8 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Djepi Joolz AER Refined Black 31,200 L

  Dizajni ergonomik e mirëpret fëmijën në një përqafim të ngrohtë, duke e mbrojtur atë nga era dhe temperaturat më të ftohta. Përdorni dyshekun për gjashtë muajt e parë, për t’i ofruar shpinës së vogël shumë më tepër mbështetje në pozicionin shtrirë. Në ditët e nxehta të verës, pjesa e përparme lejon që ajri i pastër të rrjedhë, duke kontrolluar natyrshëm temperaturën e trupit të foshnjës. Dhe, nëse jeni duke udhëtuar me makinë, karroca e lehtë paloset lehtë me karrocën, pastaj ngarkojeni të dyja në bagazh dhe bëhuni gati për të shkuar sa hap e mbyll sytë.

  Karakteristikat:

  • Dizajn ergonomik
  • Perfekt për si ne të ftohtë dhe të ngrohtë
  • Ofron rehati dhe siguri maksimale
  • Lidhet me lehtësi me karrocën
  • Mbulesa e papëshkueshme nga uji dhe me mbrojtje UPF 50+

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 86 x 42 x 65 cm
  • Pesha: 3.6 kg

   

  Ka stok

 • Karrocë Joolz Day+ Complete set Brilliant black 156,000 L

  Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja dhe vjen me një dizajn kompakt, super komode dhe lehtësisht e manovrueshme në zonat urbane. Karroca është perfekte për shëtitje, duke ofruar një rehati maksimale për vogëlushët tuaj.  Joolz Day+ është një karrocë fëmijësh 3 në 1. Është e pajisur me një karrocë transporti dhe një ndenjëse dhe një ndenjëse për fëmijë mund të ngjitet në kornizë. Mbulesa dhe pëlhura e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur . Rrotat e mëdha dhe drejtimi super i lehtë sigurojnë një udhëtim të qetë dhe me një dorë. 

  Karakteristikat:

  • Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja
  • Ergonomike
  • Joolz Day+ është një karrocë fëmijësh 3 në 1
  • Tre pozicione qëndrimi për rehati maksimale gjatë gjithë ditës: gjumë, pushim, aktiv
  • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
  • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
  • Mbulesa dhe pëlhura e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e hapur: 84 x 59.5 x 100-111 cm
  • Përmasat e mbyllur: 35 x 59.5 x 94 cm

   

  Ka stok

 • Joolz Hub Cocoon Awesome anthracite 22,100 L

  Dizajni ergonomik e mirëpret fëmijën në një përqafim të ngrohtë, duke e mbrojtur atë nga era dhe temperaturat më të ftohta. Përdorni dyshekun për gjashtë muajt e parë, për t’i ofruar shpinës së vogël shumë më tepër mbështetje në pozicionin shtrirë. Në ditët e nxehta të verës, pjesa e përparme lejon që ajri i pastër të rrjedhë, duke kontrolluar natyrshëm temperaturën e trupit të foshnjës. Dhe, nëse jeni duke udhëtuar me makinë, karroca e lehtë paloset lehtë me karrocën, pastaj ngarkojeni të dyja në bagazh dhe bëhuni gati për të shkuar sa hap e mbyll sytë.Joolz Cocoon vjen me një dyshek të përshkueshëm nga ajri, kështu që fëmija juaj do të shtrihet rehat dhe i sigurt në karrocë. Joolz Hub Cocoon është e lehtë për t’u lidhur me karrocën.

  Karakteristikat:

  • Djepi Joolz Hub është i përshtatshëm nga lindja deri në 18 muajsh
  • Dizajn ergonomik
  • Perfekt për si ne të ftohtë dhe të ngrohtë
  • Ofron rehati dhe siguri maksimale
  • Lidhet me lehtësi me karrocën

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: Nga 0-18 muajsh
  • Pesha: 1 kg

  Ka stok

 • Joolz Hub Cocoon Brilliant Black 22,100 L

  Dizajni ergonomik e mirëpret fëmijën në një përqafim të ngrohtë, duke e mbrojtur atë nga era dhe temperaturat më të ftohta. Përdorni dyshekun për gjashtë muajt e parë, për t’i ofruar shpinës së vogël shumë më tepër mbështetje në pozicionin shtrirë. Në ditët e nxehta të verës, pjesa e përparme lejon që ajri i pastër të rrjedhë, duke kontrolluar natyrshëm temperaturën e trupit të foshnjës. Dhe, nëse jeni duke udhëtuar me makinë, karroca e lehtë paloset lehtë me karrocën, pastaj ngarkojeni të dyja në bagazh dhe bëhuni gati për të shkuar sa hap e mbyll sytë.Joolz Cocoon vjen me një dyshek të përshkueshëm nga ajri, kështu që fëmija juaj do të shtrihet rehat dhe i sigurt në karrocë. Joolz Hub Cocoon është e lehtë për t’u lidhur me karrocën.

  Karakteristikat:

  • Djepi Joolz Hub është i përshtatshëm nga lindja deri në 18 muajsh
  • Dizajn ergonomik
  • Perfekt për si ne të ftohtë dhe të ngrohtë
  • Ofron rehati dhe siguri maksimale
  • Lidhet me lehtësi me karrocën

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: Nga 0-18 muajsh
  • Pesha: 1 kg

  Ka stok

 • Karrocë Joolz Brilliant Black 96,700 L

  Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja dhe vjen me një dizajn kompakt, super komode dhe lehtësisht e manovrueshme në zonat urbane. Karroca është perfekte për shëtitje, duke ofruar një rehati maksimale për vogëlushët tuaj.  Sedilja e saj super komode i ndihmon fëmijët tuaj të çlodhen, të ulen dhe të flenë në rehati maskimale me  tre pozicione të ndryshme qëndrimi. Mbulesa e saj e diellit XXL e mban foshnjën super të mbrojtur. Rrotat e mëdha dhe drejtimi super i lehtë sigurojnë një udhëtim të qetë dhe me një dorë. Risia e dritave LED në pjesën e përparme dhe të pasme të karrocës do të lejojë udhëtimet gjatë natës. Super kompakte, mbyllet me ndenjësen dhe përfshin një dorezë për transport të lehtë.

  Karakteristikat:

  • Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja
  • Karrocë e kompletuar me ndenjëse të lartë për ta pasur fëmijën sa më pranë jush
  • Tre pozicione qëndrimi për rehati maksimale gjatë gjithë ditës: gjumë, pushim, aktiv
  • Ndenjëse e kthyeshme me pozicione të ndryshme
  • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
  • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
  • Palosja e tendës pa asnjë zhurmë nuk shqetëson gjumin e foshnjës tuaj
  • Hapje rrjetë e kapuçit për ajrosje me dritare praktike që ju lejon të shihni gjithmonë fëmijën

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e hapur: 84 x 51 x 96-107 cm
  • Përmasat e mbyllur: 66.5 x 51 x 33 cm
  • Pesha: 11.5 kg
  • Pesha mbajtëse: deri në 22 kg

  Ka stok

 • Karrocë Joolz Awesome Anthracite 96,700 L

  Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja dhe vjen me një dizajn kompakt, super komode dhe lehtësisht e manovrueshme në zonat urbane. Karroca është perfekte për shëtitje, duke ofruar një rehati maksimale për vogëlushët tuaj.  Sedilja e saj super komode i ndihmon fëmijët tuaj të çlodhen, të ulen dhe të flenë në rehati maskimale me  tre pozicione të ndryshme qëndrimi. Mbulesa e saj e diellit XXL e mban foshnjën super të mbrojtur. Rrotat e mëdha dhe drejtimi super i lehtë sigurojnë një udhëtim të qetë dhe me një dorë. Risia e dritave LED në pjesën e përparme dhe të pasme të karrocës do të lejojë udhëtimet gjatë natës. Super kompakte, mbyllet me ndenjësen dhe përfshin një dorezë për transport të lehtë.

  Karakteristikat:

  • Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja
  • Karrocë e kompletuar me ndenjëse të lartë për ta pasur fëmijën sa më pranë jush
  • Tre pozicione qëndrimi për rehati maksimale gjatë gjithë ditës: gjumë, pushim, aktiv
  • Ndenjëse e kthyeshme me pozicione të ndryshme
  • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
  • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
  • Palosja e tendës pa asnjë zhurmë nuk shqetëson gjumin e foshnjës tuaj
  • Hapje rrjetë e kapuçit për ajrosje me dritare praktike që ju lejon të shihni gjithmonë fëmijën

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e hapur: 84 x 51 x 96-107 cm
  • Përmasat e mbyllur: 66.5 x 51 x 33 cm
  • Pesha: 11.5 kg
  • Pesha mbajtëse: deri në 22 kg

  Ka stok

 • Karrocë Joolz AER+ Cot Sage Green 54,000 L

  Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja dhe vjen me një dizajn kompakt, super komode dhe lehtësisht e manovrueshme në zonat urbane. Karroca është perfekte për shëtitje, duke ofruar një rehati maksimale për vogëlushët tuaj.  Sedilja e saj super komode i ndihmon fëmijët tuaj të çlodhen, të ulen dhe të flenë në rehati maskimale me  tre pozicione të ndryshme qëndrimi. Mbulesa dhe pëlhura, UPF 50+, e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur . Rrotat e mëdha dhe drejtimi super i lehtë sigurojnë një udhëtim të qetë dhe me një dorë. 

  Karakteristikat:

  • Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja
  • Ergonomike
  • Karrocë e kompletuar me ndenjëse të lartë për ta pasur fëmijën sa më pranë jush
  • Tre pozicione qëndrimi për rehati maksimale gjatë gjithë ditës: gjumë, pushim, aktiv
  • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
  • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
  • Mbulesa dhe pëlhura e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e hapur: 83 x 45 x 105.5 cm
  • Përmasat e mbyllur: 45 x 53.5 x 21.5 cm
  • Pesha mbajtëse e çantës: 5 kg
  • Pesha mbajtëse: deri në 22 kg

   

  S’ka stok

 • Karrocë Joolz AER+ Cot Amazing anthracite 54,000 L

  Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja dhe vjen me një dizajn kompakt, super komode dhe lehtësisht e manovrueshme në zonat urbane. Karroca është perfekte për shëtitje, duke ofruar një rehati maksimale për vogëlushët tuaj.  Sedilja e saj super komode i ndihmon fëmijët tuaj të çlodhen, të ulen dhe të flenë në rehati maskimale me  tre pozicione të ndryshme qëndrimi. Mbulesa dhe pëlhura, UPF 50+, e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur . Rrotat e mëdha dhe drejtimi super i lehtë sigurojnë një udhëtim të qetë dhe me një dorë. 

  Karakteristikat:

  • Karrocë Joolz e përshtatshme që nga lindja
  • Ergonomike
  • Karrocë e kompletuar me ndenjëse të lartë për ta pasur fëmijën sa më pranë jush
  • Tre pozicione qëndrimi për rehati maksimale gjatë gjithë ditës: gjumë, pushim, aktiv
  • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
  • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
  • Mbulesa dhe pëlhura e cila është cilësore dhe e papërshkueshme e mban foshnjën super të mbrojtur

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e hapur: 83 x 45 x 105.5 cm
  • Përmasat e mbyllur: 45 x 53.5 x 21.5 cm
  • Pesha mbajtëse e çantës: 5 kg
  • Pesha mbajtëse: deri në 22 kg

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories