6 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size – Bliss Olive 7,800 L

  Mbulesa Bliss Olive, e krijuar enkas për sediljen e famshme të makinës Cybex Cloud Z i-size është një domosdoshmëri e vërtetë. I jep vogëlushëve tuaj shumë rehati dhe car seat-it një pamje unike. Mbulesa është 100% pambuk me një shtresë poliestër brenda dhe lahet në lavatriçe me 30°C

  Sigurohuni që të shikoni artikujt që përputhen në koleksionin Bliss Olive të markës Trixie dhe ti kombinoni me aksesorë të tjerë të domosdoshëm.

  Karakateristikat:

  • Material i lehtë, i butë dhe i freskët
  • Ideal për t’i ndryshuar pamjen car seat-it tuaj
  • Përthith lagështinë
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk me një shtresë të brëndshme poliesteri

  Ka stok

 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size – Bright Bloom 7,800 L

  Mbulesa Bright Bloom, e krijuar enkas për sediljen e famshme të makinës Cybex Cloud Z i-size është një domosdoshmëri e vërtetë. I jep vogëlushëve tuaj shumë rehati dhe car seat-it një pamje unike. Mbulesa është 100% pambuk me një shtresë poliestër brenda dhe lahet në lavatriçe me 30°C

  Sigurohuni që të shikoni artikujt që përputhen në koleksionin Bliss Olive të markës Trixie dhe ti kombinoni me aksesorë të tjerë të domosdoshëm.

  Karakateristikat:

  • Material i lehtë, i butë dhe i freskët
  • Ideal për t’i ndryshuar pamjen car seat-it tuaj
  • Përthith lagështinë
  • Mund të lahet në lavatriçe me 30°C

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk me një shtresë të brëndshme poliesteri

  Ka stok

 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size- Stripes Olive 7,800 L

  Mbulesa Stripes Olive, enkas për sediljen e makinës Cybex Cloud Z i-size, është një zgjidhje perfekte për të ofruar komoditet shtesë dhe për të rifreskuar pamjen e ulëses. Është e lehtë për t’u larë, bërë me material cilësor dhe do t’i bëjë udhëtimet me makinë më të rehatshme për të voglin tuaj.

  Karakateristikat:

  • Zgjidhja juaj perfekte si mbulesë për ulësen  Cybex Cloud Z i-size
  • Ofron butësi dhe komoditet shtesë
  • Rifreskon pamjen e ulëses

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Larja në proces në 30 gradë

  S’ka stok

 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size- Stripes Rust 7,800 L

  Mbulesa Stripes Rust, enkas për sediljen e makinës Cybex Cloud Z i-size, është një zgjidhje perfekte për të ofruar komoditet shtesë dhe për të rifreskuar pamjen e ulëses. Është e lehtë për t’u larë, bërë me material cilësor dhe do t’i bëjë udhëtimet me makinë më të rehatshme për të voglin tuaj.

  Karakateristikat:

  • Zgjidhja juaj perfekte si mbulesë për ulësen  Cybex Cloud Z i-size
  • Ofron butësi dhe komoditet shtesë
  • Rifreskon pamjen e ulëses

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Larja në proces në 30 gradë

  S’ka stok

 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size- Ribble Moss 7,800 L

  Mbulesa Ribble Moss, enkas për sediljen e makinës Cybex Cloud Z i-size, është një zgjidhje perfekte për të ofruar komoditet shtesë dhe për të rifreskuar pamjen e ulëses. Është e lehtë për t’u larë, bërë me material cilësor dhe do t’i bëjë udhëtimet me makinë më të rehatshme për të voglin tuaj.

  Karakateristikat:

  • Zgjidhja juaj perfekte si mbulesë për ulësen  Cybex Cloud Z i-size
  • Ofron butësi dhe komoditet shtesë
  • Rifreskon pamjen e ulëses

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Larja në proces në 30 gradë

  S’ka stok

 • Mbulesë për Cybex Cloud Z i-size- Dreamy Dashes 7,800 L

  Mbulesa Dreamy Dashes, enkas për sediljen e makinës Cybex Cloud Z i-size, është një zgjidhje perfekte për të ofruar komoditet shtesë dhe për të rifreskuar pamjen e ulëses. Është e lehtë për t’u larë, bërë me material cilësor dhe do t’i bëjë udhëtimet me makinë më të rehatshme për të voglin tuaj.

  Karakateristikat:

  • Zgjidhja juaj perfekte si mbulesë për ulësen  Cybex Cloud Z i-size
  • Ofron butësi dhe komoditet shtesë
  • Rifreskon pamjen e ulëses

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Larja në proces në 30 gradë

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories