Kategori e dedikuar vetëm karrocave Eezy S Twist+. Janë karroca të lehta dhe kompakte, të krijuar për prindër me jetë dinamike, ajo është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Eezy S Twist+ është krijuar për tua bërë jetën më të lehtë  prindërve duke u siguruar një shëtitje të rehatshme për vogëlushët e tyre.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm.  Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në diçka kompakte në vetëm dy sekonda. Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë. Me mbylljen kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe është gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

14 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 Silver Frame- Lava Grey 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  Ka stok

 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 Silver Frame- Nature green 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  Ka stok

 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 silver frame – Ocean blue 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  Ka stok

 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 silver frame – Beach blue turquoise 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  Ka stok

 • Rain Cover Eezy S 2 Line Transparent 5,500 L

  Me Cybex Rain Cover Eezy S 2 Line, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të përgatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Eezy S. Madhësia e saj kompakte ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës që mund ta keni me vete. Mbulesa mbron të voglëlushët tuaj nga shiu,  era dhe moti me lagështi. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen, pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristika:

  • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe moti me lagështi
  • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushëve të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Vendosje dhe heqje e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Transparente

  Ka stok

 • Eezy S – Bumper Bar 6,700 L

  Mbështetësja Eezy S Bumper Bar është e rëndësishme për sigurinë e vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve me karroca. Vendosja dhe heqja e saj është e thjeshtë dhe tejet praktike. Është ideuar posaçërisht për karrocat Eezy S dhe Eezy S+.

  Karakteristika:

  • Mbështetëse sigurie për karrocat Eezy S dhe Eezy S+
  • Ofron siguri edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj duke i dhënë gjithashtu një vënd për t’u mbështetur
  • Vendoset dhe hiqet me shpejtësi dhe lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë

  Ka stok

 • Çantë udhëtimi për karroca – Eezy S 9,400 L

  Çanta e udhëtimit Eezy S është perfekte për të mbajtur karrocën tuaj të sigurtë nga papastërtia dhe përplasjet e lehta gjatë udhëtimit. Ideale për udhëtime të gjata me makinë dhe udhëtimet me avion. Thjeshtë mbyllni dhe palosni karrocën tuaj, vendoseni në çantë dhe udhëtimi juaj do vazhdojë pa pengesa. Kjo çantë mund të përdoret edhe për të magazinuar karrocën tuaj në mënyrë që të qëndrojë e pastër dhe e padëmtuar për një kohë të gjatë.

  Karakteristika:

  • E përshtatshme për karrocat Eezy S dhe Eezy S Twist
  • Mund të përdoret gjatë udhëtimeve me avion ose makinë
  • E papërshkrueshme
  • Mban pastër dhe të sigurtë karrocën tuaj

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë
  • Përmasat: 15 x 6 x 6 cm

  Ka stok

 • Përshtatës për car seat – Eesy S 7,400 L

  Përshtatësit e sediljeve të makinës mund të përdoren për të bashkuar sediljet e makinës CYBEX me karrocën tuaj Eezy S Line. Në ktë mënyrë mund ta kaloni lehtësisht sediljen e makinës nga makina në karrocë dhe anasjelltas.

  Përputhshmëria:

  • Eezy S 2
  • Eezy S+2
  • Eezy S Twist 2
  • Eezy S Twist +2
 • Përshtatës djepi – Eezy S 7,400 L

  Përshtatës që lejojnë instalimin e djepit Cot S në të gjitha karrocat e linjës Eezy S. Të domosdoshme për të formuar një sistem të vërtetë udhëtimi 4 në 1.

  Cot S përputhet me karrocat:

  • Eezy S
  • Eesy S+
  • Eezy S Twist
  • Eesy Twist +
 • Djep Cybex S Lux – Deep Black 31,200 L

  Djepi i karrocës është një krevat i vërtetë për fëmijën, ideal për muajt e parë të jetës. Kjo është arsyeja pse COT S është i pajisur me një dyshek të rehatshëm që ofron një pozicion horizontal të përshtatshëm për fëmijën, ofron një hapësirë të gjerë dhe të mbrojtur në mënyrë që fëmija të flejë i qetë nga dita në ditë. Pëlhurat e brëndshme të djepit janë shumë cilësore dhe të ngrohta. Cybex Cot S ka një kapuç XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ dhe përfshin një dritare me pëlhurë rrjete, në mënyrë që ajri të qarkullojë brenda koshit për ditët e nxehta dhe prindërit të mund të shohin lehtësisht fëmijën.
  Vendosja e tij në shasi është e shpejtë dhe e thjeshtë, falë nyjeve të saj dhe dorezës mbajtëse të vendosur në pjesën e sipërme të kapuçit, e cila lehtëson pozicionimin dhe transportin e saj.

  Karakteristikat:

  • Ofron siguri dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
  • Ideal gjatë muajve të parë të jetës
  • I lehtë për t’u mbajtur dhe vendosur në shasi falë dorezës dhe butonave
  • Tenda ofron mbrojtje UPF50+ nga rrezet e diellit dhe ka një dritare rrjete për ajrosje
  • Pëlhura të brëndshme të buta dhe të këndshme
  • Nga lindja deri në 6 muajsh ose përafërsisht 9 kg
  • E përputhshme me karrocat e linjës Balios S Lux, Talos S Lux dhe Eezy S

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 89 x 40.6 x 58.5
  • Pesha: 4.5 kg
  • Ngjyra: E zezë

   

  Ka stok

 • Djep Cybex S Lux – Soho Grey 31,200 L

  Djepi i karrocës është një krevat i vërtetë për fëmijën, ideal për muajt e parë të jetës. Kjo është arsyeja pse COT S është i pajisur me një dyshek të rehatshëm që ofron një pozicion horizontal të përshtatshëm për fëmijën, ofron një hapësirë të gjerë dhe të mbrojtur në mënyrë që fëmija të flejë i qetë nga dita në ditë. Pëlhurat e brëndshme të djepit janë shumë cilësore dhe të ngrohta. Cybex Cot S ka një kapuç XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ dhe përfshin një dritare me pëlhurë rrjete, në mënyrë që ajri të qarkullojë brenda koshit për ditët e nxehta dhe prindërit të mund të shohin lehtësisht fëmijën.
  Vendosja e tij në shasi është e shpejtë dhe e thjeshtë, falë nyjeve të saj dhe dorezës mbajtëse të vendosur në pjesën e sipërme të kapuçit, e cila lehtëson pozicionimin dhe transportin e saj.

  Karakteristikat:

  • Ofron siguri dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
  • Ideal gjatë muajve të parë të jetës
  • I lehtë për t’u mbajtur dhe vendosur në shasi falë dorezës dhe butonave
  • Tenda ofron mbrojtje UPF50+ nga rrezet e diellit dhe ka një dritare rrjete për ajrosje
  • Pëlhura të brëndshme të buta dhe të këndshme
  • Nga lindja deri në 6 muajsh ose përafërsisht 9 kg
  • E përputhshme me karrocat e linjës Balios S Lux, Talos S Lux dhe Eezy S

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 89 x 40.6 x 58.5
  • Pesha: 4.5 kg
  • Ngjyra: Gri Soho

   

  Ka stok

 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 Silver Frame- Hibiscus Red 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  S’ka stok

 • Karroca Eezy S Twist+2 Black Frame- Moon Black 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Black Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës duke filluar nga 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç, ose një peshe mbajtëse deri në 22 kg. Eezy S Twist+2 është krijuar për tua bërë jetën më të lehtë  prindërve duke u siguruar një shëtitje të rehatshme për vogëlushët e tyre.

  Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në diçka kompakte në vetëm dy sekonda. Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë. Me mbylljen kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion. Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë
  • Është e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht dhe me një dorë
  • Mbyllet në mënyrë kompante në pak sekonda
  • Ofron karakteristika optimale të udhëtimit falë amortizimit me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Mund të ruhet lehtësisht kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  S’ka stok

 • Karroca Cybex Eezy S Twist +2 silver frame – Moon black 54,000 L

  Karroca Eezy S Twist+2  Silver Frame është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç ose deri në 22 kg.  Falë mekanizmit të rrotullimit me 360° mund të vendoset me pamje nga prindi ose nga rruga duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+2 është një karrocë e shkathët, e përshtatshme për qytetin dhe ofron karakteristika thelbësore si amortizimi me 4 rrota për të përballuar të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në një ”çantë” kompakte në vetëm dy sekonda.  Me mbylljen kompakte dhe vetë – mbështetëse Eezy S Twist+2 mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion.

  Thjeshtë perfekte!

  Karakteristikat:

  • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360°
  • Super e lehtë dhe kompakte
  • Mund të komadohet lehtësisht edhe me një dorë
  • Mbyllet lehtësisht në pak sekonda
  • Amortizim me 4 rrota
  • Përballon çdo terren
  • Kur mbyllet qëndron vetë në këmbë
  • Njihet si bagazh dore për udheëtimet me avion

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 80.5 x 45 x 105 cm
  • Pesha: 7.7 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories