Cybex  Priam ofron  karroca dhe djepa për vogëlushët tuaj që përshtaten në mënyrë të përkryer në stilin e jetës urbane. Në zemër të markës Cybex dhe zhvillimeve të saj të produktit qëndron kombinimi i dizajnit uniksigurisë së maksimalecilësisë dhe funksionalitetet inteligjente.

Karrocat vijnë me një larmishmëri ngjyrash nga ato klasike deri tek modernet.  Dhe, me katër lloje të ndryshme të shasive. Imagjinatën në kombinim po jua lëmë në dorën tuaj

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Djep Priam Peach Pink 53,500 L

  Djepi Priam Peach Pink është ideal që nga lindja deri në gjashtë muaj.  Me një klik të vetëm bashkoni djepin me shasinë Priam dhe karroca juaj është gati për t’u nisur. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj ndërsa tenda e diellit mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të hiqet nga shasia lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Përmban gjithashtu një dritare panoramike prej rrjete.

  • Dizajn unik
  • Pamje panoramike dhe dritare me pamje nga qielli
  • Dyshek i ajrosshëm
  • Mund të vendoset lehtësisht në karrocen tuaj Mios me dy përshtatës
  • Tendë dielli me mbrojtje UPF 50 +
  • Xhep qëndror
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Pëlhurat mund të lahen në lavatriçe me 30°C
  • Përmasat: 86 x 41 x 58 cm
  • Pesha: 4.2 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  Ka stok

 • Cybex Seat Pack Priam Peach Light Pink 29,400 L

  Cybex Seat Pack Priam Peach Pink është ulëse ultra e rehatshme  e cila do të adhurohet padiskutim nga vogëlushët tuaj. Kjo ulëse është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg. Vogëlushët tuaj do të jenë komod, të qetë dhe plotësisht të mbështjellë, e cila do tu ofrojë rehati dhe siguri maksimale.  Seat Pack është funksional, duke ju lejuar ta palosni dhe hapni pa ju marr kohë, thjeshtë dhe pa mundim. Mburoja, me një zgjatje ekstra të madhe, do të mbrojë vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit.

  • Ky Seat Pack do të adhurohet nga vogëlushët tuaj
  • Është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet thjeshtë dhe pa mundim
  • Ka edhe mburojë XXL për mbrojtje nga rrezet e diellit
  • Pëlhurë me cilësi më të lartë
  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg

  Ka stok

 • Cybex Seat Pack Priam Off White 29,400 L

  Cybex Seat Pack Priam Off White është ulëse ultra e rehatshme  e cila do të adhurohet padiskutim nga vogëlushët tuaj. Kjo ulëse është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg. Vogëlushët tuaj do të jenë komod, të qetë dhe plotësisht të mbështjellë, e cila do tu ofrojë rehati dhe siguri maksimale.  Seat Pack është funksional, duke ju lejuar ta palosni dhe hapni pa ju marr kohë, thjeshtë dhe pa mundim. Mburoja, me një zgjatje ekstra të madhe, do të mbrojë vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit.

  • Ky Seat Pack do të adhurohet nga vogëlushët tuaj
  • Është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet thjeshtë dhe pa mundim
  • Ka edhe mburojë XXL për mbrojtje nga rrezet e diellit
  • Pëlhurë me cilësi më të lartë
  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg

  Ka stok

 • Priam Lux Carry Cot Mirage dark grey 53,500 L

  Priam Lux Carry Cot Mirage dark grey do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Priam. Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh. Tenda e shkëlqyeshme XXL e diellit me tela dhe mbulesa për mbrojtjen e erës mbrojnë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik.

  Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje. Cybex sjell për ju modele cilësore dhe larmishëri ngjyrash klasike për tia bashkuar karrocës tuaj Priam.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Priam
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha: 4.9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  Ka stok

 • Priam Lux Carry Cot Leaf Green 53,500 L

  Priam Lux Carry Cot Leaf Green do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Priam. Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh. Tenda e shkëlqyeshme XXL e diellit me tela dhe mbulesa për mbrojtjen e erës mbrojnë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik.

  Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje. Cybex sjell për ju modele cilësore dhe larmishëri ngjyrash klasike për tia bashkuar karrocës tuaj Priam.

  Karakteristikat:

  • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
  • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Priam
  • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
  • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
  • Dorezë mbajtëse e integruar
  • Veshje pambuku 100%

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 46 x 62 cm
  • Pesha: 4.9 kg
  • I përshtatshëm nga lindja deri në 9 kg (afërsisht 6 muajsh)

  Ka stok

 • Shasia Cybex e-Priam Matt Black 160,000 L

  Cybex e-Priam kombinon mekanizmin revolucionar elektrik me stilin ikonik lehtësisht të dallueshëm nga çdo markë tjetër. Shasia është e disponueshme në katër ngjyra elegante mbi të cilën mund të montoni koshin priam lux, djepin lite dhe ndenjëset Priam. Inteligjente, intuitive dhe veçanërisht inovative, e-Priam ju lejon të ngjiteni dhe të zbrisni nga një kodër me lehtësi duke u përshtatur në mënyrë automatike edhe në terrene të vështira si rëra, zhavorri ose kalldrëmi.

  • Përmasat (e palosur): 88 x  52 x  31 cm
  • Pesha: 15.5 kg
  • Ngjyra: Matt Black

  Ka stok

 • Cybex Seat Pack Priam Leaf Green 29,400 L

  Cybex Seat Pack Priam Leaf Green është ulëse ultra e rehatshme  e cila do të adhurohet padiskutim nga vogëlushët tuaj. Kjo ulëse është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg. Vogëlushët tuaj do të jenë komod, të qetë dhe plotësisht të mbështjellë, e cila do tu ofrojë rehati dhe siguri maksimale.  Seat Pack është funksional, duke ju lejuar ta palosni dhe hapni pa ju marr kohë, thjeshtë dhe pa mundim. Mburoja, me një zgjatje ekstra të madhe, do të mbrojë vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit.

  • Ky Seat Pack do të adhurohet nga vogëlushët tuaj
  • Është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet thjeshtë dhe pa mundim
  • Ka edhe mburojë XXL për mbrojtje nga rrezet e diellit
  • Pëlhurë me cilësi më të lartë
  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg

  Ka stok

 • Cybex Seat Pack Priam Mirage Grey 29,400 L

  Cybex Seat Pack Priam Mirage Grey është ulëse ultra e rehatshme  e cila do të adhurohet padiskutim nga vogëlushët tuaj. Kjo ulëse është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg. Vogëlushët tuaj do të jenë komod, të qetë dhe plotësisht të mbështjellë, e cila do tu ofrojë rehati dhe siguri maksimale.  Seat Pack është funksional, duke ju lejuar ta palosni dhe hapni pa ju marr kohë, thjeshtë dhe pa mundim. Mburoja, me një zgjatje ekstra të madhe, do të mbrojë vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit.

  • Ky Seat Pack do të adhurohet nga vogëlushët tuaj
  • Është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet thjeshtë dhe pa mundim
  • Ka edhe mburojë XXL për mbrojtje nga rrezet e diellit
  • Pëlhurë me cilësi më të lartë
  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg

  Ka stok

 • Cybex Seat Pack Priam Sepia Black 29,400 L

  Cybex Seat Pack Priam Sepia Black është ulëse ultra e rehatshme  e cila do të adhurohet padiskutim nga vogëlushët tuaj. Kjo ulëse është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg. Vogëlushët tuaj do të jenë komod, të qetë dhe plotësisht të mbështjellë, e cila do tu ofrojë rehati dhe siguri maksimale.  Seat Pack është funksional, duke ju lejuar ta palosni dhe hapni pa ju marr kohë, thjeshtë dhe pa mundim. Mburoja, me një zgjatje ekstra të madhe, do të mbrojë vogëlushët tuaj nga rrezet e diellit.

  • Ky Seat Pack do të adhurohet nga vogëlushët tuaj
  • Është e përshtatshme që nga lindja deri në rreth kur fëmija arrin një peshë prej 17 kg
  • Ofron komoditet, rehati dhe siguri maksimale
  • Hapet dhe mbyllet thjeshtë dhe pa mundim
  • Ka edhe mburojë XXL për mbrojtje nga rrezet e diellit
  • Pëlhurë me cilësi më të lartë
  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg

  Ka stok

 • Shasia Cybex e-Priam Chrome Black 160,000 L

  Cybex e-Priam kombinon mekanizmin revolucionar elektrik me stilin ikonik lehtësisht të dallueshëm nga çdo markë tjetër. Shasia është e disponueshme në katër ngjyra elegante mbi të cilën mund të montoni koshin priam lux, djepin lite dhe ndenjëset Priam. Inteligjente, intuitive dhe veçanërisht inovative, e-Priam ju lejon të ngjiteni dhe të zbrisni nga një kodër me lehtësi duke u përshtatur në mënyrë automatike edhe në terrene të vështira si rëra, zhavorri ose kalldrëmi.

  • Përmasat (e palosur): 88 x  52 x  31 cm
  • Pesha: 15.5 kg
  • Ngjyra: Chrome Black

  Ka stok

 • Shasia Cybex e-Priam Chrome Brown 160,000 L

  Cybex e-Priam kombinon mekanizmin revolucionar elektrik me stilin ikonik lehtësisht të dallueshëm nga çdo markë tjetër. Shasia është e disponueshme në katër ngjyra elegante mbi të cilën mund të montoni koshin priam lux, djepin lite dhe ndenjëset Priam. Inteligjente, intuitive dhe veçanërisht inovative, e-Priam ju lejon të ngjiteni dhe të zbrisni nga një kodër me lehtësi duke u përshtatur në mënyrë automatike edhe në terrene të vështira si rëra, zhavorri ose kalldrëmi.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (e palosur): 88 x  52 x  31 cm
  • Pesha: 15.5 kg
  • Ngjyra: Chrome Brown

  Ka stok

 • Karrocë Priam – Petticoat nga Jeremy Scott 166,600 L188,700 L
  Silver Brown
  DJ KhaledFerrari BlackJewels of NatureKarolina KurkovaKoi

  *Bashkëpunimi i katërt i Cybex me stilistin Jeremy Scott shpërthen me argëtim, gëzim dhe lumturi të pastër. Sipas fjalëve të Jeremy-t: “Pikat janë të gëzueshme, ato të bëjnë të buzëqeshësh”.

  Pikat e bardha që dalin nga një pëlhurë e mrekullueshme e kuqe – një kombinim i gëzueshëm që nuk do të dështojë kurrë të sjellë një buzëqeshje në fytyrën tuaj.

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – Fashion Collection Spring Blossom 166,600 L188,700 L
  Silver Black
  DJ KhaledFerrari BlackJewels of NatureKarolina KurkovaKoi

  Duke zgjedhur lulen në lulëzim të plotë si një simbol të forcës femërore, Cybex ka krijuar një koleksion të rafinuar dhe elegant pa precedent. Lulet e harlisura me ngjyra të theksuara dhe të bukura rrezatojnë feminitet dhe romancë, sensualitet dhe hire. 

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – We the Best nga DJ khaled 183,800 L205,900 L
  Rosegold
  DJ KhaledFerrari BlackJewels of NatureKarolina KurkovaKoi

  Manjati i muzikës fitues i Grammy, DJ Khaled beson se familja është gjithmonë e para. Së bashku me CYBEX, gruan e tij Nicole, dhe i frymëzuar nga dy “mbretërit” e tyre të vegjël, ai ka krijuar një koleksion vërtetë të pakrahasueshëm plot mrekulli.

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – One Love nga Karolina Kurkova 166,600 L188,700 L
  Matt Black
  DJ KhaledFerrari BlackJewels of NatureKarolina KurkovaKoi

  Koleksioni i krijuar nga Karolina Kurkova është e pamundur të injorohet, me ndërthurjen e formave të rrumbullakosura, energjinë pulsuese dhe printin e buzëve të shndërruar menjëherë në ikonik.

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – 4 Wings nga Jeremy Scott 274,300 L

  Ikona globale e modës Jeremy Scott ka krijuar një version special të karrocës ikonike New Generation Priam në një bashkim të krijuar në parajsë! Sistemi inovativ 4-në-1 i karrocës Priam e bën atë xhevahirin e kurorës së gamës CYBEX Platinum. Korniza e saj fleksibël mund të shndërrohet në një sistem udhëtimi me një shtrat të përshtatshëm Lux Carry, i kombinuar me sediljen e makinës CYBEX Cloud Z, ose mund të shndërrohet në një karrocë luksoze me një sediljeje të kthyeshme. Priam i gjeneratës së re nga koleksioni Jeremy Scott “Wings” është e zezë me një kornizë unike ari, rrota për të gjithë terrenet me fole ari me shkëlqim dhe natyrisht krahët e artë të përfaqësuese në djepin Priam Lux dhe sediljen Lux.

  Karakteristikat:

  • Sistem udhëtimi 3 në 1
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Mbyllet dhe paloset me një dorë
  • Tendë dielli XXL
  • Bllokim tek të gjitha rrotat
  • Sedilje e kthyeshme
  • Shportë blerjesh super e madhe
  • Pozicion i rregullueshëm këmbësh
  • Timon i rregullueshëm
  • Shirit parakolpi i lëvizshëm

  Të dhëna teknike:

  • Gjatësia: 95 x 60 x 40 cm
  • Pesha: 12.6 kg
  • Pjesa e mbuluar mund të lahet në 30 °
  • Nga lindja deri në 22 kg (afërsisht 4 vjeç) me ose pa djep (opsionale)

  Ka stok

 • Karrocë Priam – Silver Brown Classic Collection 146,200 L
  Silver Brown
  Mustard YellowAutumn GoldDeep BlackMountain BlueKhaki Green

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – Silver Black Classic Collection 146,200 L
  Silver Black
  Deep BlackMountain BlueKhaki GreenMustard YellowAutumn Gold

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karrocë Priam – Matt Black Classic Collection 146,200 L
  Matt Black
  Mustard YellowAutumn GoldDeep BlackNautical BlueKhaki Green

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Karroce Priam – Rose Gold Classic Collection 163,400 L
  Rosegold
  Mustard YellowAutumn GoldDeep BlackNautical BlueKhaki Green

  Karroca Cybex Platinum Priam është maja e linjës ekskluzive Cybex Platinum, elegante dhe me një stil të pagabueshëm. Një karrocë fëmijësh bashkëkohore, funksionale dhe praktike. Çdo detaj i Cybex Stroller Priam studiohet imtësisht. I përdorshëm që nga lindja deri në 22 kg (rreth 4 vjet), PRIAM është një sistem i koordinuar që ofron një përzgjedhje të gjerë opsionesh personalizimi, të projektuara për t’u rritur me fëmijën tuaj që nga dita e parë e jetës. Për fëmijët më të rritur, Priam mund të përdoret si një karrocë e sofistikuar, me një ndenjësse që mund të rregullohet në drejtim të prindërve ose me pamje nga rruga.

  Karakteristika:

  • Dizajn unik
  • Mbështetëse e rregullueshme dhe kompakte
  • Siguri dhe komoditet
  • Mbyllje dhe përkulje me një dorë
  • Tendë XXL
  • Kosh XXL
  • Ulëse në lartësinë e tryezave për të rritur
  • Rrota amortizuese dhe të bllokueshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e sediljes: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Përmasat e shasisë së palosur (përfshirë rrotat): 95.5 x 57.5 x 31 cm

   

 • Ulëse Priam 3 – Koi Mid Grey 49,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Simply Flowers Beige 57,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Jewels of Nature 54,900 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Simply Flowers Grey 57,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Petticoat nga Jeremy Scott 71,900 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Simply Flowers Pink 57,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Spring Blossom Dark 49,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Spring Blossom Light 49,800 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Autumn Gold 29,400 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

 • Ulëse Priam 3 – Nautical Blue 29,400 L

  Mos u kënaqni duke shtyrë të njëjtën karrocë çdo ditë, ndryshojeni atë që t’i përshtatet humorit tuaj me paketat tona të sediljeve CYBEX Priam/e-Priam. Sapo fëmija juaj të mund të ulet drejt, ne rekomandojmë përdorimin ulëses Priam. Një xhep i përshtatshëm pas mbështetëses ju lejon të ruani sendet tuaja me vlerë ndërsa një mbulesë dielli e zgjatshme me mbrojtje UPF 50+ dhe një dritare rrjete e ajrosshme e mbajnë fëmijën tuaj të freskët në ditët e nxehta të verës. Së bashku me parzmoren e butë të mbushur dhe veshjen e sediljes, fëmija juaj mund të udhëtojë në rehati të plotë teksa ju udhëtoni me stil.

  (*Ju lutemi vini re: Shasia Priam duhet të blihet veçmas.)

  Karakteristikat:

  • Dizajn unik
  • Përkulet dhe paloset me një dorë
  • Ndenjëse e kthyeshme me pamje nga prindi ose rruga
  • Tendë dielli XXL me mbrojtje SPF 50 +
  • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
  • Mbulesa e sediljes është e realizuar me pëlhurë të ajrosshme për të ruajtur temperaturën e trupit në nivele të shëndetshme
  • Pozicion i shtrirë ergonomik
  • Funksion i karriges së lartë në përputhje të përkryer me lartësinë standarde të tryezave për të rritur
  • Veshje me mbushje për rehati maksimale
  • Lidhëse sigurie me një tërheqje, ju ndihmojnë të lidhni fëmijën tuaj në karrocë për disa sekonda, vetëm me njërën dorë.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47.2 x 12.4 x 56.4 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories