Karroca kompakte udhëtimi GB nga Cybex veçohet si shoqëruesi juaj i përsosur i udhëtimit. Me mekanizmin e saj inovativ të palosjes, ajo mbyllet në madhësinë e një çante brenda sekondave. Mund të ruhet lehtësisht dhe të merret kudo që ju pëlqen. Madje përshtatet edhe në bagazhin më të vogël të makinave.

Karrocë e përsosur për çdo ditë ose në udhëtime. Vogëlushi juaj do të shijojë aventura emocionuese në Gb Pockit+. Forma me stil, si dhe ngjyrat e ndritshme, do të tërheqin vëmendjen e gjithëkujt menjëherë, ndërsa rrotat e dyfishta ofrojnë rehati dhe stabilitet pa marrë parasysh sipërfaqen ku ecet.

3 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Karroca kompakte udhëtimi GB- Turquoise 34,900 L

  Karroca kompakte udhëtimi GB nga Cybex veçohet si shoqëruesi juaj i përsosur i udhëtimit. Me mekanizmin e saj inovativ të palosjes, ajo mbyllet në madhësinë e një çante brenda sekondave. Paketa e dobishme përmban një peshë super të vogël prej vetëm 5.6 kg. Mund të ruhet lehtësisht dhe të merret kudo që ju pëlqen. Madje përshtatet edhe në bagazhin më të vogël të makinave! Edhe e thjeshtë dhe e zgjuar. Karrocë e përsosur për çdo ditë ose në udhëtime. Vogëlushi juaj do të shijojë aventura emocionuese në Gb Pockit + ndërsa mbrohet mirë me parzmore të rregullueshme individuale. Rregullimi i mbështetëses së shpinës madje ju lejon të krijoni një pozicion të ulur, që është ideale për t’u çlodhur.

  Forma me stil, si dhe ngjyrat e ndritshme, do të tërheqin vëmendjen e gjithëkujt menjëherë, ndërsa rrotat e dyfishta ofrojnë rehati dhe stabilitet pa marrë parasysh sipërfaqen ku ecet. Fleksibiliteti i rrotave të përparme dhe shasia super e lehtë kontribuojnë në manovrim, ngritje dhe mbajtje të lehtë. Vogëlushët tuaj në moshën afërsisht 6 muajsh dhe me peshë deri rreth 17 kg do të ndjehen super mirë në sediljen e rehatshme dhe nën tendën elegante të diellit që përmban mbrojtje nga rrezatimi ultraviolet 50+. Shporta e vogël e blerjeve nën njësinë e sediljeve mban aksesorë ose sende për fëmijë.

  Detaje & Karakteristkat:

  • I përshtatshëm që nga lindja kur përdoret me djepin GB Cot to Go.
  • Kënd i rregullueshëm i sediljes.
  • Mekanizëm inovativ i palosjes
  • Manovrim të rehatshëm
  • Parzmore rregullueshme dhe jastekë supesh
  • Rrotat e dyfishta për të gjithë terrenet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat mbyllur: 20 x 34 x 42 cm
  • Pesha: 5.6 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  Ka stok

 • Karroca kompakte udhëtimi GB- Velvet Black 34,900 L

  Karroca kompakte udhëtimi GB nga Cybex veçohet si shoqëruesi juaj i përsosur i udhëtimit. Me mekanizmin e saj inovativ të palosjes, ajo mbyllet në madhësinë e një çante brenda sekondave. Paketa e dobishme përmban një peshë super të vogël prej vetëm 5.6 kg. Mund të ruhet lehtësisht dhe të merret kudo që ju pëlqen. Madje përshtatet edhe në bagazhin më të vogël të makinave! Edhe e thjeshtë dhe e zgjuar. Karrocë e përsosur për çdo ditë ose në udhëtime. Vogëlushi juaj do të shijojë aventura emocionuese në Gb Pockit + ndërsa mbrohet mirë me parzmore të rregullueshme individuale. Rregullimi i mbështetëses së shpinës madje ju lejon të krijoni një pozicion të ulur, që është ideale për t’u çlodhur.

  Forma me stil, si dhe ngjyrat e ndritshme, do të tërheqin vëmendjen e gjithëkujt menjëherë, ndërsa rrotat e dyfishta ofrojnë rehati dhe stabilitet pa marrë parasysh sipërfaqen ku ecet. Fleksibiliteti i rrotave të përparme dhe shasia super e lehtë kontribuojnë në manovrim, ngritje dhe mbajtje të lehtë. Vogëlushët tuaj në moshën afërsisht 6 muajsh dhe me peshë deri rreth 17 kg do të ndjehen super mirë në sediljen e rehatshme dhe nën tendën elegante të diellit që përmban mbrojtje nga rrezatimi ultraviolet 50+. Shporta e vogël e blerjeve nën njësinë e sediljeve mban aksesorë ose sende për fëmijë.

  Detaje & Karakteristkat:

  • I përshtatshëm që nga lindja kur përdoret me djepin GB Cot to Go.
  • Kënd i rregullueshëm i sediljes.
  • Mekanizëm inovativ i palosjes
  • Manovrim të rehatshëm
  • Parzmore rregullueshme dhe jastekë supesh
  • Rrotat e dyfishta për të gjithë terrenet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat mbyllur: 20 x 34 x 42 cm
  • Pesha: 5.6 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  S’ka stok

 • Karroca kompakte udhëtimi GB- Night Blue 34,900 L

  Karroca kompakte udhëtimi GB nga Cybex veçohet si shoqëruesi juaj i përsosur i udhëtimit. Me mekanizmin e saj inovativ të palosjes, ajo mbyllet në madhësinë e një çante brenda sekondave. Paketa e dobishme përmban një peshë super të vogël prej vetëm 5.6 kg. Mund të ruhet lehtësisht dhe të merret kudo që ju pëlqen. Madje përshtatet edhe në bagazhin më të vogël të makinave! Edhe e thjeshtë dhe e zgjuar. Karrocë e përsosur për çdo ditë ose në udhëtime. Vogëlushi juaj do të shijojë aventura emocionuese në Gb Pockit + ndërsa mbrohet mirë me parzmore të rregullueshme individuale. Rregullimi i mbështetëses së shpinës madje ju lejon të krijoni një pozicion të ulur, që është ideale për t’u çlodhur.

  Forma me stil, si dhe ngjyrat e ndritshme, do të tërheqin vëmendjen e gjithëkujt menjëherë, ndërsa rrotat e dyfishta ofrojnë rehati dhe stabilitet pa marrë parasysh sipërfaqen ku ecet. Fleksibiliteti i rrotave të përparme dhe shasia super e lehtë kontribuojnë në manovrim, ngritje dhe mbajtje të lehtë. Vogëlushët tuaj në moshën afërsisht 6 muajsh dhe me peshë deri rreth 17 kg do të ndjehen super mirë në sediljen e rehatshme dhe nën tendën elegante të diellit që përmban mbrojtje nga rrezatimi ultraviolet 50+. Shporta e vogël e blerjeve nën njësinë e sediljeve mban aksesorë ose sende për fëmijë.

  Detaje & Karakteristkat:

  • I përshtatshëm që nga lindja kur përdoret me djepin GB Cot to Go.
  • Kënd i rregullueshëm i sediljes.
  • Mekanizëm inovativ i palosjes
  • Manovrim të rehatshëm
  • Parzmore rregullueshme dhe jastekë supesh
  • Rrotat e dyfishta për të gjithë terrenet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat mbyllur: 20 x 34 x 42 cm
  • Pesha: 5.6 kg
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg
  • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories