4 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Ndenjëse makine Pallas B2-Fix with Impact Shield- Dynamic Red 30,000 L

  Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse makine 2 në 1
  • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
  • Mbështetës koke i patentuar
  • Mburojë e rregullueshme e
  • ISOFIX Connect
  • Mbi 11 vite përdorim
  • Instalim i lehtë
  • Redukton forcat e goditjes anësore
  • Testuar sipas R44/04

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 5.5 kg
  • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
  • Mosha: Deri në 12 vjeç
  • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°

  S’ka stok

 • Ndenjëse makine Pallas B2-Fix with Impact Shield- Steel Grey 30,000 L

  Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse makine 2 në 1
  • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
  • Mbështetës koke i patentuar
  • Mburojë e rregullueshme e
  • ISOFIX Connect
  • Mbi 11 vite përdorim
  • Instalim i lehtë
  • Redukton forcat e goditjes anësore
  • Testuar sipas R44/04

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 5.5 kg
  • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
  • Mosha: Deri në 12 vjeç
  • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°

  S’ka stok

 • Ndenjese makine Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield- Volcano Black 30,000 L

  Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse makine 2 në 1
  • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
  • Mbështetës koke i patentuar
  • Mburojë e rregullueshme e
  • ISOFIX Connect
  • Mbi 11 vite përdorim
  • Instalim i lehtë
  • Redukton forcat e goditjes anësore
  • Testuar sipas R44/04

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 5.5 kg
  • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
  • Mosha: Deri në 12 vjeç
  • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°

  S’ka stok

 • Ndenjëse makine Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield- Bay Blue 30,000 L

  Zgjidhni sediljen e makinës Cybex Pallas B2-Fix+ Lux with Impact Shield për ta mbajtur fëmijën tuaj komod dhe të sigurt në çdo hap të fëmijërisë së tij. Kjo ndenjëse 2 në 1 ndryshon ndërsa fëmija juaj rritet. Fëmija juaj mbrohet nga një mburojë e rregullueshme e goditjes, e cila përthith forcën e goditjes në rast përplasjeje në mënyrë të ngjashme me një airbag të fryrë. Kur fëmija arrin peshën 15 kg, mburoja e goditjes mund të hiqet për ta kthyer ndenjësen në një përforcues të shpinës, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme deri në moshën  12 vjeçare. ISOFIX Connect siguron instalim të lehtë në makinën tuaj, që do të thotë se sedilja e makinës Pallas B2-Fix vendoset shpejt dhe zgjat me vite.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse makine 2 në 1
  • Përmban sistemi linear të mbrojtjes nga goditjet anësore
  • Mbështetës koke i patentuar
  • Mburojë e rregullueshme e
  • ISOFIX Connect
  • Mbi 11 vite përdorim
  • Instalim i lehtë
  • Redukton forcat e goditjes anësore
  • Testuar sipas R44/04

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 5.5 kg
  • Përmasat: 39 x 52 x 64 cm
  • Mosha: Deri në 12 vjeç
  • Mbulesat prej pëlhure që lahen në makinë larëse në 30°

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories