8 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karrocë – Libelle Beach Blue turquoise 32,900 L

  Libelle është karroca e re kompakte nga Cybex për udhëtime të rehatshme me makinë, tren dhe avion. Falë një prej mbylljeve më kompakte në botë, Libelle paloset në një pako gjeniale që kursen hapësirë, është e përsosur për t’u ruajtur në kabinën e avionit, nën sedilje në tren ose si bagazh dore, kudo që ju nevojitet. Me një peshë prej 5,9 kg, është karroca perfekte për t’u marrë praktikisht kudo falë lehtësisë së saj dhe përmasave të vogla. Tek karoca Libelle ju mund të instaloni të gjitha sediljet e makinës Cybex më të vlerësuara dhe të transportoni fëmijën tuaj nga makina në karrocë në kohë rekord dhe me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Paloset lehtësisht në një pako ultra kompakte
  • Me peshë vetëm 5,9 kg, super e lehtë, është e thjeshtë për t’u ngritur dhe mbajtur
  • Mbështetja e rregullueshme e këmbëve dhe shtrirja e plotë ndihmojnë në sigurimin e një pozicioni ideal të gjumit në karrocë
  • Kudo që të jeni, amortizimi i rrotave të përparme e bëm udhëtimin të rehatshëm dhe karrocën lehtësisht të manovrueshme
  • Mbështetja e shpinës së karrocës mund shtrihet ose të ngrihet me një dorë
  • Përdorimi: nga 6 muajsh deri në 4 vjeç (pesha maksimale 22 kg)

  E veçantë sepse:

  Është një karrocë ultra kompakte, dinamike, e gatshme për çdo gjë: nëse qëndroni në radhë, regjistroheni ose bëni një pushim përpara udhëtimit, thjesht mbani Libelle të mbyllur në këmbët tuaja.

  Përmasat dhe pesha:

  • Përmasat e hapur: 71 x 52 x 102 h cm
  • Përmasat e mbyllur: 32 x 20 x 48 h cm
  • Pesha: 5.9 kg

  Ka stok

 • Karrocë – Libelle Ocean Blue 32,900 L

  Libelle është karroca e re kompakte nga Cybex për udhëtime të rehatshme me makinë, tren dhe avion. Falë një prej mbylljeve më kompakte në botë, Libelle paloset në një pako gjeniale që kursen hapësirë, është e përsosur për t’u ruajtur në kabinën e avionit, nën sedilje në tren ose si bagazh dore, kudo që ju nevojitet. Me një peshë prej 5,9 kg, është karroca perfekte për t’u marrë praktikisht kudo falë lehtësisë së saj dhe përmasave të vogla. Tek karoca Libelle ju mund të instaloni të gjitha sediljet e makinës Cybex më të vlerësuara dhe të transportoni fëmijën tuaj nga makina në karrocë në kohë rekord dhe me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Paloset lehtësisht në një pako ultra kompakte
  • Me peshë vetëm 5,9 kg, super e lehtë, është e thjeshtë për t’u ngritur dhe mbajtur
  • Mbështetja e rregullueshme e këmbëve dhe shtrirja e plotë ndihmojnë në sigurimin e një pozicioni ideal të gjumit në karrocë
  • Kudo që të jeni, amortizimi i rrotave të përparme e bëm udhëtimin të rehatshëm dhe karrocën lehtësisht të manovrueshme
  • Mbështetja e shpinës së karrocës mund shtrihet ose të ngrihet me një dorë
  • Përdorimi: nga 6 muajsh deri në 4 vjeç (pesha maksimale 22 kg)

  E veçantë sepse:

  Është një karrocë ultra kompakte, dinamike, e gatshme për çdo gjë: nëse qëndroni në radhë, regjistroheni ose bëni një pushim përpara udhëtimit, thjesht mbani Libelle të mbyllur në këmbët tuaja.

  Përmasat dhe pesha:

  • Përmasat e hapur: 71 x 52 x 102 h cm
  • Përmasat e mbyllur: 32 x 20 x 48 h cm
  • Pesha: 5.9 kg

  Ka stok

 • Karrocë – Libelle Lava Grey 32,900 L

  Libelle është karroca e re kompakte nga Cybex për udhëtime të rehatshme me makinë, tren dhe avion. Falë një prej mbylljeve më kompakte në botë, Libelle paloset në një pako gjeniale që kursen hapësirë, është e përsosur për t’u ruajtur në kabinën e avionit, nën sedilje në tren ose si bagazh dore, kudo që ju nevojitet. Me një peshë prej 5,9 kg, është karroca perfekte për t’u marrë praktikisht kudo falë lehtësisë së saj dhe përmasave të vogla. Tek karoca Libelle ju mund të instaloni të gjitha sediljet e makinës Cybex më të vlerësuara dhe të transportoni fëmijën tuaj nga makina në karrocë në kohë rekord dhe me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Paloset lehtësisht në një pako ultra kompakte
  • Me peshë vetëm 5,9 kg, super e lehtë, është e thjeshtë për t’u ngritur dhe mbajtur
  • Mbështetja e rregullueshme e këmbëve dhe shtrirja e plotë ndihmojnë në sigurimin e një pozicioni ideal të gjumit në karrocë
  • Kudo që të jeni, amortizimi i rrotave të përparme e bëm udhëtimin të rehatshëm dhe karrocën lehtësisht të manovrueshme
  • Mbështetja e shpinës së karrocës mund shtrihet ose të ngrihet me një dorë
  • Përdorimi: nga 6 muajsh deri në 4 vjeç (pesha maksimale 22 kg)

  E veçantë sepse:

  Është një karrocë ultra kompakte, dinamike, e gatshme për çdo gjë: nëse qëndroni në radhë, regjistroheni ose bëni një pushim përpara udhëtimit, thjesht mbani Libelle të mbyllur në këmbët tuaja.

  Përmasat dhe pesha:

  • Përmasat e hapur: 71 x 52 x 102 h cm
  • Përmasat e mbyllur: 32 x 20 x 48 h cm
  • Pesha: 5.9 kg

  Ka stok

 • Çantë krahu – Libelle Black 8,900 L

  Kjo çantë udhëtimi është një aksesor i vyer që prindërve u duhet medoemos gjatë shëtitjeve me të veglit e tyre. Sipas nevojave dhe preferencave ajo mund të lidhet tek karroca ose mund të mbahet në krah. Kjo çantë përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep të jashtëm për lehtësi përdorimi.

  Karakteristikat:

  • Çantë për karrocë
  • Me disa xhepa në madhësi të ndryshme
  • Pastrohet lehtësisht
  • Mund të mbahet në krah ose të lidhet në karrocë
  • Tejet praktike dhe funskionale

  E përputshme me karrocat:

  • Eezy S Line / Beezy
  • Libelle

   

  Ka stok

 • Mbulesë shiu – Cybex Libelle 4,100 L

  Me këtë mbulesë shiu nuk ka surpriza të këqija sepse jeni gjithmonë të pregatitur për ndryshimet e papritura të motit. Ajo vendoset me shumë lehtësi me karrocën tuaj Libelle, ka përmasa të vogla dhe ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni si dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës. Mbulesa mbron të voglëlushët tuaj nga shiu,  era dhe moti i lagësht. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojnë botën pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristika:

  • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe moti i lagësht
  • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë botën
  • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes saj
  • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
  • Vendosje dhe heqje e lehtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: Transparente

  Ka stok

 • Karrocë Libelle Hibiscus Red 32,900 L

  Libelle është karroca e re kompakte nga Cybex për udhëtime të rehatshme me makinë, tren dhe avion. Falë një prej mbylljeve më kompakte në botë, Libelle paloset në një pako gjeniale që kursen hapësirë, është e përsosur për t’u ruajtur në kabinën e avionit, nën sedilje në tren ose si bagazh dore, kudo që ju nevojitet. Me një peshë prej 5,9 kg, është karroca perfekte për t’u marrë praktikisht kudo falë lehtësisë së saj dhe përmasave të vogla. Tek karoca Libelle ju mund të instaloni të gjitha sediljet e makinës Cybex më të vlerësuara dhe të transportoni fëmijën tuaj nga makina në karrocë në kohë rekord dhe me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Paloset lehtësisht në një pako ultra kompakte
  • Me peshë vetëm 5,9 kg, super e lehtë, është e thjeshtë për t’u ngritur dhe mbajtur
  • Mbështetja e rregullueshme e këmbëve dhe shtrirja e plotë ndihmojnë në sigurimin e një pozicioni ideal të gjumit në karrocë
  • Kudo që të jeni, amortizimi i rrotave të përparme e bëm udhëtimin të rehatshëm dhe karrocën lehtësisht të manovrueshme
  • Mbështetja e shpinës së karrocës mund shtrihet ose të ngrihet me një dorë
  • Përdorimi: nga 6 muajsh deri në 4 vjeç (pesha maksimale 22 kg)

  E veçantë sepse:

  Është një karrocë ultra kompakte, dinamike, e gatshme për çdo gjë: nëse qëndroni në radhë, regjistroheni ose bëni një pushim përpara udhëtimit, thjesht mbani Libelle të mbyllur në këmbët tuaja.

  Përmasat dhe pesha:

  • Përmasat e hapur: 71 x 52 x 102 h cm
  • Përmasat e mbyllur: 32 x 20 x 48 h cm
  • Pesha: 5.9 kg

  S’ka stok

 • Karrocë – Libelle Moon Black 32,900 L

  Libelle është karroca e re kompakte nga Cybex për udhëtime të rehatshme me makinë, tren dhe avion. Falë një prej mbylljeve më kompakte në botë, Libelle paloset në një pako gjeniale që kursen hapësirë, është e përsosur për t’u ruajtur në kabinën e avionit, nën sedilje në tren ose si bagazh dore, kudo që ju nevojitet. Me një peshë prej 5,9 kg, është karroca perfekte për t’u marrë praktikisht kudo falë lehtësisë së saj dhe përmasave të vogla. Tek karoca Libelle ju mund të instaloni të gjitha sediljet e makinës Cybex më të vlerësuara dhe të transportoni fëmijën tuaj nga makina në karrocë në kohë rekord dhe me lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Paloset lehtësisht në një pako ultra kompakte
  • Me peshë vetëm 5,9 kg, super e lehtë, është e thjeshtë për t’u ngritur dhe mbajtur
  • Mbështetja e rregullueshme e këmbëve dhe shtrirja e plotë ndihmojnë në sigurimin e një pozicioni ideal të gjumit në karrocë
  • Kudo që të jeni, amortizimi i rrotave të përparme e bëm udhëtimin të rehatshëm dhe karrocën lehtësisht të manovrueshme
  • Mbështetja e shpinës së karrocës mund shtrihet ose të ngrihet me një dorë
  • Përdorimi: nga 6 muajsh deri në 4 vjeç (pesha maksimale 22 kg)

  E veçantë sepse:

  Është një karrocë ultra kompakte, dinamike, e gatshme për çdo gjë: nëse qëndroni në radhë, regjistroheni ose bëni një pushim përpara udhëtimit, thjesht mbani Libelle të mbyllur në këmbët tuaja.

  Përmasat dhe pesha:

  • Përmasat e hapur: 71 x 52 x 102 h cm
  • Përmasat e mbyllur: 32 x 20 x 48 h cm
  • Pesha: 5.9 kg

  S’ka stok

 • Mbështetëse për karrocat Black 5,400 L

  Mbështetësi i parakolpit është i rëndësishëm për sigurinë e vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve me karrocë. Vendosja dhe heqja e tij është e thjeshtë dhe tejet praktike. Është ideuar posaçërisht për karrocat Cybex .  Përveç sigurisë ofron edhe një mbështetje ekstra për vogëlushët tuaj.

  Karakteristika:

  • Mbështetës për karrocat Cybex
  • Ofron siguri edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj
  • Vendosja dhe heqja është e thjeshtë dhe e shpejtë

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë
  • Pesha: 390 gr

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories