Karroca Cybex Melio që sjell më shumë liri për ju dhe foshnjën tuaj. Ultra i lehtë dhe ultra kompakt, Melio mund të mbyllet në një pozicion vetë-mbështetës, me vetëm një dorë. Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj. Në ditët e ndritshme të verës, tenda e rehatshme mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim freskues për fëmijën tuaj. Zgjidhni ngjyrën që dëshironi!

6 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karroca Melio River Blue 61,200 L

  Dëshironi të jeni të rehatshëm dhe fleksibël kur jeni në lëvizje? Atëherë Cybex Melio është pikërisht karroca e duhur për ju. Fleksibël, komode dhe plot stil e elegancë, e cila do ta tërheqë padiskutim vëmendjen. Melio ofron komoditet dhe siguri maksimale për vogëlushët.  Ulësja është e pajisur me një rrip me 5 pika dhe një shirit sigurie në mënyrë që vogëlushët tuaj të ulen të sigurt në karrocë. Njësia e sediljes është e konvertueshme dhe mund të instalohet në modalitetin e kthyer përpara ose në modalitetin e kthyer nga pas. Mbështetja e shpinës mund të rregullohet në tre nivele të ndryshme dhe mund të anohet në një pozicion shtrirë plotësisht të sheshtë me vetëm njërën dorë.

  Në ditët e ndritshme të verës, tenda XXL me mbrojtje UV 50 mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim dhe ajrosje për vogëlushët. Dy hapësira me rrjetë janë perfekte për të mos krijuar mbinxehje gjatë shëtitjeve me temperatura të larta. Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme, mundëson të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet. Sistemi i udhëtimit 4-në-1 e bën shasinë Melio të përputhshme me ulëset e makinave.

  Karakteristikat:

  • Ofron rehati dhe komoditet maksimal
  • Siguri maksimale
  • Dizajn plot elengancë
  • Njësia e sediljes është e konvertueshme
  • Tre nivele rregullimi për mbështetësen e shpinës
  • Tendë XXL me mbrojtje UV 50
  • Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme
  • E përputhshme me ulëset e makinave

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha nga lindja deri në afro 3 vjeç
  • Kapaciteti: Deri në 15 kg
  • Përmasat (hapur): 82- 91 x 49 x 96.5 cm
  • Përmasat (mbyllur): 69 x 49 x 29 cm

  Ka stok

 • Karroca Melio Deep Black Black 61,200 L

  Dëshironi të jeni të rehatshëm dhe fleksibël kur jeni në lëvizje? Atëherë Cybex Melio është pikërisht karroca e duhur për ju. Fleksibël, komode dhe plot stil e elegancë, e cila do ta tërheqë padiskutim vëmendjen. Melio ofron komoditet dhe siguri maksimale për vogëlushët.  Ulësja është e pajisur me një rrip me 5 pika dhe një shirit sigurie në mënyrë që vogëlushët tuaj të ulen të sigurt në karrocë. Njësia e sediljes është e konvertueshme dhe mund të instalohet në modalitetin e kthyer përpara ose në modalitetin e kthyer nga pas. Mbështetja e shpinës mund të rregullohet në tre nivele të ndryshme dhe mund të anohet në një pozicion shtrirë plotësisht të sheshtë me vetëm njërën dorë.

  Në ditët e ndritshme të verës, tenda XXL me mbrojtje UV 50 mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim dhe ajrosje për vogëlushët. Dy hapësira me rrjetë janë perfekte për të mos krijuar mbinxehje gjatë shëtitjeve me temperatura të larta. Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme, mundëson të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet. Sistemi i udhëtimit 4-në-1 e bën shasinë Melio të përputhshme me ulëset e makinave.

  Karakteristikat:

  • Ofron rehati dhe komoditet maksimal
  • Siguri maksimale
  • Dizajn plot elengancë
  • Njësia e sediljes është e konvertueshme
  • Tre nivele rregullimi për mbështetësen e shpinës
  • Tendë XXL me mbrojtje UV 50
  • Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme
  • E përputhshme me ulëset e makinave

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha nga lindja deri në afro 3 vjeç
  • Kapaciteti: Deri në 15 kg
  • Përmasat (hapur): 82- 91 x 49 x 96.5 cm
  • Përmasat (mbyllur): 69 x 49 x 29 cm

  Ka stok

 • Melio Cot Street Real Black 28,500 L

  Djepi Melio Cot Street Real Black ofron vendin e përsosur që fëmija juaj të takohet me metropolin. I gjerë dhe i mbrojtur, Melio Cot përfshin një dyshek të butë  që i mundëson vogëlushëve tuaj të shtrihet në rehati ergonomike që nga dita e parë. Mbulesa e diellit UPF50+ ka një dorezë të integruar transporti për përdorim të lehtë dhe një dritare rrjetë për freskim në ditët e nxehta të qytetit. I ngrohtë dhe komod, Melio Cot është shoqëruesi ideal për Melio dhe Melio Carbon me komoditet luksoz, karroca ultra të lehta të dizajnuara për argëtim në qytetin e madh.

  Karakteristikat:

  • Djepi Melio Cot Street Real Black ofron vendin e përsosur që fëmija juaj të takohet me metropolin
  • I gjerë dhe i mbrojtur
  • Dyshek ergonomik për rehati maksimale
  • Vjen me një dizajn ultra modern
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 9 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afërsisht 6 muajsh

  Ka stok

 • Karrocë Melio Street B Olive Green Khaki 66,300 L

  Melio Street B Olive Green Khaki është një karrocë me atmosferën unike të metropolit. Dizajni elegant dhe urban është frymëzuar nga arti i rrugës nga qytetet në të gjithë globin – në një mënyrë të vërtetë ndërkulturore.  Karroca Melio Street B  sjell më pak stres dhe më shumë liri për ju dhe foshnjën tuaj. Ultra i lehtë dhe ultra kompakt, Melio mund të mbyllet në një pozicion vetë-mbështetës, me vetëm një dorë. Sedilja e kthyeshme mund të pozicionohet përballë prindit ose me pamje. Në ditët e ndritshme të verës, tenda e rehatshme mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim freskues për vogëlushët tuaj. Melio Street B ofron komoditet dhe rehati maksimale falë amortizimit në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme. Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj.

  Karakteristikat:

  • Melio Street B Olive Green Khaki është një karrocë me atmosferën unike të metropolit
  • Dizajni elegant dhe urban është frymëzuar nga arti i rrugës nga qytetet në të gjithë globin
  • Tepër e lehtë dhe shumë kompakte në mbyllje
  • Rehati luksoze dhe ultra komoditet për vogëlushët
  • Njësi kompakte e palosshme
  • Sediljeje e kthyeshme
  • Tendë dielli Supreme XXL
  • Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj
  • Amortizim në rrotat e pasme dhe pjesën e përparme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afro 3 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 15 kg
  • Pëlhura lahet në cikël në 30°
  • Pershtatshme me Melio Cot and Cocoon S

  Ka stok

 • Karrocë Melio Street B Real Black 66,300 L

  Melio Street B Real Black është një karrocë me atmosferën unike të metropolit. Dizajni elegant dhe urban është frymëzuar nga arti i rrugës nga qytetet në të gjithë globin – në një mënyrë të vërtetë ndërkulturore.  Karroca Melio Street B  sjell më pak stres dhe më shumë liri për ju dhe foshnjën tuaj. Ultra i lehtë dhe ultra kompakt, Melio mund të mbyllet në një pozicion vetë-mbështetës, me vetëm një dorë. Sedilja e kthyeshme mund të pozicionohet përballë prindit ose me pamje. Në ditët e ndritshme të verës, tenda e rehatshme mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim freskues për vogëlushët tuaj. Melio Street B ofron komoditet dhe rehati maksimale falë amortizimit në rrotat e pasme dhe në pjesën e përparme. Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj.

  Karakteristikat:

  • Melio Street B Real Black është një karrocë me atmosferën unike të metropolit
  • Dizajni elegant dhe urban është frymëzuar nga arti i rrugës nga qytetet në të gjithë globin
  • Tepër e lehtë dhe shumë kompakte në mbyllje
  • Rehati luksoze dhe ultra komoditet për vogëlushët
  • Njësi kompakte e palosshme
  • Sediljeje e kthyeshme
  • Tendë dielli Supreme XXL
  • Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj
  • Amortizim në rrotat e pasme dhe pjesën e përparme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha: Nga lindja deri në afro 3 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 15 kg
  • Pëlhura lahet në cikël në 30°
  • Pershtatshme me Melio Cot and Cocoon S

  S’ka stok

 • Karroca Melio 61,200 L

  Karroca Melio që sjell më pak stres dhe më shumë liri për ju dhe foshnjën tuaj. Ultra i lehtë dhe ultra kompakt, Melio mund të mbyllet në një pozicion vetë-mbështetës, me vetëm një dorë. Sedilja e kthyeshme mund të pozicionohet përballë prindit për të larguar stimujt e jetës së qytetit ose përballjen me botën kur fëmija është gati të provojë metropolin. Në ditët e ndritshme të verës, tenda e rehatshme mund të hiqet nga mbështetësja e rrjetës për të siguruar ventilim freskues për fëmijën tuaj.

  Amortizim i butë në rrotat e pasme dhe amortizues në pjesën e përparme. Ju lejon të udhëtoni të qetë në të gjitha sipërfaqet, lëvizshmërinë për ju dhe gjumin e pandërprerë për fëmijën tuaj. Sistemi i udhëtimit 4-në-1: Një kornizë, katër opsione udhëtimi. Përveç sediljes standarde, shasia Melio është e përputhshme me vende të makinave për fëmijë, karrocën e Melio Cot dhe Cocoon S.

  Karakteristikat:

  • Pesha: 6.2 kg
  • Mosha nga lindja deri në afro 3 vjeç.

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories