4 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kapëse pedalesh Doona Liki Trike 3,700 L

  Kapëse pedalesh, enkas për fëmijët. Është e bërë enkas për Doona Liki Trike që fëmijët të jenë akoma më të sigurtë. Rripi mbërthyer është lehtësisht i përshtatshëm dhe nuk dëmton këmbët.

  S’ka stok

 • Mbulesë shiu – Doona 4,900 L

  Për shiun e radhës që do të vijë!

  Për shkak të çantës së saj kompakte mbajtëse, ju mund ta mbani gjithmonë në dorë mbulesën e shiut për karrocat tuaja Doona. Ai ngjitet shpejt dhe lehtë duke aplikuar teknikën ‘Snap-On’.

  Mbulesa premium është e pajisur me një zinxhir të madh në pjesën e përparme për ta patur të thjeshtë qasjen tek të vegjlit tuaj të voglin në ç’do moment që do nevojitet.

  Karakteristikat: 

  • Mbulesë shiu transparente
  • Hapje e gjerë me zinxhir për akses të shpejtë dhe të lehtë
  • Materiale të sigurta për fëmijë
  • Vrima anësore ventilimi
  • Shtojcë e lehtë me kapëse
  • Çanta kompakte e transportit e përfshirë

  S’ka stok

 • Çantë karroce – Doona Liki Premium 3,400 L

  Çanta e magazinimit Doona Liki Premium është aksesori ideal shtesë për Liki Trike. Çanta vjen me një dizajn praktik dhe tejet funksional. Bashkëngjitet me shumë thjeshtësi dhe vjen me një ngjyrë të zezë me printe të bardha.

  Karakteristikat: 

  • Dizajn praktik dhe tejet funksional
  • Bashkëngjitet me shumë thjeshtësi
  • Lahet me lehtësi
  • Aksesor perfekt shtesë për Liki Trike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 92 x 24.2 cm
  • Pesha: 0.1 kg
  • Pesha mbajtëse: 1.5 kg

  S’ka stok

 • Bazë Isofix – Doona 32,200 L

  Siguri shtesë dhe më shumë rehati për të voglin tuaj gjatë shëtitjeve në makinën tuaj duke përdorur sediljen e makinës për fëmijë Doona në kombinim me bazën Isofix doona. Me Isofix-Base ju mund të lidhni me lehtësi në mënyrë të sigurtë sediljen e makinës për fëmijë Doona në automjetin tuaj. Baza isofix përputhet me normën ECE R44 dhe duhet të ngjitet në pikat e ankorimit Isofix në makinën tuaj. Këmba mbështetëse e rregullueshme në lartësi ofron stabilitet shtesë dhe parandalon animin e sediljes së makinës përpara ose anash. Doona do të instalohet në bazë vetëm me një klik. Një tregues me ngjyra konfirmon instalimin e saktë. Për të nxjerrë sediljen e makinës nga makina, thjesht duhet ta lëshoni dhe ta ngrini atë. Zgjidhja perfekte për ta bërë jetën tuaj si prindër pak më të lehtë.  Zgjidhni Doona Isofix-Base dhe shijoni një nivel të ri të lëvizshmërisë dhe thjeshtësisë.

  Karakteristika:

  • I përshtatshëm për sediljen e makinës për fëmijë Doona
  • Ofron më shumë siguri dhe rehati
  • Përputhet me normën ECE R44
  • Këmbë mbështetëse e rregullueshme në lartësi
  • Treguesi me ngjyra konfirmon instalimin e saktë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 18.8 x 45 x 68.8 cm
  • Pesha: 7.2 kg
  • Pesha maksimale: 13 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories