajtëse: 9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  S’ka stok

 • Cot S Lux Seashell Beige 34,800 L

  Gjatë gjithë muajve të parë të foshnjës, djepi S është perfekt për në lëvizje. Doreza mbajtëse e Cot S është e vendosur përgjatë mbulesës së diellit për mbajtje të lehtë. Gjithashtu është i pajisur me një dyshek shkumë të butë dhe komod që mbështet një pozicion të saktë të shtrirjes për të voglin tuaj. Tenda e shkëlqyeshme UPF50+ mbron vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Me një pëlhurë të brendshme që është po aq e ngrohtë dhe e rehatshme sa pambuku, djepi nuk është vetëm super i gjerë, por gjithashtu ofron një vend të rehatshëm e të mbrojtur për foshnjën tuaj që të flejë gjatë ditës.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Përbëhet nga një dyshek shume super i butë dhe komod
  • Tenda XXL UPF50+ ofron mbrojtje maksimale
  • Pëlhurë pambuku
  • Përputhet me Balios S Lux, Talos S Lux, Eezy S Line

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha maksimale mbajtëse: 9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  S’ka stok

 • Mbulesë shiu Balios S – Transparent 5,500 L

  Me Cybex Rain Cover Balios S, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të pregatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Eezy S. Përmasat e saj kompakte ju lejojnë ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës. Mbulesa mbron vogëlushët tuaj nga shiu, era dhe lagështia. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë botën, pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristika:

  • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe lagështia
  • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë lehtësisht
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Vendosje dhe heqje e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Transparente

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories