2 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bazë Isofix Z2- E zezë 36,800 L

  Baza Isofix Z2 është projektuar posaçërisht për sediljen e makinës. Instalohet në makinën tuaj duke përdorur pikat e ankorimit ISOFIX për t’ju siguruar  se sedilja është e siguruar siç duhet pa pasur nevojë ta fiksoni me rripinin e sigurimit.  Baza Isofix është projektuar për siguri maksimale dhe thjeshtësi në vendosje dhe heqje. Përshtatet me ndenjëset Cybex Cloud Z2 i-Size dhe Sirona Z2 i-Size. Mundëson rrotullim 180 gradë për Cloud Z2 i-Size dhe 360 gradë Sirona Z2 i-Size.

  Karakteristikat:

  • Ofron siguri maksimale
  • Lartësia e këmbës mbështetëse është e rregullueshme
  • Instalim i thjeshtë me një klikim
  • Përshtatet me Cloud Z2 i-Size dhe Sirona Z2 i-Size

  Ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Ndenjëse makine – Cybex Sirona Z2 Plus i-Size 59,900 L
  Deep BlackKhaki GreenMustard YellowSoho Grey Mid Grey

  Sirona Z2 i-Size Plus vë në pah sigurinë, komoditetin dhe stilin. Falë mekanizmit të zgjuar të rrotullimit 360°, është e lehtë të zgjedhësh midis pozicionit të sigurtë nga ana e kundërt e drejtimit të makinës ose atij të rehatshëm në anën e drejtimit të makinës. Hyrja dhe dalja e fëmijës suaj është gjithashtu e lehtë, pasi tashmë sedilja mund të rrotullohet anash nga dera e makinës edhe kur është e shtrirë. Standardet e sigurisë që përcaktojnë industrinë për të cilat njihet CYBEX sigurohen nga sistem i integruar linear i mbrojtjes nga goditjet anësore dhe teknologjia e zvogëlimit të energjisë. Udhëtime paqësore, komode dhe të sigurta për ju dhe fëmijën tuaj janë të siguruara me Sirona Z2 i-Size Plus.

  Karakteristikat kryesore:

  • I përshtatshëm nga lindja deri në rreth 4 vjeç (45 – 105 cm; maksimumi 18 kg)
  • Pozicioni hyrës-dalës i lehtësuar
  • Mekanizëm rrotullimi 360° për hyrje dhe dalje të lehtë të fëmijës
  • Funksioni i shtrirjes me një dorë
  • 5 pozicione mbështetëse si përpara ashtu edhe mbrapa
  • Kapëse rripi magnetik për të lehtësuar hyrjen dhe daljen e fëmijës
  • Mbështetësja e kokës e rregullueshme me 12 pozicione
  • Sistemi i integruar LSP për mbrojtje nga goditjet anësore
  • Teknologjia ER-Tech për të ofruar siguri më të madhe në rast të një përplasjeje ballore
  • Mbushja për foshnje mund të hiqet
  • Baza Z blihet veçmas

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 71.5 x 43 x 64 cm
  • Pesha: 15 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories