9 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Cybex Pallas M-Fix SL car seat – Grey 44,100 L
  SL Gray Rabbit dark greySL Pure Black

  Ashtu si Grupi 1 Pallas M-Fix SL përmban një jastëk sigurie me gjerësi të rregullueshme. Për fëmijët që peshojnë më shumë se 15 kg (përafërsisht nga mosha tre vjeç) sedilja mund të shndërrohet lehtësisht në Solution M-Fix SL dhe mund të përdoret gjithashtu në makina që nuk janë të pajisura me ISOFIX falë lidhëseve. Mbrojtja lineare e optimizuar  anti-goditjet (Sistemi L.S.P.) thith energjinë e goditjes në momentin e parë të saj. Forca e një përplasje anësore përthithet në një seri lineare reagimesh nëpërmjet përdorimit të mbrojtësve të goditjes anësore, së bashku me mbrojtësit e shpatullave dhe të kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga goditja thithet në momentin e goditjes dhe koka sillet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurtë. Jastëku mbrojtës (në pritje të patentës) funksionon ngjashëm me një airbag, duke zvogëluar ndjeshëm forcën e një goditjeje dhe duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë mbi materialet që thithin energjinë. Zonat e ndjeshme të fëmijës suaj si qafa, koka dhe kraharori janë të mbrojtura mirë falë jastëkut të rregullueshëm të goditjes. Ai rregullohet duke përdorur njërën dorë për t’iu përshtatur trupit të fëmijës suaj dhe ofron më shumë liri lëvizjeje për pjesën e sipërme të trupit. Cybex Silver Pallas-Fix rritet me fëmijën. Në fakt, mund të përdoret për më shumë se 11 vjet (afërsisht nga 9 muaj deri në 12 vjeç). Ashtu si Grupi 1, ai është i pajisur me një jastëk sigurie, i cili, i ngjashëm me një airbag të shpërthyer, mbron fëmijën nga rreziku i traumës së qafës në rast aksidenti, por pa u shtypur. Për fëmijët nga përafërsisht 3 vjeç e lart, sedilja mund të shndërrohet lehtësisht në një grup vendesh 2/3 nga seria Solution. Sistemi i integruar i ajrosjes ju lejon të ruani një temperaturë të rehatshme të trupit edhe në ditët më të nxehta. Një element shtesë komoditeti është një sistem kanalesh ajrimi me rrjetë që kalojnë përmes pjesëve të mbështetëses dhe sediljes. Kjo siguron një temperaturë të këndshme edhe në ditët e nxehta.

  Karakteristika:

  • Mbrojtja lineare nga goditjet anësore (Sistemi L.S.P.)
  • Jastëk sigurie me gjerësi të rregullueshme
  • Sedilje makine 2 në 1
  • Sistem ajrosje i optimizuar
  • Mbështetësja e kokës e rregullueshme në 12 pozicione
  • Mbrojtje komode që rritet me fëmijën
  • Mbështetëse e rregullueshme e shpinës
  • Përshtatet në mënyrë të përkryer me sediljen e makinës.
  • Lidhje ISOFIX
  • Mund të përdoret edhe në makina që nuk janë të pajisura me ISOFIX.

  Të dhëna teknike:

  • OKB R44/04
  • Madhësia 1/2/3
  • Pesha e fëmijës: nga përafërsisht 9 deri në 36 kg
  • Mosha: nga rreth 9 muaj deri në 12 vjet
  • Lartësia: nga 76 në 150 cm përafërsisht

  Përmasat dhe pesha:

  • Gjatësia: 37 cm
  • Gjerësia: 54 cm
  • Lartësia: 61.5 cm
  • Pesha: 6.86 kg
 • Ndenjese për makinën Pallas M-Fix Pure Black 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  Ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas S-Fix Soho Grey 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve, sikurndër fëmijët tuaj rriten. Si ndjenjëse s 2 në 1, ajo është projektuar për t’u rritur me fëmijët tuaj duke filluar nga mosha 9 muajsh deri në 12 vjeç.  Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare
  • Mburojë e rregullueshme e ndikimit
  • Mbështetësja e kokës me 12 pozicione të rregullueshme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas S-Fix Granite Black 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve, sikurndër fëmijët tuaj rriten. Si ndjenjëse s 2 në 1, ajo është projektuar për t’u rritur me fëmijët tuaj duke filluar nga mosha 9 muajsh deri në 12 vjeç.  Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas S-Fix është projektuar për të qenë e përshtatshme gjatë disa viteve
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare
  • Mburojë e rregullueshme e ndikimit
  • Mbështetësja e kokës me 12 pozicione të rregullueshme

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas M-Fix Grey Rabbit 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas M-Fix Cobblestone Light Grey 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas M-Fix Blue Moon 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Pallas M-Fix car seat – Purple Rain 44,100 L

  Sedilja e makinës Pallas M-Fix Cybex Silver është e pajisur me një jastëk sigurie me gjerësi të rregullueshme, i cili, në rast aksidenti, sillet si një airbag i shpërthyer, duke e mbrojtur fëmijën nga traumat në qafë. Mund të përdoret edhe në makina që nuk janë të pajisura me ISOFIX. Forcat e një aksidenti frontal shpërndahen në sipërfaqen e madhe të jastëkut dhe thithen nga materialet me të cilat është bërë. Ky sistem rikrijon mbrojtjen e një airbag të vendosur dhe ndihmon ndjeshëm në zvogëlimin e forcave të goditjes në rast aksidenti. Asnjë traumë nga rripi si dhe zonat e ndjeshme të kokës, qafës dhe organeve të brendshme janë të mbrojtura. Jastëku me rregullim të gjerësisë me një dorë (patentë në pritje) është i rregullueshëm për t’u përshtatur në mënyrë të përsosur me trupin e fëmijës për rehati maksimale, ofron liri më të madhe lëvizje të pjesës së sipërme të trupit dhe siguri maksimale, veçanërisht në përplasjet ballore në krahasim me sistemet konvencionale të rripave me 5 pika.

  Për fëmijët mbi 3 vjeç, sedilja shndërrohet lehtësisht në grupin 2/3 e serisë Solution.

  Me sistemin LSP Plus, forca e një përplasjeje anësore zvogëlohet dhe përthihet nga mbrojtëset anësore të rregullueshme në mënyrë të pavarur në lidhje me mbrojtëset e shpatullave dhe të kokës. Në të njëjtën kohë energjia kinetike e trupit për shkak të goditjes përthithet menjëherë dhe koka kthehet menjëherë në pozicionin e sigurtë.

  Karakteristikat:

  • Falë një funksioni praktik mbështetës, sedilja mund të rregullohet në pozicionin e gjumit me njërën dorë.
  • Mbështetësja e kokës që shtrihet me 3 pozicione parandalon që koka e fëmijës suaj të bjerë përpara kur fle
  • Jastëk sigurie i rregullueshëm me një dorë
  • Deri në 11 vjet përdorim
  • Mbrojtje lineare nga goditjet anësore me rregullim të pavarur (Sistemi L.S.P. Plus)
  • Mbështetës koke i patentuar
  • Lidhje ISOFIX për stabilitet dhe siguri më të madhe

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

 • Ndenjese për makinën Pallas M-Fix Rumba Red 44,100 L

  Ndenjëse për makinën Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Pallas-M-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Pesha mbajtëse: 9- 36 kg
  • Mosha: Nga 9 muajsh deri në 12 vjeç

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories