1 rezultat

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
 • Karrocë – Cybex Beezy B 39,900 L
  Lava GreyMoon BlackOcean BlueHibiscus Red

  Beezy është një karrocë e përshtatshme për qytetin: mund të përdoret që nga lindja, është ultra-kompakte, perfekte për rrugët e qytetit si dhe paloset e hapet në 1 sekond. Me Beezy-in e ri jeta është më e lehtë: Përveç elegancës së saj ekskluzive, kjo karrocë e rehatshme qyteti ofron zhdërvjelltësi të madhe, është krijuar për prindërit që duan të jenë në lëvizje dhe siguron lumturi dhe rehati për fëmijët. Karroca Cybex Beezy B mundëson një sistem kompakt udhëtimi dhe sigurie, falë pezullimit të rrotave. Për të mbrojtur fëmijën tuaj në ditët me diell, mbulesa diellore USF50+ ofron hije dhe mbrojtje maksimale. Shtrirja e rregullueshme e mbështetëses siguron një pozicion ideal gjumi në karrocë.

  Karakteristika:

  • Ultra – kompakte, mund të qëndrojë lehtësisht brënda një dollapi, poshtë tavolinës në një restorant, në kabinën e avionit etj.
  • Perfekte për rrugët e qytetit
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet lehtë dhe në kohë rekord
  • Ndenjëse ergonomike
  • Rrota amortizuese
  • Tendë dielli USF 50+

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç
  • Për tu përdorur që nga lindja duhet të bëhët nëpërmjet përshtatësve (blihen veçmas)
  • Përmasat (hapur): 81 x 44 x 105 cm
  • Përmasat (mbyllur): 26 x 43 x 58 cm
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories