Karrocat Cybex Mios  përshtaten në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale, kombinime ngjyrash dhe shasie. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, janë karroca të lehta dhe kompakte, ku sedilja e saj klasike mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Karrocet Mios mund të përdoren gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex.

Karrocat Mios janë funksionale dhe praktike, që përfshijnë veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

28 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Cybex Mios Seat Pack Simply Flowers Grey 55,900 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni fashion i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Shasia Cybex Mios Rosegold 88,900 L

  Shasia Mios Cybex përshtatet në mënyrë të përkryer me sfidat e përditshme të prindërve modernë dhe dinamikë. Është pjesa themelore e sistemit të udhëtimit 4 në 1 që ju lejon të përdorni një kornizë të vetme në kombinim me Mios Lux, Lite Cot, me ndenjësen Cybex CLOUD Z i-Size ose një nga ulëset për fëmijë CYBEX ose GB, dhe me Seat Pack që e shndërron atë të kthyeshëm përballë prindit ose përballë rrugës. Shasia e Mios është simbol i lëvizshmërisë urbane. E lehtë, me një peshë prej vetëm 9 kg dhe gjerësi prej vetëm 50 cm, është shoqëruesi i përsosur për prindërit dinamikë që lëvizin nëpër qytet. Dizajni i tij kompakt është i kompletuar me karakteristika inteligjente dhe rehati maksimale. Eshtë e mundur që pozicionimi i sediljes të jetë përballë rrugës ose përballë nënës dhe mbështetësja e shpinës ka 4 pozicione të ndryshme mbështjellëse ndërsa pjesa tjetër e këmbës nga 3 pozicione për rehati të menjëhershme.

  Mbështetësja MIOS është projektuar me një pëlhurë inovative rrjetë që ndërthuret në mënyrë elegante me karrocën dhe siguron qarkullimin e ajrit të pastër. Ndërsa vetitë e frymëmarrjes së rrobave ofrojnë një freski të këndshme dhe ngrohtësinë e duhur në ditët më të ftohta. Amortizatorët e integruar në të katër rrotat e bëjnë më të lehtë për tu manovruar dhe tenda e diellit XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ mbron fëmijën gjatë shëtitjeve! Mekanizëm mbyllës me një dorë. Mekanizmi inovativ i mbylljes me një dorë e kthen MIOS në një paketë kompakte dhe portative brenda sekondave, duke përdorur vetëm një dorë. Një shumëllojshmëri e gjerë e personalizimeve janë gjithashtu në dispozicion, për t’u përshtatur me shijen dhe nevojat e të gjithë prindërve.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (e hapur): 94  x 50  x 98 cm
  • Përmasat (e mbyllur): 75  x 50  x 33 cm
  • Pesha: 9.9 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Simply Flowers Beige 55,900 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni fashion i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Shasia Cybex Mios Silver Black 78,900 L

  Shasia Mios Cybex përshtatet në mënyrë të përkryer me sfidat e përditshme të prindërve modernë dhe dinamikë. Është pjesa themelore e sistemit të udhëtimit 4 në 1 që ju lejon të përdorni një kornizë të vetme në kombinim me Mios Lux, Lite Cot, me ndenjësen Cybex CLOUD Z i-Size ose një nga ulëset për fëmijë CYBEX ose GB, dhe me Seat Pack që e shndërron atë të kthyeshëm përballë prindit ose përballë rrugës. Shasia e Mios është simbol i lëvizshmërisë urbane. E lehtë, me një peshë prej vetëm 9 kg dhe gjerësi prej vetëm 50 cm, është shoqëruesi i përsosur për prindërit dinamikë që lëvizin nëpër qytet. Dizajni i tij kompakt është i kompletuar me karakteristika inteligjente dhe rehati maksimale. Eshtë e mundur që pozicionimi i sediljes të jetë përballë rrugës ose përballë nënës dhe mbështetësja e shpinës ka 4 pozicione të ndryshme mbështjellëse ndërsa pjesa tjetër e këmbës nga 3 pozicione për rehati të menjëhershme.

  Mbështetësja MIOS është projektuar me një pëlhurë inovative rrjetë që ndërthuret në mënyrë elegante me karrocën dhe siguron qarkullimin e ajrit të pastër. Ndërsa vetitë e frymëmarrjes së rrobave ofrojnë një freski të këndshme dhe ngrohtësinë e duhur në ditët më të ftohta. Amortizatorët e integruar në të katër rrotat e bëjnë më të lehtë për tu manovruar dhe tenda e diellit XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ mbron fëmijën gjatë shëtitjeve! Mekanizëm mbyllës me një dorë. Mekanizmi inovativ i mbylljes me një dorë e kthen MIOS në një paketë kompakte dhe portative brenda sekondave, duke përdorur vetëm një dorë. Një shumëllojshmëri e gjerë e personalizimeve janë gjithashtu në dispozicion, për t’u përshtatur me shijen dhe nevojat e të gjithë prindërve.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (e hapur): 94  x 50  x 98 cm
  • Përmasat (e mbyllur): 75  x 50  x 33 cm
  • Pesha: 9.9 kg

   

  Ka stok

 • Shasia Cybex Mios Matt Black 78,900 L

  Shasia Mios Cybex përshtatet në mënyrë të përkryer me sfidat e përditshme të prindërve modernë dhe dinamikë. Është pjesa themelore e sistemit të udhëtimit 4 në 1 që ju lejon të përdorni një kornizë të vetme në kombinim me Mios Lux, Lite Cot, me ndenjësen Cybex CLOUD Z i-Size ose një nga ulëset për fëmijë CYBEX ose GB, dhe me Seat Pack që e shndërron atë të kthyeshëm përballë prindit ose përballë rrugës. Shasia e Mios është simbol i lëvizshmërisë urbane. E lehtë, me një peshë prej vetëm 9 kg dhe gjerësi prej vetëm 50 cm, është shoqëruesi i përsosur për prindërit dinamikë që lëvizin nëpër qytet. Dizajni i tij kompakt është i kompletuar me karakteristika inteligjente dhe rehati maksimale. Eshtë e mundur që pozicionimi i sediljes të jetë përballë rrugës ose përballë nënës dhe mbështetësja e shpinës ka 4 pozicione të ndryshme mbështjellëse ndërsa pjesa tjetër e këmbës nga 3 pozicione për rehati të menjëhershme.

  Mbështetësja MIOS është projektuar me një pëlhurë inovative rrjetë që ndërthuret në mënyrë elegante me karrocën dhe siguron qarkullimin e ajrit të pastër. Ndërsa vetitë e frymëmarrjes së rrobave ofrojnë një freski të këndshme dhe ngrohtësinë e duhur në ditët më të ftohta. Amortizatorët e integruar në të katër rrotat e bëjnë më të lehtë për tu manovruar dhe tenda e diellit XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ mbron fëmijën gjatë shëtitjeve! Mekanizëm mbyllës me një dorë. Mekanizmi inovativ i mbylljes me një dorë e kthen MIOS në një paketë kompakte dhe portative brenda sekondave, duke përdorur vetëm një dorë. Një shumëllojshmëri e gjerë e personalizimeve janë gjithashtu në dispozicion, për t’u përshtatur me shijen dhe nevojat e të gjithë prindërve.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (e hapur): 94  x 50  x 98 cm
  • Përmasat (e mbyllur): 75  x 50  x 33 cm
  • Pesha: 9.9 kg

   

  Ka stok

 • Karrocë Mios- Matt Black Classic Collection 108,300 L
  Matt Black
  Deep BlackMountain BlueSoho GreyKhaki GreenMustard Yellow

  Karrocë Mios- Matt Black Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Silver Black Classic Collection 108,300 L
  Silver Black
  Deep BlackMountain BlueSoho GreyKhaki GreenMustard Yellow

  Karrocë Mios- Silver Black Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Silver Brown Classic Collection 108,300 L
  Silver Brown
  Deep BlackMountain BlueSoho GreyKhaki GreenMustard Yellow

  Karrocë Mios- Silver Brown Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Rose Gold Classic Collection 118,300 L
  Rosegold
  Deep BlackMountain BlueSoho GreyKhaki GreenMustard Yellow

  Karrocë Mios- Rose Gold Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Matt Black Fashion Collection 128,700 L
  Matt Black
  Jewels of NatureKoi

  Karrocë Mios- Matt Black Fashion Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Silver Brown Fashion Collection 128,700 L
  Silver Brown
  Jewels of NatureKoi

  Karrocë Mios- Silver Brown Fashion Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Silver Black Fashion Collection 128,700 L
  Silver Black
  Jewels of NatureKoi

  Karrocë Mios- Silver Black Fashion Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Karrocë Mios- Rose Gold Fashion Collection 138,700 L
  Rosegold
  Jewels of NatureKoi

  Karrocë Mios- Rose Gold Fashion Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

  Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

  Karakteristikat:

  • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
  • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
  • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
  • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
  • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
  • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
  • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 9.9 kg
  • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

   

 • Cybex Mios Seat Pack Khaki Green 29,400 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni klasik i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Mustard Yellow 29,400 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni klasik i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Koi Mid Grey 49,800 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni fashion i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Simply Flowers Pink 55,900 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni fashion i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  Ka stok

 • Mios Carry Coat Simply Flowers Pink 71,900 L

  Mios Carry Coat Simply Flowers Pink bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn me ngjyrës shumë të ëmbël dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Lux Carry Cot Space Rocket 64,500 L

  Mios Lux Carry Cot Space Rocket bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn fashion, plot ngjyra dhe ilustrime me tematikë hapësirën, dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Lux Carry Cot Deep Black 46,900 L

  Mios Lux Carry Cot Deep Black bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn me të zezë klasike dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Lux Carry Cot Rebellious 64,500 L

  Mios Lux Carry Cot Rebellious bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn fashion plot ngjyra të kombinuar bukur dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  Ka stok

 • Mios Carry Coat Spring Blossom Light 64,500 L

  Mios Carry Coat Spring Blossom Light (version i limituar) bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn të këndshëm pranveror është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  Ka stok

 • Shasia Cybex Mios Silver Brown 78,900 L

  Shasia Mios Cybex përshtatet në mënyrë të përkryer me sfidat e përditshme të prindërve modernë dhe dinamikë. Është pjesa themelore e sistemit të udhëtimit 4 në 1 që ju lejon të përdorni një kornizë të vetme në kombinim me Mios Lux, Lite Cot, me ndenjësen Cybex CLOUD Z i-Size ose një nga ulëset për fëmijë CYBEX ose GB, dhe me Seat Pack që e shndërron atë të kthyeshëm përballë prindit ose përballë rrugës. Shasia e Mios është simbol i lëvizshmërisë urbane. E lehtë, me një peshë prej vetëm 9 kg dhe gjerësi prej vetëm 50 cm, është shoqëruesi i përsosur për prindërit dinamikë që lëvizin nëpër qytet. Dizajni i tij kompakt është i kompletuar me karakteristika inteligjente dhe rehati maksimale. Eshtë e mundur që pozicionimi i sediljes të jetë përballë rrugës ose përballë nënës dhe mbështetësja e shpinës ka 4 pozicione të ndryshme mbështjellëse ndërsa pjesa tjetër e këmbës nga 3 pozicione për rehati të menjëhershme.

  Mbështetësja MIOS është projektuar me një pëlhurë inovative rrjetë që ndërthuret në mënyrë elegante me karrocën dhe siguron qarkullimin e ajrit të pastër. Ndërsa vetitë e frymëmarrjes së rrobave ofrojnë një freski të këndshme dhe ngrohtësinë e duhur në ditët më të ftohta. Amortizatorët e integruar në të katër rrotat e bëjnë më të lehtë për tu manovruar dhe tenda e diellit XXL me mbrojtje nga dielli UPF 50+ mbron fëmijën gjatë shëtitjeve! Mekanizëm mbyllës me një dorë. Mekanizmi inovativ i mbylljes me një dorë e kthen MIOS në një paketë kompakte dhe portative brenda sekondave, duke përdorur vetëm një dorë. Një shumëllojshmëri e gjerë e personalizimeve janë gjithashtu në dispozicion, për t’u përshtatur me shijen dhe nevojat e të gjithë prindërve.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (e hapur): 94  x 50  x 98 cm
  • Përmasat (e mbyllur): 75  x 50  x 33 cm
  • Pesha: 9.9 kg

   

  Ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Deep Black 29,400 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni klasik i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  S’ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Mountain Blue 29,400 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni klasik i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  S’ka stok

 • Cybex Mios Seat Pack Soho Grey 29,400 L

  Cybex ju mundëson të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar nga koleksioni klasik i ngjyrave ofruar nga Mios, për ulëset e karrocave për fëmijë. Por, këto mund të ndryshohen lehtësisht edhe më vonë duke ndërruar ngjyrën dhe e përshtatni lehtësisht me shasinë tuaj ezksiztuese Cybex Mios.  Ulësja e karrocës Mios i ofron fëmijëve tuaj një komoditet dhe rehati maksimale për shëtitjet e mbasditeve ose udhëtimet e fundjavave. Ulësja mundëson ajrosje perfekte duke bërë që fëmijët të mos djerësitin nga mbinxehja. Falë mbështetëses së butë të kokës, rripave sigurues dhe tendës së diellit të zgjatueshme me mbrojtje UPF50 +, kjo ulëse karroceje do ti përshtatet në mënyrë perfekte atë çfarë prindërit kërkojnë sot. Fëmijët do të shijojnë komoditet dhe reahatinë maksimale kudo që prindërit zgjedhin ti çojnë.

   Karakteristikat:

  • Mbulesa e sediljes me ajrosje Comfort Inlay  që ndalon mbinxehjen
  • Dizajn praktik dhe funksionalitet
  • Tendë e zgjatueshme dielli me mbrojtje UPF50 +
  • Ergonomike
  • Garanton siguri maksimale
  • Sigurin rehati dhe komoditet

  Karakteristikat:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri më 4 vjeç
  • Përmasat: 83 x  41 x 58 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
  • Pesha: 4.2 kg

   

  S’ka stok

 • Cybex Mios Carry Cot Nautical Blue 46,900 L

  Mios Carry Cot Nautical Blue bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn të ngjyrës blu dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  S’ka stok

 • Cybex Mios Lux Carry Cot Soho Gray 53,500 L

  Mios Lux Carry Cot Soho Grey bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn me nuance gri soho klasike është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

  Karakteristika:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
  • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • Materiali: 100% pambuk
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories